![]() |
ForumSinsiden Bir Arkadaşımızın Bebeklik Resmi!
http://img216.imageshack.us/img216/1...43503041hz.jpg Arkadaşlar bu resim forumdan bir arkadaşımızın bebeklik resmi bilin bakalım bu bebek kim??
|
kimmiş merak etttim şimdi???
|
Angelesdream olabilir mi acaba , sevgili Suskun ?
|
Angelesdream değil sevgili KAPLAN_?
bİraz tahminde bulunalım arkadaşlar bakalım kim bilecek? |
a tanıdım pesimistt :)))
|
yuh artk :))
tatia mı??? |
niye pesimist yuh dedin çirkinmiki bu bebek:))
Tatia da değil malesef__ |
ya söylesenize merak ettim..ondan değil ama pesimist daha tatlı :))))
|
peki öyle olsun___
diğer ark. girdiği zaman yazarım........şimdilik tatlı olan resme pesimiste bakın siz:) |
:)))))
bulabilsem bakacağm ama..ya cidden merak ettim ama |
Alıntı:
yosun mu ?? |
Merakla bekliyoruz kimmiş bu tatlı kız? :))
|
anaaaa:D canım ya
|
ben söylüyorum:) canım kusura bakma bozdum oyununu:Dinsanlar merak ettıler:D
evet bu şirin bebecık suskun arkadaşımzıın yeni yetme hali oluyor:d |
ayyy çok tatlı maşallah bebekliği böyleyse şimdi görmek lazım:)
|
Alıntı:
|
ben gördüm çok tatlı bişey şimdide :)ehehehheeh
|
angelesdream söylemişsin:))neyse öyle olsun ama kimsede tahmin etmedi ben olduğumu:))güzel sözleriniz iltifatlarınız için teşekkür ederim,sevgili kaplan ,mate.tatia,:))
|
:) sen olduğun o kadar belliydi ki, neden hemen bilinmedi merak ettim:)
|
valla sevgili ergenekon bende hemen bilinir diye tahmin tmiştim konuyu açarken ama öyle olmadı:))Herhalde konuyu ben açtım diye olabilir!Acaba nereden belli ben olduğum sevgili ergenekon???:))
|
Alıntı:
iki sebebi var, birincisi normal şartlarda forumdaki başkasının bebeklik resmini yayınlaman teorik olarak doğru olmazdı, en mantıklısı sana ait olmalıydı ikincisi avatarında bant, bebeklik resminde de karpuz ağzını kapatıp nickine uygun " suskun" yapmış seni, fotoğraf özel seçilmiş aslında o mesajı vermek için.. |
Anladım sevgili ergenekon,güzel cevaptı:))Puslu biliyordu o fotofrafın bana ait olduğunu:))neyse tekrar teşekkür ederim:))ben bebekliğimde bile gerçekten suskunmuşum,annem anlatır,ağlarken bile gözyaşım sel olur akarmış ama benden hiç ses çıkmazmış:))
|
bak seen demek hiç sesin çıkmazmış:)demek dilin sonrtadan çözülmüş kız senın:) bekle geliyorum..
|
Bir sürü bayan var ben burcu diyeyim biraz benziyor
|