![]() |
Sinsi Koltuk
http://i192.photobucket.com/albums/z...ket/KLYK-1.jpg
"Sinsi Koltuk" hazır. Sayın ForumSinsi üyeleri, “Sinsi Koltuk” gördüğünüz gibi oldukça rahat ve konforlu. Bu koltukta her hafta birinizi konuk edeceğiz. Konuğumuzla, ülke gündemi, sosyal hayat, güncel olaylar, kültür, sanat, aktüalite, spor, ilgi alanları, uğraşları ve daha birçok konuda yönelteceğimiz sorular ışığında karşılıklı sohbet edeceğiz. Bu asla bir röportaj değildir. Konuğumuz forumdaki avatarı ile koltuğa oturacak ve kendisine forumda kullandığı isimle hitap edeceğiz, kendisi bahsetmedikçe özeline girmeyeceğiz. Amacımız değişik konularda üyemizin fikir ve görüşlerini öğrenmek, onun fikir ve görüşlerinden yaralanmak ve de kendisini o yönleri ile tanımaktır. Görüldüğü gibi koltuğumuzun arka planı rengarenk. Her türlü görüş ve fikirlerin (sitemizin genel kuralları dahilinde) konuşulacağı bir ortam olacağı anlamına geliyor bu. İlk konuğumuz belli. ACABA KİM? Birkaç gün sabrediniz. Eminim onu tanımaktan son derece mutlu olacaksınız. Görüşmek üzere sevgiyle kalınız |
köşe kesinlikle çok güzel.forumumuzda gitgide farlılaşmaya ve daha da güzel olmaya başlıyor.forumumuzun değerli üyelerinin fikir ve görüşlerini öğrenip yararlanmak,onları tanımak çok iyi olacaktır.
teşekkürler ergenekon. |
Alıntı:
|
gerçktn çok güzel bi rpörtaj tşkler ergenekon ayrıca kaplan size de tşk ederm görüşlerinizi açık açık belirttiğiniz için...
|
gerçekten çok güzel olmuş ikinizede teşekkürler
|
sorularda yanıtlarıda çok güzel. gerçekten bişeylerin bilincinde olan insanlarla bir arada olmak beni çok mutlu etti doğrusu. bu bölm için teşekkürler
|
teşekkürler gerçekten kaliteli bi paylaşım olmş..türkiyenin her değeri yawas yawas sarsılıyor..sadece askeriyemiz we aile kurumumuz kaldı.onlarda giderse artk tamamen parçalanırız..dışardaki kuwwetler türkleri sağcı,solcu ,kürt,türk,awsar,laz,ermeni,müslüman,müslüman olmayan,terör gibi etgenlerle bölemeye çalıştılar....ama unttukları bişey war biz kurtuluş sawaşında anadolu halkı sıfatıyla sawaştık..bu anadolu halkı içinde ermenisinden kürdüne birçok millet wardı..ama şimdi bizi bize düşman ediolar..tepemizdeki yöneticilerde buna maşa oluyor...söyleneck o kadar çok şey warki..tekrar teşekkür ederim kaplan we ergenekon.....
|
"Muhterem Gençler, Hayat mücadeleden ibarettir. Bundan dolayı hayatta yalnız iki şey vardır: Galip gelmek ve mağlup olmak. Size Türk gençliğine tevdi ettiğimiz vicdan emaneti, yalnız ve daima galip olmaktır ve eminim daima galip olacaksınız. "
Musatafa Kemal ATATÜRK Güzel bir söyleşi olmuş,umarım hayattan istediklerinize sahip olma fırsatı bulursunuz, ikinize de teşekkürler. |
Bu konularda ki düşüncelerimizi çok kez birbirimizle paylaştığımız için bildiğim fakat sevgili ergenekonun soruları ile çok daha hoş bir şekilde okuma fırsatıda bulduğum bir söyleşi olmuş..
