ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Serbest Forum (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=151)
-   -   4444 Mucizesi Denemiştim (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=172779)

Prof. Dr. Sinsi 06-27-2012 12:43 AM

4444 Mucizesi Denemiştim

muca66 Nickli Üyeden Alıntı

Tabiki haklisiniz ama hayirli olup olmadigini biz bilemeyiz ki.. Ozaman en dogrusu niyet ederken duaya baslamadan önce "Allah´im eger hayirliysa geri dönsün, ama eger degilse karsima hayirlisina,dogrusunu cikar" desem olur mu?

ben giden için dua etmeyi sevmem bırakıp gittiyse olmadıysa neden onun için uğraşıyım ki o benim için uğraşmamışsa bunda da bi hayır var deyip otururum bu duayı okuyacaksam da Allahım hayırlı olanı çıkar derim ama siz nasıl okumak istiyorsanız öyle yapın
insan ayrılınca evet çok üzülüyor herkes böyle şeyler yaşadı ben hayırlısını istemeyi öğrendim ve inanın o insanların sonradan gerçek yüzlerini öğrendim ve kurtulduğuma hep dua ettim hayırlısını ver deyip yoluma baktım

Prof. Dr. Sinsi 06-27-2012 12:44 AM

4444 Mucizesi Denemiştim

_yakarış_ Nickli Üyeden Alıntı

nacizane fikrim giden için dua etmek yerine hayırlısı için dua etseniz eminim Allah daha hayırlı kapılar açar canınız yanmışsa da zaten yerde koymaz yine de siz bilirsiniz

Tabiki haklisiniz ama hayirli olup olmadigini biz bilemeyiz ki.. Ozaman en dogrusu niyet ederken duaya baslamadan önce "Allah´im eger hayirliysa geri dönsün, ama eger degilse karsima hayirlisina,dogrusunu cikar" desem olur mu?

4444 Mucizesi Denemiştim

kibele_ Nickli Üyeden Alıntı

2008 hangi heyecan ve mutlulukla yazdıysam bunu kötü bi başlık açmışım... şimdi ben de hayretle bakıyorum başlığa ne demek denemek diye bi tabir nasıl yazmışım aklım almıyo... mucizevi bir dua nasıl anlatsam etkisini diyerek herhalde düşünmeden yazmışım yoksa duaları denemek de ne oluyo bize mi düşmüş

Peki merak ettim evleniyoruz demişsin evlendin mi o kişiyle sonra ne oldu

4444 Mucizesi Denemiştim

arkadşlar bu dua ck özel ve mucizevi bi dua...eger kalpten ınanrsanz dha okumya başladgnz andan itibaren mucizelerni rabbım size göstermeye başlıo...ama eger olmıcaksa ve işin içinde hayırsz bi durum wrsa niyet etseniz bile ya bi sorun cıkıo okuyamıosunz,yada rabbım nasip etmıo...mesela kimiisi sıkıldm deyip dvm etmı,kimisi tesbihi kaybedıo,kimisi istedgi işten vazgeçip soguo gbi gbi.....çogaltabılırz...ama eger rabbım yazmışsa ck kısa sürede şaşırmadan okyup bitirıosunuz we imkansz gbi görünen durumlar bile hayırla sonuclanıo...ama yıne herşei ALLAH bilir...O OL derse olr...we heşyden önemlısı hayrlısını dılemek...ve okurken kalpten teslim olup inanmak...yapan ve sonucunu alan ck kişi biliyrm..olumlu yada olumsuz...okuma adabına dikkat etmek lazım...4444 tam olmalı...nys herkesin adına hayrlısnı dılyrm....rabbım yardmcınız olsn...AEO

--- Sonraki mesaj ---

Bu arada nasil okunacagni neler yapmaniz gerekgtni sorabilirsnz..yardimci olurum seve seve..hatta okumaniza bile...

