ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Protesto Ediyorum !... (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=391)
-   -   Türbana Karşı Olanları Proteto Ediorum (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=43005)

djdem 04-02-2008 10:54 AM

Türbana Karşı Olanları Proteto Ediorum

MÜSLÜMAN Bİ HALK OLARAK TÜRBANA KARŞI OLMALARINI ANLAMIORUM,BİZ NASIL KİŞİLERİN NE GİYDİKLERİNE KARIŞMIOSAK ONLARINDA TÜRBANA KARIŞMAYA HAKKI YOK. ZATEN TÜRBAN BENİM GÖRÜŞLERİMİ ENGELLEMİYOR. Kİ DÜŞÜNCELERİM NE OLURSA OLSUN BENDE BU ÜLKENİN Bİ VATANDAŞIYIM VE HAKLARIMI ENGELLEMEYE KİMSENİN HAKKI YOK.!

BEN KAPALI BİRİSİ DEĞİLİM AMA TÜRBANADA KARŞI DEĞİLİM. ZATEN HALK İÇİNDEDE BÖYLE Bİ AYRIM YOK. KİMİLERİ ŞERAATÇİ Bİ SİMGE OLARAK GÖRSEDE TÜRBANI SADECE MÜSLÜMANLIĞIN GEREKTİRDİĞİ BİŞEY.

sameg 04-02-2008 10:58 AM

Cevap : türbana karşı olanları proteto ediorum

eeth bu konuda katılıorum sana müslümanlıın qerektirdii simqe ama bnce uzatmaya qereq yoq eqer türbanla biyere qirmek yasaksa sizde biseylerden wazgeçeceksiniz dedeiklerm ynlıs anlasılmasın sakın...

sudenaz 04-02-2008 11:01 AM

paylaşım için tşkler çok anlamlı ve her sözüne katılıyorum...

fatmanur 04-02-2008 11:07 AM

tşkler didemcim bende anlam veremiyorum nasıl üniversitede bikini selbestse ,türbanda selbest olmalı:D özgürlükten eşitlikten bahsediyorlar birde kalkıp ülke insanları arasında ayrımcılık yapıyorlar, bu nasıl adalet

zhr_4943 04-02-2008 07:28 PM

pylşm için tşk....

Gözyaşı 04-03-2008 09:52 AM

Cevap : Türbana Karşı Olanları Proteto Ediorum

Bende deniz baykalı protesto ediyorum başörtüsüne takmış kafayı nasıl bir parti başkanı yapmışlar şaşırıyorum üzücü bir oloy heşeyde ortaya çıkıyor bari başörtüsünde çıkma dini inanç isteyen takar isteyen takmaz herkez birşeyleri kabül ederken o uzatıyor

su perisi 04-03-2008 10:17 AM

Alıntı:

fatmanur tafarından gönderildi (Mesaj 195726)
tşkler didemcim bende anlam veremiyorum nasıl üniversitede bikini selbestse ,türbanda selbest olmalı:D özgürlükten eşitlikten bahsediyorlar birde kalkıp ülke insanları arasında ayrımcılık yapıyorlar, bu nasıl adalet

Üniversitelerde bikinimi giyiliyor Fatmanur hanımefendi????????? Senelerce Üniversitede okudum ama ben göremedim, sizinde nerede gördüğünüzü şahsen merak ediyor ve bu sözlerinizle ben sizi kınıyor ve protesto ediyorum. Akılcı düşünüp akılcı şeyler yazmakta fayda var öyle değil mi???

