![]() |
Özgün Şarkı Sözleri
Özgün Şarkı Sözleri
Özgün Tüm Şarkı Sözleri Acıyı Çeken Anlar Duvarlar arkasında,yüklü bir sevdanın izlerini taşıdım O hep doğan güneş şimdi söndü O hep açan çiçek öldü Toprağına döndü… İnandığım için aşka;dünya bana ders oldu Acıyı çeken anlar Hesabını ödetir,ödedim çok ağır Sonuna kadar aşkı yaşar bu gönül,yaşarım Acıyı çeken anlar Hesabını ödetir,ödedim çok ağır Dibine kadar aşkı yaşar bu gönül,yaşarım bir ömüürr.. oOoOfFf yaşarım yaşatırsa gönül.. Hep izlerini taşıdım duvarlara Aşkımızı kazıdım ahh kalbe seni boyadım O hep gülen yüzüm şimdi soldu Şu gözlerim çöle döndü,bende zaman öldü.. Güvendiğim için aşka;dünya bana ders oldu. |
Özgün Şarkı Sözleri
Söz vermiştik yıllar önce
Yok,artık sende mi beni yaktın gittin söyle Direnmedim sustum yine çaresiz Kabullendim sessiz gidişlerini Sensizliğe alışamadım Alıştığım her gün ölmek değil, ne olur gitme Doğan güneş bizim olsun sadece İzin ver solmasın açan çiçeklerimiz Gözlerin gibi yalan söyle İstersen kabullenme Yine battı yaz güneşi Açamadı soldu aşk çiçeği x3 Söz vermiştik yıllar önce Yok,artık sende mi beni yaktın gittin söyle Direnmedim sustum yine çaresiz Kabullendim sessiz gidişlerini Sensizliğe alışamadım Alıştığım her gün ölmek değil, ne olur gitme Doğan güneş bizim olsun sadece İzin ver solmasın açan çiçeklerimiz Gözlerin gibi yalan söyle İstersen kabullenme Yine battı yaz güneşi Açamadı soldu aşk çiçeği x2 |
Özgün Şarkı Sözleri
Güneş vurdu gözlerime
Esen rüzgar seni anlatıyor Hatırlattı birkaç kelime Seni sevmek beni çok ağlatıyor Belki de geç kaldım bunu söylemek için Bildiğim bir şey var sensizlik çok zor Bilmiyorsan aşkın son sözünü Git demesi zordur ben bilirim Aşk kanına girdiyse Çık desende çıkmaz Dur desende durmaz Ben bilirim Bilmiyorsan aşkın ilk sözünü Kal demesi zordur ben bilirim Aşk emanet olduysa Duy desende duymaz Kal desende kalmaz Ben bilirim |
Özgün Şarkı Sözleri
Görecek ne günler vardı,yaşanmadan bitti Beni yalnız koydu zalim,sabırsızca pes etti Nasıl oldu bu adalet,sevenler hüküm giydi Beni vurdu tam isabet,ardından çekip gitti Masallarda kalmış O eski mutlu sonlar Ne prensler kalmış yürekli Ne masum genç kızlar.. Bi yaşıma daha girdim Beni bırakmaz derdim Gideceğini bilsem severmiydim Yalanlara aldandın Kendini bişey sandınbi yaşıma daha girdim İnadıma yenildim... |
Özgün Şarkı Sözleri
Gözlerim bak kör oldu
Görmüyorum artık ne seni ne sevgini Sadece yıkıldım kaldım olsun allahın bir emri Yapacak bir şey kalmadı Koşturduk biz senelerce Bir düşün pençesinde uyanmak istemedik Belkide unuttun artık olsun allahın bir emri Söylenecek bir söz kalmadı Yüreğinde kimler oldu Kimler okşadı tenini,güzel ellerini Yalvarırım sus söyleme Direnmeye gücüm kalmadı Söyleme sus söyleme Darağacının dibinde Bir ip senin ellerinde Gideceksen çek bir an önce Sensiz günü ben neyleyim Ölümüm senin elinden olsun Ne olursun git bir an önce |
Özgün Şarkı Sözleri
Zaman değil geçen ömürmüş anlamadık
Tükendik bizde yıllar gibi yaralandık Bana bıraktığın yüzümdeki bu çizgiler Alıp götürdüğün ömrümün baharları Suçumuz neydi bizim Feryadım Tanrı'ya Sana son sözüm gülüm Elveda Her şey biter Herkes unutulur Ben seni kaç kere sevdiğimi unuttum Haram olsun Yıllarım olmuş ziyan Sende unut beni yok yere sevdiğini Zaman değil geçen ömürmüş anlamadık Yenildik bizde aşklar gibi karalandık Bana bıraktığın yüzümdeki bu çizgiler Alıp götürdüğün ömrümün baharları Suçumuz neydi bizim Feryadım Tanrı'ya Sana son sözüm gülüm Elveda Her şey biter Herkes unutulur Ben seni kaç kere sevdiğimi unuttum Haram olsun Yıllarım olmuş ziyan Sende unut beni yok yere sevdiğini Bir sabah boş evinde üşüyerek uyanacaksın Titrek kalbini eski mektuplara saracaksın Ben senle bir günü bir ömre kıyaslarken Sen benden bir haber başka kollarda uyuyormuşsun Olsun, avuçlarında ben burnunda benim kokum Ben seni çoktan unuttum Sen beni unutamayacaksın Her şey biter Herkes unutulur Oooooooooooooooooooooooooo Haram olsun Yıllarım olmuş ziyan Sende unut beni yok yere sevdiğini |