4444 Mucizesi Denemiştim

ben bu dua için kendime exel tablosunda sayfa hazırladım. isterseniz siz de bunu exel tablosunda yapabilirsiniz. yada kendi yaptığım tabloyu buraya yukleyebilirsem sizde indirebilirsiniz.
buraya sıgar mı bilmiyorum ama bi deneyim buradan print alırsınız
benim tablomda 83 satır var.
bir gün 24 saat
bunun 12 saati yeme icme vs. gibi ugraslarımızla geçse 12 saat kalır
her gün saat başı okusanız 12 saat içinde 80 adet mesela
80 X 12 1 günde 960 adet okursunuz 4444 / 960 = 4,6 gun ediyor.
daha da relax yapabilirsiniz tabii mesela
80 X 9 saat deseniz 720 adet 6 bucuk günde -TEK BAŞINIZA - okursunuz...

ben yapmaya çalışacagim.
Dua edin yapabileyim arkadaşlar... kabul olur dilerim.
zannedersem başkaları ile de okunuyordu bu dua.

4444 Mucizesi Denemiştim

arkadaşlar bu duayı hiç okumadım.bir isteğim var canı gönülden istiyorum ama ne kadar dua ettiysemde bir türlü olmuyor.bazen hayırlısı değil herhalde diyorum vazgeçiyorum.sonra bu ayet geliyor aklıma;

Kullarım Beni sana soracak olursa, muhakkak ki Ben (onlara) pek yakınım.
Bana dua ettiği zaman dua edenin duasına cevap veririm. Öyleyse, onlar da
Benim çağrıma cevap versinler ve Bana iman etsinler. Umulur ki irşad olurlar.
(Bakara Suresi, 186)

tekrar başlıyorum.Herşeyin hayırlısı öncelikle tabii.
Allah hepimizin dualarını kabul etsin.

4444 Mucizesi Denemiştim

çaresiz-ama-umutlu:) Nickli Üyeden Alıntı

ya bunu abdestli okumamız gerekmio mu?

--- Sonraki mesaj ---

çok teşekkür edrim oziii. o zaman ben buna devam edeyim en azından bitirmedim die içim huzursuz olmasın. ama aklıma bişey takıldı bunu abdestli yapmak gerekmio mu? özel günlemizde nasıl olcak ve bide illa kıbleye dönük okumak lazım die biliorum ? beni bu konuda aydınlatır mısın biraz ?

arkadaşım temizliğine dikkat ederek ve özel günlerinizde normal namaz abdesti alır gibi abdest alıp okunuyor,içiniz rahat etsin ayet değil sonuçta

Prof. Dr. Sinsi 06-27-2012 12:45 AM

4444 Mucizesi Denemiştim

ecem23 Nickli Üyeden Alıntı

Arkadaşlar ben kpss için okumuştum hemde annemle okuduk ve su gibi akıp geçti.1 haftada bitti.Çok şükür sınav anında süremde felan problem yaşamadım ama istediğim gibi de güzel geçmedi.Sonuç daha belli değil bilmiyorum ama kısmet.Okurken ağlayarak dileğimi Rabbimden dilemiştim.Eğer olmazsa demekki çok hayırsızdı ondan olmadı diye düşünücem ve Allahın mutlaka kaç puan alırsam alayım bir yerden bu dua sayesinde hayırlı bi kapı açacağını düşünüyorum.Ama size bi sır vereyimki eğer beklediğim puanı alamazsam çok üzülücem yinede hayırlısı...

hakkında hayırlısı olsun arkadaşım inş kazanırsın da emeklerin boşa gitmez amin..

4444 Mucizesi Denemiştim

daisy29 Nickli Üyeden Alıntı

ben bundan 5-6 ay önce başladım bu duaya ve neredeyse yarılamıştım.sayısını bir kağıda yazıyordum ve kağıt o sırada okuduğum bir kitabın arasında duruyordu.bir akşam duamı okuyup yine kağıdı kitabın arasına koydum ve yatağımn başucundaki masanın üstüne bıraktım.hergün yaptığım şey buydu ve ertesi gün duaya devam edeyim diye kitabı açtım ama kağıt arasında yoktu. kitap bıraktığım yerdeydi.belki düşmüştür dedim her yeri aradım ama bulamadım.böylece duam yarım kaldı sayıyı hiç hatırlamıyodum çünkü. evde alabilecek kimsede yok üstelik.çok ilginç değilmi.demekki bitirmem hayırlı değilmiş dedim ve bıraktım ama yine başlamayı düşünüyorum aynı dileğim için.sizce ne yapmalıyım. bu bir işaretmiydi acaba

ilginç dedigin gibi ala hayırlısı ..istersen tekrar niyet et başla bu defa daha sağlam bir yere koy kağıdı

