![]() |
Emrah Şarkı Sözleri
Emrah, 1971 yılında Diyarbakır'ın Ergani İlçesinde doğdu. Babasını 1.5 yaşında kaybeden sanatçı annesinin işi nedeniyle Elazığ'ın Gülaman ilçesinde ilkokula başladı. Okulda müzik hocası tarafından müziğe olan ilgisi, kendine öğretileni çabuk kavrayışı ve özellikle sesinin güzelliği ile dikkat çekti ve aralarında yapmış oldukları amatör bir kasetle ilk adımı atmış oldular. Emrah, ortaokul eğitimini Diyarbakır'da devam ettirirken, bu dönemde eniştesi ve yakın çevresinin teşviki ile 4 adet amatör kaset yapıldı, videoları çekildi. Bu kaset ve videolar Diyarbakır ile çevresinde büyük ilgi gördü. Kısa sürede müzik çalışmaları öğrenim ve amatörlük aşamasından çıkıp, profesyonelliğe doğru yol aldı. Emrah, 1984 yılında İstanbul'da ilk profesyonel albümleri olan "Agam Agam" ve "Gülom" ile müzikseverlerin gönlünde "Küçük Emrah" olarak yer almaya başladı. 1985' de "Yaralı" adlı albümü büyük ilgi gördü. 1986 - 1987 yıllarında "Boynu Bükükler" ve "Ayrılamam" albümleri ile satış rekorları kırdı. 1990 yılından itibaren albümlerinde kendi söz ve bestelerine yer vermeye başlayan sanatçının birçok parçası vazgeçilmeyen klasikler arasında yerini aldı. Emrah, sanat yaşamının dolu dolu geçen 20 yılda çıkardığı toplam 18 albümle müzik dünyasında benzeri olmayan rekora imza atmıştı. Albümleriyle beraber başlayan konser maratonu ülkede birçok mekanı tamamen doldururken; 1994 yılında Türkiye'de ilk defa bir Türk sanatçısı, İnönü Stadyumu'nda verdiği muhteşem konserle 50.000 kişilik kapasite ile doldurdu. Sanatçı, başarısını yurt dışında da devam ettirerek başta Almanya olmak üzere Amerika, Avusturya, Avustralya, Azerbaycan, Belçika, Hollanda, Yunanistan, Yugoslavya, İsveç, İsviçre, Fransa, Danimarka ve Kırgızistan'da birçok konserler verdi. 2001'de Özbekistan'da düzenlenen Zaman Yıldızları festivalinde ödül aldı. Bu festivalde diğer ülkelerden de birçok ünlü yıldız katılıp ödül aldı. Müzikte gösterdiği başarının yanı sıra, kamera karşısına geçerek oyunculuk yeteneğini de kanıtlayan sanatçı; 20 film ve toplam 43 bölümden oluşan 3 ayrı dizide başrol üstlendi. Filmleri sinema salonlarında ve TV ekranlarında; dizileri ise ülkenin birçok kanallarında defalarca gösterilmektedir. Ülkenin birçok yılın sanatçısı ödüllerini, ödül arşivlerinin arasına katan Emrah; sanat yaşamında gösterdiği başarıyı özel hayatında da sürdürerek 1994'den beri üyesi olduğu "Bizim Lösemili Çocuklar Vakfı" yararına 1997 yılında Chep Khaled ile aynı sahneyi paylaşıp muhteşem bir düet yapmıştır. Lösemili Çocuklar için yazılan "Bizim Çocuklarımız" adlı şarkıyla belgesel niteliği taşıyan bir klip çekip, klibin sonunda verilen banka hesap numarası ile vakıfla ilgili çalışmalara bir destek daha vermiştir. Emrah, şöhretin ona yüklediği sorumluluğun bilincinde olarak, sevenlerine her zaman çok şey borçlu olduğunu düşünerek müzik ve film çalışmalarındaki yolculuğunu sürdürüyor... |