Özgün Şarkı Sözleri
Uyumak bana zor geliyor yanımda yokken
Yastığım kokunu arıyor ama yok sen onla yatarken Aylarca yıllarca sürdü bu alıştım ölmeye Aklımda ki düşman artık mahkumdu gitmeye Olan oldum ben çocuklar gibi Akan göz yaşım kan oldu şimdi Bana gel diyen rüzgarın sesini İstiyor beni gittiğinden beri Günahkar olsamda Cenneti bulsamda Unutmak isterken hatırlatıyor En derin acılar yada masum anılar Her şey bana seni hatırlatıyor |
Özgün Şarkı Sözleri
Dün gece yarısı bulandım da gözlerine
Sus bir şey deme önce dinle sözlerimi Yok,anlatamam birkaç sözle hislerimi Aşk bana uzak bir kavramdı senden önce Eyvah,eyvah Naasıl oldu bir anda Bozuyorum yeminimi,aldatıyorum galiba bir anda Yine bile bile Eyvah,eyvah Nasıl oldu bir anda Bozuyorum yeminimi,aşık oldum galiba |
Özgün Şarkı Sözleri
Burdayım ama nerdeyim bilmem
Kaybettim kendimi bulamam yeniden Ben artık sensiz neylerim bilmem Tutamam elini, göremem yeniden Varmıyor dilim, tutmuyor elimi Gelmiyor içimden şarkılar yazmak Geceler sensiz bir hüzün basıyor Gökteki yıldızım nerede parlıyor Şarabın kokusu, kadehin sesi Kesmiyor beni sigara nefesi Varmıyor dilim, tutmuyor elimi Gelmiyor içimden şarkılar yazmak Yoksun ki Neyleyim güneşi, mehtabı Denizin kokusu, rüzgarın sesi Teselli etmiyor sigara nefesi Varmıyor dilim, tutmuyor elimi Gelmiyor içimden şarkılar yazmak Gitarın telleri boğacak beni Martılar, çığlıklar çağırır seni Notalar tembel, melodi ruhsuz Uymuyor sesler, halim umutsuz Varmıyor dilim, tutmuyor elimi Gelmiyor içimden şarkılar yazmak Yoksun ki Neyleyim güneşi, mehtabı Denizin kokusu, rüzgarın sesi Teselli etmiyor sigara nefesi Varmıyor dilim, tutmuyor elimi Gelmiyor içimden şarkılar yazmak Gelmiyor içimden şarkılar |
Özgün Şarkı Sözleri
Aşk,bu aşk değil
Bİldiğin gibi oyun değil Sen,bu sen değilsin Terk edip gitmek huyun değil Sus,bir şey söyleme Kırılır kalbim,bu son değil Ben,bu ben değilim Kabullenip gitmek huyum değil Susarım bazı günler Yakarım denizleri Beni hapseder bu sensiz geceler Susarım bazı günler İçerim kederleri Beni hapseder bu sensiz geceler Günahkarsın günahkar Günahkarsın geceler Seni benden alanlar Ağlasın gecelerce Günahkarsın günahkar Tövbe bilmez geceler Herşeyimi alanlar Ağlasın gecelerce |
Özgün Şarkı Sözleri
Yaşayamadık ki senle aşkı
Yanmadık ki ateşlerde El sözüne inandık kandık Nefes olduk her tende Beni kandırdın senelerce Aşkı öldürdün gecelerce Faydası yok inanmam artık Yalan oldun sen benle El sözüne inandık kandık Nefes olduk her tende Aşkı anlattın farz et Beni kandırman lazım Yine sustu dilin,sana yandı tenim Beni söndürmen lazım Geceler bensiz olmaz Bedenim aşksız yanmaz Senin olmam için,sana tapmam için Beni öldürmen lazım |
Özgün Şarkı Sözleri
Ateşli bakışların karanlıkta parladı
Kırmızı dudakların tenimde dolaşmalı Üstündeki elbise zihnimde şeffaflaştı Yüreğim telaşlandı Karşı koymak imkansız,arzular bni sardı Hadi bir solukta günah kapında Gel kıpır kıpır İçim fıkır fıkır Tenimde dolaşsın ayyy Ay geceye küsmeden( gel kurallarını hiç düşünmeden) Yarını düşünmedenX2 Ay gecede sönmeden Yarına üzülmedenX3 |