4444 Mucizesi Denemiştim

ben bundan 5-6 ay önce başladım bu duaya ve neredeyse yarılamıştım.sayısını bir kağıda yazıyordum ve kağıt o sırada okuduğum bir kitabın arasında duruyordu.bir akşam duamı okuyup yine kağıdı kitabın arasına koydum ve yatağımn başucundaki masanın üstüne bıraktım.hergün yaptığım şey buydu ve ertesi gün duaya devam edeyim diye kitabı açtım ama kağıt arasında yoktu. kitap bıraktığım yerdeydi.belki düşmüştür dedim her yeri aradım ama bulamadım.böylece duam yarım kaldı sayıyı hiç hatırlamıyodum çünkü. evde alabilecek kimsede yok üstelik.çok ilginç değilmi.demekki bitirmem hayırlı değilmiş dedim ve bıraktım ama yine başlamayı düşünüyorum aynı dileğim için.sizce ne yapmalıyım. bu bir işaretmiydi acaba

4444 Mucizesi Denemiştim

nilgunn Nickli Üyeden Alıntı

benimde 4444 duası dileğim şöyle oldu.
yengem tüp bebek yaptırmıştı, yanında kaldım 10 gün. bekardım o zaman. yengem bu duayı ben hayırlı biriyle evleniyim yuvamı kuruyum diye 2 günde okudu.
tam 1 yıl sonra hiç planda hesapta yokken başladığım işyerinde aynı gün eşimle tanıştım ve 1 hafta sonra evlenme teklifi aldım. şimdi 3 yıllık evliyiz. artık bebeğimiz olsun istiyoruz. yine bu duayı forumdaki arkadaşların yardımıyla tekrar okuyacağız.

ne güzel haberler yazdın bizlere allah razı olsun..inş hayırlısıyla bebişinizde olurda bizlerle paylaşırsınız selametle..

4444 Mucizesi Denemiştim

selam arkadaşlar sizlerden yardım istiyorum bana fikir verin nolur.sevdiğim kişiyle ayrıldığımızdan beri dualarımı bırakmıyorum.çok etkisini gördüm okumalarımın fakat... sevdiğim kişi beni bırakıp başkasına gitmişti,ben gözzyaşı dökerken onlar birllikte gezip eğleniyorlardı.birlikte ne hayaller kurduğum gözümün içine aşık bakan adam bi başkası için deli divaneydi artık.ölüm gibiydi hatta ölümü istedim çünkü daha kolaydı.sonra ayrıldılar.kız onu bıraktı bir süre sonra da eski sevgilisi (aslında hiç unutmadığı,benimkiyle çıkarken bile onu düşündüğü) sevgilisine döndü.aradan bikaç ay daha geçti ben dua etmeyi bırakmadım.zamanla öfkem de geçti sadece yaşattığı güzellikler kaldı bende. vazgeçemedim bi türlü. yeri geliyor dualarım sayesinde bana aşkım canım özledim dediğini bile işitiyorum ama hep bir yere kadar.onu unutamıyor.bu o kadar belli ki.duaların etkisiyle bana yanaşıyor muhabbet ediyor sevgiliymişiz gibi bikaç saat geçiyo o kızın bıraktığı yara deşiliyor.benim onu çok sevdiğimi ve üzmeyeceğimi biliyor bunun için benimle bir şeyler başlamak istiyor belki ama belli işte onu seviyor hala nasıl ben her şeye rağmen onu affettim o da bugün gelse onu kabul eder ve ben umrunda olmam ya da iki arada bir derede kalır.napıcam bilmiyorum yani muhabbet dualarının etkisi değil benim sorunum.artık sabrım kalmadı yanlış anlamayın sevmeye değil devam etmeye değil yaşamaya sabrım kalmadı.ondan vazgeçemem vazgeçemiyorum.canım çok yanıyo.başkasını düşündüğünü gördükçe mahvoluyorum.napıcam günlük yaşamımı sürdüremiyorum ailem halimi gördükçe bana üzülüyor.önümde önemli bir sınav var çalışamıyorum.hayırlı değilse onu unutuyum diye çok dua de ettim oluru varsa hayırlı olabilecekse kıymetimi anlayabilecekse benden başkası kalmasın kalbinde aklında beni çok sevsin diye de dua ettim yardım edin bişey söyleyin nolur.4444 okudum onun için ilk ayrıldığımız zamanlardaydı ama hayırlı değilse unutuyum demiştim tam hatıtrlamıyorum ama kesinlikle olsun demedim hiç. Allah çok büyük var elbet bir bildiği ama sizlerin düşüncesi ne,konuşabileceğim fazla kimse yok olsa da aşk acısından anlamazlar fikirlerinizi söyleyin nolur...

