![]() |
Calamaro Linguine Tarifi ( Levanten )
Calamaro Linguine Tarifi ( Levanten )
MALZEMELER: 500 gram linguine makarna 1 kg kalamar 2 diş sarımsak 1 büyük yahut 2 tane orta olgun domates Maydanoz 1 tane acı kırmızı biber Zeytinyağı Tuz Karabiber HAZIRLANIŞI: Kalamarları temizledikten sonra halka şeklinde doğrayın. Zeytinyağında biberleri ve sarımsağı kızartıp kalamarları ilave edin. Kalamarlar 10 dakika kadar pişirin. Bu arada kabukları soyulup küp şeklinde doğranmış domatesleri ilave ederek 30-40 dakika kadar pişirin. Linguine'leri kaynayan tuzlu suya atarak haşlayın. Pişmiş linguineler ve kalamarlı sosu iyice karıştırıp üzerine maydanoz kıyarak servis yapın. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.