ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Protesto Ediyorum !... (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=391)
-   -   Bağış Fiyaskosu... (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=64309)

delishhhh 02-14-2009 10:17 PM

Bağış Fiyaskosu...

Gazze için toplanan yardımları protesto ediyorum. çünkü...
amerikanın bir araştırmasına göre terör örgütü listesini çıkarılarken hamas 10. sırada iken pkk yı 15. sırada kabul ediyorlar. peki şuan filistindeki yönetim hamasın elinde değilmi bir ülkeye giden yardımlar önce devletin eline geçip ordan ihtiyaç bölgelerine sevk edilmezmi. şimdi biz tüm Türkiye olarak hamasa para yardımında bulunduk ve hala bulunmaya çalışıyoruz. Şehit ailelerinin evlerine hacizler geliyor, şu ana kadar ülkede pkklı hainleri yok etmek için harcanan para bu ülke ekonomisini kurtarmaya fazlası ile yeterdi. ama başta bazı iktidar yanlısı medya olmak üzere ülkemizdeki insanları çok güsel gaza getirerek hamasa yardım topluyorlar belki kendileride hangi amaca hizmet bile ettiklerinin farkında olmadan...
Evet arkadaşlar hamas ve filistinli diğer milis güçler kendi ülkeleri adına savaşıolar peki bizim yıllardır süren bir savaşımız var hangi basın yayın organı askeriyeye şehit ailelerine yardım toplamak için seferber oldu. bağış yapanların bağışı kabul olsun umarım o yaptığınız bağışlarla alınan bombalar canlı bombalar tarafından patlatılarak başka çocukları öldürmesin (israilli olsalar bile onlarda çocuk)...

ERen 02-14-2009 10:40 PM

Cevap : Bağış Fiyaskosu...

sen uzayda yaşıyon galiba arkadışım dediğin araştırmayı ilk defa senden duydum vede araştırmayı yapan dediğine göre amerika yani israilin en büyük destekçişi ayrıca türkiye olan şehitler içinde yardım kampayaları oldu örneğin mehmetçik vakfı şehit ve gazilerin alilelerine yardım ediyor.

ayrıca bu paralarla bomba alındığını sölemişsin tv lerde seyrettiysen adamlar soba borusan yapılan silahlarla ve taşlarla israilin son teknoloji silahlarına karşı koyuyyorlardı.ben hamasın çok iyi oldunu söylemiyorum ama eğer kendini onların yerine koyarsan anlarsın biraz.

delishhhh 02-14-2009 10:53 PM

bak arkadaş uzaydan geldin falan gibi cümleler kullanmamızın bir anlamı yok bence... bu kadar agresiflik kimsenin işine yaramaz. bizim ülkemizdede yıllarca insan öldü. ve hala ölmeye devam ediyor hemde bir hiç uğruna ama bu konuda kimsenin sesi çıkmazken bizim ülkemizin dışında gelişen olaylarda herkes ahkam kesmeye baylıyor...
şehitlerimiz olduğunda sadece 1 günlük yayın yapılıyor ama filistinli bir çocuk günlerce basında yer alıyor tabiki savaşın her türlüsüne karşıyım yardımlaşma olmalı ama bu ülkenin iktidarlarında ve bazı yandaş basında şöyle bir zihniyet olduğuna inanıyorum filistinliler din kardeşimiz ama askerler din kardeşimiz değil dimi(?)

KRDNZ 02-14-2009 11:00 PM

Arkadaşlar fikirlerinizi gergin bir ortam oluşturmayacak kelimelerle belirtmeniz gerektiğini düşünüyorum.
Filistin'e yapılan yardımlarla oradaki bir çocuğun yüzü gülüyorsa bu herşeye bedeldir. Savaş yüzünden onca şeyini kaybedenler Filistinli çocuklardır İsrailli çocuklar değil. Ben Hamas'a değil yapılan yardımın sivil halka olduğunu düşünüyorum ve protestonuzu desteklemiyorum. Yardım için gnderilen onca tırı tv'lerde gözümüzle gördük ayrıca.

VANDETTA 02-14-2009 11:19 PM

Yukarıdaki arkadaşımız çok güzel belirtmiş,İsrail'in en büyük destekçisi Amerika değilmi diye,yani sözünü ettiğiniz listede ki sıralama gayet doğal,Amerika değilmidir ki,PKK denen leş sürüsünü Çevik kuvvet sayesinde zamanın da toparlanmasına vesile olan belinin doğrulmasını sağlayan,burada protestoyu Türk Amerikan ilişkileri üzerine yapmanız gerekirdi,çünkü bu ülkenin tek düşmanı Amerika'dır.Yapılan yardımlar yerinde olduğu kadar yetersizdi,İsrail devleti ile yapılan anlaşmalar sonucunda milyar dolarlar bu hadsizlere akıtılıyorken,yapılan yardım gerçekten gülünç,ama yapılması gerekirdi,yapıldı da sonuçta Türk halkı ile Türk yönetimi arasında bariz bir uçurum var fikirsel olarak,bunu tüm siyasiler için söylüyorum,bugün Amerika ile yönetimsel olarak müttefiksek ve bu anlaşmaların altında bir Türk'ün imzası varsa Türkün Türkden başka düşmanı yok gibisinden bir durumda oluşuyor ki,benim hep söylediğim bir şeydir,işbirlikçiler,ehil olmayanlar yönetimde olmasa ne Osmanlı yıkılırdı,nede dünyanın elinde oyuncak olurduk...