Emrah Şarkı Sözleri
Gururum kırıldı ayrıldım senden Ben şimdi sensiz yapamıyorum Ne olur sevgilim geri dön bana İnan ki ben sensiz yapamıyorum Gel gel gel artık bana Sev sev sev artık beni Seviyorum seviyorum Seni canımdan çok çok seviyorum Özlüyorum özlüyorum Seni herşeyden çok çok özlüyorum SÖZ Sana söylemek istemediğim tek şey nedir bilirmisin ayrılık Peki sen ayrılığın ne demek oldunu bilirmisin Bilemezsin çünkü sen taş kalplisin Ya aşkın sevmenin ne demek olduğunu bilirmisin Onuda bilemezsin çünkü sen hiç sevmemişsin Ama ben sevmenin ne demek olduğunu biliyorum Sevmek beni hayata bağlayan Tek umut tek yaşama sebebim ama ben yinede seni seviyorum SENİ SEVİYORUM |
Emrah Şarkı Sözleri
Seninle ilk defa Tattım aşkı sevdayı Senden öğrendim severek yaşamayı Sen açtın gözlerimi Her şeyi sende gördüm Sevmeyi, hasreti , çileyi sende gördüm Senden ayrılmak çok zor Öyle bağlıyım ki sana Yalnızlık kahreder Çile yağar dünyama Sen açtın gözlerimi Her şeyi sende gördüm Sevmeyi, hasreti , çileyi sende gördüm |
Emrah Şarkı Sözleri
Çiseler gözyaşım Karışır dalgalara Bu şehir sonum olur Ben sensiz kalınca Kanım kurudu dilim tutuldu Sanki bu dünya Başıma yıkıldı kanım kurudu Dilim tutuldu verdiğin O güller çoktan kurudu Gün biter sabah olmaz Hayalin başucumda Yatağlm darağacım Yanımda yoksun ya Beklerim bin ümitle Unutmam seni asla Razıyım herşeyine Öldüren sevda olsan İsmini anarım Gizlice ağlarım Bu çile ömür boyu sürecek sanırım |
Emrah Şarkı Sözleri
Gordun mu gonlum uykusuz geceler Sabah oldu unutuldu Dilimde dolasan sihirli heceler Gun oldu unutuldu Hem aska ara veremiyorsun Hem yaralarini saramiyorsun Gelen de ayni giden de ayni Ne ariyorsun Adam akilli sevemiyorsun Fazla zora gelemiyorsun Yuru gidelim a deli gonlum Sen aska gelmeden hadi yuru gidelim Adam akıllı sevemiyorsun Fazla zora gelemiyorsun Yuru gidelim a deli gonlum Yangına dusmeden hadi yuru gidelim |
Emrah Şarkı Sözleri
Bugün benim, benim günüm Dünüm sanki yalan gibi Yılan gibiydim eskiden Akıp giden sular gibi Aşklar bana huzur verir Yazlar beni etkiler Günüm günüme uymaz benim Bir gelir, bir giderler Korkmam senden Korkmam senden Yarından |
Emrah Şarkı Sözleri
Ümitler insanın tesellisidir kederler bizlere hep birer dersdir Bükmüşsun boynunu bu halin nedir Yıkılmak yok öyle hemen arkadaş Gün doğmadan neler doğar bilinmez Hayata sevgiye hemen küsülmez Kaybetmeden kıymet elbet bilinmez Yıkılmak yok öyle hemen arkadaş Pes etmek yok öyle hemen arkadaş Gün doğmadan neler doğar bilinmez Hayata sevgiye hemen küsülmez Kaybetmeden kıymet elbet bilinmez Yıkılmak yok öyle hemen arkadaş Pes etmek yok öyle hemen arkadaş |
Emrah Şarkı Sözleri
