ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Erkekler Kahvehanesi (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=394)
-   -   İçki İçen Kız Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=89809)

VANDETTA 08-04-2009 08:07 PM

İçki İçen Kız Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

Söz gelimi sevdiğiniz bir kız var ve ciddi birşeyler düşünüyorsunuz,yine bu kız her hafta olmasada bazı haftalar hepten sarhoş olmayacak derecede 2 defa içiyor olsun,halen daha evliliği düşünürmüsünüz?Bir diğer sorumsa içkiyi kıvamında bırakmasını bilen diğer kızlar hakkında ne düşünüyorsunuz?

Aslında olayı sadece kızlarla sınırlandırmak hata olur aynı soru erkekler içinde geçerli ama şu anda konumuz sadece kızlar olsun...

mgk_42 08-04-2009 08:12 PM

Cevap : İçki İçen Kız Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

gerçekten seviyorsam sevdiğim kızn tedavi görmesini isterim kesinlikle ayrılmam
paylaşım için teşekkürler

KRDNZ 08-04-2009 08:14 PM

Kadın veya erkek fark etmez içkiye karşıyım ve içki içen bi insanla aynı ortamda bulunmak istemem. Daha doğrusu içki içilen bir ortamda bulunmak istemem ve içki içen biriyle bi ömür paylaşmayı düşünmem. Ya o ya ben:)

reyf 08-05-2009 09:27 AM

ben yanında olur ve onun yanımda olması için elimden geleni yapardım.hani sonuçta her koyun kendi bacağından asılır

Gözyaşı 08-05-2009 12:20 PM

Önce İnsan olsun benim içi sonra içkiyi özel günlerde kullanıyorsa önemli değil benim için ama sigara kullanıyorsa biraz zor evlenirim : )

delishhhh 08-05-2009 12:25 PM

önemli olan içkiyi dozunda kullanması ve içtiği ortamlardır... içki içmek yerine ve zamanına göre değişkenlik gösterir... bu kadar katı olmamak gerekir diye düşünüyorum...

Gözyaşı 08-05-2009 12:30 PM

Delishhhh sana katılıyorum

delishhhh 08-05-2009 12:42 PM

:smile: teşekkürler sevgili gözyaşı...

alper1482 08-05-2009 01:42 PM

Açıkcası içkiyede sigarayada katı bi tutumum var:)..Sevdiğim kişinin bu tür şeyler kullanmasını istemem.

Atlıkarınca 08-05-2009 03:13 PM

Ne sigara ne içki özellikle de bir bayana hiç yakışmıyor. İçkiyi kıvamında bırakmasını bilse de bilmese de içilen mekanlara takılıyor olması bile yeterince kötü. Böyle biriyle evlenmeyi asla düşünemem diyemem çünkü sevdiğim yönleri ağır basarsa iş değişebilir. Ancak evlenmeden önce kendini bu hoş olmayan alışkanlığından tamamen uzaklaştırmasına yardımcı olmaya çalışırım. Kendiside bu yardımıma cevap verir bir tutum sergilerse evlenmemize engel birşey göremiyorum.

Cloud 08-05-2009 03:35 PM

Evleneceqim kızın içki içmesini onaylamam..Arada belki özel qünler için birlikte belki bir kadeh içebiliriz..Başka zamanlarda asla bunu istemem ..

Aragorn561 08-05-2009 03:49 PM

sigarayada içkiyede başlarım sonra birlikte içeriz yavaş yavaş ona bıraktırırım o farkında bile olmadan mutlu mesut evimizde alkolsüz yaşarız

alper1482 08-05-2009 04:23 PM

Alıntı:

Aragorn561 tafarından gönderildi (Mesaj 305878)
sigarayada içkiyede başlarım sonra birlikte içeriz yavaş yavaş ona bıraktırırım o farkında bile olmadan mutlu mesut evimizde alkolsüz yaşarız

Tam tersi olupta sende kaptırma sakın kendini Aragorn :nono::)

Katli 08-05-2009 04:29 PM

güzellikle anlatırsa erkekler derdini sorun olacağını sanmam.

Aragorn561 08-05-2009 04:30 PM

Alıntı:

alper1482 tafarından gönderildi (Mesaj 305881)
Tam tersi olupta sende kaptırma sakın kendini Aragorn :nono::)

valla kendime güvenim tam yanlış anlama ama bünyem gerçekten sağlamdır istemediğim sürece bağımlı olmam

not : yukarıdaki arkadaşa cevabım şudur kızlar normal istekten anlamaz (gerçekten)

sudenaz 08-06-2009 07:39 PM

Öncelikle evlenmeden önce bırakıyorsa devam ederim,yok bir gün içiyor bigün içmiyorsa,dozunda bırakıyorsa gibi alflar yanlış.İçki dozunda nasıl bırakılabilir azıda zarar çoğuda...
Bu konulya ilgili birçok ayet ve hadis varken aslında bize laf bile düşmez.