delishhhh 02-14-2009 11:43 PM

Yoksa Erdoğan için Hamas teröristi, “Türkiye bölünmesin,bayrağım inmesin” diye toprağa düşen Mehmetlerimizden daha mı değerlidir?
Değilse onlar adına böyle bir yardım kampanyası bir kez olsun niçin yapılmadı?
Hem Arap ve Filistin davası Türkiye’nin davası değil ki!
Tamam yapılan zulme üzülelim de bu kadar öne çıkmanın Türkiye’ye ne gibi bir yararı var?
O Araplar değil midir İngiliz’le bir olup Osmanlı’yı arkadan vuran!
Yok intikam olsun diye yapılanlara susalım demeyelim, ama fedailik yapmak, risk almak ve kendi şehitlerimizden öte onları sahiplenmek niçin?
Zerre vicdanı ve imanı olan bütün bunları bir bir sorgulamalıdır!

GöKKuŞaĞı 02-14-2009 11:43 PM

GErçekten böyle bir konuyu görmek üzücü.İşin İçinde Amerika'nın olmasına da hiç şaşmadım.İSrail bombaları atarken sesi çıkmıyordu da Fİlistin'e yardım ederken mi araştırma yapası geliyor.Traji komik..
Gazze'ye yapılanları yeterince seyrettik.İSrail'in vahşetini engelleyemedik bari az da olsa yaralarını saralım.Buda insanların gözüne batıyor ya artık diyecek bişey yok.Bence asıl bu şekilde bizi gaza getirmeye çalışıyorlar ama yemezler.İsrail zeytinyağı gibi üstte çıkcak tek çaba o.

delishhhh 02-14-2009 11:45 PM

Doğrudur, Gazze’de korkunç bir İsrail zulmü var.
Bundan dolayı toplum olarak elem duyduğumuz vakıadır.
Ama sormak lazım, benzer ve hatta çok daha ötesi katliamlar hemen yanıbaşımızdaki Irak’ta yapılmadı mı?
Orada akan Müslüman kanı değil miydi?
Öyle idiyse orada olanlara gıkını bile çıkarmayanların şimdi Filistin bağlamında pozlara bürünüp kahramanlık taslamaları nasıl inandırıcı olabilir?

VANDETTA 02-14-2009 11:59 PM

Alıntı:

delishhhh tafarından gönderildi (Mesaj 257240)
Yoksa Erdoğan için Hamas teröristi, “Türkiye bölünmesin,bayrağım inmesin” diye toprağa düşen Mehmetlerimizden daha mı değerlidir?
Değilse onlar adına böyle bir yardım kampanyası bir kez olsun niçin yapılmadı?
Hem Arap ve Filistin davası Türkiye’nin davası değil ki!
Tamam yapılan zulme üzülelim de bu kadar öne çıkmanın Türkiye’ye ne gibi bir yararı var?
O Araplar değil midir İngiliz’le bir olup Osmanlı’yı arkadan vuran!
Yok intikam olsun diye yapılanlara susalım demeyelim, ama fedailik yapmak, risk almak ve kendi şehitlerimizden öte onları sahiplenmek niçin?
Zerre vicdanı ve imanı olan bütün bunları bir bir sorgulamalıdır!

Sanırım sizin korkunuz Tayyip'in Davos olayını ve öncesini seçim yatırımı olarak kullanması ve milletin de buna aldanarak Tayyip'e oy vermesi,rahat olunuz,her ne kadar millet Tayyip'in Davos çıkışını desteklesede sırf bu yüzden Tayyip'e oy vermezler,eminim herkes sizin kadar uyanıktır,size gerekli cevaplar yukarıda verilmiş,yerinizde olsam kaale alırdım,çünkü tek bir noktada takılıp kaldınız...

delishhhh 02-15-2009 12:11 AM

bakın arkadaşlar siz hala duygusal davranıyorsunuz... ben demiyorumki iyi olmuş savaş olsun şöyle ya da böyle ama bakıyorum herkes anında saldırıya geçti ben kendi ülkem için neden bişeyler yapılmazken başkaları için seferber olunuyor diyorum. ama ne yazıkki görüyorumki çabam boşa çünkü yine bu ülkeden bahseden yok çıkarlarından bahseden yok varsa yoksa tayyip erdoğanın davosta gövde gösterisine alkış tutmak ve arapkökenli insanlara vargücünüzle destek olmak. peki mısırda müslüman ve arap ülkesi ayrıca çok zengin ekonomiye sahip olan arabistan kimsenin sesi çıkmıo bizim ülkemiz sankii medeniyetler seviyesinin üstüne çıkmış gibi önüne gelene yardım ediyor benim tepkim bunadır. israil yanlısı falan değilim korkmayın ve saldırmayın...

VANDETTA 02-15-2009 12:33 AM

Alıntı:

delishhhh tafarından gönderildi (Mesaj 257247)
peki mısırda müslüman ve arap ülkesi ayrıca çok zengin ekonomiye sahip olan arabistan kimsenin sesi çıkmıo

Bizim farkımızda burada zaten,cihana mertliği biz öğrettik,öğretmeyede devam ediyoruz...