Sorgusuz sualsiz aşığım sana Prangalarda gibi mahkumum sana Hayalsin birtanem hayalsin bana Neden sevgilim neden yasaksın bana Sevdam şimdi zincirlerde yasakta Ürkek yüreğim korkularda boşlukta Umutlar karanlık dipsiz kuyuda Neden sevgilim neden yasaksın bana Vurgun yemiş yüreğim tutsak aşkınla Deli çılgın bu sevda sonsuzluklarda Günahlarda haramlarda hep olmazlarda Neden sevgilim neden yasaksın bana Sevdam şimdi zincirlerde yasakta Ürkek yüreğim korkularda boşlukta Umutlar karanlık dipsiz kuyuda Neden sevgilim neden yasaksın bana |
Emrah Şarkı Sözleri
Yara benim, yara benim Bitmeyen şu yara benim El giyinir beyazları Yaş içinde kara benim El giyinir beyazları Yaş içinde kara benim Bitmez oldu, bitmez oldu Yar çileler bitmez oldu Sen gittiğin günden beri Yar bu yüzüm gülmez oldu Bitmez oldu, bitmez oldu Yar çileler bitmez oldu Sen gittiğin günden beri Yar bu yüzüm gülmez oldu Dağlar benim, aay dağlar benim Dolar gözüm, ağlar benim El gününü gün ederken İki gözüm ağlar benim Aay el gününü gün ederken İki gözüm ağlar benim Bitmez oldu, bitmez oldu Yar çileler bitmez oldu Sen gittiğin günden beri Yar bu yüzüm gülmez oldu Bitmez oldu, bitmez oldu Yar çileler bitmez oldu Sen gittiğin günden beri Yar bu yüzüm gülmez oldu |
Emrah Şarkı Sözleri
Susmuyor bir turlu içimde feryat Gün be gün artiyor, nedendir bilmem Hayata bir çare kaliyor gönlüm Nedense hep seni ariyor bilmem Sanki sana tutsak, sanki senleyim Sanki senin oldum, ellerindeyim Kaybolmuş gibiyim, bilmem nerdeyim Aklim hala sende, nedendir bilmem Ariyor gönlüm, yaniyor gönlüm Neden seni hala seviyor gönlüm Hel oldun sen bana, dertsin sevdama Neyazik derdinle soluyor gönlüm Kanimda, ruhumda, aklimda sensin Bitmiyor hasretin, nedendir bilmem Baktigim her yerde sanki sen varsin Nedense gözlerim daliyor bilmem Sanki sana tutsak, sanki senleyim Sanki senin oldum, ellerindeyim Kaybolmus gibiyim, bilmem nerdeyim Aklim hayla sende, nedendir bilmem Ariyor gönlüm, yaniyor gönlüm Neden seni hala seviyor gönlüm Hel oldun sen bana, dertsin sevdama Ne yazik derdinle soluyor gönlüm |
Emrah Şarkı Sözleri
Sokaklar sakin geceler karabasan Ellerim titrer Kim bu ben mi kim bu susan Ne soran var ne bilen Sebebim yok bana kıyan Erkeğim sendin Vazgeçtim rüyalardan Beni sevmezsen yağmurları sev Bulutlar ağlasın sen gül güneş doğsun yeniden Gidiyorum gözüm yaşlı Hatıran har yüreğime Sen sev yağmurları Yağmurlar yağsın üzerime Gidiyorum gözüm yaşlı Ah yine yol yol üstüne Sen sev yağmurları Yağmurlar yağsın yüzüme --->: Emrah Şarkı Sözleri frmacil sayfa 2iki --->: Emrah Şarkı Sözleri |
Emrah Şarkı Sözleri
çile misin dert mi gamlı kederli üzerime doğru gelip durmayın alın yazısı mı kader misiniz beni yerden yere vurup durmayın hangi yana kaçsam peşimdesiniz bir bütün olmuşsunuz içimdesiniz suçum nedir benim ne istersiniz beni yerden yere vurup durmayın beni yerden yere vurup durmayın beni bir günahkar kul ettirdiniz kendinize köle kul ettirdiniz gece gündüz bana ah çektirdiniz beni yerden yere vurup durmayın hangi yana kaçsam peşimdesiniz bir bütün olmuşsunuz içimdesiniz suçum nedir benim ne istersiniz beni yerden yere vurup durmayın beni yerden yere vurup durmayın |
