![]() |
Mumu Üfle Ve Söndür
Arkadaşlar nette dolaşırken bakın ne buldum alttaki resme üfleyin mumlar sönüyor...
Not: kuvvetli üfleyin http://frmsinsi.net/images/forumsins...sinsi.net_.jpg Üflediniz değilmi bende üfledim Böyle birşeyin imkansız olmasına rağmen üfledim Allahım yaa şimdiden yüzünüzdeki ifadeleri görür gibiyim |
Mumu Üfle Ve Söndür
Ben de denedim.
|
Mumu Üfle Ve Söndür
Üfledim işte,ve aynen böyle bir ifade
|
Mumu Üfle Ve Söndür
Nolmuş üflediysem
Sönmedi ama |
Mumu Üfle Ve Söndür
Ben üflemedim resim açılmadı çünki.
|
Mumu Üfle Ve Söndür
Kaçıncı kek oluyorum ben şimdi?
|
Mumu Üfle Ve Söndür
Ben üflemedim.
Mouse ile tıklıyorum bir hareket olcak mı diye Üflenmeyeceğini düşünmüş demek ki emektar kafa |
Mumu Üfle Ve Söndür
Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi FireBug Ben üflemedim. Mouse ile tıklıyorum bir hareket olcak mı diye Üflenmeyeceğini düşünmüş demek ki emektar kafa Olsun mauslada olsa sende keklenmişsin bizim gibi |
Mumu Üfle Ve Söndür
Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi kardelen26 Olsun mauslada olsa sende keklenmişsin bizim gibi Ama olsun en azından tam kek sayılmayayım ya |
Mumu Üfle Ve Söndür
Bile bile üfledim, hani belki söner diye
|
Mumu Üfle Ve Söndür
Eee ben üfledim, söndü.
Bakınız . . . . İnanıp üflediğimize göre neden söneceğine inanmayalım ki... Hem nefesim kuvvetlidir benim. Bakmayın bir kendime hayrım yok. |
Mumu Üfle Ve Söndür
Oyyy matçım, ne güldüm buna.
Harikasın |
Mumu Üfle Ve Söndür
Ben maksuscuktan üfledim...
|
Mumu Üfle Ve Söndür
Nefesim değerlidir.Gereksiz yerlere üfleme eylemi yapmam
Matçı'nın içine Nasreddin hoca kaçmış Bu arada kekler neli?Ona göre yanında ne içeceğime karar vereceğimde |
Mumu Üfle Ve Söndür
Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi ReaL Ben maksuscuktan üfledim... O nasıl oluyormuş öyle? Hadi hadi utanma, demek sende bizdensin |
Mumu Üfle Ve Söndür
Acelem vardı, beynim meşguldü...
Kırmayım dedim üfledim, ben ricları kırmam zaten.. |
Mumu Üfle Ve Söndür
mathematician süpersin Vay bee herkes üflüyomuş
|
Mumu Üfle Ve Söndür
Ekim 1 de üflemiştim ben.. Bidahaki ekim 1 de gelir, üflerim. Mumları söndürün ziyan olmasın..
|
Mumu Üfle Ve Söndür
baya bir kuvvetli üfledim neredeyse PC monitörüm uçacaktı
|