![]() |
Şarkı Sözü Bulmaca
şimdi ben bi şarkı yazıcam kelime vercem alttaki de o kelimeyle bi şarkı bulcak sonra o kelime vercek ondan sonraki bulcak bööle gitçek işte
Başlıorum dağlar önümü kesse yollar kördüğümlense ben gene sana mahkumum yarim ... KELİME=sormak |
Sebebini Sen Her Gece Gezenlere Aç Bir Sor
bi yardım edin ya sitede yeniyim bişey anlamıyom yardımcı olun sıkılmayayım Mesajlar birleştirilmiştir. |
Gezmek
|
Ben senin olmadığın her yerde canım yeşillenirim Yeterki düş yakamdan kutupta bile güneşlenirim Bugün benim günüm gönlümce GEZER eğlenirim Değerimi bilen usta ellerde elmas gibi işlenirim
usta |
Ellerinden değil ayaklarından öpüyorum
Sebebim ustam koca babam Sana yazıyorum ey gidi ihtiyar Ellerinden değil ayaklarindan öpüyorum boşvermek |
Amaaan! Boşver, yıllara boşver, aşklara boşver
Aşklar gelir geçer Sen kalbine şans ver, gidene yol ver Kalbin elbet birgün yeniden sever ŞANS |
Bu gece çok şanşlıyım.
Hem kumarda hem aşkta Bu gece heycanlıyım Param var, hem aşkım Kelimeniz : Yıldız |
Gökyüzünde yalnız gezen yıldızlar
Yeryüzünde sizin kadar yalnızım Bir haykırsam belki duyulur sesim Ben yalnızım, ben yalnızım Yalnızımgrin gökyüzü |
gökyüzüm sen ol birtanem güneş teninde batsın bırakıp gidersem seni yagmurlar canımı alsın ....
kelime:birtanem |
Olmuyor bitanem olmuyor sensiz yaşanmıyor
Olmuyor bitanem olmuyor sensiz yaşanmıyor Hani korkumuz yoktu aşkımız son umuttu Yalan mıydı isyanlar hiç mi doğruluk yoktu? Yola senle çıkmıştık herşeyi paylaşmıştık Yasaklıydı sevdamız oysa çok alışmıştık isyan |
Valla Aklima Mustinin Isyankarindan Başka Bişi Gelmio
Istersen Daglar Daglar Yerinden Oynar Oynar Sabirsiz Kalbim Birtek Aşkina Isyankar... Kelime :sabir |
sabır lazım bana sabredeceğim zor olacak elbet üzülecegimm elbet başkalarını sevip hakettiğim gibi sevileceğim "ZOR"
|
Zorlama, zorla güzellik olmuyor
İnsanoğlu doymuyor ki Ölüm ayrılık kadar koymuyor Ben unuttum çoktan, Mutlak mutluluğu, gelen hoş geldi, Azı kaldı, gitti çoğu. Mutlak |
Yeniden anılarla kaldık
Belki değil mutlak umudu paylaşırdık Birdenbire kapılırdık o pembe hayallere Birlikte tek bedende Belki değil mutlak onurlu yaşardık Birlikte tek bedende Birdenbire uçardık o pembe bulutlara BULUT |
gel bulut ol
yagda biraz ıslandır, al başımı dizlerine yaslandır, delirmişim ben sewde uslandır ben aklımı gözlerine takmışım ... kelime:diz |
Elele göz göze diz dize aşk yaşanınca
Derken bir şeyler ters gitmeye başlayınca Üstüne üstelik el üstünde tutunca o zaman aşk harbolur Elele göz göze diz dize aşk yaşanınca Sudan sebepten kavgalar başlayınca Şarkılar ince ince dokununca O zaman aşk harbolur Bak senden ayrılınca Kalp uykuya dalınca Aşk gözlerini kapatınca Ninni de gönlüm ninni Amor Amor Amor ninni |
şarkılar ince ince dokununca o zaman aşk harb olur bak senden ayrılınca kalk uykuya dalınca ninni de gönlüm ninni "HARB"
|
küt küt atıyor kalbim bitmedi gitti şu harbim liseli kızlar gibi pır pır...