Yüreğinize sağlık sevgili arkadaşlarım... Sizin gibi insanlarla beraber olmak bana inanın gurur veriyor... |
Güzel bir söyleşi olmuş ikinizede teşekkürler...
|
Teşekkürler Ergenekon güzel sorular sormuşun kaplanında cevabı güzel olmuş sitemize sinsi koltuk hayırlı olsun devamını beklerim
|
"Ergenekon"
http://i199.photobucket.com/albums/a...ekonkoltuk.jpg http://i199.photobucket.com/albums/a..._album/5-2.jpg http://i199.photobucket.com/albums/a..._album/6-1.jpg http://i199.photobucket.com/albums/a...album/1-12.jpg http://i199.photobucket.com/albums/a...2ergenekon.jpg http://i199.photobucket.com/albums/a..._album/3-6.jpg http://i199.photobucket.com/albums/a..._album/4-2.jpg Benden bu kadar epey zormuş gazetecilik çok teşekkür ederim Ergenekon.... Saygılarımla.... |
güzel olmuş yuregınıze saglık
|
puslu abla sana tşk ederm.abicim seni de verdiğin cevaplardan dolayı tebrk ederm..ikinizinde ellerine sağlık..ne desem az çok tşkler....
|
çok güzel bir röpörtaj olmuş.
ergenekon'u yakından tanımak güzeldi. teşekkürler |
ewt ergenekonu biraz daha tanımış olduk keyifle okudum ikinizede teşekkürler
|
Neden Forumsinsi ? sorusuna, üyelerimizle yapılan bu güzel söyleşi ve röportajların yeterince açık bir cevap oluşturduğunu düşünüyorum. Her iki arkadaşımı da sorularıyla olsun ; cevaplarıyla olsun ortaya çıkarmış oldukları bu güzel söyleşi için tebrik ederim.
|
Güzel yorumlarınız olmuş sebest bölümü özellikle çok beğendim orada yaptığın yorumu
|
Yeni okuma fırsatı buldum.. Güzel bir söyleşi olmuş..
teşekkürler " puslu & Ergenekon" |
gercekten ama gercekten süper bir söyllesi ollmus..
özellklle okullardaki ingillizce ögretillme cabasını bnde anllamıs deillim..=) ikinizi de tesekkürü borc billirim.. |
Şimdiye kadar iki harika insanla söyleşi yapılmış, iki harika söyleşi çıkmış ortaya. Bu sözlerimin yanlış anlaşılmayacağından emin olduğum için söylüyorum, ama [KAPLAN]'a da, Ergenekon'a da hayranım, bunu daha açık bir şekilde dile getiremem. Benim nezdimde olağanüstü insanlar. İkisiyle de hayat görüşleri ve siyasi görüşler bakımından ortak fikirlere sahibim, böylesine güzel fikirli insanlara benzemek de bana gurur veriyor. Özellikle Ergenekon'un geçmişine değinmesi beni çok etkiledi, kendi hayatıma benzettim biraz. Mâlum, hâlâ "küçük bir çocuk"um ama birçok şey yaşadım, mütevazi görünmüyorsam affedin, ama hayatı gördüm. Bu yönden kendimi şanslı addediyorum, çünkü tüm kayıplarıma rağmen kazanımların çok oldu.
Söyleyecek çok şeyim var, ama sizleri sıkmak istemiyorum. Buradan küçük bir isteğimi dile getireceğim, belki sevgili [KAPLAN] ve sevgili Ergenekon dönüp bu yazımı okurlar ve isteğimi çok sıkıcı veya büyük görmezler, ama ikisiyle de tanışmak istiyorum. Benim nezdimde çok değerli olan bu iki insan gönlümde güzel birer köşe kapmış olmalı ki bende bu isteği uyandırıyor, gönlümdeki yerlerini kendileri yarattığı için, yerlerine varana kadar kırmızı halı da serebilirim önlerine. Dediğim gibi, söyleyecek çok şeyim var, tüm o ağırbaşlı görünümlerime rağmen geveze bir insan olabilir ve sizi sıkabilirim. Şimdi beni bekleyen insanların yanına gidiyorum, bunu söylemek biraz abes olacak belki ama tehlikeli bir yere gidiyorum, 16 yaşındayım ama memleket meselelerine ahmaklık ederek erken ve yanlış bir şekilde atıldım. Bu güzel başlık altından şunu söylemek istiyorum; bu forumda çok değerli insanlar var, yakın çevrenizde bulamayabileceğiniz kadar değerli insanlar, hepsinin adını sayamam, ama onlar değerleri bilinen kişiler tarafından hak ettiğince seviliyor bence. Bu kişilerin gönlümde büyük bir yeri olduğunu söylemek istiyorum, sizleri seviyorum değerli arkadaşlar, mutlu geçsin güneşin altındaki günleriniz ve huzurlu olsun ay ışığı altındaki geceleriniz... Söyleşiyi yapan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum... Saygılarımla... |
içten, samimi,güzel duygu ve düşüncelerin için teşekkürler isimsiz karanlık. Sevgiler karşılıksız değildir, aynı duygu ve düşünceleri paylaşmaktan mutluyum.Sağol.
