![]() |
Müslüm Gürses Şarkı Sözleri
Sigaramda Duman Duman
Ellerimde ellerin gözlerimde gözlerin Yıllar ne çabuk geçti sevgilim sen nerdesin Sigaramda duman duman Kadehimde yudum yudum Seni hatırlıyorum Saçlarımda aklar gözlerimde yaşlar Yollarını gözledim geçmiyor akşamlar Sigaramda duman duman Kadehimde yudum yudum Seni hatırlıyorum Seni hatırlıyorum |
Felek Zincirlikuyu Beydağı nın başında da duman bulunmaz
Ah aman aman Kara baht yorulur da gönül yorulmaz ah aman Ey de suna boylum aman aman Benim yarimin de şu dünya da eşi bulunmaz ah aman Aman aman aman Derdimi dökeyim de yeşil otlara ah aman Ey de suna boylum aman aman Ah bu felek aşina felek Kendi başına felek ah aman aman Ah akıbet kuş kondurur kardaş Mezar taşına felek Mezar taşına felek Derdimi dökeyim de yeşil otlara ah aman Ey de suna boylum aman aman aman |
Açılsın Meyhaneler Her gece bir kaç arkadas gezerim sarmas dolaş
içelim sarhoş olalım eğlenelim biraz İçelim yavaş yavaş heyyy admız çıktı ayyaş Elimizde şişeler açılsın meyhaneler Madem ayyaş diyorlar boş durmasın kadehler içelim yavaş yavaş hey adımız çıktı ayyaş Her gece bir meyhane biz içeriz içelim kime Gönül sarhoş olmuş bak dönüyor divane İçelim yavaş yavaş heyy adımız çıktı ayyaş |
Esrarlı Gözler Bir içten bakışına delice tutulmuşum
Esrarlı gözlerine gönülden vurulmuşum Zaman geçmek bilmiyor seni görmediğim an Dünyam cennet oluyor benim olduğun zaman Seni yıllar boyunca yaşayacağım inan Aşkını ömür boyunca saklayacağım inan Aşkımın hatırası istiyorum bitmesin Ömrümün o gecesi hayalimden gitmesin Sıcak bir bakışına neler vermezdim ki ben Mutluluğun önünde dize gelmedim mi ben Aşkı hem de neşeyi tattırmıştın sen bana Mutsuz bir insandım ben mutluluk verdin bana Zaman geçmek bilmiyor seni görmediğim an Dünyam cennet oluyor benim olduğun zaman |
Gitti (Şiirli) Böyle bakma yüzüme,bırak tutma elimi
Artık çoook geç güzelim,anlıyorsun değilmi? Sen getirdin bu hale,sen kalbimi taş ettin. Sen çaldın vicdanımı,Sen sabrımı tükettin Düşman ettin kadere,sevmeye sevilmeye. Sana olan saygımı,inancımı yok ettin. Barışmamız imkansız,buna sebebte sensin. Eskiden herşeyimdim ama şimdi değilsin. İçimde özlemi bitmeden daha, Gönlümü kedere bırakıp gitti. Ne hoşçakal dedi ne de elveda, Yabancılar gibi bırakıp gitti. Gitmeseydi onun kulu olurdum. Çiğneyip geçti yolu olurdum. Bir ömür aşkıyla dolu olurdum. Ne yazık bunları bilmeden gitti. Şimdi mevsim hazan gönül evimde, Hıçkırığa döndü adı dilimde, Gelirmi gelmez mi günün birinde, Cevapsız sorular bırakıp gitti. |
Dinleyin Geceler Dinleyin geceler duyun sesimi
Benden daha yalnız değilsiniz ki Nedir bu karanlık nedir bu sessizlik Benden dertli değilsiniz ki Uzanan elimi tutun ne olur Benden daha güçsüz değilsiniz ki Ağlamayın susun susun susunnn ne olur Benden daha yalnız değilsiniz ki Varmı bu dünyada ben gibi yalnız Varmı bu dünyada ben gibi bahtsız Doğuştan kadersiz doğuştan şansız Benden dertli değilsiniz ki |
Yıkıldım Sevgilim Senden ayrılınca çok çektim desem
Anlatsam halimi inanır mısın Senin sevdan beni perişan etti Yıkıldım sevgilim kaldırır mısın Tekrar sana dönsem sevgilim desem Küllenmiş ateşi yandırır mısın Yoksa yine beni kandırır mısın Yıkıldım sevgilim inanır mısın Aşkınla yaşadım sen yokken desem Kalbinde yerimi ayırır mısın Sensizlik çekilmez azaptır desem Yıkıldım sevgilim inanır mısın |
