![]() |
Kargo Şarkıları=Sözleri
Kargo - Ağlama Değmez Hayat
Rüya gibi her hatıra Her yaşantı bana Ne bulduysa kaybetti Gönül aşktan yana Ömür çiçek kadar narin Bir gün kadar kısa Ağlama değmez hayat Bu gözyaşlarına Ağlama değmez hayat Bu gözyaşlarına Her damla yaş oyuk oyuk İz bırakır kalbimde Hayat şarap gibidir Keder de var neşe de Ömür çiçek kadar narin Bir gün kadar kısa Ağlama değmez hayat Bu gözyaşlarına Ağlama değmez hayat Bu gözyaşlarına |
Kargo Şarkıları=Sözleri
Kargo - Aşk Olunca
Yepyeni bir gün sensiz Yepyeni bir yaşam mı bu? Yepyeni bir ben sensiz Yepyeni bir umut mu bu? Yepyeni bir söz sensiz Yepyeni bir yalan mı bu? Yepyeni bir yol sensiz Yepyeni bir kader mi bu? Sen sen olunca Ben ben olunca Aşk olunca Yepyeni bir yüz sensiz Yepyeni bir oyun mu bu? Yepyeni bir düş sensiz Yepyeni bir suç mu bu? Yepyeni bir renk sensiz Yepyeni bir aşk mi bu? Yepyeni bir kış sensiz Yepyeni bir ölüm mü bu? |
Kargo Şarkıları=Sözleri
Kargo - Ateş ve Su
-------------------------------------------------------------------------------- Kalbimdeki bu acı Yüzüme yansıyor Kan kırmızı gökyüzü Üstüme damlıyor Etrafımda bir hüzün Dalgası alıp gitmiş Kar beyaz hayallerim Kül olup bitmiş.... İçimde bu Alevler su İsterler ki Sönebilsinler Ateş gibi bedenler Bir birine kaynıyor Beklenmedik bir anda Beni de çağırıyor Her şey çok anlamsız Geliyor istemeden Bu yangını ancak Sen durdurabilirsin İçimde bu Alevler su İsterler ki Sönebilsinler x 2 |
Kargo Şarkıları=Sözleri
Kargo - Ayrı Ayrı
-------------------------------------------------------------------------------- İki ayrı şiir gibiyiz ayrılığı anlatan İki ayrı nehir gibi... İki ayrı ada gibiyiz dalgalarla ayrılan İki ayrı esir gibi... Sen şimdi kapat pencereni Bak yıldızlara Sabah gökyüzü kalacak Bulutlar dağılınca Sen al götür kendini Sakın geriye bakma Sabah yalanlar kalacak Sana... İki ayrı gölge gibiyiz yanyana gelip geçen İki ayrı sır gibi... Iki ayrı inanç gibiyiz Savaşlarla yıkılan iki ayrı kavim gibi... Sen şimdi kapat pencereni Bak yıldızlara Sabah gökyüzü kalacak Bulutlar dağılınca Sen al götür kendini Sakın geriye bakma Sabah yalanlar kalacak Sana... |
Kargo Şarkıları=Sözleri
Kargo - Ayrılmam
-------------------------------------------------------------------------------- Sona ermekte gün yine seninle Akşamlar böyledir hep sessiz Eşyalar başka yerde, ben bir yerde Gölgen dolaşır gibi, sanki peşimde Işıkları yakın nedir bu giz Yokluğun da, sen de varsa, sen bu evde Ayrılmam, sarılırım hayallere Ayrılmam, sevişirim özleminle Hava ağır sıkıntıda sokaklar Sensin kaldırımlardaki bu iz Alışmaya çalıştıkça öfke gibi Hasret büyüyor göğsümde, sinsi, sessiz |
Kargo Şarkıları=Sözleri
Kargo - Badlik Amiri
-------------------------------------------------------------------------------- Dün gece senin hoşlanıdıgn kadınla yattığımı sana nasıl anlatabilirim ? Dün gece senin evlenecegin kadınla yattıgımı sana nasıl anlatabilirim ? Soguk bir ruzgar esti pencereme, tul perde genisledi Şişti, odanın icine...Tıpkı bir balon gibi...Yayıldı... Dun gece ona dokundugumu sana nasıl anlatabilirim ? Biraz şarap içtik..Ve bilirsin biraz dedikodu... Aslında Chet Baker'ın bunla hiçbir ilgisi yoktu... O ruj lekesi...Dagınık bir yatak..Sıcak bir gulumseme... Bunlara katlanabilir misin ? Insanin kendisini onemesemesi; kendisinin kiralık katilidir . Benciller ise yaşarlar... Kimse suçlu değil aslında, Bu sadece üçlü bir oyun, Ama ben anlattığım için suçluyum, biliyorum.. Bir yılan gibi girdi evime, yanıma uzandı, kolumdan