(ayrıca yazılarda 2 puntodan büyük kullanmak form kurallarına aykırıdır.. Saygılar)

djdem 04-03-2008 03:43 PM

ya zaten farmanur giyilmesi yasak değil demek istedi sanırım siz yanlış anladız belki ifadesinde bi hatası olmuş olabilir

fbligirl 04-03-2008 03:49 PM

ya sözde laik br ülkede yaşıyorz herkes brbrni eleştiryo kapalı dye mellet eğtmnden gerş kalıo ama kendni elştren hç yok nolck sonmz blmiorm

su perisi 04-03-2008 03:50 PM

Yalnız dikkatinizi çekerim, Fatmanur yazılarında çok dik ve suçlayıcı konuşuyor sevgili Djdem, Ülkemizde bence kimse Başörtüsüne karşı değil fakat bu tarz konuşmalar yapılınca insan ister istemez yorum yapmak zorunda kalıyor ve işte o zamanda yazan yada konuşana Başörtüsüne karşı deniliyor.....İşte bu çok yanlış. Fatmanur sanki siteye içindeki kurtları dökmeye gelmiş tarzda konuşuyor, Fatmanurun yazılarını okuyanlar anlar zaten. Saygılar Djdem....

djdem 04-03-2008 03:54 PM

ya sizi kızdırcak bişi sölediğimsem kusura bakmayın ama fatmanur arkadaşımızında kötü niyetle söylediğini sanmıorum sadece bu söylemek istemiştim

jasmine 04-03-2008 03:59 PM

çok haklısın su perisi kimse türban'a karşı değil fakat anayasamızda yasaksa bu kurallara uymak zorundayız ben herkesi sakinliğe davet ediyorum ve bu sözlerimin yanlış anlaşılmasını istemiyorum...

fatmanur 04-03-2008 09:01 PM

Alıntı:

su perisi tafarından gönderildi (Mesaj 196119)
Yalnız dikkatinizi çekerim, Fatmanur yazılarında çok dik ve suçlayıcı konuşuyor sevgili Djdem, Ülkemizde bence kimse Başörtüsüne karşı değil fakat bu tarz konuşmalar yapılınca insan ister istemez yorum yapmak zorunda kalıyor ve işte o zamanda yazan yada konuşana Başörtüsüne karşı deniliyor.....İşte bu çok yanlış. Fatmanur sanki siteye içindeki kurtları dökmeye gelmiş tarzda konuşuyor, Fatmanurun yazılarını okuyanlar anlar zaten. Saygılar Djdem....

hayır sadece benm yorumum bu.. ben sizin yorumlarınızı saygıyla karşılıyorsam sizde benimkini karşılayın lütfen sadece benm içimden gelenler bunlar ... peki kimse türbana karşı değilse neden bu kadar sorun çıkıyor neden bir türlü kabul edilmiyor

sudenaz 04-03-2008 09:05 PM

fatmanurunda su perisininde içinde kötü bir niyet olarak sölediğini düşünmüyorum ben sadece yanlış anlaşılması sonucunda böyle olduğunu düşünüyorum ikinizede hak veriyorum ama benimde zoruma giden amerika bir islam ülkesi olmamasına rağmen başörtüsü serbestken türkiyede sözde islam ülkesi ama başöretü yasak ben bunu kendime yediremiyorum bunun nedenini bana açıklarmısınız?

fatmanur 04-03-2008 09:09 PM

Alıntı:

sudenaz tafarından gönderildi (Mesaj 196248)
fatmanurunda su perisininde içinde kötü bir niyet olarak sölediğini düşünmüyorum ben sadece yanlış anlaşılması sonucunda böyle olduğunu düşünüyorum ikinizede hak veriyorum ama benimde zoruma giden amerika bir islam ülkesi olmamasına rağmen başörtüsü serbestken türkiyede sözde islam ülkesi ama başöretü yasak ben bunu kendime yediremiyorum bunun nedenini bana açıklarmısınız?

evet aynen canım sonuna kadar katılıyorum. tabi herkesin görüşü kendisine saygılarımı sunarım

eduket 04-03-2008 09:11 PM

SİZE SONONUNA KADAR DESTEK VERİYORUM.EVET HAKLISINIZ TÜRBAN YASAĞI ÖZGÜRLÜĞÜ ELDEN ALMAK DEMEKTİR ÖZGÜR BİR ÜLKEDE YAŞIYORUZ.SİZİ TBRK EDİYORUM SAYGILAR:img-clapping:

sudenaz 04-03-2008 10:31 PM

Alıntı:

eduket tafarından gönderildi (Mesaj 196253)
[SONONUNA KADAR DESTEK VERİYORUM.EVET HAKLISINIZ TÜRBAN YASAĞI ÖZGÜRLÜĞÜ ELDEN ALMAK DEMEKTİR ÖZGÜR BİR ÜLKEDE YAŞIYORUZ.SİZİ TBRK EDİYORUM SAYGILARIMLA
:img-clapping:

tşk ederiz:img-clapping::img-clapping::img-clapping::img-clapping::img-clapping:

eness 04-04-2008 11:28 AM

valla bu işler baya karışıkk

su perisi 04-04-2008 11:33 AM

Alıntı:

fatmanur tafarından gönderildi (Mesaj 196247)
hayır sadece benm yorumum bu.. ben sizin yorumlarınızı saygıyla karşılıyorsam sizde benimkini karşılayın lütfen sadece benm içimden gelenler bunlar ... peki kimse türbana karşı değilse neden bu kadar sorun çıkıyor neden bir türlü kabul edilmiyor

Peki siz neden hala 3 puntoda yazmaya dewam ediyorsunuz, yasak olan şeyi neden devam ettiriyorsunuz, o kadar ikaz yazıldığı halde cnmcım. Hoşçakalın...

sudenaz 04-04-2008 11:36 AM

ben 3 puntoda yazmıorum hep 2de yazıorum bir kere uyarıldım ve sonrada hiç kullanmadım tşk ederim canımcım...

su perisi 04-04-2008 11:49 AM

Sude cim düzelttin evet, bundan dolayı teşekkürler, ben fatmanur için yazdım. inatla devam ediyor da o yüzden dedim. sevgilerimle

djdem 04-04-2008 11:56 AM

ya ben bu konuyu görüşreri dinlemek için açtım kimse birbirni kırsın die değil herkesin görüşüne saygı duyarak açtım ama karşılıklı atışmaya döndü bu ve sadece bu konuda değil diğer konulardada bazı üyeler tarafından dile getirilio tamamen yanlış anlaşıldım sanırım

sudenaz 04-04-2008 11:58 AM

su perisi tşk ederim ayrıca özür dilerim ben bana dediğini zannettimde:D

su perisi 04-04-2008 12:02 PM

Alıntı:

djdem tafarından gönderildi (Mesaj 196387)
ya ben bu konuyu görüşreri dinlemek için açtım kimse birbirni kırsın die değil herkesin görüşüne saygı duyarak açtım ama karşılıklı atışmaya döndü bu ve sadece bu konuda değil diğer konulardada bazı üyeler tarafından dile getirilio tamamen yanlış anlaşıldım sanırım

yoooo sakın haa, kimse birbirini kırmıyor, bizim olayımız farklı canım, yazı puntolarıyla alakalı... Saygılar...

djdem 04-04-2008 12:07 PM

tamam öle olsun üzülmüştüm bende yaaa gerilim yarartım diye
bu buton mevzusunu bilmiodum bak iide oldu bikaç msjmda büyük butonlar var ama bundan sonra yapmayalım gari:d

merve16 04-04-2008 12:14 PM

ülkemizde kimse başötrüsüne karşı değil mi??????sadece gülüyorum sizin giblerine de çok acıyorum bizi bu dünyada anlayamayabilirsiniz ama içim rahat çünkü öbür dünyada görüşeceğiz diyorum ALLAH ISLAH ETSİN

fatmanur 04-04-2008 12:20 PM

Alıntı:

merve16 tafarından gönderildi (Mesaj 196403)
ülkemizde kimse başötrüsüne karşı değil mi??????sadece gülüyorum sizin giblerine de çok acıyorum bizi bu dünyada anlayamayabilirsiniz ama içim rahat çünkü öbür dünyada görüşeceğiz diyorum ALLAH ISLAH ETSİN

helal olsun mervecim :img-clapping::img-clapping::img-clapping:

merve16 04-04-2008 12:23 PM

sağol canım

cansel 04-04-2008 01:07 PM

bu başartüye karşı olanların suçu değil bunu siyasi simge haline getirenlerin suçu eğer böle bir durum olmasa kimse buna karsı cıkmazdı siz bzmle değil onlarla hesaplaşın çünkü biz buna karşı olmamızı sağlyan kişiler bunu siyasi amaçlı kulananlardır