Bir Gülsen Yeter Bu kadar çaresiz bırakma beni
Bağlandım bir kere çok sevdim seni Senden istediğim çok şey değil ki Uzaktan uzağa bir gülsen yeter Göğsüme yaslanıp elimi tutma Sevgilim diyerek sevdalı bakma Razıyım sen benim gibi bağlanma Uzaktan uzağa bir gülsen yeter İstersen her zaman ağlat gönlümü İstersen derdinle karart ömrümü Affetmek çok kolay bütün zulmünü Uzaktan uzağa bir gülsen yeter |
Bir Mana Var Sözlerinde Bakışların bir ok sanki
Keder senin gözlerinde Hançer gibi yaralıyor Bir mana var sözlerinde Biz seninle aşk ararken Dağlar kadar derdi bulduk Ne bir başka aşk isterim Ne de başka bir mutluk Gülmek bizim hakkımızdır Bu dünyada yaşıyorsak Neden ayrı kaldık bilmem Ölesiye seviyorsak Bir çile var bir neşe var Şuan ölüm kurtuluş var Sonuna dek seni sevip Ömür boyu kahroluş var Ümit ettik hüsran oldu İki gençlik ziyan oldu Ne yaptıtka felek vurdu Bilmem neden böyle oldu |
Farklıyız – Sebepsiz Ayrılık Farklıyız güzelim birbirimizden
Apayrı dünyanın insanlarıyız Tek suçu doğup da yaşamak olan Bir anlık hevesin kurbanlarıyız Sen senin olacak şeyi seversin Ben ise yalnız seni, seni severim Sen Allahdan neler neler istersin Ben ise yalnız seni isterim Dedim ya güzelim Farklıyız birbirimizden Ayrılırsak her şey biter sevgilim Gidersen bir daha gelme boşuma Gidişin her şeyin bitişi olur Bağışlar affeder sanma boşuna Vazgeçmek ayrılmak kopmak demektir Vazgeçmek sözünden dönmek demektir Çaresiz kadere boyun eğmektir Düşünmeden karar verme boşuna Suçluysam suçumu söylemelisin Susup da boynunu bükme boşuma Sebepsiz ayrılık olmaz sevgilim Hiç yoktan bu aşkı yıkma boşuna |
Üstüme Düşme Benim Güzel bir gün görmesem
Yakanda olur elim Eğer beni dinlersen Üstüme düşme benim Gençliğine güvenme Yıllar alıp gidecek Dünyada ikimize Hatıralar yetecek Bir gün bıkar gidersen Yakanda olur elim Eğer beni dinlersen (Allahını Seversen) Üstüme düşme benim Kalbinde yer edersem Derdin olurum senin (Kölen olurum senin) Allahını seversen Üstüme düşme benim Çekemezsin Kahrımı Yükün olurum senin Tanrı yazmış bahtımı Üstüme düşme benim |
Of Yarab yarab yarab
sevindir sevenleri yarab yarab degiştir bu kaderi bu ne biçim yaşamak alamadım tadını öyle çıkmaza girdim bulamadım yolumu of yarab ooooooooof yarab dertler arkadaş olmuş beni bana soruyor dostum düşmanım olmuş beni bana sormuyor oooof yarab ooooooooooooof yarab yarab yarab bitsin artık bu çilem yarab yarab bitsin atrık işkencem gönül aşka hasret sabra isyan ediyor zaman katmış önüne meçhule surukluyor bu ne biçim yaşamak alamadım tadını öyle çıkmaza girdim bulamadım yolumu of yarab ooooooooof yarab dertler arkadaş olmuş beni bana soruyor dostum düşmanım olmuş beni bana sormuyor ooooooof yarab ooooooooooof yarab |
Barışmamız İmkansız Bırakıp Gitti