Özgün Şarkı Sözleri
Turuncu aşklar saklanmış mavi göklere
Sahte bir meltem bürünmüş puslu gözlere Tenim müptela olmuş şehvetli sözlere Kalbim kullanılmış atılmış paslı çöplere Kıvırır aşk her dakika kıvırır Zorlarsan da kırılır yol alır Kendi kendinle el ele İlk bakışta aşklar aldanmış farklı jestlere Sahte bir anlam bürünmüş dokunaklı gözlere Tenim müptela olmuş şehvetli ellere Kalbim kullanılmış atılmis paslı çöplere Kıvırır aşk her dakika kıvırır Zorlarsan da kırılır yol alır Kendi kendinle el ele |
Özgün Şarkı Sözleri
Korkmadım sevgilim seni kendimden çok severken
Kızmadım sevgilim beni son bir kez diye öperken Yüreğim bir kuş gibidir uçuşur dudağın dudağımı öperken İçimi sarar bi acı ve hüzün gün olur her sevgi göç eder,çok uzağa Bana geri dönsen değişir,yüreğime kumrular yerleşir Tüm şarkılar sana dilektir seni anlatır ve diletir |
Özgün Şarkı Sözleri
Günlerce aç susuz yaşanır mı sence böyle
İnsan bir cümlede anlatır mı aşkı söyle Boş sözler söylerip aşığım der sonra kandırır bir şekerle Terk eder…çeker gider… Hadi güzelim kalk gidelim bize olanlar olsun artık Bugün uymaz belki yarın diye nöbetçi aşık kaldık Yeter artık bunca naz uzatmadan gel sevgilim Verde kurtul saff kalbini diye diye kuruduk kaldık |
Özgün Şarkı Sözleri
Güneş beni artık hiç ısıtmıyor
Üşütmüyor kışlar beni eskisi gibi Bende öldüm senle sadece kalbim çarpıyor Şarkılarım sensiz kalmış söylenmiyor Üşüyorum sar beni ellerinle Yak yangın ol düş kalbime Ya da sus hiçbir şey söyleme N'lur kal benimle Yatağıma gel yine kokun kalsın Hiç bitmesin sıcaklığın Kurtar beni sensizliğin,Koynundayım |
Özgün Şarkı Sözleri
Kırk canım olsa
Birini vermem Sen değmezsin,değişmezsin Senin sahibin sensin Hangimiz haklı Dünyalar farklı Bu alemde işim olmaz Yaram kalbimde saklı Bu gece kalbimi evde bıraktım Ruhumu artık şeytana sattım Seni sevmekle büyük hata yaptım Elveda tatlım |
Özgün Şarkı Sözleri
Canım olsa vermezmiydim
Sermezmiydim yollarına En sevdiğindir bilirim ezip geçmek Hadi kır kalbimi defalarca Hadi vur son şansın çarpıyorken kalbim tek başına Yalnızlık dört yanımı sarmış olsada Sensizlik yollarımı tutmuş olsada Zamansız bir depreme tutuldu kalbim Tutulsun sensiz ölmek zamanı şimdi Ah yangın kor ateşler beni sarsada Sensizlik yollarıma yağmış olsada Zamansız bir ölüme seyirci kaldım Alkışla sensiz ölmek zamanı şimdi |
Özgün Şarkı Sözleri
Gideli kaç yıl oldu
Şu yüzüm gülmez oldu Kuşlar uçtu göç etti Yuvaya dönmez oldu Yarim beni severdi Halimi sormaz oldu Ağladım gecelerce Sesimi duymaz oldu Yanarım,ateş olurum Kendime yokuş olurum Gecelerde seni ararım Gündüze seni sorarım |
Özgün Şarkı Sözleri
Yıllar yılı aradım durdum gerçek aşkı
Bulamadım her defasında ümitlerim sona kaldı İhanetle mühürledim yalan aşkları Yenildim her defasında,ümitlerim sona kaldı Uyku tutmadı gecelerce Konuştum kendi kendime Bekledim yaşlı gözlerle O aşkları penceremde Anla artık aşklar aynı Hepsi yalan hepsi tatlı İhanet gerçek aslında Zaman farklı sonlar aynı |
Özgün Şarkı Sözleri
Hiç bu denli bir ağrı çekmemişti yüreğim
Sanki bir bir hep topa tutuldu gemilerim Kurşun kadar ağırdır,geçmez oldu saatler Yokluğunun zulmüne yatırıldı günlerim Bir yanım terlemekte,soğuklarda bir yanım Bir yanım üşümekte, yangınlarda bir yanım Gün olur acı olur,bir yalan haber olur Yokluğunun zulmüne yatırıldı günlerim Kararttın gündüzleri,uzattın geceleri Koparttın o mis kokan kan kırmızı gülleri Yokluğunun zulmüne yatırıldı günlerim Habersiz kaldım, ben berbatım |