Ayrıca yukarıda arkadaşımız yazmış ben yeniliyeyim madem bu kadar ısrar ediyorsunuz,Mehmetcik diye bir vakıf vardır eminim duymuşsunuzdur,millet olarak Filistinde ki kardeşlerimize yapılan yardımı toplasanız,Mehmetcik vakfına yapılan yardımın 10/1 i bile değildir,yani sürekli destek çıkılan mehmetcik vakfıdır,ayrıca Türk erkeklerini ömürlerinden şimdi 1.5 eskiden 1.8 ayını,onlardan eskileri ise senelerini vermiştir ki,sizde bu askerlere destek çıkılmasını istiyorsunuz.Ayrıca Mehmetcik vakfına yapılan yardımlar çok yararlı şekilde kullanılır bilirmisiniz siz onu,misal Kasımpaşa'da Subay gazinosu vardır girişinde de gerçek mi yoksa yapmamı olduğu çok dikkatli bakılmadığı sürece belli olmatan bir tablo vardır,fiyatı da eski hesap 10 milyar idi,ayrıca Aktütün'de barakalar içerisinde vatanı müdafa eden,ederkende şehit olan askerlimiz varken,ne derler ona ismi aklıma gelmiyor,hani topu yerden deliğe atmaya çalıştıkları oyunu oynamaya devletin helikopteriyle giden komutanlarımızda vardır,hele çatışma bitene kadar oyuna devam etmesi ise çok manidardır,demek istediğim Mehmetcik vakfına yapılan yardımların nerelerde heba edildiğidir ki,konumuzda bu değil ama bu konuyuda belirtmek istedim sadece....

Sizcede nereye yardım edildiğinden önce yapılan yardımların ne şekilde harcandığı daha önemli değilmidir,size iyi akşamlar dilerim...

ERen 02-15-2009 12:53 AM

onlara kimsenin sahip çıkmaması bizim de sessiz kalmaızı gerektirmez.sen türkiyede mehmetçikler için böle kampanyalar olmadını sölüyüp duruyorsun türkiyede böle bir kampanyaya gerek yok çünkü gerek devlet gerek tsk gerekse mehmetçik vakfı elinden gelenleri yapıyolar.ayrıca kampanyada istiyorsan geçenlerde habertürk milli takımla berebar bir kampanya yapmıştı.biraz araştırsan bence daha fazlasını bulursun kendini bi şeylere ne kadar şartlandırırsan o kadar çok şey gözünden kaçar

delishhhh 02-15-2009 01:07 AM

arkadaşım bir generalin nasıl general olduğunu hangi zorluklardan geçerek bu kutsal göreve getirildiğini en iyi bilenlerdenim sizin desteklediğiniz iktidarların her 2 yılda bir lüks makam aracları değişmekte çocukları gemi ticareti altın ticarei yapmakta. ayrıca benim hiç bir siyasi görüşüm yok ne sağ ne sol am şöyle bir şeyide unutmayın zamanında erdoğandan daha sağ görüşe sahip olan ADNAN MENDERES in yanına bir gün oğlu geliyor ve tcaret yapmak istediğini söylüyor fakan o zaman menderes hayır cevabını veriyor bir başbakanın oğluna ticaret yapmak yakışmaz diyor. ben hiç bir isreil ürünü kullanmıyorum eminim evlerinizde bir yığın israil ürünü vardır ayrıca son olarak arkadaşım o subay gazinosunda bulunan sözde tablo için kaynak göstermeni istiyorum. böle kulaktan dolma blgiye nerden ulaştın bilmiyorum. ayrıca mehmetçik vakfına yapılan yardımların hiç biri ne askeriyenin özel işleri için kullanılmıyor tayyip erdoğanın aracı nasıl çok lüks bir otomobilse bir generalin aracıda yeri geldiğinde helikopter tabiki olacaktır. şunuda eklemeden geçemicem golf denen oyundan bahsediyorsun ne mutluki asker bi şekilde moral depolayacak birşeyler bulmuş kendine bir anlık bile olsa yaşadığı stresi ağır çalışma koşullarını unutmuşsa...
ben sizin gibi insanlara acıyorum ağlanacak bi halimiz var artık bizim benim farkımda bunları siden bir adım önce farketmem oldu. bilgi sahibi olmak sadece haberleri izlemek le olmuyor. bana tepki gösteren arkadaşlar hangi biriniz milli kütüphanye gittiniz hayatınızda yakın tarihle ilgili kaç kitap okudunuz
SİZE TEK BİR ÖNERİM VAR OKUYUN... araştırın ve öğrenin basından duyduklarınızla onların gazı ile hareket etmeyin bu tartışmayı daha fazlada uzatmak istemiyorum çünkü karşımda zıt düşüncede insanlar bekliyordum ama dengim olabileceğini düşünmüştüm...

delishhhh 02-15-2009 01:12 AM

ayrıca VANDETTA

delishhhh 02-15-2009 01:16 AM

osmanlı yıkılmadı sadece rejim değiştirdi. padişahlıktan cumhuriyet yönetimine geçti. osmanlı yıkıldı derken sen bugün osmanlıyı yok saymaktasın bu çok saçma. osmanlı ile şuan T.C arasında çok fark yok sadece daha modern daha rahat bir yaşam tarzına geçildi. insanlara özgürlükler verildi...

