![]() |
Doğum Günün Kutlu Olsun GöKKuŞaĞı
Bir yıl daha bitti sevgili GöKKuŞaĞı, ama sakın üzülme zaman çabuk geçiyor diye... Unutma ki herkes aynı şeyi yaşıyor. Bu yılın sonunda geriye baktığında inşaAllah "harika bir yıldı" dersin.. Dileğim bugün dilediğin tüm dileklerinin gerçek olması 'dileklerinde sakın bizi unutma:)'. Geleceğini oluşturacak her yeni gün, bir önceki günden daha güzel, isteklerine uygun ve seni mutlu edecek şekilde olsun doğum günün kutlu olsun! |
Cevap : Doğum Günün Kutlu Olsun GöKKuŞaĞı
Doğum günün kutlu olsun sevili GöKKuŞaĞı, sevdiklerinle beraber nice mutlu yıllara inşallah.
|
Yeni yaşınızın hayatınızda yeni güzelliklere vesile olmasını dilerim. Doğum gününüz kutlu olsun Sevgili Gökkuşağı.
|
Nice mutlu yıllar dilerim, gökkuşağı yedi rengi gibi renkli ve cıvıl cıvıl bir hayat ve ömür boyu bizlerle beraber olmanı dilerim kardeşim. http://i113.photobucket.com/albums/n...dayRainbow.gif |
ne desem yada ne resim koysam bilemedim konuşmada da iyi değilimdir yapabileceğim tek şey :
iyiki doğmuşsun |
Mutlu yıllar Gökkuşağı...
|
Doğum günün kutlu olsun sevili GöKKuŞaĞı, sevdiklerinle beraber nice mutlu yıllara inşallah.
|
Doğum günün kutlu olsun sevgilihttp://www.forumsinsi.com/forum/images/icons/icon7.gif Gökkuşağı http://www.forumsinsi.com/forum/images/icons/icon7.gif ömrün boyunca seni kovalayan tek şey mutluluk olsun inşallah.
|
|
Dogum günün kutlu olsun Sevgili Gökkuşağı..Sevdiklerinde birlikte nice mutlu seneleree ..:)
|
Çok teşekkür ederim arkadaşlar.Başta bbk abim olmak üzere; siLveRghoSt,Kaplan, Equinox, KRDNZ ,Şengül , ysnkrks, gothicc_girll26, rock_alltime ve taci arkadaşlarım:) Aslında hepinize tek tek teşekkür etmek isterdim fakat Sevgili Kaplan Teşekkür butonunu kaldırmamış olsaydı:biggrin:
Gerçekten bu güzel temennileriniz için ne kadar teşekkür etsem azdır.Çok mutlu oldum çok...:ashamed0002: Sağolun varolun nice yıllar sizlerle beraber inşallah:) |
|
Alıntı:
Çok teşekkür ederim Sevgili Sudenaz.Bende iyi ki sizleri tanıdım:) |
doğum günün kutlu olsun gökkuşağı nice yıllara...
|
Alıntı:
Çok teşekkür ederim Sevgili jasmine:) |
Önce saglıkla ,sonra aılenle huzurla mutlulukla geçirecegın nice seneler senınle olsun
dogum günün kutlu olsun |
|
Sizlere de çok teşekkür ederim Sevgili Gözyaşı ve 1diee:smile:
|