![]() |
Sen Benim Herşeyimsin
Yaşamak istiyorum
Anlıyormusunuz beni Yaşamak... Ama insanca Ama kardeşçe Ama dostça Ama özgürce Yaşamak istiyorum Anlıyormusunuz beni Yaşamak... Yaşamak istiyorum Anlıyormusunuz beni Yaşamak... Savaşların olmadığı İnsanların katledilmediği İnsan haklarının olduğu Sevgi barış dolu bir dünyada Yaşamak istiyorum Anlıyormusunuz beni YAŞAMAK.... |
Cevap : sen benim herşeyimsin
seni çok özlüyorum
canım sevgilim seni sevdiğimi biliyorsun sana çılgınca aşığım durmadan geceler boyu seni hayal ediyorum seni düşündükçe yakıyorum bir sigara seni içiyorum her nefeste seni içimde hissedinceye dek çekiyorum seni çok çok özlüyorum gel artık seni istiyorum ayışığında geceleri seninle otururup gözkyüzünde yıldızları seyretmek başımı omzuna dayayıp nefesini hissetmek istiyorum seni çok çok özlüyorum |
güzel gözlerini iki dakika görmesem
dayanamıyorum sevgilim dayanamıyorum işte o titrek sesini birazcık duymasam yaşayamıyorum sevgilim yaşayamıyorum işte o güzel boyunu güzel yürüyüşünü ve bana bakarken tatlı gülüşünü benimle beraber oluşunu unutamıyorum sevgilim unutamıyorum işte beni sevdiğini söyleyişini sokak köşelerinde bekleyişini herşeyini sevgilim herşeyini unutamıyorum sevgilim unutamıyorum işte |
tutsağın oldum
hey bir tanecik sevgilim bak bak bir defa bana kollarındayken bile hasretim sana sevmek için ne bekliyorsun daha atıl atılsana kollarıma yoksa inanmıyormusun aşkıma engel oluyorsun artık uykularıma daha ne kadar bakacaksın bu feryadıma seni sevdim bir kere tutsak oldum senin sevgine hergün boğulurken dahada kedere şefkat dileniyorum senden yüzbinkere |
ne kadar çaresizim bir bilsen
ne kadar isyankar bu gece ve hayat ne kadar anlamsız şimdi baktığım herşey bomboş sanki zevk almak mı o ne sen gittiğinden beri ben bu kelimeyi unuttum gülmek mi o neki gülüm sen gittiğinden beri gözlerim gülmeye hasret şimdi acımı bunu kalbime sor sana anlatır en ince detayına kadar şimdi özlemmi yüreğime sor anlatsın nasıl yakıp kavurduğunu hasretmi gelde bir bana sor yıkıp viran etti beni isyanmı onu dağlara sor onlar bilirler en iyi benim isyanlarımı ne kadar çaresizim bir bilsen ne kadar isyankar bu gece ve hayat ne kadar anlamsız şimdi |
ilk şiir çok anlamlı ve güzel eline sağlık muazzez
|
Cevap : Sen Benim Herşeyimsin
artık sensiz olmak istemıyorum
nede sensiz nefes almak her zaman yanında olmak ıstıyorum sevdiğim aslında cok şey istemıyorum sadece seni istiyorum sadece seni uzaktasın ya bitanem her gece gözümde yaş hergece biz özlem neden herkezin sevdığı yanında neden herkez mutlu ve ben mutsuz olmadı olmuyor sensiz geel dön geri bırakma beni bekleyeceğim seni herzaman ne olursa olsun her engelli aşıp geleceğım yanına sana söz geleceğim ....Seni Seviyorum Birtanem.... |
BEN SENİ ÖYLE SEVDİM
Umutlarımı biriktirdim sana Gecelerce azalarak Yüreğime saplanmış hasretinle Kanatarak gençliğimi Yağmurları yağdırıp yüreğime Adını kazıdıkça buğulu camlara Bitmez bir şiir gibi... Ben seni öyle sevdim Bir kere bile tutmadan ellerini Tükenerek aşkına Ve tüketerek kendimi En zamansız anlarda Ateşe verip yaramı Yangınlarımı büyüttüm sana Gecelerce yanarak Ben seni öyle sevdim Sen diye kahrolarak... |
yağmur anlatır sana olan duygularımı
yağmur gizler sel gibi akan gözyaşlarımı ansızın kalbimi çalan bu aşkımı yağmurlarla anlatıyorum dinle. yağmur yağarken camlara ufak ufak taneciklerle ansızın dalıp gitmişim gecen günlerime işte o an gözyaşım yağmur misali aktı yüreğime yağmurlarla anlatıyorum dinle!! |
Sevmek nedir bilir misin?
