![]() |
En Sevdigin Kitap Veya Romanı Söyleyin
ben başlıyorum arkadaşlar şu cılgın türkler sıra sizde arkadaşlar |
Cevap : En Sevdigin Kitap Veya Romanı Söyleyin
uğultulu tepeler - emily bronte..güsel bi roman okumanızı tavsiye ederm..
|
Stephan King-Tom Gordona Aşık Olan Kız
|
Aynada Batan Güneş>>>ahmet günbay yıldız..(roman)
|
roman değil kişisel gelişim kitabı ama..
YERİM SENİ ÖSS>> okumaktan zevk aldığım ilk kişisel gelişim kitabı.. :):) |
Gizemli Davet>>>halit ertuğrul..
|
Alttakıne Roman Öner
alttakı uyeye bır kıtap önersen en çok sevdıgın hangı romanı önerırdın?
|
Cevap : Alttakıne roman öner
canan tan
yüreğim senı çok sevdi. |
saol kardeş kitap okumam kie ama önereyim
dirilişş:D |
şu çılgın turkler
turgut özakmandan :D |
okudum ben süper bi kitap her türk okumalı bnce
dostoyevski-suç ve ceza |
kumral ada mavi tuna
buket uzuner (harika bi kitap)) |
Cevap : Alttakıne Roman Öner
canan tan piraye
sonunda ağlamıştım ben çok güzelbir roman |
okudum
İSKENDER PALA BABİLDE ÖLÜM,İSTANBULDA AŞK AŞK,MACERA,UZAY BİLİMİ,AKICILIK,TARİH,EDEBİYAT,OSMANLI,LEYLA& MECNUN,HEYECAN hepsi bir kitapta ancak bu kadar güzel toplanabilirdi. |
canan tan piraya
süper bır kıtap bır gunde bıtırırsınız |
MERAK ETTİM BU PİRAYEYİ YAKIN ZAMANDA ONU ALIRIM
ALTTAKİNE "ANGELANIN KÜLLERİ" HATIRALAR FRANK MCCOURT GERÇEKTEN TAM BİR BAŞYAPIT PULİTZER ÖDÜLÜNÜ BOŞUNA VERMEMİŞLER... YOKSULLUK ANCAK BÖYLE BİR ÇOCUK DİLİYLE ANLATILABİLİR... GERÇEKTEN KUSURSUZ... |
piyare konu yönünden yüreğim seni çok sevdi'ye benziyor ama onda türkiye sınırlarında ve daha farklı boyutlarda bir şak işlenıyor.okuman gerçektende iyi olur dejavu.
bende canan tandan söylenmemiş şarkıları önerim.oda çok güzel bir çalısma |
canan tanı butun kıtapları süper ama piraya bı başkaydı bence....
halıt ertuğrul aysel... |
okumak istediğim bir kitap,ama bir türlü bulamadım ya:(
buket uzuner uzun-beyaz-bulut,gelibolu kitabın adı bu.canakkale savasında gazi olan bir köy kahramanı aslında yenizellandalı bir asker cıkıyo.aynı adam iki farklı ülkede iki farklı kahraman,yıllar sonra acıga cıkan bu gercekler beraber canakkale destanımız kurgu eşliğinde mükemmel bir yorum daha kazanıyor.okumanızı kesinlikle tavsiye edıyorum. |
bende yüreğim snei çok sevdiyi çok sevmişdim:)
pirayeyi merak ediyordum inş. alırım bu gidişimde geç kaldım zaten:) hizmetkar kim herkes okumalı bence.. (bu arada ben bu konuya benzer bi konu açmıştım mantık yönünden aynı başlıkları farklı konu tekrarı olmuyor mu?) yinede paylaşım için tşkler... |
vedat türkali güven romanı tavsiye ederim..
|
dave steve kendi başından geçen olaylartı anlatıyor.ilk başlarda ideal bir aile yapısına sahipken çark birden tersine dönüyor ve dave sadece 5 yaşındayken öz annesi ona bütün evin işini yaptırıp inanamayacağınız işkenceler yapıyor.ADSIZ ÇOCUK çocuklara yapılan istismarın en güzel dile getiriliş hali.öneririm
|
Hangi Kitap?