4444 Mucizesi Denemiştim

21mart Nickli Üyeden Alıntı

cemre çok teşekkürler çok güzel şeyler yazmışsın ama ben hala düşünüyorum hep acaba diyorum işte ne bileyim onun yüzünden böyleyim tövbe et demişsin ne için tövbe edicem benim bu konularla alakalı hiçbir bilgim yok aydınlatırsan sevinirim bir de ben çalışıyorum abdestsiz olarak okuyabilirim di mi önce niyet mi edicem

yani canım tövbe et derken...tertemiz kalple okuman için dedim....mesela başlamadan önce 2 rekat namz kıl Allah rızası için....sonra 100 defa estağfirullah çek....sonra salavat getir niyetini söyle okumaya başla canım.....senin istediğini Allah zaten biliyor....hiç bir bilgim yok demişsin.....bunları zaten zamanla öğrenirsin....bişey bilmemen demek duanın kabul olmayacağını göstermez....sakıın ümitsizliğe kapılma kardeşim....hangi duayı okursan oku, yeterki önce Allah rızası için sonra dileğin için oku...göreceksin kısa zaman sonra nasıl rahatlayacaksın....sanki olmayacak gibi hissettiğin anlarda Rabbim seni sınar....şükürmü edecek isyanmı edecek diye....şükret cnm kalpten iste.....Allah seni en kısa zamanda sevdiğine kavuştursun inşallah.....

Prof. Dr. Sinsi 06-27-2012 12:46 AM

4444 Mucizesi Denemiştim

Arkadaşlar dün gece Rabbim izin verdi ve bende salavatı tefriciyeye başladım çok şükür.İnanın öyle bir ağlama tuttki okuyorum ve gözlerimden yaşlar kitaba damlıyordu.Gerçekten çok içli içli ağladım nedir bilmiyorum ama sanki içime bi huzur doğdu.Sanki bu salavata başlar başlamaz dur bekle sevdiğin için üzülme çünkü sen bu salavatta ilerledikçe sevdiğini Rabbim sana göndericek diye bir his doğdu içime şimdi tereddüt etmiyorum biliyorumki Rabbim hayırla onu bana isterse aylar geçsin üzerinden göndericek bana.Gerçekten nedendir bilmiyorum ama ertesi gece bu salavata başlama hissi geldi içime.halbuki ş u an hiçbir iletişimiz de yok ama inanıyorum bu salavat bir mucize...

4444 Mucizesi Denemiştim

canim önemli degil ali imran süresi 2 ayeti birincisi elif lam mim 2.Hayy ve kayyûm olan Allah’tan başka ilâh yoktur.
canim simdi sana verdigim o 4444 duayi niyet et namaz kil 2 rekat sonra vs 10 allahuekber falan onlari 4444 kere bismillahirahmanirahim bitdigindede duayi et tamamdir 2 saat icinde falan bitiyor zaten..ötekinide bi normal kagit al dilegini söyle yaz bir kagida sonra bir havaya as ve geri dönecegine inan olucam insallah .yani istedigin zaman insallah yapabilirsin daha sorun varsa cekinme yardim edebildigim kadar ederim.
benim icinde kardesim bana ve aileme sevdigime ve onun ailesine sagliklii huzurlu mutlu uzun bir hayat nasip etsin RABBIM ona inananlara hepsine..bize bir hayirli kapi acsin ve isimiz olsun meryem teyzem isimize vesile olsun. böyle dua edersen cok sevinirim. canim iyi gecelerrr