sudenaz 04-04-2008 06:18 PM

cansel siyasi amaçlı kullanıyorsa bu bizim suçumuzmu sence ,neden bizi yargılıyorsunuz o zmaan neden siyasi amaçlı kullananlarla bizi aynı kefeye koyuyorsunuz aslında siyasi falan kullananda yok esasında ama siz böle diye diye böle olduk siyasi kelimesi bir çıktı herkes laikci kesildi başımıza neymiş efendim biz o bez parçasını örttüğümüz için geri kafalıymışız ya vallahi acıyorum böle düşünenlerede başım ne kadar ilgilendiriyor onu ona ne ya önemli olan içindeki değilmi yüzünde makyaj varmış başında başörtüsü işte bu siyasi amaçlı laikci düşünenlere diyorum biz düşünemiyoruz geri kafalı düşünüyoruz ya onun yüzündeki makyajdan sanane senmi çekicen günahını?

sudenaz 04-04-2008 06:19 PM

obsitane yorumunu okudum ve sadece söylüyeceğim şey sen çok uc bir noktasın herşeye tepeden bakıyorsun olayların içine giripde bakmayı dene bir kere?

cansel 04-04-2008 06:48 PM

ben aynı kefeye koymuyorum diorum ki siz önce kendi içinizdeki parazitleri temizleyin sonra gelin isteyin eywallah siz bizleri eleştiriyeceğinize önce onları eleştirin bugün böle bir sorun varsa istemeyenlerin sucu diil onları siyasi görüş olarak gösterenlerdedir ayrıca laiklik gidio dememizin sebebi de bunun siyasi görüs olarak kullanılması şeriatcılığın bir simgesi olarak kullanılmasıdır bunu düşünmekle alkası yok durum görmekle alakalı

merve16 04-04-2008 09:07 PM

bunu siyasi hale getiren sizsiniz evet ben siyasi amaçla örtmüyorum ama şeriat için örtüyorum çünkü şeriat demek ALLAH'IN emir ve yasaklarına uymaktır yanlış anlaşılmasın yani ALLAH,DİNİMİZ İÇİN ÖRTÜYORUM desemde aynı anlama geliyor. sen şeriati yanlış anlıyor ve İNKAR ediyorsun

djdem 04-04-2008 09:14 PM

ya şeriat çok uç bi nokta mervecim yani dinimizn emir ve yasaklarını abartarak uygulamak ben bunada karşıyım ama baş örtüsü şeriat simgesi değildri o çarşaftır bunu anlayamadılar

merve16 04-04-2008 09:23 PM

öyle bir yönetime ben de karşıyım ne biliyim hırsızlık yapanların kollarını kesiyorlarmış falan falan evet abartılmış ama işte bu şeriat değil tamam öyle kabul etsek bile zaten artık böyle şeyler olamaz sonuçta biz de demokratik bir ülkedeyiz amerikada nasıl oluorsa burda da öyle olacak bunda bu kadar korkacak abartacak bir şey yok bence

djdem 04-04-2008 09:29 PM

bencede zaten gelişmiş ülkelerde böle tartışmalar yok ki herkes özgür önemli olan kişilerin kendileri geliştirmeleri

merve16 04-04-2008 09:39 PM

evet aynen katılıyorum

merve16 04-04-2008 09:46 PM

enes neden konuşmucaz rahatsız olduysan söleyebilirsin sonuçta biz burda hakaret etmeden düzgünce tartışıyoruz rahatsız olan söler zaten

[KAPLAN] 04-04-2008 10:04 PM

Herşeyin özünde hoşgörü olmalıdır ki hayat yaşanılabilir ; sorunlar çözülebilir olsun. Birbirimize karşı kırıcı sözler sarfetmek yerine, birbirimizi anlamaya çalışalım. Karşıt görüşlere katılmıyor olabilirsiniz, ancak saygı duymak zorundasınız...

Gereksiz mesajlar konudan arındırılmış ve konu iki gün geçici süreyle kilitlenmiştir.