Şu zaman diliminde okuyor oldugunuz,kısa bir sure once bitirdiğiniz veya okumayı çok isteyip okuyamadığınız kitapları bizimle paylaşır mısınız? (:
|
Konular benzer olduğu için taşınmıştır konu için teşekkürler tuqche
|
En sevdiğim romanlardan biri
'Ölü Ozanlar Derneği' 'Suç Ve Ceza' 'Sarıkamış Beyaz Hüzün' Şuan Faust okuyorum ama pek beğenmedim sonunu merak ettiğim için okuyorum daha çok.Ama pek bitecek gibi değil:D |
Bir Komünistle Evlendim - Philip Roth
Nietzsche Ağladığında- İrvin D. Yalom |
orhan pamuk-masumiyet müzesi
|
Suç Ve Ceza
Huzur Sokağı-Şule Yüksel Şenler |
Tablodaki Sır
Eva Prud'homme http://www.dogankitap.com/images/kap...blodakisiB.jpg Venedik’te, resimlerin, ressamların, kibar fahişelerin, kanalların ve meydanların dünyasına tanık oluyoruz. Vebanın kol gezdiği yıllarda güzellikler çirkinliğe dönüşüyor ister istemez. Bir yandan hastalığın acımasızlığı kasıp kavuruyor kanallar şehrini, bir yandan da korkunç cinayetler işleniyor insanlığın her döneminde olduğu gibi. Ünlü ressam Tiziano’nun ölüm döşeğinde başlıyor roman. Kahramanlarımız Virgile ile Pierre, onun bir cinayete tanık olduğunu ve bu cinayeti tablolarından birine taşıdığını öğreniyorlar. Ve Virgile kim olduğunu bilmediği katil ile kurbanın izini sürmeye başlıyor ister istemez. Eva Prud’homme, tüm merak unsurlarını yerinde ve dozunda kullanarak tarihî bir macera romanı yaratmış. Resimlerde aranan giz, zaman zaman yerini aşkın heyecanına bırakıyor. Zaman zaman da işin içine dalkavuklar, fahişeler hatta bir simyacı bile giriyor. "Tablodaki Sır", resim sanatının cazibesini, tarihin gizemi ve yazarın geniş hayal dünyasıyla harmanlayarak okuyucusunu etkileyici bir yolculuğa çıkarıyor. en begenerek okuduklarımdandır |
http://www.dogankitap.com.tr/images/...oneceksinB.jpg "Geri Döneceksin", Türk okurunun büyük ilgi gösterdiği "Yalnız Kadınlar Sokağı" ve "İtalyanca Aşk Başkadır" gibi İrlanda’nın sıradan insanlarının hikâyelerini anlatıyor. Genç kızlığa adım atan iki arkadaşın çevresinde gelişen roman Lough Glass adlı küçük bir kasabada geçiyor. Bu küçük kasabada yaşanan büyük sırlar Maeve Binchy’nin akıcı üslubuyla okurları sayfalar arasında büyülü bir gezintiye çıkarıyor. Genç kızlardan birinin "normal" olarak nitelendirilebilecek bir ailesi vardır. Diğeri ise farklı bir evlilikten doğmuştur. Kurallara sığmayan bir annenin kızıdır ve bu durum küçük kızın kafasında çeşitli sorular doğurmaktadır. Maeve Binchy, yalnız ve hüzünlü anneyi, içine kapanmış, mesleğine sığınmış babayı, kadınları, erkekleri, gençleri, ilişkileri büyük bir ustalıkla anlatıyor. Orijinal adı ve dili: The Glass Lake - İngilizce Türkçe'de ISBN: 978-975-991-791-3 Sayfa sayısı: 574 Ebat: 14x23 cm Yayın tarihi: Haziran 2003 21. baskı: Haziran 2008 |
|
Katre-i Matem İskender Pala...:good:
|
Taaşuku talat ve fitnat-Roman... |
|
Siyah Kan - Jean Christophe Grange:good:
|
Nietzsche Aağladığında-İvrin D. Yalom
Yusuf ile Züleyha- Nazan Bekiroğlu Dan Brown kitapları, Adam Faver kitapları, Elif Şafak kitapları. vs. vs.... |