VANDETTA 02-15-2009 01:49 AM

Sizin desteklerdiğiniz iktidarın sözünüzden sonrası okunmayıp,her iki mesajınıza da teşekkür edilmiştir,İyi geceler dilerim....

delishhhh 02-15-2009 01:51 AM

arkadaşım bir generalin nasıl general olduğunu hangi zorluklardan geçerek bu kutsal göreve getirildiğini en iyi bilenlerdenim sizin desteklediğiniz iktidarların her 2 yılda bir lüks makam aracları değişmekte çocukları gemi ticareti altın ticarei yapmakta. ayrıca benim hiç bir siyasi görüşüm yok ne sağ ne sol am şöyle bir şeyide unutmayın zamanında erdoğandan daha sağ görüşe sahip olan ADNAN MENDERES in yanına bir gün oğlu geliyor ve tcaret yapmak istediğini söylüyor fakan o zaman menderes hayır cevabını veriyor bir başbakanın oğluna ticaret yapmak yakışmaz diyor. ben hiç bir isreil ürünü kullanmıyorum eminim evlerinizde bir yığın israil ürünü vardır ayrıca son olarak arkadaşım o subay gazinosunda bulunan sözde tablo için kaynak göstermeni istiyorum. böle kulaktan dolma blgiye nerden ulaştın bilmiyorum. ayrıca mehmetçik vakfına yapılan yardımların hiç biri ne askeriyenin özel işleri için kullanılmıyor tayyip erdoğanın aracı nasıl çok lüks bir otomobilse bir generalin aracıda yeri geldiğinde helikopter tabiki olacaktır. şunuda eklemeden geçemicem golf denen oyundan bahsediyorsun ne mutluki asker bi şekilde moral depolayacak birşeyler bulmuş kendine bir anlık bile olsa yaşadığı stresi ağır çalışma koşullarını unutmuşsa...
ben sizin gibi insanlara acıyorum ağlanacak bi halimiz var artık bizim benim farkımda bunları siden bir adım önce farketmem oldu. bilgi sahibi olmak sadece haberleri izlemek le olmuyor. bana tepki gösteren arkadaşlar hangi biriniz milli kütüphanye gittiniz hayatınızda yakın tarihle ilgili kaç kitap okudunuz
SİZE TEK BİR ÖNERİM VAR OKUYUN... araştırın ve öğrenin basından duyduklarınızla onların gazı ile hareket etmeyin bu tartışmayı daha fazlada uzatmak istemiyorum çünkü karşımda zıt düşüncede insanlar bekliyordum ama dengim olabileceğini düşünmüştüm...

delishhhh 02-15-2009 01:52 AM

umarım şimdi okunuyordur....

VANDETTA 02-15-2009 02:03 AM

Alıntı:

delishhhh tafarından gönderildi (Mesaj 257261)
umarım şimdi okunuyordur....

İnanın bana yapacak birşeyim olmadığı zamanlarda,boş gözlerden bir anlam çıkarmak için saatlerce durabilirim ama,gereksiz bir tartışma ancak mesaj kirliliği oluştururki,buda bu foruma yakışmaz,ayrıca bunu zaten yapmış bulunmaktayız,son mesajlarınızdan okuduğum tek mesajınız umarım şimdi okunuyordur mesajınızdır,tekrardan teşekkür ediyorum,kendinize iyi bakın,anlayışlı günlerimizde tekrar buluşmak temennisiyle iyi geceler..

David 02-18-2009 08:34 PM

"İSrail bombaları atarken sesi çıkmıyordu da Fİlistin'e yardım ederken mi araştırma yapası geliyor." "israil bombaları atarken sesi çıkmıyordu ekonomik forumdamı dayı oldu :)"

delishhhh 02-20-2009 01:07 PM

anladımki bu site üyeleri her kesimden insanı değil sadece belirli kesimin insanını kabul ediyor. farklı bir görüş arz eden olursa hemen herkes sözleşmiş gibi aforoz ediyor...

Şengül Şirin 02-20-2009 01:17 PM

Bence çok yanlış düşünüyorsunuz.Asla sizin düşündüğünüz gibi değil.Herkes kendi fikrini savunmada özgürdür.

VANDETTA 02-20-2009 07:06 PM

Alıntı:

delishhhh tafarından gönderildi (Mesaj 258275)
anladımki bu site üyeleri her kesimden insanı değil sadece belirli kesimin insanını kabul ediyor. farklı bir görüş arz eden olursa hemen herkes sözleşmiş gibi aforoz ediyor...

