![]() |
Alttakine Soru Sor?
ee altaki öncelikle nasılsın
|
iiyim heyy alttaki kaç yaşındasınn???
|
,,15,,
alttaki sinsi rütben ney |
Kidemli Antepliyim
Alttaki Ne Için Yaşiyon ? |
sevgilim için heyy alttakii nerdensin???
|
maalesef ki ankdansorry
alttaki okuo musun?? |
evet
alltaki mutlu musun ? |
mutluluk ve benn hiçte birbirine yakışmayan kelimeler
alttaki nerelisin |
Trabzonlu'yum...
Alttaki, görmek isteyipte hayatın boyunca göremeyeceğini düşünüğün ilk şey ne _? |
soad grubu
ne tür müzikler dinlersin |
TSM,, Karadeniz , diğer türlerinde bana güzel gelenlerini....
İleride akademik kariyer düşünüyor musun ? |
tabiki imkan ve para olduktan sonra gelişimin sonu yok
alttaki cinsiyetin farklı olsa ilk yapacagın şey ne olurdu? |
kızlara laf atmak(erkekler bundan ne zevk alır bunu anlamak için yani:))
nasıl birisin? |
iletişimimin ii oldugunu düşünürüm insanlarlarla anlaşamayacagım tek insan türü kendini bişey sanan hiçbişeyler geri kalanıyla bi sorunum olmaz sewecen biriyimdir çok sewdigim insanların yalnışları beni en çok yıkan şeyler olur mücadeleyi sewerim bu kadarrrrr......
alttaki üye hayattan zewk almak için yaptıgın özel şeyler varmı hobiler yani...? |
hobi deil ama msnde takılmak bana çok büyük bi zevk verio ki ondan kopamıorum bi de erkek arkımla kavga etmek bana çok mutluluk verio(kavgalarımız tam bi komedi olur da:))
nelerden nefret edersin |
kendini begenmişlerden _acımasız insandan _yalandan _aldatılmaktan _aldatmaktan
yarın ölecegni bilsen kime ne sölerdin yada ne yapardın ? |
bi arkadaşımın yaptıkları yüzünden ondan nefret ettiğimi sööler ve o son günümüde nasıl istiosam ööle yaşardım
alttaki üye sevgilin var mı????? |
yok:(
alttaki üye sevgilinden bekledigin 3 şey nedir ? |
ilgi,saygı,dürüstlük
sevdiğin yemekler nelerdir? |
Türlü, pilav, kurufasülye...
Altaki sporla aran nasıldır ? |
iidi bi zamanlar
hangi takımlısın? |
iyi sayılır genelde yürüyüş hoşuma çok gider onun dışında dans etmekte bence bi spor .muhakkak yapın arkadaşlar
bi gününü birlikte geçirmek istedigin bi ünlü varmı? |
eet hıllary duff
muzık dınlermısın??? |
tabiki de ;)))
hayatında ne olursa umrunda olmass?? |
gıbı gıbı
su an cıktıın varmı |
hayırrr
hiç okuldan kaçıp sewglinle bluştun mu |
hayır
araba kullanabılıyomusun |
hayır kullanamıyorum
alttaki şuan gözünü kapatıp açtığında hangi ülkede olmak isterdin? |
Brezilyada
__________________________________________________ ______________________________ alttaki benm neden *KeDi KeSeN* oldugumu merak ediyomusun ? |
eet
seyahat etmeyi sevıyosun |
ewet hemde nasıl
peki alttaki neden *KeDi KeSeN* oldugumu anlatmamı istermisin ? |
ewet bı zahmet
|
ben kucukken benm pskolojimi bozdular da ondan kedileri hiç sevmem
bak anlatıyım bi gun ben bole 6-7-8 yaşlarındayım gece cıkmaz bi sokaa girmişim arkam dan bole abartılı 80-90 (8-9) kedi bole geldi birinin bole çivilerden felan tasması var otekini suratı cızık beni bi sıkıştırırlar bun lar bole "mal ver" der gibi baktı bende "yoq" der gibi baktım sona o "o zaman balık al bize" der gibi baktı bende "oldu canım istersen bi de uzanıyım " der gibi baktım o "maytap mı geçion lan " der gibi baktı ben baktım iş kotuye gidiyo "yoq agabey estafirullah" der gibi baktım o "o zaman ustundekileri ver " der gibi baktı ben de (tabi kafam attı ) aldım yerden şişeyi kırtım alt kısmını "ulan ben senn ... " der gibi bakıp ustlerine fırladım ben suratımın sol kısmı çizildi bu olayda ve ben her aynaya bakışım da o yaştan beri her gun bir kedi daha yoq etme duşuncesi ile buyudum sonun da 13 leşim var bu rakamı sevdigim için bita kolay kolay kesmem herhalde galiba sanırsam __________________________________________________ _______________________________________________ en neFret ettigin üj şey ? |
1)insanların bazı seylerı abartması
2)cok soru sorulması üj)sabahları erken kalkmak sewdıgın üc sey ne |
:D:D KeDi KeSmEk
yemek yemek uyumamak :D:D __________________________________________________ __________________________________________ adın ne |
AHMET
ailenle aran nasıl |
:D:D yoq ki :D:D
senn nasıl |
var yok gıbı
ailene ne oldu |
allaha şükür saglar ve yanımdalar
sizinkine ne olduki? |
sorma anlatmıım bende
havalar gusel demı |