![]() |
Bu Sene Hangi Takım Şampiyon Olur
evet arkadaşlar seneye sizce hangi takım şampiyon olur ?????
|
tabiki galatasarayyyyyyyy
|
beşiktaş beyler
|
ben beşiktaşlıyım ama fener olacak diye düşünüom...
|
ya beyler şampıyonluk kayserisporun bu yıl...:D
|
naaptın be usta kayseri spor ve şampiyonluk anca gülerim hahahaha
|
Espri yaptı güyaa ...
|
fenerin bu yıl sampiyon olamayacagı kesın 100. yılı dıye galatasaray ve besıktas extra bı performans sergıleyecekler emın olun!
|
trabzonspor ile galatasaray yarşıyıyor sitede :))))
|
tek şampiyon var o da BEŞİKTAŞ...
1903'te doğdu şanlı kartalım.... |
tabiki gönlümüzün şampiyonu BEŞİKTAŞ
marşın devamını yazıyorum ...simsiyah bembeyaz BEŞİKTAŞ karakartalın yuvasındayız.... |
Gördük Trabzon'u. Ben Trabzon 4. 5.'lik mücadelesi verir Kayseri'yle diyordum. Nitekim gidişat onu gösteriyor. Bu kaybedilen maç bizim için aslında 6 puan niteliğindeydi. Geç anlayacağız bunları sanırım...
Trabzon anca gönüllerin şampiyonu olur... Nah haburaya yazıyorum. : ) |
KESİNLİKLE galatasarayyyyyyyyyyyyyy kesine kesin
|
Alıntı:
|
galatasaray die sade bir metin kullanacagım ben ama beşiktaşın da ihtimali trabzon sporla aynı fenergarden i unuttum
aman boswer zati bole unutulmuş bi vaziyette ii oluyo :D |
gönül ister ki trabzonspor olsun
görünen o ki vestel bu sene çok iddealı ama fenerin şansı daha fazla malum 100. yılları |
tabiki de beşiktaş
|
ben hayla GaLaTaSaRaY die sade ve ısrarcı yaklasımı kullanma taraftarıyım
yane bence şahsen bizzat zannımca galiba heralde inşallah |
bence besıktas sampıyon olucak
|
ben galatasaraylıyım diye sölemiyorum ama şampiyon oldugumuz günde yazıcam buraya ....geçen yıld oldugu gibi biz adamın nefesini keser şampiyon oluruz öle basit bi şampiyonluk bize yakışmaz bekleyelim de görelim :)
|
ya arkadaşlar neyi tartışıyosunuz tabiiki fenerbahçe
|
tabiikii gs
|
HAKEDENSAMPİYON OLACAK MERAK ETMEYİN :))
|
bende galatasaray diyorum
bu arada fenerin rakipleri fenerle oynamadan son hafta illa öenmli futbolcularından biri cezalı duruma düşüyo yani fener maçında olmuyo dikkatinize ...! |
BEŞİKTAŞ BEŞİKTAŞ BEŞİKTAŞ şampiyon olucak yani inşallah
|
Büyüksün aslan
|
fenerbahce tabiki tartısmaya gerek war mı =)
|
bi dk durun , düşünün ve karar verin .kararınız tabiki GALATASARAY olacaktır...
|
aslında buna cvp venrmeye gerek yok herşey ortada GATASARAY tabikiiiii
|
bu soru anlamsız olmuş bence çünkü cevabı belliFENERBAHÇE tabiki yaaa
|
ölümüne fenerbahçee
|
şampiyon karakartal
|
vayy be cimbomum yine önde.Şampiyon CİMBOM.....
|
ben bir galatasaraylıyım .bunu söylemeke benim için ne kadar acı verici bilemezsiniz ama görünen köy klavuz istemıyor.objektif olmak lazım.ama fenerbahçe şampiyon alacak galiba:((
|
takım sevgisi ve hayranlığı, gönül verdiğimiz renklerin şampiyon olmasını istemek arzusu gayet doğal. Ancak realite hislerden daima önde gelir. Ligin şampiyonu zaten belli. Anket bile yersiz. Hele Galatasaray'ın kendi yöneticileri " önümüzdeki yıla bakacağız" gerçeğini dile getirmişken.
Fenerbahçe ligi şampiyon tamamlar. Beşiktaş ikinci olup şampiyon kuluplerde ön eleme oynamaya hak kazanır. Galatasaray 3. tamamlar. Hangi kupada oynar bilemem. |
Haklısın ergenekon ama gönül isterki Cimbom şampiyon olsun......
|
galatsaylılar bile kabul etmiş fazla söze gerek yok sadece bir kelime sölicem FENERBAHÇE...
|
speed ama kızıyorum haberin olsun.........Yensekte yenilsekte,şampiyon olsakta,olmasakta gönlümüz CİMBOMDA....herzamanda onun arkasındayız...Tebrik etmesinide biliriz....Önemli değil hediyemiz olsun:))
|
kızacak bişey söylemedimki suskun sadece şampiyon olacaz dedim..hediyeyede ben kızıyorum ozamn:))
|
speed ozaman şöyle yapalım ödeşelim ikimizde kızmamış oluruz:))tamam mı?
|