Böylesi bir düşünce içerisine girmenize neden olacak,milletin fikirlerini belirtmeleri yada fikirlerinize katılmamalarımıdır?
Mesajların hepsini okudum hatta ''sizin desteklediğiniz'' sözünüze binaen okumayı bıraktığım mesajınız dahil,zira AKP'ye tek başörtüsü konusunda destek vermişimdir,AKP'ye oy dahi vermedim,vermiyecemde,ama keşke o mesajınızı okusaydım okumadığıma pişman oldum,çünkü sizin afaroz dediğiniz şey,mesajınızın sonundaki ''insanlar bekliyordum ama dengim olabileceğini düşünmüştüm...'' sözünüzdür,bu fikir belirtmek değil 'aşağılamadır,kendini beğenmişliğin,önemli olanın başkalarının ne düşündüğü değil,kendi düşüncelerinizin kabul ettirebilirliğidir ki,amaç bir şeyler anlatmak değil,fikirlerinizi dikte etme çabalarıdır'' buyrun size afaroz...

Mesajınıza cevap vermeme izin verirseniz;

Sözünü ettiğimiz Generallerin nasıl yetiştiklerini sizin kadar iyi olmasa da bizde nacizane az çok biliriz,ama bu,devletin imkanlarını kendi menfaatleri doğrultusunda kullanmasına olanak tanımaz,gemicikler hakkın da,AKP hakkın da,hatta Unakıtan hakkında eşleştirilerim olmuştu,yanılmıyorsam 'Unakıtan ekonomisini düzeltti' diyede bir konu açmıştım,diyeceğim o ki,birini iyi göstermek için başka bir kötüyü örnek vermemek lazım,biri ne ise öteki de aynıdır,Menderes örneği çok manidar oldu,Menderes bahsettiğiniz kadar basiretli bir adamdı sonu nasıl oldu,asılarak mı,kim tarafından Apo'yu İmralıda semizlik dana gibi bakan koruyan Generalcikler tarafından değil mi,burası Türkiye olur böyle vakalar...Hele doğuda şehit verirken sizin tabirinizle o sıra stres atan Generalcikler de var bu ülkede,askere yardım yapılmadığını iddia ederken,görevi ne olursa olsun göstermesi gereken hassasiyeti göstermeyen Generalcikleri savunan vatandaşcıklarda....

Ayrıca teşekkür etmek isterim ki,bahsettiğimiz oyunun ismini bizimle paylaşıp golf olduğunu söylediğiniz ve kültürümüze altın değerinde bilgi kattığınız için size minnetttarız...

Rica etsem kullanmakta olduğunuz pc'nin donanımlarını yazabilirmisiniz yüne siz hayatınızda hiç coca cola dahi içmemişsinizdir,çünkü para İsrail'e gidecek,vatan size minnettardır.

Okuduğum kitaplar hangileriydi,Ah Yemen,Şu Çılgın Türkler,Şehit Hama,Yahudinin Tahta Kılıcı,Abdulhamid'in Kurtlarla Dansı,Türkiyenin Etnik Yapısı,ve şu anda Menderes'in dramını okumaktayım,aklıma bunlar geldi şimdilik,ayrıca kendime ait Türkiye üzerine yaptığım siteye konu eklerken,uzunluğuna bakmaksızın tüm içeriği okurum,oradan da rahat bi iki kitap çıkar,emin olun sizin kadar engin görüşlü,olmasa da,kültürlü,tarihini bilen,arkadaşlarımızda bu forumda mevcuttur,okuyun edin ve denklem muhabbeti kurarken rencide ettiniz,rencide de ediliyorsunuz şu anda,yazı biraz agresif gibi dursada,muamele edildiğimiz gibi karşılık verdik...

Unutmadan gazinoda bahsettiğim tablonun bire bir şahidiyim,askerliğimi Kasımpaşa da Merasim Bölüğünde yaptım,Generalciklere çok selam durduk son yolculuklarında,İstanbul'da iseniz bi zahmet milli kütüphaneye bi 5 dk ara verin ve içeri girebilirseniz sözünü ettiğim tabloyu da görün,askerliği bitireli,4 sene oldu ama eminmki o hala oradadır...

[KAPLAN] 02-20-2009 10:26 PM

Konunuzu referans göstererek belirli bir kesim derken Akp'yi destekleyenleri kastediyorsunuz sanırım, ancak size şunu açık açık söyleyebilirim ki ben Akp'ye oy vermedim, bu seçimlerde de vermeyeceğim ve bildiğim kadarıyla benim gibi birçok değerli arkadaşım daha bulunmakta ailemizde. Bu durumda ortaya attığınız bahaneniz oldukça komik olmuyor mu ?! Biz burada siyaset gibi kirli oyunların peşinde değiliz. Biz doğru neyse onu gösterme, bilmiyorsak öğrenme, öğrendiklerimizi öğretme amacı güdüyoruz, izninizle bu amacımızı böylesine desteksiz teorilerle kirletmeyiniz. Lütfen !

su perisi 02-20-2009 10:36 PM

Alıntı:

delishhhh tafarından gönderildi (Mesaj 257253)

Bütün yorumlarınıza canı gönülden katılıyorum ve sizi engin görüşlerinizden dolayı tebrik ediyorum değerli arkadaşım....

su perisi 02-20-2009 10:41 PM

Alıntı:

delishhhh tafarından gönderildi (Mesaj 258275)

Yanlış düşünüyorsunuz değerli arkadaşım... Sadece of"lu arkadaşımıza denk gelmişsiniz. Geçmiş olsun. Merak etmeyin forumumuz gayet açık görüşlü ve saygılı arkadaşlarımızla dolu...