Böyle bakma yüzüme, bırak tutma elimi Artık çok geç güzelim anlıyorsun değil mi ? Sen getirdin bu hale sen kalbimi taş ettin Sen çaldın vicdanımı sen sabrımı tükettin Düşman ettin kadere sevmeye sevilmeye Sana olan saygımı inancımı yok ettin Barışmamız imkansız buna sebep de sensin Eskiden her şeyimdin ama şimdi değilsin ! --------------------------------------------------- İçimde özlemin bitmeden daha Gönlümü kedere bırakıp gitti Ne hoşça kal dedi ne de elveda Yabancılar gibi bırakıp gitti Gitmeseydi onun kulu olurdum Çiğneyip geçtiği yolu olurdum Bir ömür aşkıyla dolu olurdum Ne yazık bunları bilmeden gitti Şimdi mevsim hazan gönül evimde Hıçkırığa döndü adı dilimde Gelir mi gelmez mi günün birinde Cevapsız sorular bırakıp gitti |
Aldanma Çocuksu Mahsun Yüzüne Aldanma çocuksu mahsun yüzüne
Mutlaka terkedip gidecek birgün Kanma sever gibi göründüğüne Seni sevmiyorum diyecek birgün Sevmek çok güzel şey, aldanmak acı Ruhunu saracak bır derin sancı O durmayan yolcu sen garip hancı Hesabı vermeden gidecek bir gün Uğruna herşeyi adayacaksın Aşkını ömrünle bir tutacaksın Ne yazık sonunda ağlayacaksın Gururunu yere atacak bir gün |
Ağla Kalbim Agla kalbim yalvar acilar dursun
Yangina ugramis kimsesiz kulsun Seninde elinden mutluluk tutsun Sevgiyi ararsan bulursun elbet Yillar götürmesin gencligi elden Şafak sökülmesin gördügün yerden Boynun bükülmesin söylenen sözden Sevgiyi ararsan bulursun bir gün Sabirda bir hayir görürsün elbet Beklemek faydasiz birazcik sabret Askini yalansiz gercege benzet Sevgiyi ararsan bulursun elbet |
Herşey Gönlünce Olsun Mutluluk getirsin bütün arzular
Gönlünde kalmasın umutsuzluklar Sevgiler açsın hayallerinde Sana tüm dileğim herşey gönlünce olsun Mutsuzluğum acı vermesin Yalnızlığım düşündürmesin Senin aşkınla çaresizliğim Güzel yüreğini hiç üzmesin Baharlar açsın hazanlarında Ümitler yeşersin duygularında Ben böyle çaresiz sen başka kollarda Ne diyeyim sevdiğim herşey gönlünce olsun Umutsuzluklar bütün acılar Ağlatmasın seni derin sancılar Kötü günler bütün hasretler Dileğim sevdiğim senden uzakta olsun |
Unutmadın Mı Mademki bu aşk bitti bırakıp gidiyorsun
Dönde bir ardına bak birşey unutmadın mı ? Her yerde hatıran var her köşede bir anı Dönde bir ardına bak birşey unutmadın mı ? Gizli kalır diyordun aşkımızdan geriye O halde gözyaşları kimden bana hediye ? Hani biz çok mutluyduk bu ayrılık ne diye ? Dönde bir ardına bak birşey unutmadın mı ? Bahtımdaki günlerim güneşi söndü artık Talihimiz şansımız tersine döndü artık Bir bütündü ömrümüz şimdi bölündü artık Dönde bir ardına bak birşey unutmadın mı ? |
Elveda Sevgilim Veda ediyorum sevgilim sana
Ruhumda yaşayan büyük aşkına Yitirdim ömrümü senin uğruna Hoşçakal sevgilim elveda sana Belki kahrederim belki gülerim Ayrılıksa çare durmam giderim Aşkımı kalbime yine gömerim Hoşçakal sevgilim elveda sana Faydasız bekleme çek git diyorsun Aşkınla sarhoşum hiç görmüyorsun Madem ki sevgilim istemiyorsun Hoşçakal sevgilim elveda sana |
Manasız Yasamayı İstemiyorum Sabahsabahsabah
Karanlıık gecedir ömrüm SABAH OLMUYOR Bir ısık ararım karanlık dünyama Bir gercek beklerim rüyalarıma Hasret gözümde yanar kor gibi Sevdasız hayat sanki susuz cöl gibi Kime biraz bağlansam yakar el gibi Dert yağdırır üstüme sanki sel gibi Kaldırım taşımıyım eziliyorum Her sevgiye göz yaşı dökemiyorum Kurumuş dal gibiyim yeşermiyorum Manasız bu yaşamayı istemiyorum Bitmeyen arzular kavurur beni Aşk tuzaklarına savurur beni Tutuşmuş yanıyor gönül bağlarım Söndürecek kimsem yok ona ağlarım Yeniden sevmeye mecalim mi var Yoksa candan sevecek sevgilim mi var |