zehirledi beni.. Her öpüşü ılık bir ölümdü sanki... Yağmuru damarlarımda hissediyordum, Ellerim titriyordu, kusmak istiyordum, başım dönüyordu Gözlerim kararmıştı ! Şimdi ben, zamanın beni sancıya mıhladığı yerdeyim, şimdi ben... Söylememek, söylemekten daha dürüst bir davranıştır ( bütün gün burda sessiz sedasız evde oturdum ) Ve bu oyun üçlü oynanmaz Sevgiyle yapılan hiç bir şey insana zarar vermez ( bir yerde bir kelebek ucuyordu ) Suçlu yok, yanlış var ( sus(?)tukça benim gerçekten içimden geçtiğini sessizce(?) nasıl izliyorduk ha ? ) Boşver, olmayanı arama.. ( ay yansıyordu yataga...yatagın kenarındaki parkelere ) ( bir teleon geldi ) Sana guluumsemesi senin için hayat, benim içinse ölüm demek ! ( o gunu anlatan bir-iki telefon..chicago'da yalnız bir gece) ( sen hiç bilme bunu ) ( dostum olabilirsin ..? ) Dün gece senin hoşlanıdıgn kadınla yattığımı sana nasıl anlatabilirim ? ( onun dışında sessizlik hakimdi ) Dün gece senin evlenecegin kadınla yattıgımı sana nasıl anlatabilirim ? Daha da önemlisi...Bunu kendime nasıl anlatabilirim ? ( bunu kendime nasıl anlatabilirim ? aahh nasıl !? ) ( traş olmak için berbere çıktım..atıldım, aynaya bakmadan.. ) Bacaklarından süzülen kanlar, yere damlıyordu.. ( Mc DOnald's dan bir menü söyledim ) Inan başka bir yalnız gece için, hiç bir açıklamaya ihtiyacım yok benim ! Aaaah !! Şimdi ben !! Zamanın beni sancıya mıhladığı yerdeyim ! ( şimdi ben ) ( zamanın beni sancıya mıhladığı yerdeyim ) Aah şimdi been !! Zamanın beni sancıya mıhladığı yerdeyim ! ( şimdi ben ) Aaaah şimdi beeen ! Zamanın beni sancıya mıhladığı yerdeyim ! Ölümle doğum arasındaa, o bilinmeyen bölgedeyim ( zamanın beni sancıya mıhladığı yerdeyim ) Aah şimdi been, zamanın beni sancıya mıhlaığı yerdeyim !! Gecee !! Dün gece, senin evlenecegin kadınla yattıgımı sana nasıl anlatabilirim ? ( bileklerimi keserek intihar etmeyi düşündüm ) Dün gece senin hoşlanıdıgn kadınla yattıgımı sana nasıl anlatabilirim ? ( onu(?) düşünmekten sıkıldım ) Ona dokundugumu sana nası söyleyebilirim ? ( söyleyin !! ) ( sss s**tir git(?), evet..) (03.35) ( bütün bir gün uzaklardaydim ) Onun eti, benim vücüdumun altında titrerken, ( elime jilet alıp, saçlarımı yavaş yavaş kazımaya başladım ) Neler düşündügümü sana nasıl açıklayabilirim ? ( açıklayabilirim..) ( delirdigimi ya da ona yakın hissettigimi dusunuyordum ) Teypte Cansever, ve onun tok sesi.. ( niye düşünüyorum ! aoff ) ( lanet olsun !! lanet olsun !! ) Tüm gücümü toplamıştım bütün bunları sana anlatmak için Tam o sırada bana baktın, ve telefon acı acı inledi ( sessizce bir şey düşünememin delirmek olduguna inanmaya başlamıştım ) Konuştuktan sonra bana şöyle dedin : " Onun beni düşünmesi, buraya gelecek olması, daha doğrusu yanımda olması ( korkmuyorum..korkmuyorum... ) bana içten içe...Büyük bir mutluluk veriyor !!! " (Söyleme ! Söylememek, söylemekten daha dürüsytcedir ! Bunu Unutma !! ) Şimdi ben, zamanın beni sancıya mıhladığı yerdeyim ! ) (Söyleme ! Söylememek, söylemekten daha dürüsytcedir ! Bunu Unutma !! ) Aah şimdi been, zamanın beni sancıya mıhladığı yerdeyim ( Unutmaa !! ) Gece inanılmayan bir dinin, ebedi misyoneridir bekleyenin gövdesi içinde ! ( Unutmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaa !!!!!! ) Ve şimdi ben, doğumla ölüm arasındaaa o bilinmeyen bölgedeyim (Söylememek, söylemekten daha dürüstcedir) Aaah şimdi ben !! Zamanın beni sancıya mıhladıgı yerdeyim !!! (Söylememek, söylemekten daha dürüstcedir, bunu unutma ! bunu unutmaa..) Gel bunu beni, gel , gel