ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Kebap, Köfte & Et Yemekleri (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=685)
-   -   İlik Tavası Tarifi (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=1001310)

Prof. Dr. Sinsi 10-28-2012 08:50 AM

İlik Tavası Tarifi
 
Ilik tavası tarifi

Dana ya da Sığır iliğinin üzerinden ince zarı çıkarınız. Birkaç kez değiştirmek üzere 2 saat soğuk suda bıraktıktan sonra süzünüz. Suyu bol tencereye koyunuz, içine 1 fincan sirke, ince ince doğranmış havuç ve soğan ilâve ediniz. Orta ateşte pişirip süzünüz. Dört santim boyunda doğrayınız, tava hamurunda ıslatarak kızartınız, üzerine maydanoz doğrayınız.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.