![]() |
Aşk Acısı
bi insan görünümemi (fiziğemi) yoksa huyuna ahlakınamı aşık olmalıdır dış görünüm ne kadar önemlidir görüşlerinizi bekliyorum
|
Cevap : Aşk Acısı
:img-clapping:
|
Bence İçi Önemlidir Ama İçi GüzeL Fiziği Ve Kendisi Çirkinse Sevemem Onu Ama İçin Kalpsiz Ama Çok Güzel Biriyse Kabul Ederim Çünkü İçini Düzeltirim Ben O Güzelin :D
|
bak sen diyelim boyu kısa ama dört dörtlük birisi yinede boylumu olsun istersn yuksa öylemi kabullenirsin onu
|
ya hep yanlış yere yazıyom yaa niyekii
|
Alıntı:
|
İnsanlar hep dış görünüşlerine aldanırlar ama önemli olan iki tarafın kalpten sevmesidir konu deneyimlerimiz bölümüne daha uygun taşıdım güzel konu için teşekkürler
|
Her gittiğin yerde u konuyu açmakdan sıkılmadın mı?
|
bak bak tom sen çokmu yakışıklısınn demek sen benim profil resmimdeki gibi bi kız aran haa öylemii
|
Belkide derdi vardır derdini paylaşmak istiyordur sudeciğim
|
kızım ne giriyonn araya burdadamı buldn beni yafff
|
Valla bana bulaşmasında naparsa yapsın :Koskiye geldim hala kurtulamadım senden:)
Dertde ne kelime Erol. |
Neyse sohbete çevirmeyelim görüşleri alalım sadece
|
Evet chat kutusuna yazın konuşmak istiyorsanız bende dahil:)
|
Bak ya chate giremedim sudeee
|
Anasayfada chatbox kutumuz var canım herhangi bir yere girmen gerekmiyor.
|
teşekkür ederim canımmm
|
Rica ederim.
|
ben aşk acısını yaşadım
|
aşk acısı kendine özgü yıkımları olan adı üzerinde acı işte
|
benim acım eski değil daha taze bir acı
|
valla arkadaşım sudee çok iyi bilir ben öyle sevdmkii ama o menfaatçı çıktı
|
ben ilk aşkımdan ayrıldım.Aslında ilk ve son olmasını isterdim.
|
hala bunalımlardayım.
|
bazen herşeyi terkedip kaçmak istiyorum.
|
terkedip kaçmak çözüm olsaydıı ben çoktann kaybolurdum boşverecen bunları değmezler
|
belki de aşk sadece bir yalan.Gelip geçici bir heyecan.Belki de elde edince sihiri bozulan bir büyü.
|
perinaz bazen gerçekten herşeyimi arkada bırakıp kaybolmak istiyorum.
|
Aklınıza getirmeyin unutursunuz samimiyetimle söylüyorum acı çekmek çok kötü ona ait ne varsa atın aşk acısını bende yaşadım sevdiğim için ölümü bile denedim ama inanın yaşamak çok güzel ve hayatta bir yerlerde mutlaka sizi seven biri vardır illa o olacak diye bir şey yok ölümlü dünyada sizce acı çekmeye değer mi yaşadıklarınızı tatlı bir rüyaydı geldi geçti sayın unutamıyorsanız eğer üzgünüm sizin için ilk zamanlar bende öyle sanıyorum ama üst üste bir kaç kişiye bağlanıp darbe yerseniz anlarsınız her şeyin yalan olduğunu insanlar kendi mutluluğu için birilerini seviyor ve aşık oluyor ayrılınca sanmayın hayat bitiyor hayatta her şey zorluk siz başarabilirsiniz çıkın bir dolaşın yeni arkadaşlıklar edinin inan bu hayat hiç bir şey için değmez hayatta yaşamanın ve sevginin değerini bilin ter edildim diye ümitsizlenmeyin mutlaka karşınıza daha iyileri çıkacaktır baya yazdım : )
|
belki sen ilk aşk acısı yaşamıyorsun.Birinciden sonrakiler belki daha hafif atlatılıyordur.
|
ya dediğin bi yanı doğru aşkmış meşkmiş inancım yok soğudum artıkk boş işlere benzetiyomm aşkıı
|
gözyaşı herşeyi ne kadar veciz ifade etmişsin.Aslında olgunlaşma sürecini ne de güzel ve öz ifade etmişsin.
|
her insanın farklı psikolojik yapısı var.Aslında birilerinin seni anlamasını beklemek çok yanlış.Herkes yalnız doğar,yalnız yaşar ve yalnız ölür.
|
6 ya da 16.her hikayenin bir sonu var.
|
Alıntı:
|
insanın ruhu güzeldir saygı duyarım ancak gel gelelim ruhlar aleminde yaşamıyoruz bu yüzden fiziğin de etkisi var karşı cinsi seçerken. realite buu.
|
Alıntı:
|