kafir ! Gel hisset beni ! Gece inanılmayan bir dinin..Ebedi misyoneri bekleyenin gövdesi içinde.. Şimdi ben, zamanın beni sancıya mıhladığı yerdeyim.. Dogumla ölüm arasındaa..o bilinmeyen bölgedeyim... ( açlığa alışıyor insan, peki ya deliliğe alışabilir mi ? ) Şimdi ben, zamnın beni sancıya mıhladığı yerdeyim..dogumla ölüm arasında..o bilimeyen bölgedeyim.. ( gel..gel, bul beni..) Şimdi sen !! sonsuz seritli bir yolun...eennn sol tarafındasın... Ve hızla ilerliyorsun...Huzura dogru ! Erdeme dogru ! ( açlığa alışıyor insan ! peki ya deliliğe alışabilir mi ? ) Ama ben, zamanın beni sancıya mıhladıgı yerdeyim Tatlım ama ben, zamanın beni sancıya mıhladıgı yerdeyim Ölümle doğum arasında..O bilinmeyen bölgedeyim.. Gece.. ( gece ), inanılmayan bir dinin edebi misyoneri... bekleyenin gövdesi içinde.. Gece bir sızıntı..kirletilmeyen insanlardan ve o benim içim...benim gövdemin içinde... Şimdi ben !! Şimdi ben !! Şimdi ben !!!!! eğer bir yanlış yapıcaksan,bari onu doğru yap... |
Kargo Şarkıları=Sözleri
Kargo - Bana Ruh Ver
-------------------------------------------------------------------------------- Bana ruh ver bana özgürlük Önce hükmet sonra üstünlük Bana can ver ya da cansızlık Önce tat ver sonra yanlışlık Bana ruh ver bana güçsüzlük Önce sev biraz sonra öksüzlük Önce hisset beni : işte karanlık Sonra yıprat beni :bu kez aydınlık Nefretle an beni uzak tut kendinden Bana aşk ver bana soysuzluk Önce kin tut sonra huysuzluk Bana ruh ver bana durgunluk Bana yüz ver sonra mutsuzluk Bana kan ver bana yorgunluk Önce söz ver sonra suskunluk Önce hisset beni: işte karanlık Sonra yıprat beni :bu kez aydınlık Nefretle an beni uzak tut kendinden |
Kargo Şarkıları=Sözleri
Kargo - Ben Ve Dünya
-------------------------------------------------------------------------------- Dünya bana gülümsedi ona karşı dik durdum Onu bulamadan önce hep kaybettim durdum Dünya beni kucakladı ona karşı ezik oldum Bir çok insan arasında kendimi arar buldum Bir gün gelir de ağlarsan ayna önünde beni hatırla Vazgeçti benden tüm dünya Sen tuttun ben bıraktım Bu aşk bizi hep yaşattı Ben tuttum sen bıraktın Ateş bizi baştan yarattı Dünya beni selamladı Almadan Önce ver diye Aşk önce acı verdi Yalnız olmak onur diye |
Kargo Şarkıları=Sözleri
Kargo - Bir Zamanlar (Gece ile Günü Ayıran)
-------------------------------------------------------------------------------- Yağmurlu bir gecede caddeler çok renksiz Bir perde aralandı Gölgen sokağa sızdı Bir fahişe köşede cöpçüye gülümsüyor Yaşlı bir pianist tramvayı bekliyor Gölgen beni izliyor... Bir zaman bir mekan geceyle günü ayıran Ne varsa benden kalsın gerimde Kitaplarım, loş odam,kaçmalı bilinmeyene Gölgen beni izliyor... |
Kargo Şarkıları=Sözleri
Kargo - Çünkü Çok Zor
-------------------------------------------------------------------------------- Bu soğuk yağmur ,esen rüzgar Bu anlaşılmazlık,incitmesin seni Boş odalar, insanlar Bu yalnızlık ,ürkütmesin seni Sınırlar var dudaklarda başlayan çok zor Dikkat et kendine Bu mutsuz günler ,bitmez hüzün Bu sessiz isyan ,aldatmasın seni Bu suskun yüzler Sahte gülüsler, bu kargaşa Hiç kırmasın seni Bu sıcak eller ,gizli anlaşma Bu zamanlama ,korkutmasın seni Beni düşün bir de Yalnız bir hayat ,hep aynı sessizlik hep aynı Sınırlar var dudaklarda başlayan -çok zor Dikkat et kendine Çünkü çok zor İnan çok zor Çünkü çok zor Dikkat et kendine |
Kargo Şarkıları=Sözleri
Kargo - Dur Gelir Bir An