Emrah Şarkı Sözleri
Sen oyunlara çok alışmışsın Ben senin adamın değilim olamam Tatlı aleme fazla dalmışsın Sana ayak uyduramam Eline düşenin vay haline Sen o nazları sakla kendine Bin dokun bin ah işit bu aralar benden Rahat bırak beni kendi halime Vallah bittim vallah Uyutma beni masalla Yallah güzelim yallah Uzaktan el salla |
Emrah Şarkı Sözleri
Hala hislerimde... Hala özlemimdesin.. Sen acı sen tatlı günlerimdesin... Unutmak kolay olsa çoktan unuturdum Boşvermek kolay olsa kendimi avuturdum Faydalar faydasız, İmkanlar imkansız, Uzayan gecelerde saatler zamansiz... Ah ne yapsam ne yapsam... Kurtulabilsem... Ne yapsam gönlümü avutabilsem. Kendimi unuttum, unutuldum da... Bir seni benim gibi unutabilsem Hiç olmazsa yılda bir gün kavuşabilsem... |
Emrah Şarkı Sözleri
Sesin bas ucumdaki bir saat gibi derma bana Uyanmak icin tek sebebim gözlerin inan inan bana Kim demiski ask yalan park ettim kalbine sana mailim var bilirsin Bir sevda masali yagmurun elleri sin ask en cok sana yakisiyor bilmelisin Sen olmasan diz cöker dilenir hep seni özlerim Sen olmasan kirilir düserim ucurum cicegi |
Emrah Şarkı Sözleri
Seni seven seni seven Seni seven delidir O hatayı bende yaptım Her aptal aşık gibi Sonra aydım ya kaybolaydım Peşinde sarhoş gibi Belli ki tırlamışım Kendimi zorlamışım İsmini yeni koydum Uzaktan arakadaşım |
Emrah Şarkı Sözleri
Tutkunum Tutkunum Ölesiye bir ömür al hapset beni Tutkunum Tutkunum sen yoksan yaşamış saymam ah kendimi Tabiki sensin Bana can verensin Sen herşeye çaremsin En güzel hikayemsin Bir kere sevdimi bu gönül Kollarında bir ömür İçim yanar alev alev gelde bu ateşi söndür |
Emrah Şarkı Sözleri
Sevda ülkesinde, köle diye geldim niye, gözlerimdeki alevi sil, bu hasrete sebeb sensin, neylerim yarim,sensiz canim, azaplarim,umutlarim, sonumu yazma ellerinle, gel bu kader silinmesin, haram olsun bu sensiz gecen gündüzüm,gecelerim Söz verdiyim,ona yine söz verdiyim, onu sevmeye,onun olmaya,ona söz verdim |
Emrah Şarkı Sözleri
Nasıl seviyorum, bir bilsen seni Hadi gel yeniden, tut elerimi Kalbimde yaşayan bitmez sevgili Unutursun diye, söylemek kolay Silinir diyorlar en açı izler Bitermiş kişlar, gelirmiş yazlar Bilmezler şu gönlüm derinden sizlar Unutursun diye, söylemek kolay Gözlerim benziyor, taşkın bir sene Vazgeçmek istedim, senden kaç kere Sonunda anladım, çabam bos yere Unutursun diye, söylemek kolay Silinir diyorlar en açı izler Bitermiş kişlar, gelirmiş yazlar Bilmezler şu gönlüm derinden sizlar Unutursun diye, söylemek kolay |
Emrah Şarkı Sözleri
