![]() |
Güllü Şarkı Sözleri 2
Nasılda kendine bağladın beni Elindeyim işte oyuncak gibi Artık yerden yere atsanda beni Elindeyim işte oyuncak gibi Bir bakışın yeter kanarım inan Ateşler içinde yanarım her an Sen sevmesem bile severim her an Elindeyim işte oyuncak gibi, oyuncak gibi Elindeyim işte oyuncak gibi Bilseydim kalbimi vermezdim sana Bilseydim düşmezdim aşk tuzağına Artık ne istersen yap sende bana Elindeyim işte oyuncak gibi Bir bakışın yeter kanarım inan Ateşler içinde yanarım her an Sen sevmesem bile severim her an Elindeyim işte oyuncak gibi, oyuncak gibi Elindeyim işte oyuncak gibi |
Güllü Şarkı Sözleri 2
Onu gördügümden beri sanki tutsak oldum of allahim of nerden ciktin karsima allak pullak oldum of allahim of bana olan oldu tam yerini buldu 12den vurdu of allahim of derdime bir care bulun yada beni vurun of allahim of Onu gördügümden beri sanki tutsak oldum of allahim of nerden cikardin karsima allak pullak oldum of allahim of bana olan oldu tam yerini buldu 12den vurdu of allahim of derdime bir care bulun yada beni vurun of allahim of |
Güllü Şarkı Sözleri 2
Dalgın dalgın bakıyorken yollara önümden bir afet geçti mest oldum Böyle güzel nasip olmaz her kula Yürüyüşüne edasına mest oldum.. Büyülenmiş gibi düştüm peşine saçına gül takışına mest oldum yetiştimde geçtim baktım yüzüne baygın baygın bakışına mest oldum.. Sanki birden birşey oldu dilime söylemeye bulamadım kelime gülümsedi güldü geçti halime su misali yakışına mest oldum |
Güllü Şarkı Sözleri 2
Sanki dağlar yıkıldı Üstüme çöktü dünya O an ölmek istedim sevmiyorum dedin ya Sensizliğin korkusu içime doldu birden Toz pembe hayallerim devrildi yüreğimden Unut demek çok kolay gelde bana sor birde Sanki sevdan kanıma yazılmış yüreğimde Gitme gitme ayrılma benden Gitme gitme kopamam senden |
Güllü Şarkı Sözleri 2
uğrunda yanmadımmı ağlamadımmı senin mechul bir gemi gibi sonsuza demir aldın esrarlı bir dünyaya gittin dönmedin sen gittin ardından ben nasıl nasılda yandım bir sevdasız limana sığındı bak deli gönlüm yelekenleri çoktan suya inmişti ıslanmış buğulanmış nemli gözlerle mechulde kaybolup gitmiş aşkımız bitmiş şimdi ben tek başıma ağlıyorum aşkımıza bu sonsuz gidiş neden neden söyle birtanem yaşanan tüm anılar bitti artık dönüş yok mechulde kaybolup gitmiş aşkımız bitmiş yine gün ağlıyor sensizliğin üstüne yine ben özlem dolu yine ben senden uzak mechulde kaybolup gitmiş aşkımız bitmiş |
Güllü Şarkı Sözleri 2
gelip geçme kapımızın önünden ben başka bir baro ya sevdalıyım sen treni çoktan kaçırdın ben çiçeği burnunda nişanlıyım yakında düğünüm var ah nişanlıyım NAKARAT: kasımpaşalıyım elmaşalıyım çok sugarım ama yandan paçalıyım kasımpaşalıyım elmaşalıyım içtim kafam kıyak biraz cilalıyım sen bana göre değilsin güzelim ben sosyete romanım havalıyım davul bile dengi dengine sen kofti barosun ben aynalı yakında düğünüm var ah nişanlıyım NAKARAT: kasımpaşalıyım elmaşalıyım çok sugarım ama yandan paçalıyım kasımpaşalıyım elmaşalıyım içtim kafam kıyak biraz cilalıyım abe tencerem var tavam var kasımpaşalıyım havam var takunyamın gıçırtısı nedir bu çirkef gacıların sıkıntısı allaah allah düşmanlarım çatlasın hediyesiz gelmeyin yırtarım |
Güllü Şarkı Sözleri 2