LİSELİ |
Bilmem hatirlarmisin bir liseli kiz vardi
Bir liseli esmer kiz gözleri yildiz yildiz Bilmem hatirlarmisin bir liseli kiz vardi Bir liseli esmer kiz gözleri yildiz yildiz Saclari gece gibi sim siyah dökururdu Cocuk su dudaklari bir sirla bukurudu Saclari gece gibi sim siyah dökururdu Cocuk su dudaklari bir sirla bukurudu esmerdeclare |
Esmerim Biçim Biçim ölürüm Esmer Için Alem Bana Düşmandir Esmer Sewdigim Için Hele Loyyy Loy Loy Kibar Yarim Esmerim :))))))))))))
Kibar |
Anama ana diyesin Babama baba diyesin Sen bize gelin gelesin Nerde kaldın kibar gelin gelin |
erzurum çarşı pazar leylim aman
içinde bir kız gezer oy nenen ölsün sarı gelin aman elinde divit kalem leylim aman dertlere derman yazar oy nenen ölsün sarı gelin "çarşı"((= |
sabah olsun çarşıya gidelim
sabahlara dayanamam osman aga yalancısın inanamam osman aga.. DAYANMAK |
Garibin biriysem sevemezmiyim
Aşkla karın doymaz diyen benmiyim Şimdi çok zenginsin ben ayrı garip Sana bir buket gül veremez miyim Nikah masasına oturdun işte Dayanmak çok zormuş böyle sevince Sana mutluluklar sözüm kardeşçe At artık imzanı git biran önce nikah |
Erkeklerde yanarr hemde nasıl yanar
yanmak çözüm değil bizi ___NİKAH___ paklar zafer |
Ellerine Saglik Hadi Durma Kutla Bu Zafer Senin Yüregine Saglik Yalan Tek Safirin ...
Saglik |
Size hastalık bana da sağlık bulaşır kaskatı eder adamı bu İt dalaşı Basınç kasınca neden olur A kasmiyim ben asıl azınca beter Olurum azmiyim(ceza) hastalık |
selam arkadaşlar iyi geyikler...
|
(capcup selamı tanışma bölümüne yazarsın artık sanada selam )
hasta ettin sen beni hasta hasta olan sendin aslında yeni reçeteme seni yazmadı doktor kullanma diyor onu bir daha asla doktor:) |
Öyle büyük ki inan doktor içimdeki boşluğum
Ne koyarsam koyayım hiç dolmuyor Eğer böyle yaşarsam hep aynı acıyı Bu sıcaklar bile beni donduruyor sıcak |
senden kalan tek anı bu,solgun sayfadaki güller
alır beni götürürler, sevgi dolu yıllara, ne kadar güzeldi o günler acının kucagındaki düşler o sıcak heyecanlı geceler şimdi arkadaş oldu bana ... ANI |
Bir yıldız daha kaydı gönlümün gökyüzünden
Her anı acı verir bana bu seyrin yitmenin Ne zaman gözüm görür elim tutarsa elini Ne zaman canım çeker canım isterse tenini ten |
tenim küs olmuş tenine
sen benden gittin gideli.. KÜS |
Yalnızlık Allah'a mahsus
Yalnız yatmak mı, ay ay imkansız Biri mutlaka olmalı Seni acil unutmalı Ya olmazsa seni şeytanın şahidi sus Çivi çiviyi söker, sökmezse şansına KÜS Elimi sallasam ellisi Başımı sallasam tellisi Ooof pabucum sıkıyor Ooof içim sıkılıyor şahit? |
ay şahit aşkımıza her gece
gök şahit ettiğin yeminlere.. YEMİN |
Yemin ettim sana ben
Sevemem, sevemem Senden bir başkasına Gönlümü veremem Acıtır içimi yokluğun Eritir bedenimi beden |
Yalan değil sözlerimdeki inan
Eli mahkum susuyor bu yürek Ben ahımı çekiyorum derinden Bir an kızıp her şeye küsüyor Alıp kendini yollara vuruyor Biraz daha soğuyorum senden Durup düşünmek yetmiyor artık Seni istiyor her gece bu BEDEN Kaçıp gitsek çok uzaklara Sen ve ben ah? |
sen giderken buralardan,bakarım çaresiz ardından
vurma yüzüme yüzüme sewgisiz sözleri aşıgım ahım bulur seni.... vurmak |
Kapılarım kapalı
Askerliği yapalı Kafa karış bulanık İstanbula geleli Gel de inanma Allah korusun,nazarlardan Kazalardan,belalardan Tahtalara VUR,dağlara taşlara Yanarsa yansın,dünya aşktan bulanık? |
Bu bulanık anıyı anlatmak isterdim
Ama silinmiş nerdeyse bir şey kalmamış Çok eskiden çok ta gençlik yıllarımdan Bu bulanık anıyı anlatmak isterdim gençlik |