Bir şeyler tutuşur yüreğinde kıpır kıpır Bütün benliğini sarar, ısıtır. Her gülüşte yeniden doğarsın Ve bin kere ölürsün her iç çekişte Nasıl anlatsam bilmem ki. Yani "sevmek" işte. Duymak nedir bilir misin? Duymak, ama anlatamamak Çemberini kıramamak kelimelerin. Tam dilinin ucuna gelmişken söyleyememek "Seviyorum" diyememek Yani ölümü yaşamak nedir bilir misin... |
çok güzel paylaşımlar.eline koluna sağlık muazzez.
|
çok teşekkürler gözyaşı ve şengüll
|
öyle bir ezgidirki hayat
insana ne getireceği bilinmez bir bakarsın güldürür bir bakarsın soldurur öyle bir ezgidirki hayat sevdaların aşkların name olur dile gelir hiç beklemediğin anda sevgilin sana gelir öyle bir ezgidirki hayat kar yağar güvendiğin dağlara sonra isyanların seni mecnuna çevirir darmadağın eder bitirir öyle bir ezgidirki hayat sana çok şeyler verdiği gibi verdiği şeyleri almasınıda bilir |
seni o kalabalık ortasında gördü gözlerim
önce gülüşünü gördüm sıcacık uzun kumral saçların denizin dalgaları gibiydi parlıyordu ta uzaktan saçlarının her savruluşunda yüreğim titriyordu ellerimi uzatıp tutmak okşamak gülerken dağılan saçlarına parmaklarımla dokunmak istiyordum biran gözgöze geldik onca kalabalığın içinde bir şimşek çaktı yüreğimin derinlerinde utandım kızardım çektim gözlerimi üzerinden içimi önce hoş bir heyecan sonra bir telaş sardı aşıkmı oluyordum nee? |
içimdeki sevgiyi senle doldurdum
sen ise gelip güllerimi soldurdun ne varsa içimde aşka dair hepsini aldın gittin kederleri acıları hep bana ittin yıktın hayallerimi kırdın ümitlerimi yok ettin ellerinle güzel günlerimi içimdeki bahçeyi virane ettin mutluluk ocağıma incir ağacı diktin umutlarımı birer birer söndürdün yüzümde gülümsemleri öldürdün bu halime herkesi güldürdün bunu üstüne birde beni terkedip gittin |
Oldukça güzel şiirler. Ellerinize sağlık.