4444 Mucizesi Denemiştim

Inancli Deniz Nickli Üyeden Alıntı

kardesim insallah tekrardan birlesirsiniz ALLAHIMIN izniyle artik dualarimda varsin..senin icin dua edicem salatu i tefriciye gelince kagitdan tabiki okuya bilirsin bende öyle oldum..bazi dualar vereyim sana Ali imran süresinin 2 ayetini oku cok etkili..100 kadir süresini okuyan her dilegine kavusur..4444 Besmele
Niyet edip
2 rekat Allah rızası için namaz
10 istiğfar (tövbe )
10 salavat
10 Allahüekber
10 subhanAllah
10 elhamdülillah
10 La ilahe illallah

ardından 4444 kez Bismillahirrahmanirrahim okunur. hayirli bir dilek icin okunur..Bismillâhirrahmânirrahîm. yedullâhi fevka yedeyye ve lillâhil emru min kablü ve min ba'dü allâhümme innes semâe semâüke vel ardu arduke ves sehlü sehlüke vel berru berruke vel bahru bahruke vel ıbâdü ıbâdüke lâ ilâhe illâ ente sübhâneke eselüke allâhümme bi nûri celâlike ve azîmi sultânike en tecalel büldâne vel müdüne vel kurâ dayyikati alâ hattâ yercia ilâ zevcetihi fülânete binti fülânete hattâ yercia ilâ zevcetihi fülânete binti fülânete allâhümmecal aleyhid dünyâ edıkı min halkıhil hâtemi alel esbeı ve nüfiha fis sûri fecema'nâhüm ceman allâhümme hayyır fülân ibni fülânete hattâ yercia ilâ zevcetihi fülânete binti fülânete kemâ hayyıral cemelü fî aklihi vet tayru fî vikrihi vel veledi alâ mehabeti ümmihi hattâ yercia ilâ beytihâ ve mekânihellezî harace ve nüfiha fis sûri fe izâhüm minel ecdâsi ilâ rabbihim yensilûn. Kâlû yâ veylenâ men beesenâ min mer kadinâ hâzâ mâ ve ader rahmânü ve sadakal mürselûn. İn kânet illâ sayhaten vâhideten feizâhüm cemîun ledeynâ muhdarûn.velâ tahvîhi ardun velâ tahvîhi dârun velâ mekânün hattâ yercia ilâ zevcetihi fülânete binti fülânete ve ilâ mekânihâ allâhümme kemâ radedte yûsüfe alâ ya'kûbe ve kemâ radedte mûsâ ilâ ümmihi allâhümme yâ câmiaş şetâti yâ câmian nâsi li yevmin lâ raybe fîhi rüd fülân ibni fülânete alâ fülânete binti fülânete ve ilâ mekânihellezî haraca minhü vecma' şemlehâ bi şemlihi inneke alâ külli şeyin kadîr. BU DUAYI YAZIP HAVAYA AZARSAN EN KISA ZAMANDA DÖNER INSALLAH ...hadi kardesim RABBIM san ahayirli bir kapi acar insallahhhh....ÜMIDINI KESME

KARDEŞİM çok çok tşk ederim ALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERSİN. RABBİMİN izniyle sende benım dualarımda olacaksın sen yeterkı sıkıntını bana söyle İŞALLAH sanada gani gani dua edicem.. zaten en makbule dualar din kardeşlerinin birbirine ettiği dualarmış. RABBİM ne istiyosan senın için hayırlı edip sana verir İŞALLAH. SEN DUANI istersen özelime at sana bol bol okurum kardeşim.. emeğin için ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN KARDEŞİM. bı kaç sorum olacaktı sana? Ali imran süresinin 2 ayetini demişssin hangi ayetLERİ?
BIDE VERDİKLERİNİ hangi sıralama içinde ve nasıl okumam lazım ? HEPSİNE NIYETLEMİ BAŞLİM? BIRAZ KARIŞIKTA..
umarım sana yuk olmuyorumdur kardeşim.. şimdiden çok tşk ederim. ALLAH RAZI OLSUN..

