![]() |
Sence Üstteki Üye Nasıl Biri ?
Evet basit yine çok basit bir oyun... Üstüki üyeyi çekiştiriyoruz... En üstte ben olduğum için başlama sırası sizde... |
valla dayısına bakmak gerek kız halaya oglan dayıya derler:)))))))))))))))))))9
|
walla üstteki arkadaş kız galiba ama helal olsun valla her şeye bi kapak buluyooooooo :) kolay bişe deill taramalı gibi anında yapıştırmakkk gerçi düşünüyoda olabilir ama bilemicemm yinede :D
|
üstteki üye insan sarrafı olmuş bence maşallah ....evren iki kelimeyle insanları tanımak özel bi özellik sırtın yere gelmez gibi tebrikler
|
bence üstteki kişi çok duygusall.bu yüzden de çok üzülüo ve çabuk kırılıo doğru mu acabaa
|
üsteki üye bana çok sıcak gelio valla çok sıcakkanlı birisi oldugunu düşünüyorum 6. hissim kuvvetilidir benim verdigi cevaplar hakkaten mantıklı her bölümde
|
ii bırıdır heralde 6ıncı hıssıme pek guvenmem
|
kesinlikle yay burcu değil :))
girişken ama tedbirli biri (yani sanırım:)))) |
ii tahmın yapabılen bırı
ii bı orencı |
insanlarla knuşmayı sewen
ama çok inatçı biri |
yorumları gercekten gusel olan ii bı forum uyesı ama benı yanlıs tanıyo ben inatcı bırı diilim
|
ustteki cok ii biri ve size garanti verebilirim ole inatcı biri diil :D:D
|
usttekı gercekten ii bı arkadas olabılır ole kedı felanda kesmemıs galıba
|
:D ustteki ole pek bi şeye inan mıyo galiba
|
usttekıne inanmaya basladım galıba
|
ustteki akıllı birine benziyo
|
kesınlıkle oda ole
|
teşekkur edebilirim sanırım usttekine
|
bende rıca edım o zaman
|
sawmanın yazılarını okuyorum ve mantıklı buluyorum ....
ii birisine benziyo ve muhakka öledir ama duygusallıgını gizlemeye çalışıyomuş gibi bi hali var |
ben ce kendine gizem vermeye calışan biri sanırım buyuk ihtimal fanatikturk
ama benm kafam da çelişkiye sebep oldu hem TÜRK baylağı avatarı seçmiş ama nicki TATİA27 tamam 27 sanırsam gaziantep olmalı ama genede ii biri dir yane bi forumsinsi üyesi ise ;) |
kesınlıkle butun uyelerı iiler ustekı uyer gıbı
|
sawman sizin hakkınızda konuşmuştum izninizle kedi kesen hakkında konuşmak istiyorum.....
bence kedi kesen özünde merhametli ve çok ii bi insan ama kendisini biraz class tutmuş ... ama ben şundan eminimki çok ii bi arkadaşımız ..sınırı ii bilen kendine özgü ve tarafsız görüş bildire bilen bu kadarcık ... cidden kedi kesmiyosun demi? |
valla kesmıs bana ole dedı
|
Anlamadim Sawman Kesmiş?? Ne Demek Istedin ?
|
kedı kesmıs canım yaa
|
bence üstteki kişi gırgır biri ama yanılıoda olabilirimbilmiyorrrrrrrrrrr bilmiyorrrrrrrrrrr
|
daha öncede sölemiştim burcu akıllı bi bayan mantıklı bi kıza benziyo verdigi yanıtlardan
|
ii bi kız gercekten gusel paylasımları olan bırı
|
eed SAWMAN ii birisi ama neden bana hep onun hakkın da yorum yapmak dusuyo anlamadım
ya bi de baskasını denk lesem nise sawman ii birisi yane ii bi ark das olabilir |
çok hoş sohbet birine benziyosun ya bende hep sawman yad kedi kesen hakkında konuşuyom alla alla
|
baska kımse yok bu bolumde galıba nese ii biri yanı nasıl olsa on defa anlattım onu
|
neyse sawman biliyosun demi ne düşündügümü yazmama gerek var mı?:)))))
|
yaz sen yınede duymak hosuma gıdıyo yanı
|
senimi kırcam biraz degişiklik yapalıms
sawman sitede hareketlilik gösteren arkadaşlardan biri hoş sohbet birisine benziyo bence çevresi tarafındanda öle biliniyordur ii ya çok ii birisi erçekten ben kefilim dermişim :)) |
konus be valla gece gece dedım ben neymısım be abı
senayda gercekten ii bırı hos sohbetı gercekten ii gıdıyo |
yukarıdakini tanımam etmem ama işte tahmin edelim.yularıda biraz maceraperest ciddi de olabiliyor duygusalda terazi misali.ve korku filmlerini sevdiğine göre romantik değil yada romantik olmuş bir dönem ve artık yapamaz bu tür seyleri sanırsam galiba...
|
sanırım G S li bi vatan daşımız var üstte (SONG felan )
yeni bir üye kendileri ve eminim bu site ye bayılmıştır kendilerine başarılar bilerim |
üstteki arkınn kedi muhabbetinden öğğ geldi bana grinmnnn
ama normalde ii birine benzioo bi yanlışını görmedim yanii:D |
burcu iyi birine benziyor çok güzel paylaşımları var
forum için konuşursakta çok mükemmel bir üye |