Aşığım bir kuluna Aşıkım bir kuluna
Öleceğim yoluna Dermanım sensin tanrım Merhamet eyle bana Senden dileğim Yaz onu alnıma O benim kaderim olsun Bir kulun beni bu hale koydu tanrım Bir aşkın esiri oldum Hayatta senden tek bir dileğim Yaz onu alnıma O benim kaderim olsun tanrım Kaderim olsun Yüzüm onunla güler Zindan oldu geceler Çektiğim bu çileler Onun ismiyle biter Senden dileğim yaz onu alnıma O benim kaderim olsun tanrım Kaderim olsun |
Anlatamadım Her zaman mahzunum her zaman üzgün
Öyle bir haldeyim, canımdan bezgin Çıkmıyor nefesim, kısıldı sesim Kendimi kimseye anlatamadım Bu kara bahtımla çırpınıp durdum Ah çekip ağladım, dizime vurdum İçime atıp da çırpındım durdum Bunları kimseye anlatamadım Her günüm çeresiz, hayatım böyle Şaşırmış kalmışım bin türlü dertle Boynumu bükerek yaşadım bende Bunları kimseye anlatamadım Sevenler terk etti, bu gönül yasta Bedenim çok mutsuz, her zaman hasta Çektiğim çileyi en yakın dost'a Anlatmak istedim anlatamadım |
Yıllar Utansın Bizim gönlümüze hasret düşüren
Şu geçit vermeyen dağlar utansın Bizi bizden alıp yabancı eden Şu uzayıp giden yollar utansın Düşüren kim bu aşkı dillerden dile İsyan eder oldum şansa kadere Aynalar yaşlanmış gösterse bile Yaşanmadan geçen yıllar utansın Yar yanımda yoksa en büyük hasret Sevdasız geçecek ömüre hayret Gönülde açmazsa solacak elbet Çiçeklerle dolu dağlar utansın |
Yaşayamadım Dertlerle doluyum yıllardan beri
Felekle bir türlü barışamadım Neredeyse gelecek ömrümün sonu Gönlümce tek bir gün yaşayamadım Sarmış etrafımı çıkmaz sokaklar Kendime göre bir yol bulamadım Tanrım affedilmez günahım mı var Şu yalan dünyada yaşayamadım Yaşayamadım yaşayamadım Gençliğim gittide yaşayamadım Saçlarım ak doldu yaşayamadım Bir derdim bitmeden biri başladı Bütün arzularım hep yarım kaldı Gülmedi gözlerim her gün ağladı Gönlümce tek bir gün yaşayamadım |
Gel Bana Doğru Gel bana dogru derdimi bilsen
Kalbime girsen ah gelebilsen Gün gibi dogsan, arasan bulsan Sen benim olsan Ah benim olsan Gel bana dogru gonlume soldun Sevinci buldun hayra yordun Bir ruya sanki gercegi varki Cana can geldi dertleri kovdun Sevmeden sevilmeden bu hayat yasanmaz ki Kalplerdeki heyecan sebebsiz baslamaz ki Sen olmazsan yanimda avutamam kendimi Dort kitaba nakil olsam anlatamam derdimi Cekerim derdin dag gibi olsa Yanarim sevgin atesten olsa Kederin ahin hep beni bulsa Raziyim oylece gel bana dogru Gel bana dogru kalbimi kirma Gonlumu yorma, hasretim olma Sen bana yar ol, omrume nur ol Cennete yol ol ellerin olma Gel bana dogru hasretim hasret Anlarsin elbet umidim sabret Gokyuzu indi yeryuzu kalkti Askıma bakti, agladi hayret |
Gönül Nikahı Her derdi zevk olmuş ağlayanlar var
Dünyanın kavgası susmayanlar var Hasret içimizde yanar kor olur Şu bozuk düzeni kurmayanlar var Sevmeyenin zulmüne sevenin ahı Sorulmaz mahşerde aşkın günahı Bizim için değil ayrı yaşamak Bağlamış ikimizi gönül nikahı Ne gönül uslanır ne bu dert biter Yeter artık felek çektiğim yeter Bir ömür harcadım yari bulmaya Ayrılık hasreti ölümden beter Aşka söylenecek hangi söz kaldı Bu kaçıncı feryat sabrım kalmadı Doğuştan anlıma yazılan dertsin Sevmesem katlanmak azap olurdu |