-------------------------------------------------------------------------------- Kelimelerin arasında Yolun var, çıkasın yok İçindeki sesi dinle Yalanlardan kaçasın yok Yaza sanki kış gibi Başka pencereden bakasın yok Kırdığın kalplerin Hesabını sormadan isteğin çok Dur gelir bir an Çekilir duygular Dur gelir bir an Suçluluk duygusuyla Arzuladığın herşeye İsteğin var, yapasın yok Kendini bulma yolunu Sorasın var, sapasın yok İlahi adelet diye birşey var Senin haberin yok Hayallerinin peşinden Gitmekten başka çaren yok Dur gelir bir an Çekilir duygular Dur gelir bir an Hep olur zamansız Dur gelir bir an Çekilir duygular Dur gelir bir an Suçluluk duygusuyla |
Kargo Şarkıları=Sözleri
Kargo - Elmas
-------------------------------------------------------------------------------- Görgüsüz ve densiz Bencil olmasaydın O elmasları sana Teker teker takmak isterdim Kırmızı ve mavi Moru olmasaydı O elbiseyi sana Beşer beşer almak isterdim Bugüne kadar bana verdiğin sözler Yokolup gittiler Bugüne kadar sana aldığım şeyler Yokolup gittiler Görgüsüz ve densiz İnatçı olmasaydın O elmasları sana Teker teker takmak isterdim Bugüne kadar bana verdiğin sözler Yokolup gittiler Bugüne kadar sana aldığım şeyler Yokolup gittiler Kelimeler yetmez Birer birer Beni anlatmaya |
Kargo Şarkıları=Sözleri
Kargo - Fani Dünya
-------------------------------------------------------------------------------- O dağların arkasına saklansan ne olur Kendini hep suçlamaktan vazgeçsen ne olur İnsanoğlu dönmüş durmuş istese de kaçamaz Gerçeklerden, özlerinden, sözlerinden kaçamaz Önce sen vardın Bu fani dünyada Korkma ne olur Korkma burada Karanlıkta yürümekten kaçmazsan ne olur Beklemekten kim ölmüş ki sabretsen ne olur Düşlerini kimler çaldı hepsi sende üzülme Sesler ne der kalbindeki sesler ne der derinde Önce sen vardın Bu fani dünyada Korkma ne olur Korkma burada Hiç olur mu mükemmel bir dünya hiç olur mu? Hiç olur mu sensiz bir dünya hiç olur mu? |
Kargo Şarkıları=Sözleri
Kargo - Evetlerden Hayırlara
-------------------------------------------------------------------------------- Bazen sinirli ,bazen uysal Bazen sesli ,bazen sessiz Biraz neşeli ,biraz neşesiz Bazen aşkla, bazen hayatla Bazen guzel anlar gibi kısa Evetlerden hayırlara Yeniden başlıyoruz yarışa Bazen çılgın biraz suskun Sen ve bir tek ben Yine yanyana Bazen güzel anlar gibi kısa Gerçek ne kadar acı olsada Ölum bekler bizi hep sonunda |
Kargo Şarkıları=Sözleri
Kargo - Yüzleşme
-------------------------------------------------------------------------------- Hiç kimseyi sevemem Sevgi dürüst olmadıkça Hiç kimseyi sevemem Kimse içten öpmedikçe Hiç kimseye gülemem Kimse bana gülmedikçe Hiç kimseye vuramam Kimse bana vurmadıkça Sebepsiz yere söylediğim Tüm yalanlar aklımda Hiç istemeden kırdığım Tüm insanlar karşımda Hiç kimseye bakamam Gözler yalan söyledikçe Hiç kimseyi aldatmam Çılgın sözler duymadıkça Hiç kimseye inanmam Ruhum kabul etmedikçe |
Kargo Şarkıları=Sözleri
Kargo - Yıllar Sonra
-------------------------------------------------------------------------------- Sarsam sarsam seni kollarımla Duysam yine nefesini Hatırla okul günlerimizi Ayrılmaz bir çifttik senle Şimdi ayrıldık ama hala seviyorum İstiyorum seni Beraber olalım desem sana Yine eskisi gibi Paylaşsak tüm sevgimizi Beraber olalım desem Bir tebessümle çıksam yine karşına Yıllar sonra Yıllar sonra Yine eskisi gibi Şimdi anladım tüm gerçekleri Suç belki bende Gizledim seni sevdigimi |
Kargo Şarkıları=Sözleri
Kargo - Yıldızlar Ellerinde