|
Çok anlamlı şiirler gerçekten paylaşımların için sağol muazzez
|
Nasıl istersen öyle git ey sevgili ister vur , ister sus
Arkandan çok fazla kalamıcam zaten Bekletme elleri ümit dolu sevgileri Bekletme yıkılması gerekn hayalleri Büyük adımlarla git sevgili Ben çok durmam buralarda Sende olma etrafımda giderken öbür dünyaya Tanık kalmasın bu dünyadan bana Hadi güzelim ellerini salla bir sağa bir sola Adımların büyüsün sakın arkana bakma Merak etme kalmaz artık ben diye birşey geriye....... |
Gözlerinin gölgesinde kayboluşları yaşayabilmeyi,
Defalarca nefesini içimde hapsedip nefes almayı unutabilmeyi, Sessizliğinin çığlıklarından melodiler besteliyebilmeyi, Akan her gözyaşından yeni bir umut doğurabilmeyi, Yüreğinin en çok yeşeren yerinde yer edinebilmeyi, Her günümün seninle başlamayabilmesini, Her gecemin seninle son bulmasını, Ne çok ne de az şeyler, Sadece senden bir şeyler olsun isterdim... |
Çok güzel gerçekten sağolasın duygulandım okurken çok anlamlılar:img-cray:
|
allahım yalvarıyorum sana
isyan ettirme sakın bana dayanacak gücüm kalmadı sevdiğimden ayrı kalmaya artık sürekli ayrılık yaşamaktan adım hasret kaldı dostlar arasında söylermisiniz sevdiğinden ayrılanın kalbi yanmazmı yüreği sızlamazmı bu ayrılık yaktı yıktı viran etti beni şimdi nasıl toparlayacağım kendimi hüzünler sardı evimin tüm odalarını sevdiğim kokunu bırak öyle git sılaya |
bir zamanlar beni seviyordun delice
ne oldu ne oldu senin bitmeyecek sevgine bir zamanlar ben senin herşeyindim ne oldu ne oldu şimdi bağlanmışsın başka birine hani yaşayamazdın bensiz dayanamazdın hani hayat benimle güzeldi hani ben senin vazgeçilmez tutkundum ne oldu ne oldu şimdide yabancı oldun gözlerime sen yalancısın sen vefasızsın hatırlıyormusun şimdi eski günleri canım dediğin aşkım bitanem dediğin o eski sevgi dolu günleri nasılda inanmışım kanmışım sana şimdi kime gidersen git unut artık olanları anladım ki sen beni hiç sevmemişsin artık umrumda değilsin kime gidersen git çek git sakın dönme geri |
bence ikincisi daha güzel olmuş tam bana göre yani özledim gerçekten de hem de çoooook özledim....
|
Ömür senin kollarında geçecekti,
Gözlerin sadece benimle renklenecekti, Beynimin içinde dolaşan yeminlerin yüreğimdeki en inatçı istek, Kara kalemle yazılmıştı hani bu dertler hani sen bir melek, Bense bebeğim yolunda bir seninle olmayi düşleyen bir tek.... Sığınmadım mı hiç sana,dokunabildim mi o ateşli dudaklarına, Hülyalarda seni görmek bile yasak, Taşlı yollarında bu gidişle bu ömür çürüyecek, Bensizliğe sen alışsan da ben sensizim ela gözlerinde, Umudun kıvılcımını görebilsem o bana çoktan yetecek.... |
Seni Seviyorum deme asla bana,
Girme ne hayallere ne de rüyalarıma, Yaraların kapanmasını yaydım uzun ama çok uzun bir zamana, Kusurlarını örtmez kelimeler bu boş gelen laflar örtmez anla anlasana, Artık ne tahttımdasın ne de kırık bir sandalye de, Attım seni ben attım kalbimden uzak çok uzak yerlere, Bitti dememe inanmıyorsun belli ama, Bitmeyen ne varki bu dünyada ne? |
Her günümün seninle başlamayabilmesini,
Her gecemin seninle son bulmasını, Ne çok ne de az şeyler, Sadece senden bir şeyler olsun isterdim.. BUNLAR BENİ ANLATIYOR SANKİ... |
ellerine hasret ellerim bak yine
kalbine hasret yine kalbim yapayanlız bu şehirde gözlerine hasret gözlerim üzgün ve biçare sana hasret bu beden sana aç sana susuz sesine hasret kulaklarım sessiz gecelerin koynunda duygularım hasret senin parlayan ışığına bir ana yavrusuna toprak yağmura gelecek umutlara yaşlı gözler gülümsemeye ben ise sana hasretim |
Rüyalarda rüya görmek var bunu sen yaptın mı hiç?
Elindekini kaybetmemek için kendini ateşin içine attın mı hiç? Bir hiç uğruna bir hiç oldun mu hiç? Gülümseyen gözbebeklerde kendini paramparça olarak gördün mü hiç? Sorular var insanın aklında heran, Kendimiz cevaplandırıyoruz gönlümüz aşka küserken, Mühürlü kalbimizde kiliti ellimizle aşka tedlim ederken, Şaşırıyorum kanıyorum aldanıyorum hep yeniden... |