VANDETTA 02-21-2009 03:40 PM

Alıntı:

su perisi tafarından gönderildi (Mesaj 258507)
Yanlış düşünüyorsunuz değerli arkadaşım... Sadece of"lu arkadaşımıza denk gelmişsiniz. Geçmiş olsun. Merak etmeyin forumumuz gayet açık görüşlü ve saygılı arkadaşlarımızla dolu...

Hem güldürdünüz,hemde bu forumda hiç sevilmediğime dair düşüncelerimi perçinlediniz teşekkürler,ama yinede kimseye saygısızlık ettiğimi düşünmüyorum,saygıyı ne yaşa nede cinsiyete göstririm,saygıyı hakedene gösteren biriyimdir ki,delishh arkadaşımız buradan üzerine bir pay çıkarmasın çünkü olayı denkleme dökene kadar makul olduğumu düşünüyorum yanılıyorsam düzeltin...

Geçmiş olsun heee,hala gülüyorum ama kom
ikliğinden dolayı değil,bunu hakedecek nerde ne yaptığımı anlıyamamamdan dolayı:biggrin:

Equinox 02-21-2009 04:36 PM

ABD’nin alfabe sırasıyla ilan ettiği “Dış Terör Örgütleri Güncel Listesi” şu örgütlerden oluşuyor:

“-Ebu Nidal Örgütü, Ebu Sayyaf Grubu, El-Aksa Şehitleri Tugayı, El-Şabaab, Ensar el-İslam, Silahlı İslami Grup (GIA), Asbat el-Ensar, Aum Shinrikyo, Bask Yurt ve Özgürlük (ETA), Filipin Komünist Partisi/Yeni Halk Ordusu (CPP/NPA), İrlanda Cumhuriyet Ordusu Devamlılığı, Gama’a el-İslamiye (İslami Grup), HAMAS (İslami Direniş Hareketi), Harekat ül-Cihad-i-İslami/Bengladeş (HUJI-B), Harekat ül-Mücahidin (HUM), Hizbullah, İslami Cihad Grubu, Özbekistan İslami Hareketi (IMU), Ceyş-e-Muhammed (JEM) (Muhammed Ordusu), Cemaa İslamiya Organization (JI), el-Cihad (Mısır İslami Cihad), Kahane Chai (Kach), Kongra-Gel (KGK, eski Kürdistan İşçi Partisi, PKK, KADEK), Lashkar-e Tayyiba (LT) (Adalet Ordusu), Lashkar i Jhangvi, Tamil Elam Kurtuluş Kaplanları (LTTE), Libya İslami Savaş Grubu, Fas İslami Muharebe Grubu (GICM), Mücahiddin-e Khalq Örgütü (MEK), Milli Kurtuluş Ordusu (ELN), Filistin Kurtuluş Cephesi (PLF), Filistin İslami Cihad (PIJ), Filistinin Kurtuluşu İçin Halk Cephesi (PFLF), PFLP-Genel Komutanlık (PFLP-GC), Tanzim Qa’idat al-Jihad fi Bilad al-Rafidayn (QJBR) (Irak’taki el-Kaide) (eski Cemaat ül-Tevhid ve el-Cihad JTJ, el-Zarkavi ağı), el-Kaide, İslami Magrip’te el-Kaide (eski GSPC), Gerçek IRA, Kolombiya Devrimci Güçler Ordusu (FARC), Devrimci Çekirdek (eski ELA), 17 Kasım Devrimci Örgütü, Devrimci Halk Kurtuluş Partisi/Cephe (DHKP/C), Aydınlık Yol (Sendero Luminoso, SL), Kolombiya Birleşik Savunma Güçleri (AUC).”

Ne gariptir büyük çoğunluğu müslüman!...

Listede eksik olanlarıda ekleyelim:ABD,İSRAİL,İNGİLTERE.:mad:

Üzgünüm protestonuza katılmıyorum.

su perisi 02-21-2009 07:23 PM

Alıntı:

VANDETTA tafarından gönderildi (Mesaj 258647)
Hem güldürdünüz,hemde bu forumda hiç sevilmediğime dair düşüncelerimi perçinlediniz teşekkürler,ama yinede kimseye saygısızlık ettiğimi düşünmüyorum,saygıyı ne yaşa nede cinsiyete göstririm,saygıyı hakedene gösteren biriyimdir ki,delishh arkadaşımız buradan üzerine bir pay çıkarmasın çünkü olayı denkleme dökene kadar makul olduğumu düşünüyorum yanılıyorsam düzeltin...