-------------------------------------------------------------------------------- Yalnız bir sır gibi Yol aldım günlerce Hayaller ve martılar Yardım etti gizlice Sesiz bir kurşun gibi Atıldım birden göğe Yıldızlar ellerinde sevgilim Denizler gözlerinde senin Gökyüzü dizlerinde senin Tüm dünya seninle sevgilim Aşkı hiç bilmeyen Soğuk ıssız bir yere Küçük bir kuş gibi Uçtum geceler boyunca Yada sıcaklığı iyi bilen Yemyeşil DİYARLARA Yıldızlar ellerinde sevgilim Denizler gözlerinde senin Gökyüzü dizlerinde senin Tüm dünya seninle sevgilim Bir umut bir haber için Yüzümü göğe çevirdim Bir sevgi yada aşk için Kendimi sana getirdim İŞTE o AN……… Yıldızlar ellerinde sevgilim Denizler gözlerinde senin Gökyüzü dizlerinde senin Tüm dünya seninle sevgilim… |
Kargo Şarkıları=Sözleri
Kargo - Yarına Ne Kaldı?
-------------------------------------------------------------------------------- Her şeyi benden istedin Her şeyi bana yükledin Yarına ne kaldı? Bu kadar mı yakınsın Gündüzler çabuk biter Geceler gelip geçer Yarına ne kaldı? Bu kadar mı uzaksın Her şeyi benden istedin Her şeyi benden bekledin Nerde senin cevabın? Yarına ne kaldı? |
Kargo Şarkıları=Sözleri
Kargo - Yapabilir Misin
-------------------------------------------------------------------------------- Bana yağmuru anlat En içten yanınla Göreceksin hiç ıslanmamışsın aslında Bana renkleri anlat En içten yanınla Göreceksin gözlerin kör olur bir anda Nefret etmek kolay sevmek kolay Peki ya yalnız kalmak Yapabilir misin Yapabilir miydin Yapabilir misin Söyle bana Bana dünyayı anlat En içten yanınla Göreceksin dilin tutulur bir anda Bana cenneti anlat En içten yanınla Göreceksin öyle bir yer yok aslında Kuruyan bir dal bile canlanır sonunda Arayan bir dost bulur katlanır hayata |
Kargo Şarkıları=Sözleri
Kargo - Yanımda Sen Olmayınca
-------------------------------------------------------------------------------- Sabah uyandım baktım bir çevreme Herşey dün gece bıraktığım yerde Anlamı yok herşey düzenli olsa bile Sevgilimin resmi bana bakmıyor yine Anladım bugün yalnızım tek başıma Çıkar dolaşırım sakin kafam Bir oraya bir buraya eski dostlara Özlemişim eskilerden bir hava Çünkü çok güzel Yalnız dolaşmak Çünkü çok güzel Yanımda sen olmayınca Güneş battı çaresiz döndüm eve Sensiz farketmez ne gündüz ne gece Anlamı yok herşey düzenli olsa bile Sevgilimin resmi bana bakmıyor yüne Çünkü çok güzel ! |
Kargo Şarkıları=Sözleri
Kargo - Yalnız Başına
-------------------------------------------------------------------------------- Bir ışık uzakta Sana yol gösterirken Son kez ufukta Sana kendini gösterirken Hislerine hiç aldırma Yüzün güneşe bakarken Umutsuzluğa kaptırma Kendini, kendini, kendini... Son kez durduğunda Tek başına Aksilikler peşinde dolaşmaz Bir gölge peşinde Seni takip ederken Son bir adımla Sana kendini gösterirken Hislerine hiç aldırma Yüzün güneşe bakarken Umutsuzluğa kaptırma Kendini, kendini, kendini... Son kez durduğunda Tek başına Aksilikler peşinde dolaşmaz Son kez durduğunda Tek başına Pişmanlıklar peşinde dolaşmaz |
Kargo Şarkıları=Sözleri
Kargo - Yaklaşman Lazım
-------------------------------------------------------------------------------- Loş bir salonda İnsanlar karşısında Boş baş bakan gözler Anlamsız gelen yüzler İstesen de kaçamazsın Cevapları kolay bulamazsın İstesen de kaçamazsın Kendini kolayca bulamazsın Yaklaşman lazım... Yaklaşman lazım... Bin bir masalla Hayallerin ortasında Yapayalnız kalınca Gizli,saklı duygularla İstesen de kaçamazsın Cevapları kolay bulamazsın İstesen de kaçamazsın Kendini kolayca bulamazsın Yaklaşman lazım... Yaklaşman lazım... Sıkıldım artık gel bir olalım Gönül ister ki tek olalım |