Ey iman edenler, icki, kumar, putlar, fal okları şşeytanın necis işşleridir; bunlardan uzak durun ki kurtuluşşa eresiniz. şeytan, icki ve kumar ile aranıza duşşmanlık ve kin sokmak, sizi Allah’ı anmaktan ve namazdan alıkoymak ister. Artık hepiniz vazgecin!)) [Maide 90,91]

Böyle biriyle evlenmek ister misiniz?
Diliyle size sürekli Allah'ı hatırlatcak ilim sahibi birini seçmek varken.

Hadis-i şşeriflerde buyuruldu ki:
((İckinin haram olduğuna dair kesin hukum indi.)) [Muslim]

((İhtimar [alkol teşşekkul] etmişş her icki haramdır.)) [Ebu Davud]
((coğu sarhoşş eden ickinin, azını da icmek haramdır.)) [Nesai]
((İckide ilac özelliği yoktur. Hastalık yapar.)) [Muslim]
((İcki, butun kötuluklerin başşıdır.)) [Taberani]
((İcki kötuluk doğurur.)) [Beyheki, Ruzeyn]
((İcki her kötuluğun anahtarıdır.)) [İbni Mace]
((Allah’a ve ahirete inanan icki icmesin, icki icilen sofraya da oturmasın!)) [Taberani]
((İckiden sakının! Ağac dal budak saldığı gibi, icki de, kötuluk sacar.)) [İbni Mace]
((İcki, gunahların en buyuğudur, her kötuluğun ve her gunahın anasıdır.)) [Taberani]
((İcki icenin haya perdesi yırtılır, şşeytan ona yoldaşş olur, her kötuluğe sevk eder ve her iyilikten alıkoyar.)) [Taberani]
((Alkoliğin, kabrinden kalkarken, iki gözu arasında, “Bu Allah’ın rahmetinden mahrumdur” yazısı görulur.)) [Deylemi]
((Rahmet melekleri, sarhoşştan uzak durur.)) [Bezzar]
((İcki icenin, kıyamette yuzu kara, dili sarkıktır, pis kokusundan herkes kacar.)) [Zevacir]
((Bir zaman gelir ki, ickinin adı değişştirilip helal sayılır.)) [İ. Ahmed]
((İcki, zinadan kötudur.)) [R.Nasıhin]
((İcki ile iman, bir arada bulunmaz, biri, diğerini uzaklaşştırır.)) [Beyheki]

Bunca şey varken gerisi size kalmışArtık bir zamandan sonra sevgi falan geçiyor.O senin amelin mi bunu düşünceksin evlenirken.Bu benim düşüncem.
Selametle...

JOKER 08-06-2009 09:08 PM

aslına bakılırsa tam benim istediğim kız tipi ben içkiyi zaten seven biriyim oda seviyorsa iyi anlaşırız :D

dejavu2009 08-08-2009 12:29 AM

Aslında içki değilde sigaranın sorulmasını tercih ederdim...

İçmek; keyif verir...

çok içmek çok zarar verir...

seçim size kalmış

1die 08-13-2009 04:01 AM

Kapının onne korum hemen
ne işim var ayyaş bı hatunla

peri 08-13-2009 04:49 AM

ya okadar yerden yere vurdunuskı sankı kıslar alkolık sıs ıçınce bırşey yok kıslar ıçse kötu mantıga bak :nono::nono::nono::nono:

LAST BREATH 08-13-2009 05:02 AM

ne kızlar içsin, nede erkekler:nono: hem zararlı, hem haram:smile:

TiFus 08-14-2009 08:23 PM

Valla Ne Diyim Kız Önümde İçki İçerse Afiyet Olsun Bir Gün Arada Sahilde Rakı Balık Sofrası Yaparız Derim :D:D Şaka Şaka Kızım Delimisin Bırak Şu İçkiyi Derim :)

black_R-O-S-E 11-18-2009 01:06 AM

Alıntı:

Aragorn561 tafarından gönderildi (Mesaj 305878)

yapılması gereken bu cidden

İSİMSİZ KARANLIK 11-18-2009 02:13 AM

Alıntı:

dejavu2009 tafarından gönderildi (Mesaj 306160)
Aslında içki değilde sigaranın sorulmasını tercih ederdim...

İçmek; keyif verir...

çok içmek çok zarar verir...

seçim size kalmış

Güzel demişsiniz dejavu2009... Sizden biraz farklı olarak şöyle düşünüyorum:
Her şeyin fazlası zarar, sigara ve alkolun da tabii... Ancak her ikisi de keyif için yapılan şeyler... Abartılmadığı sürece sorun olmayacağını düşünüyorum...
Dini kısma gelince... Herkesin dini kendine... Haramsa onun için haram... Onu hiç dert etmem... Doğruyla yanlışı kendisi ayırabiliyor sonuçta, seçimini yapmış, üzerinde baskı uygulamak bana düşmez...

Saygılarımla...

su perisi 11-18-2009 09:46 AM

Abartılmadığı sürece, bence sakıncası yok....Hem bunun kadını erkeği olmaz.....Erkek içerde kadın içmeezzzz.....yada kadın ağlarda erkek ağlamaz gibiii......