Geçmiş olsun heee,hala gülüyorum ama komikliğinden dolayı değil,bunu hakedecek nerde ne yaptığımı anlıyamamamdan dolayı:biggrin:

Sevgili VANDETTA,

Ben şahsım adına söylemek istiyorum ki, sitede olmazsa olmazlardan görüyor ve sizi gerçekten çok seviyorum. Ben kendim aklıma geldim de ondan geçmiş olsun dedim sevgili delishh arkadaşımıza. Yoksa güzel yorumlarını hep (sana yorum yapmasamda, çünki yapmıycam demiştim) takip etmişimdir ve etmeyede devam edeceğim. Biz Of lumuzu seviyoruz kısacası....:img-clapping:

delishhhh 02-23-2009 03:29 PM

su perisi arkadaşıma teşekkür ediyorum sonunda bu forum sinsi ailesinde benimle aynı görüşlere sahip 1 insan buldum:) ayrıca vandetta arkadaşım senin akpye oy verip vermemenden daha önemli olan ne biliomusun bu ülkenin şuan şu durumunu korumasında gece gündüz katkısı olan ülkenin bölünmesine terör denen belanın defedilmesinde 1 numaralı rolleri olan yine generallerimizdir. bizim ülkemizde paşalarımızdan generalcik die bahsden insanları şiddetle kınıyorum va söyliyecek çok sözüm var ama diyemiyorum işte. bundan sonra hiç bir msjınıza cvp yazmayacağım bu ülkenin askerini aşağılar derecede konuştuğunuz için sadece elemle ve büyük bir kederle okudum mesajınızı.

su perisi 02-23-2009 03:40 PM

Sevgili delishhhh, benim için yazdıklarınıza çok teşekkürler.... Yazdıklarınıza katılıyorum ama ne yapabilirizki.??? Elden bişey gelmiyor, seyretmekten başka.....Formumuzu zamanla anlayacaksın eminim. Güzel ve mutlu paylaşımlara. Sevgiyle kal....

VANDETTA 02-23-2009 07:01 PM

Alıntı:

delishhhh tafarından gönderildi (Mesaj 259423)
su perisi arkadaşıma teşekkür ediyorum sonunda bu forum sinsi ailesinde benimle aynı görüşlere sahip 1 insan buldum:) ayrıca vandetta arkadaşım senin akpye oy verip vermemenden daha önemli olan ne biliomusun bu ülkenin şuan şu durumunu korumasında gece gündüz katkısı olan ülkenin bölünmesine terör denen belanın defedilmesinde 1 numaralı rolleri olan yine generallerimizdir. bizim ülkemizde paşalarımızdan generalcik die bahsden insanları şiddetle kınıyorum va söyliyecek çok sözüm var ama diyemiyorum işte. bundan sonra hiç bir msjınıza cvp yazmayacağım bu ülkenin askerini aşağılar derecede konuştuğunuz için sadece elemle ve büyük bir kederle okudum mesajınızı.

Elemle okumanız gereken bir kaç alıntı yapim size bakalım neleri dillendirmeye çalıştığımızı anlatabilecekmiyiz;

Bir PKK itirafçısının açıklamaları, kamuoyunda geniş yankı uyandırdı. Örgütte 4 yıl kaldığını, Şemdin Sakık'ın yakın korumalığını yaptığını anlatan itirafçının iddiaları bir ihaneti böyle anlatıyordu...

Samanyolu Haber kanalının ekranlara getirdiği bir PKK itirafçısının açıklamaları, kamuoyunda geniş yankı uyandırdı. Örgütte 4 yıl kaldığını, Şemdin Sakık'ın yakın korumalığını yaptığını anlatan itirafçı, pişmanlık yasasından faydalanıyor.

2,5 yıl cezaevinde yatan itirafçının şok açıklamaları şöyle: "1992'de Panak Jandarma Karakolu'na gidiyorduk erzak almak için. Karakolun içine kadar gidiyorduk. Mühimmat olsun, mermi olsun, erzak olsun. Karakol komutanıyla anlaşmalıydık. '
Siz bana dokunmayın, biz de size dokunmayalım' diyordu. 3 sene böyle geçti. Şemdin Sakık'ın talimatıyla Bingöl'e gittik. Bingöl-Elazığ karayolunda. 33 er benim tahminim bölüklerine gidiyorlardı. O yol kesme eyleminde 33 er şehit düştü. O gün bize şırıngayla ilaç verildi. Ölmeyen askerlerin kafasına Şemdin Sakık sıkıyordu."

Zaman

Bu 'siz bize dokunmayın biz size dokunmayalım' sözüne şahit olmuş doğuda askerliğini yapmış arkadaşlarımızda mevcut...

Milli kütüphanede geçirdiğiniz değerli zaman zarfında eminimki Atatürk'ün tüm mason localarını kapattırdığını ve locaların tüm varlığına el koyduğunu,kendisine masonluk teklif etmek için gelen zatı aliye verdiği cevabı eminim ki okumuşsunuzdur.Bunları neden yazıyorum bu ülkede Cemal Gürsel gibi genaralcikler kendi başbakanını astı ve yine bu ülkede Atatürk'ün kapattığı mason localarına üyelik başvurusunda bulunan komutancıklar var misalen buyrun;