Kargo Şarkıları=Sözleri
Kargo - Tüm Benliğim
-------------------------------------------------------------------------------- Senin düşlerinden geçtiğim anda Nasıl oldu anladım İçimdeki suçluluk duygusuyla Gerçekleri sakladım Defalarca kaybolan hayatının İzlerine rastladım Tüm yolların kesiştiği mekanda Sensizliği anladım Korkular içindeki sürüklenirken Kimseye dokunmadım Geçmişe baktığım zamanlarda sen Yanımdaydın ne acı... Tüm benliğim ölse de Yaşam nedir unutmaz Tüm sözlerin ölse de Gurur nedir unutmaz Tüm benliğim ölse de... |
Kargo Şarkıları=Sözleri
Kargo - Tırtılın Hikayesi
-------------------------------------------------------------------------------- Bir tırtıl doğar yürür ormanda Kaçar bilmediği durumlardan Sonra kendine sorar Ancak çaresiz biri mi Kendini ateşe atar? Koş tırtıl ,koş tırtıl, koş... Ormanda koşar gorur avcıları Uzun tüfekleriyle köpek sesleriyle İnsanoğlu yaşar Bilir bu ateş ormanında Acı görmekle başlar Koş tırtıl , koş tırtıl,koş... Yarın var mı söyle Yaşanan isyan sadece Yenilgi bir değişimin sonatı sanki |
Kargo Şarkıları=Sözleri
Kargo - Şairin Elinde
-------------------------------------------------------------------------------- Aşkın anahtarı şairin elinde Suçun anahtarı şairin elinde... Sözün anahtarı şairin elinde Günün anahtarı şairin elinde... Yakın olmak için, uzak dur benden x 3 Bir çocuk kadar masum uzandım yanına Kokunu duymak için girdim koynuna Yaşam diye birşey yok, unutmak diye birşey yok Beni bu masum gözlerle yalnız bırak Yakın olmak için, uzak dur benden x 3 Aşkın anahtarı şairin elinde Suçun anahtarı şairin elinde... Seksin anahtarı şairin elinde Kanın anahtarı şairin elinde... Yakın olmak için, uzak dur benden x 6 |
Kargo Şarkıları=Sözleri
Kargo - Sürgün
-------------------------------------------------------------------------------- Evinde yalnız bir aşık çölde bir damla su Garip bir görev ve yalnız bir yabancı gibi Zaman sessiz bir iğne hayat bir dantel Yarışta sakat bir atlet kader pusuda beklerken O bu günü yaşıyor Dünü unutmaya hevesli aklında bir silahla Sokakta aç bir kurt kaypak bir yan sözünde Kör bir umut ve anlamsız bir fal var öyküsünde Zor bir soru için güvensiz bakışlar Basit bir sırrı var ,ama hiç cesur değil anlatmaya Kaybettiği bir şey yok kazandığı hiç bir şey O arsız bir sürgün içindeki zindanda İçindeki zindanda |
Kargo Şarkıları=Sözleri
Kargo - Söyle
-------------------------------------------------------------------------------- Cinsel moral yok, dostça bir ses yok Otoriter devlet yok,sıcak bir dokunma yok Aşka taviz yok, yüksek adrenalin yok Söze temas yok, gece içinde gündüz yok O zaman kendi kendinle kalırsın İçindeki hayvanla tanışırsın O zaman yalnızlığı anlarsın İçindeki süpheyle yarışırsın Söyle, söyle söyle ah söyle söyle yalnız kalırmıydın yine? Suça teşvik yok, bütün bir ailen yok Dine inancın yok, cebinde paran yok. Havada oksijen yok, bir yudum alkol yok Altın alyans yok, temiz bir giysin yok O zaman öfke ile siyaha dönersin İçindeki korkuyla yeşile O zaman acı ile mora dönersin İçindeki gururla griye Söyle söyle söyle ah söyle söyle söyle O zaman kendi kendinle kalırsın İçindeki hayvanla tanışırsın O zaman yalnızlığı anlarsın İçindeki süpheyle yarışırsın Söyle söyle söyle lütfen söyle söyle ah söyle yanlız kalırmıydın yine? Kuşku bir tilki gibi ormandan nehre süzülen kelimeler birer savaşçıg eceye yenilen... |
Kargo Şarkıları=Sözleri
Kargo - Sonunda