|
Gerçekten güzel bir söyleşi ilk defa bu kadar iyi bi foruma üyeyim
teşekkürler!!! |
Alıntı:
Kısacık ömrümüz içindeki, anlamlı hayatlarımız sanal da olsa bir araya geldi. Seni tanıdığım günden itibaren göstermiş olduğun ilgiden de, hiçbir zaman şüphe duymadım. Gerek yaşından büyük yorumlarınla, gerekse davranışlarınla özel bir genç olduğunu bize fazlasıyla ispat ettin. Yazdıklarınla “ küçük yaşına “ inat birşeylerin peşinden koştuğunu görüyorum. Bilmeni isterim ki, zaman zaman hayat senden zoru başarmanı isteyebilir, önemli olan hedefe ulaşacağına canı gönülden inanman ve uğruna ter dökebilmendir. Nitekim büyük hedefler, büyük düşünen insanların eseridir. Fikir ve gönül birliğimiz daim olsun... |
Alıntı:
Alıntı:
iyiyki böyle bir foruma üyeyim..ikinize de (ayrıca puslu ve ergenekona) teşekkür ederim..bn hayatm boyunca bu denli güzeL ve seviyeli bir forum görmedm..daha küçük yaşıma rağmen görmemem gayet doğal.ama kimi forumlar var sizi bağlasalar durmazsınız..buraya üye olduğum ilk günden beri bişeyler bni buraya çekti..hata yaptığım uyarı aldığım zamanlar da oldu..ama o kdar anlayışlı insanlar varki hatamın payını küçülttüler..sanal ortamda kimin ne olduğu belli olmaz ama ben buradaki arkadaşları aileden biri gibi görüyorum..gerek verilen cevaplardan gerekse yapılan yorumlardan dolayı hepinize teşekkür ederim.. konuyu biraz uzattım ama değinmek istediğim nokta İSİMSİZ KARANLIK' ın bu denli açık konuşması ve [KAPLAN]' ın verdiği o güzel cevap..belki de bu seviyeden dolayı bu forumu oldukça çok seviyorum.. çok teşekkürler.. |
gerçekten daha önceden beri bu bölümü takip etmeme ragmen bi türlü agzımı açamadım....arkadaşlar süpersiniz gerçekten ...açıkcası böyle bi bölümü ergenekonun yaratması beni şaşırtmadı....ama şöyle bi gerçek var buradaki degerli üyelerimiz gerçekten özenle seçilmiş gibi..
SEWGİLİ ARKADAŞLAR ,NEDEN FORUMSİNSİ SORUSU KARŞISINDA VEREBİLECEK EN GÜZEL CEVABA ORTAM SAGLADIGINIZ İÇİN HEPNİZE TEK TEK TEŞEKKÜR EDERİM ..... |
Cevap : Sinsi Koltuk
kaplan abi röportas cok harıka olmus azına ve ellerıne saglık argenekon sanada tesekkur ederım:sm_smile:
|
söyleşi mükemmel olmuş.güzel bir fikir atılmış ortaya ne güzel.koltugun ikinci konugunu sabırsızlıkla bekliyorum=)
çabuk yapın çabuk okuyalım. hepsi için teşekkürler.. |
slm yeni olmama ragmen biraz sitede dolaşma fırsatı buldum gerçekten mükembel olmuş yapanların eline saglık diyorum. Şimdiden kolay gelsin..
|