Ağlanmazmı Bir haberin bile gelmiyor artık
Gelemedim senin gittiğin yere Ne küstüm seninle nede darıldım Ağlanmazmı sensiz geçen günlere Toz pembeydi dünyam karardı birden Ayrılık getirdi rüzgar bir yerden Şimdi gözyaşımın farkı yok selden Ağlanmazmı sensiz geçen günlere Fedadır uğruna çektiğim çile Gözyaşım aşkına az gelir bile Bu dünyada değil mahşerde bile Ağlanmazmı sensiz geçen günlere |
Haklısın Şarkılar Senin İçin Ne yapsan haklısın ne söylesen de
Sana hala sevgilim dediğim için Çektiğim acılar az bile bana Seni hala delice sevdiğim için Haksız mı gözlerim yaşlarla dolsa Haksız mı bu kalbim bin parça olsa Haksız mı ellerim saçımı yolsa Uğrunda harcanan gençliğim içim *** Şarkılar senin için, türküler senin için Bilmem başka ne yapsam sevgilim senin için Gönlümü mabet yapsam saçına güller taksam Az gelir anlatmaya bendeki aşkın için Sen benim kanadımsın tutunacak dalımsın Yaşamak neye yarar yanımda olmalısın Bakınca yollarına kaybolup gidiyorum Hayat seninle güzel, gerçek bu biliyorum Ben sana sevdalıyım hem gönülden bağlıyım İstemem başkasını hep senle olmalıyım Uzanınca ellerin ellerimi tutmalı Gözlerim bir tek senin gözlerine bakmalı Bakınca gözlerine kaybolup gidiyorum Hayat seninle güzel gerçek bu biliyorum Hayatım senin, için tüm sevgim senin için En büyük mutluluksun sevgilim benim için Dünyalara değişmem saçının bir telini Kimseler dolduramaz kalbimdeki yerini |
Gariblerin çilesi Gel arkadas olalim yabanci gibi durma
Benimle iceceksen kim oldugumu sorma Yillardir aci ceken garibin biriyim Bosver be arkadas bende senin gibiyim Bu gordugun arkadas,dertliler meyhanesi Burda biterken baslar gariblerin cilesi Her gelen birsey yazmis karsiki duvara Sende birseyler yaz karsidaki duvara Burda nese arama her yeri keder dolu Hangi koseye baksan kader sarhosu dolu |
Maziden Biri Bir yerden tanıyor gibiyim sizi
Saçlarınız beyaz değil miydi ne Gülen gözleriniz vardı eskiden Gözleriniz yaşlı değil miydi ne Gençliğim yıllara boynumu bükmüş Kader fırtınası yaprağım dökmüş Yıkılmaz sandığım oysa çökmüş Bahtı böyle siyah değil miydi ne Ne güzel günlerdi hayat doluydun Çınlardı kahkahan neşe doluydun Kimlere aldandın kimlere uydun İstediğin bunlar değil miydi ne |
Mimar Bu dunyayi kuran mimar
Ne hos saglam temel atmis İnsanliga ibret için Kısım kısım kul yaratmıs Kimi yaya , kimi atli Kimi uçar çift kanatlı Dünya şirin baldan tatlı Eyvah balı tuza katmış Kazmasi var kuregi yok Ustasi var ciragi yok Gök kubbenin direği yok Muallaktan bina çakmış Bu dünyaya gelen bilmez Ağlayanlar neden gülmez Bir yol varki giden gelmez Ona sır demiş kapatmış |
Aklı Yok Gönlüm bir sevdanın peşine düşmüşi
Aklı yok fikri yok deli misali Benliğimse hayat seline düşmüş Hep böyle yıllardır ömrümün hali Saçlarım çileden ağarıvermiş Mutluluk güneşim kararıvermiş Baktımda ömrümün hazanı gelmiş Bir varmış bir yokmuş oldum sonunda Bir yanda sevdalar bir yanda hayat Uyuya bilirsen uykulara yat Bilmem kimdeydi suç kimde kabahat O yana bu yana gitmekten bıktım |
Bugün Ağlayacağım sensiz kalacak yine,evim barkım ocağım