-------------------------------------------------------------------------------- İstersen annem ol ister bir fahişe İstersen kardeşim ol Sevgilim olduğunu söyleme Sonunda İstersen ağaç ol hava su cazibe İstersen dostum ol Sevgilim olduğunu söyleme Sonunda sonunda Sevgim saygım senden yana Artık benim olmasan da İstersen görüşme mektup bile yazma bana Düşünmen yeter beni Sevgilim olmasan da Sonunda sonunda |
Kargo Şarkıları=Sözleri
Kargo - Sonbahar
-------------------------------------------------------------------------------- Yapraklar solmuş Yerlerde ölü yatarken Yağmurun altında Şemsiye misali ıslanırken Soranlar oldu Nerede bu yalnız sonbahar Günler geçti Sonra geldi sonbahar Uyudum uyandım Geldi sonbahar Dilimin ucunda Bu mevsim seni beklerken Umurumda mı dünya Kalbini hissederken Soranlar oldu Nerede bu yalnız sonbahar Günler geçti Sonra geldi sonbahar Uyudum uyandım |
Kargo Şarkıları=Sözleri
Kargo - Son Kez
-------------------------------------------------------------------------------- Seni sevdim Çok sevdim Bir melek zannettim Seni gördüm Aşık oldum Kadınım zannettim Hayatta kaç kez Yanılır insan Geçmişe baktığında kaç kez Vurulur insan Aşkın büyüsüne kaç kez Kapılır insan Son kez Yanılmışım Son kez Aldanmışım Seni sevdim Çok sevdim Bir melek zannettim Seni buldum Bekledim durdum Benimsin zannettim Hayatta kaç kez Yanılır insan Geçmişe baktığında kaç kez Vurulur insan Aşkın büyüsüne kaç kez Kapılır insan Son kez Yanılmışım Son kez Aldanmışım |
Kargo Şarkıları=Sözleri
Kargo - Son Defa
-------------------------------------------------------------------------------- Bir kez izin ver sen bana Yarınlar çok geç inanmaya Göreceksin kendini aşkın yanında Yeniden benimle kaçsan sonsuza Boşver sen onları bize bir şey kalmadı Boşver sen onları Sensizlik olmadı boşver sen Denizler gökyüzü sen ve ben Son defa - son bir defa |
Kargo Şarkıları=Sözleri
Herşey yeni baştan başladı
-------------------------------------------------------------------------------- Herşey yeni baştan başladı Ezbedledim artık neden başlayalım yeniden Geçmişi unutmadan sen hep güzel anıları hatırlıyorsun Acı anıları ise baktım unutmuşsun Yeni bir hayata eskiden kalma Olursa eğer Herşeye yeni baştan başlamak gerek Sil baştan sil baştan olduk biz Sil baştan yeniden sil baştan olduk biz Sil baştan yeniden Neler yaptık neler ettik bir hatırla Az mı kavga ettik seninle bu yolda Sorunlar hep aynı Çözümlerse hic değişmedi Şimdi ise başlamak her şeye yeniden |
Kargo Şarkıları=Sözleri
Kargo - Farklı Rüyalar
-------------------------------------------------------------------------------- Zaman hep senin yanında Sıcak bir donukluk kanında Onunla gelmiştin bana Gözlerin hep uzaklarda İlk kez gibi buluştunuz Son kez gibi seviştiniz Sen istersen sonu gelir Hyatına bir yön verir Farklı rüyalar gibi Farklı dünyalar gibi Mutsuzluğun ortasındasın Ne yapsan da kurtulamazsın Delirdi sen gittin diye Bana ağladı , sordu yine Cevapları hiç bulamadın Neden, nasıl soramadın Gerçeklerin arkasında Çelişkiler var sonunda |
Kargo Şarkıları=Sözleri
Kargo - Fırtına
-------------------------------------------------------------------------------- Fırtına dinmek bilmedi bu gece Dışarıda yağmur içimde sen Cevapsız sorular arasındayım yine Zaman ilaç değil sensiz olmuyor Şimdi yanımda olsan Benimle kalsan sabaha kadar Uçsak gecenin ötesine seninle, korkmadan Islak sokaklarda gölgeler gibi Hayalin dansediyor düşlerimde ... Sonsuz değil bitecek elbet bu fırtına Güneş ve sevgi bizi bekliyor Gecenin sonunda Biliyorum duyuyorsun kalbimin sesini Karanlığın içinde gözlerim sırdaşın... |