Kırılsın ellerim, kör olsun gözlerim, tutulsun bu dilim Sana gelip sevmezsem eğer (x2) Neye yarar neye yarar sensiz olmak neye yarar Senin olsun her şey senin, sensin hayat neye yarar Neye yarar neye yarar sensiz olmak neye yarar Senin olsun her şey senin, sensin olmak neye yarar Sev, sev, sev beni de sev Vur beni senin olup sevmezsem eğer (x2) Kırılsın dizlerim, taş olsun gözlerim, yok olsun bedenim Sana gelip sevmezsem eğer (x2) Neye yarar neye yarar sensiz olmak neye yarar Senin olsun her şey senin, sensin olmak neye yarar Sev, sev, sev beni de sev Vur beni senin olup sevmezsem eğer ben |
Emrah Şarkı Sözleri
seni seviyorum dedim ama beni anlamadin, duygularimla oynadin beni biraktin, sensiz yasamak inan cok zor geliyor bana.. kalbimin yolunu tuttum sana güvenerek, hata yapmisim artik hepsi bitecek, sokaklarda seninle el ele geziyordum simdi köpegimle yanliz dolasiyorum.. rüyalarim geceleri beni birakmiyor, istesende hayalim seni avutmuyor.. ama sana okadar kapilmistim ben sana ama hepsi düstü parlak ki pusulara,, yine kaldi böyle umutsuz kader bana.. fatih dayanamiorum böyle bi ana.. herseyim bitti melekler aci dolu agladi. gözlerimin yasi bile parlamadi.. senelerdir sevdim kalbimi tüm verdim beni harcadi parcaladi geri verdi.. ben simdi ben simdi ne yaparim sözlerimle yanlizim.. seni seviyorum dedim ama beni anlamadin, duygularimla oynadin beni biraktin, sensiz yasamak inan cok zor geliyor bana.. sevmistim onu..cok sevmistim..halada seviyorum biliyormusun..yani nasil desem? seni seninle yasamak varken,sensiz hayalinle yasamak cok ama cok gücüme gidiyor..dön bana.. anlat bana nerde care arayayim bu zamanda? fatihle yine dertli dertli yanyana kaldirimlarda icip dünyadan gidiyoruz.. bir an olsun acilarimizi kovuyoruz.. aglamak yok diye demistim acimasiz kadere.. bu dünyanin cilesi gider heryere.. son nefes dj akman yine sizinle.. seni aglatacam gerceklerimle.. bir gün kapidan adim attigini gördüm.. Tanrim böyle güzellik hic olurmu? icim bir hos,o gün dileklerim tutuldu.. sevginin basladigi yerde arkasinda nefret var.. onu bunu bosfer sen artik gerceklere bak.. bitmis aska kursun sayma..yanilma.. gel bizimle zamansiz dünyamiza.. seni seviyorum,seni seviyorum,sensiz cok zor geliyor bana.. seni seviyorum,seni seviyorum,sensiz cok zor geliyor bana.. seni seviyorum dedim ama beni anlamadin, duygularimla oynadin beni biraktin, sensiz yasamak inan cok zor geliyor bana!!! --->: Emrah Şarkı Sözleri sayfa üç frmacil 3 --->: Emrah Şarkı Sözleri |
Emrah Şarkı Sözleri
Tanrim Kötü Kullarini Sen Affetsen Ben Affetmem Bütün Zalim Olanlari Sen Affetsen Ben Affetmem Sen Tanrisin Affedersin Bagislarsin Kulum Dersin Neler Cektim Sen Bilirsin Sen Affetsen Ben Affetmem Aglatipta Gülenleri Terkedipte Gidenleri Sevilp Sevmeyenleri Sen Affetsen Ben Affetmem ümidimi Yikanlari Bu Dünyayi Yakanlari Dargünde Birakanlari Sen Affetsen Ben Affetmem |
Emrah Şarkı Sözleri
KENDİMLE HESAPLAŞTIM YİNE NE OLACAK ŞU HALİM DİYE ÇOK GELİR ÜSTÜME YAR BİR YANDAN DOSTLAR BİR YANDAN NE SERDEN GEÇİRİN NEDE YARDAN USANDIM BU CANDAN NELERE GÖGÜS GERDİM ATEŞTEN GÖMLEK GİYDİM ZATEN ÇOKTAN DELİRDİM İSYAN ETTİRİRLER 2x SABIR SABIR ALLAH HERGÜN KAHIR ALLAH USANDIM CANIMDAN BIKTIM BE YA SABIR |