Ben senin saçının teline kıyamazdım Her gece öpmeden uykuya dalmazdım Neden beni unuttun Neden bana el oldun Böyle güzel bir aşka Azrail oldun Aşkımıza ihanetin var Adın kalleş diye anılsın Bu dünyada yaşadıkça İki yakan bir olmasın Aşkımın kabrini kazdığı bu yerde Gönlüme verdiğin vaadler nerede |
Güllü Şarkı Sözleri 2
Su canim seninle bir anlam kazandi herseyimsin benim dayanmak cok zormus alisinca sana ümidimsin benim kalbime söz gecmiyor yanliz seni istiyor sensiz zaman durmus bekliyor seni rüyamda görsem ogün mutlu kalkarim sen sevdikce bende varim kalbimde yerin dolmaz seni nasil atarim herseyim oldun benim icimi bir buruk sarinca yanlizlik böle gecmez gece resmine baktikca doluyor gözlerim gözyasimsin benim kalbime söz gecmiyor yanliz seni istiyor sensiz zaman durmus bekliyor |
Güllü Şarkı Sözleri 2
yine burnun kafdağında ipe sapa hiç gelmez oldun senin gözün sağda solda ektin beni alacağın olsun düne kadar beraberdik gezip tozup eğlenirdik hep diz dize geceler boyu aşkı yudum yudum içerdik haylazım hilebazım oyunbozan yaramazım ayran içtik ayrı mı düştük çok hainsin fetbazım |
Güllü Şarkı Sözleri 2
Ne çok kızdım ne cok ben şu gönlüme, Sevecek başka yar yokmuydu diye, Ne kaldı,ne kaldı aşkından bana, Kaç gece ah edip ağladım sana.. Yagmur yagmur döküldü gözlerimden gözyaşı, Seni sevmekmiş meger hayatımın yanlışı, Duman duman yüregim senle oldu yanışı, Sevmek elbette güzel seni sevmem yanlıştı.. Kopardın içimden umutlarımı, Ben sende kaybettim bütün varımı, Ne kaldı,ne kaldı aşkından bana, Kaç gece ah edip agladım sana.. Yagmur yagmur döküldü gözlerimden gözyaşı, Seni sevmekmiş meger hayatımın yanlışı, Duman duman yüregim senle oldu yanışı, Sevmek elbette güzel seni sevmem yanlıştı.. |
Güllü Şarkı Sözleri 2
Ayrıldık diyemi sevgilim senle Herşeyi unutmak kolaymı sence Aşkı siz oyunmu sandınız diye Hatıralar ceza vermezmi bize? Sen bir zalime ben bir kalpsize Düşeriz çaresiz binbir dertlere Seninle yok yere ayrıldık diye Bundan sonra kader gülermi bize?.. Sevmemize ragmen ayrıldık diye Pişmanlık yol kesip sormazmı bize Siz bu aşkı nasıl yıktınız diye Hatıralar ceza vermezmi bize? Sen bir zalime ben bir kalpsize Düşeriz çaresiz binbir dertlere Seninle yok yere ayrıldık diye Hatıralar ceza vermezmi bize?.. --->: Güllü şarkı sözleri 2 frmacil sayfa 2iki --->: Güllü şarkı sözleri 2 |
Güllü Şarkı Sözleri 2
Aşkımız bitsede saygım bitmedi Hakkını helal et demeye geldim Kapını çalarken elim titredi Seni son bir defa görmeye geldim.. Yılların hatrına aşkımın adına Seni son bir defa görmeye geldim.. Gidince dönemem birdaha göremem Hakkını helal et demeye geldim.. Birazdan son tren beni götürür Yaşam herşeyi burda bitirir Kimbilir yarınlar neler getirir Seni son bir defa görmeye geldim Yılların hatrına aşkımın adına Seni son bir defa görmeye geldim.. Gidince dönemem birdaha göremem Hakkını helal et demeye geldim.. |
Güllü Şarkı Sözleri 2
Sana sözüm yok artik intizarin disinda yitirdim hayatim daha su genc yasimda cik artik hayatimdan düs gönlümün tahtindan biktim usandim artik su yügreyin ahtindan gözlerine bakmayacagim sözlerine kanmayacagim ellerini tutmayacagim ben sensiz olmak zor olsada kalbim yansa kor olsada bu can sana kul olsada herseyimi yakacagim ben her sözünde aldattin yalana yalan kattin yaktin beni vicdansiz kor alev gibi yaktin bir derman bulamadim icimdeki yaraya yemin etim birdaha düsmem böyle sevdaya |
