![]() |
Patatesli Dana Eti Tarifi
Patatesli Dana Eti Tarifi
500 gr. et (orta büyüklükte doğranmış kemiksiz) 250 gram patates 2 çorba kaşığı tereyağı 2 tane soğan 1 çay kaşığı biber 1 çorba kaşığı domates salçası tuz Patatesleri soyup doğrayınız. Yağ ile tavada çeviriniz. Kızartmadan indiriniz. Etleri yıkayıp süzünüz. Yağ ile tencereye koyunuz, üzerine soğanları rendeleyiniz. Tuzunu biberini ekiniz, salçayı ilave ediniz. Harlı ateşte karıştıra karıştıra kızartınız. Etler kızarınca ateşi hafifletiniz. Su ve patatesleri içine atınız. Suyu azalana kadar pişiriniz. Servis yapınız. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.