Emrah Şarkı Sözleri
Neredesin sen kiminlesin sen Beni böyle bırakıpta gidemezsin sen Uydun eller sözüne Beni sensiz bıraktın Kimler aldattı seni Hangisine inandın Boş sözlere aldanıp Gitmezsin sandım Kimbilir ki nerdesin hangi yaban eldesin Seni nasıl seni nasıl özledim Olamazsın başkasıyla Yapamazsın başkasıyla Olamazsın başkasıyla Yapamazsın başkasıyla Neredesin sen ooh Kiminlesin sen Dönemezsin sen Dönemezsin sen Kabahatin çoğu sende Dönemezsin sen uydun eller sözüne Beni sensiz bıraktın kimler aldattı seni Hangisine inandım Boş sözlere aldanıp gitmezsin sandım Kimbilir ki nerdesin hangi yaban eldesin Olamazsın başkasıyla Yapamazsın başkasıyla Olamazsın başkasıyla Yapamazsın başkasıyla Neredesin sen ooh Kiminlesin sen |
Emrah Şarkı Sözleri
Sonu degil bu dunyanin Ne ofkenin ne kederin Neye fayda, neye zarar Sucu yok mu hic kimsenin Kaygi duydum yarinlardan Gulemedim, ana, yardan Cogu zaman insanlardan Nefret ettim suclu benim Neden benim neden benim Bu acilar neden benim Ben dogarken soruldu mu? Bu cileler neden benim Duzeni mi bu dunyanin Gunahiyim bir yalanin Kime gitsem kimi bulsam Ofkesinde bu ruyanin |
Emrah Şarkı Sözleri
Bir an seni düşünmeden İnan yapamıyorum Öyle derin derin yaram Kurtulamam bu sevdadan Yakar yıkar hatıran Bak şu yağan yağmura gör beni Feryadım sarıyor bak şimdi gökleri Gel baştan yazalım Bu aşkın kaderini Gel baştan baştan yazalım Nasıl unuturum seni Nasıl unuturum seni Gönül ferman dinlemez ki yar |
Emrah Şarkı Sözleri
Yok ki başka hiç kimsem Yok yok yok bana Ne hallerdeyim bir bilsen Bir sor sor bana Ah seni seviyorum canım desem Çok zor zor bana Neler çektim inanmazsın Bir sor sor bana Yapma ne olur Kızarsam son olur İkimize bu dünya İnanki dar olur Yok ki başka hiç kimsem Yok yok yok bana Neler çektim inanmazsın Bir sor bana Nerelere kaçsam elinden Aşka merhem olmaz ki Şu benim deli gönlüm Senden ayrılamazki Rinnarin narin yarim Suya düştü hayalim Ne olacak şimdi halim Rinnarin narin yarim Benim narin narin yarim Suya düştü hayalin Ne olacak şimdi halim Benim narin, narin yarim |
Emrah Şarkı Sözleri
Mutluluklar Sana Hayat Boyunca Ben Yokum Artik Sen Kendin Yasa Senle Olan Günlerim Silinsin Artik Bambaska Bir Hayat Yasansin Artik Sevgiler Bitti Hayaller Bosa Gitti Söndü Isiklar Söndü Gönlümde Bak Simdi Uzakta Sensiz Yasarim Istedigin Oldu Ayrildik Iste Ne Olursun Bir Daha Ismimi Anma Hayat Senin Olsun Yasam Senin Olsun Mutluluklar Güzellikler Hep Seni Bulsun |
Emrah Şarkı Sözleri
Düsen yildizlar gibi, eksildin gök yüzünden, bir yagmur damlasiydin, sende düstün gözümden, beni yolda biraktin, simdi bu dönüs niye, agladim aksamlar, benden sana Hediye Sensizlik senden vefali, acin hala bende durur, ihanetin temsil eder ruhumdaki sende gurur Melegim danistim yok verdi sana, seytana uydun ya, oh olsun sana aklin nerdeydi kendine sorsana, ben cok agladim simdi sen agla |
