![]() |
Eski Sevgilinizin Hatıralarını Saklarmıydınız Yoksa Atarmıydınız
Bu benim için önemli kararsız olmazsanız sevinirim
|
Ben attım herşeyi yaktım... Mutlu sayılırım ... Ayrılık nedenine bağlı ..!!!
|
Yorumun için teşekkürler oylamayada katılırsanız sevinirim bu oylamayı değerlendireceğim o yüzden teşekkürler temur
|
oke ben yaptım yorumumu...
|
severek ayrıldıysam saklarım ama beni aldattıysa atarım
|
geçmişi hatırlayıp üzülmemek için atardım inanın böölesi daha ii eğer iradeliyseniz işiniz daha kolay
|
hiç bir şekilde saklamam bir insan yaşamımdan çıkıyorsa hatıraları ve anılarıda onunla beraber çıkar...
|
Alıntı:
|
gözyaşı bilmiyorumda her insan farklıdır.
farklı kararları vardır. burdaki oylamanın senin için bi kıstas olmaması lazım bence. kendi kararını kendin vermelisin. ben olsam sevsemde sevmesemde bütün hatıraları atardım. |
Hepisini kırıp attım teşekkürler yorumlarınız için ben bu oylamayı değerlendirdim
|
bunun sonucu ayrılma şekline göre değişir bana göre.ayrılma durumuna ve o anki ruh halime bağlı olarak karar verirdim herhalde.
|
angelesdream e katılıyorum o anki ruh halime bağlı ve nasıl ayrıldığımıza....
|
tabi ki atarım o çıkmışsa ona ait hiç birşeyde kalmamalı diil mi ama?!?
|
Valla Kendİsİnden VazgeÇtİgİme GÖre Hatiralarindan VazgeÇmek Zor Olmasa Gerek
|
Cevap : Eski Sevgilinizin Hatıralarını Saklarmıydınız Yoksa Atarmıydınız
Teşekkürler yorumlarınız için ben kırıp attım
|
sakLarm...qeçmişi siLp atmak o kadar koLay deiLL...!!!
|
kesinlikle atrım çünkü birini unutmayı tercih eetiysem hatıralırını hatrlatıp canımı acıtacak selerin bende durması gereksiz..eski sonuctaa bitmiş gitmiş mazi olmuş hatıralarınn ne işi var bende
|
Alıntı:
|
ayrıldıgın kışıyle ayrılış şeklıne bağlı..ama bır çok ınsan gıbı bende atarım..
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Her gece "UNUTTUM" diye bağırırsın öfkeyle karışık. "YETER YETER" diye yankılanır sesin sessizlikte. Bazen günlerce hiç aklına gelmez. Tam tamam mezun oldum dersin, bir şiir, bir şarkı, bir roman, bir mekan hatırlatır seni, anlarsın devam ediyor dersler, yer SENSİZLİK FAKÜLTESİ; ~~ Bak ne yazıyor burda anladın sen onu xD ~~ |
sanırım ayrılıgın sebebine baglı yok ya onada baglı deil aslında kişinin duygularına baglı bişey hala seviyosa ve unutamıyosa onları atsa nolur atmasa nolur?önemli olan onu içinde bitire bilmek yani yüreginden ata bilirsen?sorun yoktur bence .ben olsam atarmıydım? aklımdan ve yüregimden atmışsam tabiki ama o hala bendeyse bu zor!
|