Güllü Şarkı Sözleri 2
aynı sokakta ayak izlerimiz uslanır mı deli gönüllerimiz yolumuz ayrıldı ayrıldı sanma beraber dolaşır gölgelerimiz sen bana sevdalı ben sana vurgun yok olsun gözleri gururumuzun ikimiz de hasret çekmekten yorgun beraber yaşlanır hayallerimiz biz kara sevdalıyız ayrılamayız ayrı dünyalarda yaşayamayız unuttuk desek de unutamayız anılarla dolu senelerimiz |
Güllü Şarkı Sözleri 2
Nerden sevdim bilmem seni Deli ettin beni deli Yüregim bir yangın yeri Yanıyorum ben gönlüm düştü ateşine can dayanmaz hasretine ne kadar da zalim olsan seviyorum seni yine! yandım yandım gülüşüne yandım sana yandım vefasız! bu sevdada ben aldandım seni gidi hayırsız! Terkedipte gittin beni Aşka pişman ettin beni gözlerim bir yagmur seli aglıyorum ben |
Güllü Şarkı Sözleri 2
Gecmiste cekilen bir resim gibi seneler gecince silinip gittin kumlara yazilan bir isim gibi dalgalar vurunca silinip gittin gittin gittin gittin silinip gittin gönlümdeki cöle yagmur yaginca icimdeki huzur derdi bulunca kapkara bahtima günes dogunca kar tanesi gibi eriyip gittin gittin gittin gittin eriyip gittin kalmadi sevgimden geriye bir iz ömre deger askin simdi degersiz yenik bir kumandan gibi zafersiz bir gece kalbimden cekip gittin gittin gittin gittin cekip gittin |
Güllü Şarkı Sözleri 2
Hasrete yar oLup gidemezsin sen olmaz olmaz ne olursun dur herseyi bir anda silemezsin sen olmaz olmaz ne olursun dur yikipta gönlümü yakipta ömrümü caresiz birakma ne olur aglatma dayanmam ben sensiz olamam dur dur dur dur ne olur ayrilmam ayrilamam yasamam yasayamam hasret sonum olur dertler beni bulur dur dur dur dur ne olur ne sana ne bana hasret yakismaz olmaz olmaz ne olursun dur insan sevdiginden ayri kalamaz olmaz olmaz ne olursun dur yikipta gönlümü yakipta ömrümü caresiz birakma ne olur aglatma dayanmam ben sensiz olamam dur dur dur ne olur ayrilmam ayrilamam yasamam yasayamam hasret sonum olur dertler beni bulur dur dur dur dur ne olur |
Güllü Şarkı Sözleri 2
Birden bire çöktü hasret Sevdamızın üzerine Ayrılıgın koru düştü Senle dolu yüregime Doyamadım gözlerine Doyamadım sözlerine Umutlarım yarım kaldı Doyamadım ben sevgine Aşk yerine özlem doldu Soldu gülüm yaz gününde Varlıgına muhtac gönlüm Avunmuyor hayalinle Doyamadım gözlerine Doyamadım sözlerine Umutlarım yarım kaldı Doyamadım ben sevgine |
Güllü Şarkı Sözleri 2
Seni sevdigim için naz edip kaçıyorsun sevgilim kalp yerine sen taşmı taşıyorsun gün senin devran senin bildigini et bana Sıra bana gelince gösterecegim ben sana Her seyin acısını senden cıkaracagım Bunların hesabını o zaman soracagım gün senin devran senin bildigini et bana Sıra bana gelince gösterecegim sana Simdi kozlar elinde birgün kaybedeceksin Zulüm etmek nasılmış o zaman göreceksin gün senin devran senin bildigini et bana Sıra bana gelince gösterecegim ben sana |
Güllü Şarkı Sözleri 2
severken uzaktan yandım aşkına her gece ağladım yoksulluğuma seni defalarca başka kollarda görmekten usandım gidiyorum ben hep kıskandın benden güzel günleri tuttun mu elimden sevgili gibi artık yalvaramam eskisi gibi derdin ne bilemedim ki hakkından gelemedim ki sevseydin sevişmezdim ayrılığı çağırmazdın tekrar tutar mıyım o ellerini varlığım taşır mı güzelliğini sevilmek ayrı şey sevmek apayrı seni unutmadım gidiyorum ben |