Emrah Şarkı Sözleri
Gönlümü sana serdim Uyku tutmuyor beni İçimde can gibisin Yakarım geceleri Mecnun'dan miras kalan Bir aşk getirdim sana Gözlerine vuruldum Ne olur anlasana Dilinde yemin olayım Koktuğun tenin olayım Mahşere dek bırakmam İzin ver senin olayım Senin ki başka mavi İnan bana mavişim Vallahi yalan değil Ben bir seni sevmişim |
Emrah Şarkı Sözleri
Sen Gittikten Sonra Terketti Beni Hayallerim Bayram Yapti Içimde Yarattigim Hüzünlerim Sen Gittikten Sonra Terketti Beni Sevinçlerim Bayram Yapti Içimde Yarattigim Hüzünlerim Beni Görüp şasirma Yüregimden Vurgunum 2x Bir O Kadar Sevdali Bir O Kadar Yorgunum --->: Emrah Şarkı Sözleri frmacil dördüncü 4 sayfa --->: Emrah Şarkı Sözleri |
Emrah Şarkı Sözleri
Inan Kusursuzsun Kudurtursun Sana Hayir Demek Imkansiz Cok Acayip Hic Kimsede Olmayan Birseyler Var Sende Inan Kusursuzsun Kudurtursun Sana Hayir Demek Imkansiz Cok Acayip Hic Kimsede Olmayan Birseyler Var Sende Sansli Saymam Gerek Kendimi Dünyaya Yeniden Geldim Sanki Simdi Yep Yeni Bir Sayfa Actim Ben Seninle Beraber Kiz Cittir Cittir Insani Cildirtir Nasil Biseysin Sen Icim Kipir Kipir Kiz Cittir Cittir Insani Cildirtir Nasil Biseysin Sen Icim Kipir Kipir Inan Kusursuzsun Kudurtursun Sana Hayir Demek Imkansiz Cok Acayip Hic Kimsede Olmayan Birseyler Var Sende Inan Kusursuzsun Kudurtursun Sana Hayir Demek Imkansiz Cok Acayip Hic Kimsede Olmayan Birseyler Var Sende Sansli Saymam Gerek Kendimi Dünyaya Yeniden Geldim Sanki Simdi Yep Yeni Bir Sayfa Actim Ben Seninle Beraber Kiz Cittir Cittir Insani Cildirtir Nasil Biseysin Sen Icim Kipir Kipir Kiz Cittir Cittir Insani Cildirtir Nasil Biseysin Sen Icim Kipir Kipir Kiz Cittir Cittir Insani Cildirtir Nasil Biseysin Sen Icim Kipir Kipir Kiz Cittir Cittir Insani Cildirtir Nasil Biseysin Sen Icim Kipir Kipir Kiz Cittir Cittir Insani Cildirtir Nasil Biseysin Sen Icim Kipir Kipir Kusursuzsun |
Emrah Şarkı Sözleri
Gözlerin bu sevdanın en kalleş haliydi Vedasız gideceğin her halinden belliydi Hani ölüm ayırırdı ikimizi bu sevdadan Beni inkar edemezsin bıraktığım anılardan Düşündükçe çılgına dönüyorum Sana yabancı bir elin dokunuşunu Hiç bekleme beni teslim olmuyorum Kendime ayırdım o son kurşunu |
Emrah Şarkı Sözleri
Başka düşüm yok ki benim Kalp atışım tek sebebim Kim kimin olsun diye sorarsan Ben seninim sen de benim Aklına geleni yüzüme söyle hadi Söylede bilsin herkes Kim akıllı kim deli Anlamadım hangimiz seviyor Hangimiz ziyan ediyor Kabul kabul Hiç zora gelemem desen kabul Emrine esirim ol desen kabul Say beni kölen yerine Kabul kabul Karbeyaza kara desen kabul Buluşmak son bahara desen kabul Sakla beni en derine |
Emrah Şarkı Sözleri
Ben Gurbetin Kucaginda Düsé Kalka Yoruldum Bir Zalimin Ocaginda Can Evimden Vuruldum Iki Gözüm Iki Cesme Yanaklarim Islanir Bu Gidisle Deli Gömlüm Dert Cektikce Uslanir Esme Rüzgar Deli Deli Aklim Basimda Degil Bu Gidisle Benim Sonum Galiba Belli Degil |
