ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Kebap, Köfte & Et Yemekleri (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=685)
-   -   Dana Külbastı (Fransa) Tarifi (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=1001232)

Prof. Dr. Sinsi 10-28-2012 09:03 AM

Dana Külbastı (Fransa) Tarifi
 
Dana külbastı (fransa) tarifi

Dana budundan 1 kilo etin kemiklerini, yağlarını, sinirlerini ve derisini çıkarıp temizledikten sonra yumurta büyüklüğünde kesiniz. Bunları keskin bir bıçakla birer birer düzgünce ve uzunlamasına açınız. Tuzlayıp biberleyip, üzerine soğan suyu gezdirip bırakınız. Bir iki saat sonra yağlı etsuyu süre süre ızgarada kızartınız. Servis yaparken üstüne kuru kekik ekiniz.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.