![]() |
Forumgerçek Bayan Futbol Takımı
http://frmsinsi.net/images/forumsins...sinsi.net_.jpg
Forumumuzun bayanlarından oluşan futbol takımımız Hafta içinde oynadığı Fatih Defter a.ş. Spor'u Rahat bir skorla yendi. Maç içinde Emel, Aldacı ve Kardelen'in Büyük uyum içerisinde olduğu gözlenirken Teknik direktör Yavuzhan ; ''-Bu üçlü geleceğin Metin-Ali-Feyyaz'ı olacak'' Diye konuştu. |
Kız Emel.... Futbol işe yaramış baya bi zayıflamış gördüm seni. Durmak yok topa devam...
* * * Lale'nin rengi tutmuş bu sefer. Karakız... * * * Soldan da pek güzel çıkmışım. * * * * Sağol Lodos. Bi ara erkek takımını da kurun da karşılıklı bi maç yapalım. |
...Teşekkürler Lodos ne hallere sokmuşsun bea bizi...
...Forum bayan futbol takımı yenilmez, süperiz valla... |
Bayanlarımız coşmuş varmısınız bi halı saha maçına
|
Bi tepsi baklavasına...
Enerji kaybetcez ya hemen yenisini almak lazım. |
Gurur kaynağımızsınız Kızlar, çarşamba akşam 7'ye 7 halı saha maçına ne dersiniz?
|
Valla siz 7 kişi gelin. Sorun değil...
Ama biz 8 kişiyiz. |
Resimdeki bayan kalecileri mi
|
Ben sakatlandım, halı saha maçında beni saymayın
|
Forum erkekleri de pek sağlıklı sayılmaz Lale (akıl sağlığı açısından)
|
Bayıldım size kızlar, erkekler korksun sizden hadi bakalım
|
Bööööğğğğğ http://frmsinsi.net/images/forumsins...sinsi.net_.jpg <---- Bundan korktuğum kadar korktum Akashaa
|
Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi erlik Bööööğğğğğ <---- Bundan korktuğum kadar korktum Akashaa Seni korkuturlar bak demedi deme Bende el atarım hem yaşasın devil kızlarrrr |
Bayanlar frikik vermezse bu turnuvanın galibi belli Aranızda muz orta yapmayı bilen var mı
|
Muz ortayı da yaparım, frikikten doksana da çakarım. . Çok pis çalım atarım paneb, göremezsin topu. . Emel,bırak koşu yoluma. . Hedef şampiyonlar ligi .
|
Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi aldacı Muz ortayı da yaparım, frikikten doksana da çakarım. Çok pis çalım atarım paneb, göremezsin topu. Emel,bırak koşu yoluma. Hedef şampiyonlar ligi Edebe mugayir konuşmalar bunlar Ya da tümden rotadan çıktım |
Zaten fm'yi de göçtürmüşüm yanlış crackle, bana edebiyat yapma paneb. Anlayacağım dilden konuş amca.
|
Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi aldacı Zaten fm'yi de göçtürmüşüm yanlış crackle, bana edebiyat yapma paneb. Anlayacağım dilden konuş amca. Sende hormanal bozukluk tespit ettim aldacı Ta buradan görünüyo bak, 23 y den bir kısmı nasıl olduysa iks'e dönüşmüş dolayısıyla böle bişey olmuşun sen Hayırlara vesile |
Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi paneb Sende hormanal bozukluk tespit ettim aldacı Ta buradan görünüyo bak, 23 y den bir kısmı nasıl olduysa iks'e dönüşmüş dolayısıyla böle bişey olmuşun sen Hayırlara vesile Geçici bir rahatsızlıktır eminim Gerçi bu ruh hali de şık duruyor üzerinde ama yine de biraz ye'ye dönse iyi olur elbette |
Fazla çizgi var orda. Hormonal bozukluğu genlerimde aramaktan vazgeçmezsen ben de senin beyin kıvrımlarını kurcalarım paneb amca. Tek kale maç yaparım, Vederson'un şutundan çekerim beyinciğine, dengen şaşar.
|
Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi aldacı Fazla çizgi var orda. Hormonal bozukluğu genlerimde aramaktan vazgeçmezsen ben de senin beyin kıvrımlarını kurcalarım paneb amca. Tek kale maç yaparım, Vederson'un şutundan çekerim beyinciğine, dengen şaşar. Ergensel devinim Hemen q de geçer Dudakları öyle kalasice |
Bu halimi hiç sevmedim...
Sahada üşümemek için mi başımı bağlamışım... Şalvarlarımız da çok güzel..Sahalarda esiyoruz... |
Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi OkyanusunKalbi Bu halimi hiç sevmedim... Sahada üşümemek için mi başımı bağlamışım... Şalvarlarımız da çok güzel..Sahalarda esiyoruz... Saçlar dağılıp topu görmemizi engellemesin diyedir herhalde |
Bilmiyorum artık, birisi beni kesin zorladı... İnanamıyorum kendime yaa... |
Benide oynatın yoksa topunuzu delerim.
|
Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi Pitsy Benide oynatın yoksa topunuzu delerim. Delerim derken başkanımmm |
Seni antrenör olarak atayacakmış Yavuzhan, Pitsy
|
.. Keserim olacaktı herhalde .
Oyyy Pitsy, biran gözümün önüne geldin yaramaz çocuk gibi, topu alıp vermiyorsun bir yandan da kesmeye çalışıyorsun. |
Yahuu Lodos seni vurucam hee neden en yaşlı en çirkin hatuna hep beni ekliyorsun
Bi önceki konuda da kırmızı elbise giydirtmiştin zaten |
Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi Lilium Yahuu Lodos seni vurucam hee neden en yaşlı en çirkin hatuna hep beni ekliyorsun Bi önceki konuda da kırmızı elbise giydirtmiştin zaten Olurmu Lili kızlarımızın hepsi güzel maşallah, sende öylesin |
Şalvargücü idman yurdu
|
Çok hoş yaa çokta mutaassıbız, saçımızın teli gözükmüyor hay maşallah
geleceğin Metin-Ali-Feyyazıyız he süpermiş Smy nihayet forma giydim forma girdim durmak yok koşmaya devam bide çok tekme atıyorlar yahuu, dizimden aşağısı merdiven Teşekkürler Lodos sırada ne var acaba hamam sefamıza dokunma paralarım seni |
Ben delerim şişlerim dişlerim oynamıyom işte.
Verin misketlerimi. |
Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi Lilium Yahuu Lodos seni vurucam hee neden en yaşlı en çirkin hatuna hep beni ekliyorsun Bi önceki konuda da kırmızı elbise giydirtmiştin zaten Tamam bir dahaki sefere en güzeli olacaksın Kaprise gerek yok |