![]() |
Kadının Dünü, Bugünü Ve Yarını
Kadının Dünü, Bugünü ve Yarını...
|
Olur mu dersin?
|
Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi smyrna Olur mu dersin? olur.. olmalı... olcakkk... |
|
bak şimdi dikkat ettim..adam yaralı galiba..başı sarılı..
maşşallahhh..maşallahh de okyanusum.. |
.Ne güçlüymüş kadın adamın kafasını yarmış...Maşallaaaahhh..
|
Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi smyrna Olur mu dersin? çok beklersin |
Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi OkyanusunKalbi .Ne güçlüymüş kadın adamın kafasını yarmış...Maşallaaaahhh.. yapmış dimi?? eminsin.. |
Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi OkyanusunKalbi İnşallah mı desem ? Yoksa maşallah mı ? |
Yarının ne getireceği belli değil...
|
Okyanusum herkes gülüyo yaaa...
|
Gül diye açtın ama az sonra kavga çıkıcak...
|
Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi OkyanusunKalbi Gül diye açtın ama az sonra kavga çıkıcak... Ben kaybolim mi??? tartışssın onlar.. |
Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi OkyanusunKalbi Yarının ne getireceği belli değil... Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi nur@n Okyanusum herkes gülüyo yaaa... Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi OkyanusunKalbi Gül diye açtın ama az sonra kavga çıkıcak... |
Dilinimi yuttunee tabi dayaktan korktun...
|
Sanal bizden yaaa..itiraz eden o olsun..
|
nerde o canımm eski kadınlar
kocaları geldimi ayaklarını yıkar yemeğini rakısını koyarlarmış |
İnsan kendini nasıl baş tacı eder?
- Ya hiç konuşmadan - Ya hep konuşarak (Bknz. sürekli yakınmalar) Kadının dününde bugününde yarınında değişen tek şey erkek olmadı, olmayacak |
http://frmsinsi.net/images/forumsins...sinsi.net_.jpg
Erkekler, kadının gelecekte bu resmdeki gibi olacağını tahmin etmişlerki. dünyanın bir çok yerinde ve ülkemizde kadına baskıyı arttırdılar işte Forumgercek beyleri sözüm sizde değil alınmayın sakın, sizler istisnasınız |
Sizin de amacınız bu ise biz daha önce gerçekleştirdik diye mi bu sinir
Nerde eşitlik Feministler |
bknz:kadının fendi erkeği yendi ((:
|
Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi anti* bknz:kadının fendi erkeği yendi ((: Fendinizden hiç etmedik şüphe, bizim şüphemiz kendimizden, kendiliğimizden ve de kendilliğimizden =) Dününüzde bugününüzde yarınınızda bknz: kadının kadına ettiği |
Adil olan kişi neyi nasıl değerlendireceğini çok iyi bilir.
Ne ilk resim gibi, ne de ikinci resimdeki gibi olsun. |
En iyisi anın tadını çıkartmak.
|
Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi Banemin En iyisi anın tadını çıkartmak. carpe diem güzelmis bekliyoruz gelecek elbet gelecek |
Alıntı: carpe diem Tercümesini alayım lütfen. Sonrasında diyecek lafım mutlaka olur. |
Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi Banemin Tercümesini alayım lütfen. Sonrasında diyecek lafım mutlaka olur. Alıntısını aldıgım arkadasımız da tercümesi Ama yine de diyeyim anın tadını cıkar |
Öyleyse mesele yokmuş
Gelecekte gelecekse -ki mutlaka gelecek- ben bugünde kalmak istiyorum. Ama LaLenin dediği şartlarda... |
mesele yok demek (:
bende katılıyorum lale arkadasımıza (: baska acıklaması yoktur ztn (: |
Geçmişten ne hayır gördünüz, geleceğinizden göresiniz yahu Kandırmayın kendinizi
|
Ne kadin, ne de erkek biri birisiz yapamazlar...(Es cinselleri ayirirsak) Bu karsilikli atismalar, tasa topa tutmalar? vs...
Seven erkegin/ kadinin, eli asinmaz sevdigine ikramda, bil hassa kendine sunar gibi sunar ikramlarini. Tabiki birlikte paylastiklarinin anlamini biliyorsalar. Savas alani degildir kadin erkek iliskisi) Ha, söyle dersek olur...Dayatmalar, benim dedigim, benim istegim denilirse "biz" yerine bir yasami paylasan esler arasinda? O zaten bir birlikteligin bittigi anlamina gelir. Yanlismi düsünüyorum acaba |