bakıp bakıp resmine,bugün ağlayacağım elimde bir sigara,kalbimde gizli yara dün olan anılara,bugün ağlayacağım ne şarkılar susacak,nede güneş doğacak bu ilk ne son olacak,bugün ağlayacağım ben derin uykularda belkide rüyalarda ben çıkmaz sokaklarda bugün ağlayacağım |
Umutsuz Hayat Kapansın gözlerim bitsin bu hayat
Artık yaşayacak gücüm kalmadı Umut vermez oldu yaşanan hayat Dünyayı görecek gücüm kalmadı Gündüzler karışmış gecelerime Çaresizlik dolmuş iki elime İsyan eder oldum kendi kendime Kimseye diyecek sözüm kalmadı Sevip yar dediğim vefasız çıktı Dostum dediklerim hayırsız çıktı Hergün ağlamaktan gözlerim bıktı SON 4'lük silinmiştir! |
Mezara Girmeme Luzüm Kalmadı(Ölmeden Öldürdün Beni) Mezara Girmeme Luzüm Kalmadı
Ölmeden öldürdün beni çilem dolmadı Bir aşk için insan böyle ölürmü derler Meğer sevmek çok zor imiş gücüm kalmadı Aşkın öldürdü beni derdin soldurdu beni Bende ALLAH kuluyum yazık değilmi Bana zulmediyorsun hergün ağlatıyorsun Aşık olup sevenler insan değilmi Birgün sende çekersin ektiğini biçersin Of of of sende çekersin Bana yaptığını sana yapsaydım Benim gibi sende hergün içer ağlardın Dayanılmaz acıların esiri olsaydın Sokak sokak ölüm arardın |
Ağlanmaz Mı Bir haberin bile gelmiyor artık
Gelemedim senin senin gittiğin yere Ne küstük seninle nede darıldık Ağlanmaz mı sensiz geçen günlere Toz pembeydi dünyam karardı birden Ayrılık getirdi rüzgar bir yerden Şimdi gözyaşımın farkı yok selden Ağlanmaz mı sensiz geçen günlere Fedadır uğruna çektiğim çile Gözyaşım aşkına az gelir bile Bu dünyada değil değil mahşerde bile Ağlanmaz mı sensiz geçen günlere |
Ceza Yağmurlu bir günde doğdum anamdan
Gökler ağlıyormuş ben doğdum diye Doğarken günahkar olurmu insan Ömrüme verilen bu ceza niye Ne yaptım ALLAH'ım dertli doğacak Sevipte ömrümce acı duyacak Hangi gönül ban derman olacak Ömrüme verilen bu ceza niye Dost diye sarıldım bağrım kanadı Mutluluk aradı gönlüm ağladı Vurdu süründürdü felek tokadı Ömrüme verilen bu ceza niye |
Günahkar Oldum Secde ettim aşka taparcasına
Uğrunda Tanrımın yolundan oldum Sebep sensin bütün günahlarıma Sevdikçe sayende günahkar oldum Seninle açıldı günah defterim Korkutuyor beni mahşer günlerim Yaradana hangi yüzle dönerim Sevdikçe sayende günahkar oldum İbadetim oldun inancım oldun Sanki sen yarattın ben kulun oldum Affet Tanrım diye yalvardım durdum Sevdikçe sayende günahkar oldum |
Unutamadım Kaç kadeh kırıldı sarhoş gönlümde
Bir türlü kendimi avutamadım Kaç gece ağladım böyle gizlice Ne yaptımsa seni unutamadım Kim bilir kimler var şimdi kalbinde Sen beni unuttun çoktan belki de Ben hala yaşadığım eski günlerde Her şeyde sen varsın unutamadım Her sevgi zamanla bitermiş derler Benimki bitmedi anlayamadım O aşktan hayır yok unut dediler Ne yaptımsa seni unutamadım |
Unutursun Diye Artık gelmes demiştim
Senden ümit kesmiştim Seni pencerelerde Boş yere beklemiştim Rüzgar mı attı seni Burayı bilirmiydin Kırk yılda bir olsa da Lutfedip gelirmiydin Gözlerim yolda kaldı Hep bekleyi bekleyi Benimde hakkım yokmu Sevmeye sevilmeye |
Ayyaş Her gece bir kaç arkadaş Gezelim sarmaş dolaş İçelim sarhoş olalım EğLenelim biraz
içelim yavaş yavaş hey Adımız çıktı ayyaş İçelim yavaş yavaş hey Adımız çıktı ayyaş Son 4'lük kaldırılmıştır |