http://turksiyer.com/images/stories/il-1.jpg

İlker Başbuğ

-Türkiye'nin Genelkurmkay Başkanı, 2006 yılında resmi başvuruda bulunarak İngiltere destekli ve kuruluşu 1882 yılına dayanan "Cercle d'Orient"e üye olmak istedi. Ve isteği soruşturma sonrası kabul olundu.
-Cercle d'Orient, "Doğu Çevresi" veya "Şark çemberi" anlamlarına da gelir. Kurucusu olan İngiltere'nin İstanbul Elçisi Sandison, aynı zamanda Beyoğlundaki "Grand Orient Mason Locasının" da kurucusudur. Cercle d'Orient ve Grand Masonlar Locası (yeni ismiyle Büyük Kulüp) uzun yıllar Beyoğlu Abraham Paşa apartmanında çalışmalarını sürdürdü. -Büyük Kulüp, Kadıköy Havuçzlubahçe'ye deniz kıyısına taşındı. Sosyete ve zenginlerin Türkiye'yi yöneten üst düzey basın ve iş dünyası ile İngiltere-ABD eksenli derin güçlerin buluşma, eğlenme yeridir. Ve Büyük Kulüb'ün üyeleri arasında masonlar da dikkat çekmektedir. -Sayın İlker Başbuğ,"Cercle d'Orient"e üye olması esnasında Genelkurmay'dan izin almış mıdır? Görevi gereği yurt içi ve yurt dışı askeri görevler alan, PKK terörüne karşı askeri operasyonları yöneten, eğitim ortamında bu ülke için canını vermesi istenen asker ile son parça ekmeği ve kurşunu bölüşmesi istenen bir düşüncenin, geleneğin içinden gelen bir kimsedir. Ancak Sayın İlker Başbuğ’un hayatında önemli bir gösterge olan o’nun 2006 yılında “BÜYÜKDOĞU KULÜP” üyeliğine kabul edilmesidir. İsterseniz O’nun BÜYÜK KULÜP üyeliğine kabulü ile ilgili belgede yazılanları görelim: [/font]

Cezmi Yurtsever

Şimdi burdan benim anlamadığım nokta neden genelleme yapıyorsunuz,sözlerimin TSK'yı değil TSK'da görev yapan bazı kişileri bağladığını,milli kütüphaneler yazmaz ama,eminim ki siz anlıyorsunuzdur.Yani olayı çarpıtmayalım,görevi ne olursa olsun hiç kimsenin dokunulmazlığı yoktur ve yine eminimki sizde bizim gibi bu ülkeyi zarara uğratacak hertürlü oluşumun karşısındasınızdır,siz bana yukarıdaki alıntıların gözardı edilebileceğini ispatlayın,bende sizden özür diliyeyim,şu tokmakta akabinde bana gelsin:bangin:

su perisi 02-24-2009 02:37 PM

Vandetta yorumunuz için teşekkürler,, Harikaydı...

delishhhh 02-27-2009 04:02 PM

valla arkadaşım diyorum ya artık senin için söyleyecek başka bir kelime bulamıyorum. sen bu ülkenin rütbelisinden bu kadar nefret edecek ne yaşadın bilmiyorum. ama ben bir asker kızı ve asker eşi olarak artık seni muhattap almıyorum benim tanıdığım tüm generallerin önlerinde eğilecek kadar kutsal işlerle uğraştığını biliyorum. ve senin düşüncelerine sahip insanlar bu ülkede olduğu sürece bu ülkenin düze çıkamayacağınıda çok ii biliyorum... ayrıca açmış olduğum konunun bu kadar dışına çıkıp konuyu askeriyeye saldırıya getirdiğin için esefle kınıyorum. birlik beraberlik adına bişiler yapmaktansa bu ülkenin muhtaç olduğu insanları karalama yoluna gitmişsin... ben ülkenin çeşitli yerlerinde çok bulundum keşke istanbul yerine şırnakta askerlik yapmış olsaydınız ne demek istediğimi anlardınız... aslında bütün subay assubay ve uzman jandarmaların sizin gibi insanlar için canlarını feda ettiğini düşündükçe tüylerim ürperiyor...

VANDETTA 02-27-2009 06:35 PM

Alıntı:

delishhhh tafarından gönderildi (Mesaj 260631)
valla arkadaşım diyorum ya artık senin için söyleyecek başka bir kelime bulamıyorum. sen bu ülkenin rütbelisinden bu kadar nefret edecek ne yaşadın bilmiyorum. ama ben bir asker kızı ve asker eşi olarak artık seni muhattap almıyorum benim tanıdığım tüm generallerin önlerinde eğilecek kadar kutsal işlerle uğraştığını biliyorum. ve senin düşüncelerine sahip insanlar bu ülkede olduğu sürece bu ülkenin düze çıkamayacağınıda çok ii biliyorum... ayrıca açmış olduğum konunun bu kadar dışına çıkıp konuyu askeriyeye saldırıya getirdiğin için esefle kınıyorum. birlik beraberlik adına bişiler yapmaktansa bu ülkenin muhtaç olduğu insanları karalama yoluna gitmişsin... ben ülkenin çeşitli yerlerinde çok bulundum keşke istanbul yerine şırnakta askerlik yapmış olsaydınız ne demek istediğimi anlardınız... aslında bütün subay assubay ve uzman jandarmaların sizin gibi insanlar için canlarını feda ettiğini düşündükçe tüylerim ürperiyor...

Sizden tüm samimiyetimle özür diliyorum,bu sitede denginiz olabileceğini düşündüğünüz yorumunuzu eleştirdiğimden dolayı,haklısınız bu sitede size denk biri gerçekten yok,zira bu sitede ki hiç kimse sapla samanı birbirine karıştırmıyor doalyısıyla alakasız suçlamalrda bulunmuyor.Ne demek istediğimiz bu mesaj hariç,yazılan tüm mesajlarda bellidir,o yüzden bu başlık altındaki son mesajımda budur...