![]() |
Sitenin Görünümü Nasıl ?
Sitenin görünümü nasıl ?
|
gusel tabıkım ama bıldındıgı uzere ıyının de ıyısı wardır we yenılenmek her zaman daha ıyıye gıtmektır......:d lafı saptırdım bıraz sanırım...daha ıyılere ınsallah dıyorum
|
şimdilik daha yeni acılan site için güzel ama sadece bu 2 hafta sürer ondan sojnra yeni gelen ark ver bize yardım eden ark sayesinde süper bi iş yapacagız emin olabilirsiniz....
|
yenı bı sıte grafıklerıde güsel
bu arada sıtenın görünümü nasıl anketıne felaket oy'unu veren kesın burak olmalı :D |
güzelL ama biraz dAha REnkli olabilir
|
Alıntı:
|
bence boyle daha guzel sade
|
idare eder ana sayfa çok büyük ayarlaması yok
|
Alıntı:
|
değişirse biraz daha iyi olur gibi
|
Eskisi daha iyiydi... Şu her tarafın mavi olduğu...
|
valla eskisi daha güzeldi ona alışmıştık
|
isterseniz sol alttan değiştirebilirsiniz temaları orada yülkü olan temeler bulunmaktadır..
|
herşey iyide düzenleme bakımından renklendirme uyumsuz söle asil ama dikkat çekici bişey olsa daha ii olur gibi gibi
|
bence bu kadar zamanda sitenin bu durumda olması büyük bir başarı ilerki zamnalrda çook daha güzel olcaktır!!
|
ii ama dahada ii olabılır tabı
|
eet biras daha iyi olabilir yani ne çok kötu nede çok iyi
|
bence maalesef kötü çünkü hareketsiz içerikler amatör görünüyor en azından başlık kısmı hareketli ve daha dikkat çekici olmalı renk seçimi kötü çünkü açık renkler göz yorar diye düşünüyorum lacivert veya tonları olabilir bide site sol tarafında yada en üst başlık altında kayan resimli yönlendirmeler yeni eklenen filmler yada benzeri şeylerin resimleri olabilir
|
şu anda iki tema var, bence birkaç tane daha fena olmazdı... sinsimavi fena değil...
|
Güzel bir site kurmuşun başarıların devamını dilerim.
|
Bence Biaz Efek Lazim
|
güsel
|