Kargo Şarkıları=Sözleri
Kargo - Geçmek Süresi
-------------------------------------------------------------------------------- Hayatından çekip gitmek benim için zor oldu. Her şey iyi olacak sanma,yanılmak gündelik oldu Seni ezip gitmek,senin için zor olurdu. Her şey iyi olacak sanma fedakarlık dost oldu. İyi olur diye beklemek benim için zor olurdu. Her şey kötü olacak sanma yaşanan en kötü buydu! Düşünden bir ur gibi geçtim dilinden bir yara Aklından bir sır gibi geçtim bugünden yarına.. Yalnızım cünkü ... yalnızım çünkü... Yalnızım çünkü razıyım ! Yalnızım çünkü razıyım! |
Kargo Şarkıları=Sözleri
Kargo - Gözleri
-------------------------------------------------------------------------------- Hiç bir şey uyaramaz İçimizdeki sessizliği Ne bir söz ne bir kelime Hiç bir şey Başka değil anlaşıyoruz böylece Yaprağın daha bir yaprağa değdiği O kadar yakın o kadar uysal Elleri getirin elleri Gözleri getirin gözleri Bir şeye karşı koymaktır aşk Salıverin iki tek gölgeyi |
Kargo Şarkıları=Sözleri
Kargo - Graffitti
-------------------------------------------------------------------------------- Duvarlarda bir resim Güç versin bize Yalan bizden yanaysa sır versin bize İçimi kemiren kımıltı Yön versin bize Yıktığım tüm insanlar söz versin bize Bunları düşünmek acını azaltsın Bu bir rüyaysa Beni sen uyandırma Eğer uyanıksam Beni asla uyutma Rengarenk bir fısıltı Az gelsin bize Özgür bir soy için sen sabahı bekle Ruhumu kemiren bu boşluk Dar gelsin bize Geceyi boyayan güneş haykırsın bize |
Kargo Şarkıları=Sözleri
Kargo - Günaydın Paris
-------------------------------------------------------------------------------- Yürüyorum parkın ortası Bir aldanış Mermerden bir jan d'arc heykeli Havuzun içinde nilüfer çiçekleri Aklım fikrim sıcak bir çayda Bir parça simitle, martılarda İnce belli olsun bardaklarımız Porselen fincanlar olmasın asla Günaydın paris paris Güneş henüz doğmakta Gecelerin mavisi Son sarhoşlar sokakta Pierrot ,san tatlı çocuk ve gözlerin Ilık bir yalnızlığım ben sensiz Sensiz sensiz bu ıssız parkta Havuzun icinde nilüfer çiçekleri Ölümün benden çok uzakta şimdi |
Kargo Şarkıları=Sözleri
Kargo - Haydi Gel
-------------------------------------------------------------------------------- Haydi gel takıl bize Korkma bizden çünkü biz dansediyoruz Dans ediyoruz gönlümüzce Haydi korkma gel yanımıza Neşe sevgi aşk dolu geceler Dans ediyoruz eğleniyoruz gönlümüzce |
Kargo Şarkıları=Sözleri
Kargo - Kaderin Dizaynı
-------------------------------------------------------------------------------- Karanlıktan korkan bir kadın Ağaçlı yolda yürüyor Geçmişten çılgın bir hata Yıpranmis bir teselli aklında Yaşlı sakat bir tennisci Beton kortta duruyor Soğuk yüzü yansıyor Elinde tuttuğu kupaya Saatin sessi çalmakta Kathedralin çanalrı gibi yalnızlar şimdi susmakta Şiirin müziği gibi Bitkin bir rahip mum ışığında Verdiği vaazlar ardından Gözyaşları damlıyor Okuduğu KURAN'A Saatin sessi çalmakta Kathedralin çanları gibi yalnızlar şimdi susmakta Şiirin müziği gibi pişmanlıktan kaçan bir yanılgı Tarihin tozlu dosyasında Zaman bir girdap gibi Kaderin kör dizaynında ---Nasıl ki nicedir Bir bodrum da Boş bir küpün karanlık kaslarında Bir örümcek amaçsızca dolaşırsa Size göre amaçsızca ama ona göre--- Saatin sesi çalmakta Şöhretin hırsın aklında Yalnızlar şimdi susmakta İnancın umudun koynunda…… Küller toprağa karıştı İnanmışların rüzgarında Saflık bir anlam buldu İyilerin ruhunda …………… |