Emrah Şarkı Sözleri
Korkmuyorum ölmekten, korkum sensiz yaşamak Zor geliyor her güne, hasretinle başlamak Kavuşmak istiyorum, her an sana kavuşmak Zor geliyor birtanem, yokluğuna alışmak Çareyse aşkıma seninle ölmek Kormadan seninle ölmek isterim Seninle yaşamak seninle ölmek Hayatı seninle sevmek isterim İhtiyacı var, ihtiyacı var Ruhumun sevgine ihtiyacı var Şu gençlik ömrümün, biçare gönlümün Sana her günümün ihtiyacı var Vurulsada yüreğim, kanım akmaz hasretten Çürümez ki bedenim, sana hasret gitmekten Arıya bal olurum, mezarımda çiçekten Konarım yar tenine, korkmam tekrar ölmekten Çareyse aşkıma seninle ölmek Korkmadan seninle ölmek isterim Seninle yaşamak seninle ölmek Hayatı seninle sevmek isterim |
Emrah Şarkı Sözleri
Sözlerin vardı onca yollardan bana ulaşan Özledim sözlerini şimdi gel Gözlerin vardı en buruk anda gönlümü ısıtan Özledim gözlerini şimdi gel Bekliyorum seni çok özlüyorum Sensiz geçmiyor ki hiç günler İstiyorum seni çok seviyorum Canımsın sen benim artık gel [Nakarat] x2 Haydi şimdi gel, sensin olamam ki Haydi şimdi gel, yalnız kalamam ki Haydi şimdi gel, kollarına al beni Şimdi gel ah şimdi gel Ellerin vardı sımsıcak ellerime dokunan Özledim ellerini şimdi gel Yüreğin vardı benim için çarpan deli yüreğin Özledim aşkını şimdi gel Bekliyorum seni çok özlüyorum Sensiz geçmiyor ki hiç günler İstiyorum seni çok seviyorum Canımsın sen benim artık gel [Nakarat] x4 |
Emrah Şarkı Sözleri
El ele tutuşan bir çifti görsem Yüreğim burkulur hatırası var O anda aklımdan sevgilim geçer Anmadan duramam hatırası var Kalbimdeki aşkın hala yanıyor Ne sönmek biliyor,ne külleniyor Cüzdanımda resmin saklı duruyor Verdiğin o gülün hatırası var Hatırası var,hatırası var O güzel günlerin hatırsı var Evlenmiş olsanda yuva kursanda Üçbeş çocuklu bir anne olsanda Bu aşkın üstüne karlar yağsada Gönlümde sımsıcak hatırası var Kalbimdeki aşkın hala yanıyor Ne sönmek biliyor,ne külleniyor Cüzdanımda resmin saklı duruyor Verdiğin o gülün hatırası var Hatırası var,hatırası var O güzel günlerin hatırası var |
Emrah Şarkı Sözleri
Bir güzele sevdalandım Uyku girmez gözüme Sevdasıyla yaralandım Ateş düştü içime Dağlara dağlara Hasret yağar dağlara Hasret yağar dağlara Gel canım gel malım Ben senin aşığınım Ben senin hayranınım |
Emrah Şarkı Sözleri
Aklım başımda değilki Sebebini bilmiyorum Bize nazar değdi inan Adım gibi biliyorum Yar yine bana haram geceler Senin için ağlıyorum Yanıyorum yanıyorum Ah yanıyorum yanıyorum Yar yine bana haram geceler Senin için ağlıyorum Hatıralar gözlerimde Dalıp dalıp gidiyorum Acımasız derterimle Yapayalnız yaşıyorum Yar yine başım belalarda Senin için ağlıyorum Yanıyorum yanıyorum Ah yanıyorum yanıyorum Yar yine başım belalarda Senin için ağlıyorum Yar yine bana haram geceler Senin için ağlıyorum |