4444 Mucizesi Denemiştim

yok
benım kendı fıkrım bu tur seylerın özel duası olmaz canım namazını kıl secdede otur 3 salavat cek duanı et tekrar 3 salavat özelikle gecelerı dua nı et
önemlı olan senın ıcten dua etmen ama tabıkı bunun yanında sıtede bazı arkadaslar cok gusel dualar werıyorlar onlarıda okuyabılırsın ama sewgılım arasın benı ıstesın ewlenelım gıbı dualar olmaz dualar her turlu sıkıntı ıcındır tek bır fatıha okuyup arkasından duanı soylemen bılle bazen yeter canım
Allah cok buyuk hersey Allahın elınde her ne ıstersenız Allahtan ısyetın sadece ısteyın yeter

4444 Mucizesi Denemiştim

sevgili pnrbyrk arkadaşım sana tavsiyem önce karamsarlığı bırak.bende aynı durumdaydım.bir gün iş yerine bir bayan geldi ve bana bismillahillezi laye durun mehas mihi şeyun fil ardı vela fis semai ve hüves semiül aliym öğretti ve gitti şimdi hergün onu okuyorum görebileceğim bir yere astım ve güne bununla başlıyorum inan herşey çok düzeldi ve daha iyiye gidiyor.bence sende bununla başla önce diğer dualara başal bolbol istiğfar et inan bana herşey çok daha güzel oluyor.

4444 Mucizesi Denemiştim

güzel şeyler okuduğumda gerçekten çok mutlu oluyorum.inşallah hep mutlu olursnuz.benden de size bi mutsuz haber daha ne yapmam gerekir bilmiyorum.çabalarımı bi bilseniz.bazen çok umutsuzlandım bazen de güzel şeyler okuyunca umutlanıp dualara sarıldım.ağladım dua ettim.sevdiğim insana mail yollamıştım.sonra cevap gelmedi.üzüldüm.sonra tefriciye duasına başladım bi umut istiyodum.sesimi duymasını istiyodum.duaya başladığım gecenin ertesi günü.bana cevap yazdı.bir ay maillleştik ama hep soğuktu tabi.sadece bana haklısın anlıyorum farkındayım diyodu.duam tam 1 ay sürdü.dün gece bitirdim çok şükür.duamı ettim.mutlu olmak istiyodum.bugün msn e girmiş.okumuştur büyük ihtimal.fakat hiçbir şey yazmadı.şunu düşündüm bir an.duam bitti.yazışmakta mı bitti diye düşündüm.üzgünüm şu an hemde çok üzügün.çok yoruldum.nolur yardım edin.lütfen.1 seneyi geçkin ayrıyız.bazen ağlıyorum Allahım onun için dua etmeme izin verme diye.ama yine ettim hep dua.

Prof. Dr. Sinsi 06-27-2012 12:47 AM

4444 Mucizesi Denemiştim

_üzgün_ Nickli Üyeden Alıntı

arkadaşlar lütfen bana yardım edin.regl oldum ve duamı hep abdestli bir şekilde okuyordum.şimdi ne yapmam gerekir.arada biraz açılıcak.yanlış bir şeyler yapmak istemiyorum.nolur yardım edin.1000 tane falan kaldı.kimi diyo abdestli okunması gerekiyo abdest Allah a yemindir.kimi diyo özel günlerinde de okuyabilirsin.ne yapıcağımı şaşırdım.bir an önce bitirmek istiyorum hayırlısıyla.şimiden teşekkürler

canım okuyabilirsin..banada öyle olmuştu ezberimde olduğu için tamamlamıştım walla

4444 Mucizesi Denemiştim

arkadaşlar lütfen bana yardım edin.regl oldum ve duamı hep abdestli bir şekilde okuyordum.şimdi ne yapmam gerekir.arada biraz açılıcak.yanlış bir şeyler yapmak istemiyorum.nolur yardım edin.1000 tane falan kaldı.kimi diyo abdestli okunması gerekiyo abdest Allah a yemindir.kimi diyo özel günlerinde de okuyabilirsin.ne yapıcağımı şaşırdım.bir an önce bitirmek istiyorum hayırlısıyla.şimiden teşekkürler

4444 Mucizesi Denemiştim

sevgiak dediklerine çok alındığımı belirtmek istiyorum. 1 günde bitirilir diyen tanıdığım bir hoca var evet. Ama adamın cemaati de var, öyle bitiryormuş zaten.
muaynen günü sadece beş gün sürmeyen mittelschmerz sendromlu arkadaşlar da var.
Bu sitede kimse ile dalga geçmediğim gibi, elimden geldiği kadar herkese dua eden biriyim. Bunu severek yapıyorum, normalde bu olaylara cevap bile vermem ama alay edilmek feci birşey.

4444 Mucizesi Denemiştim

arkadaşlar dünden beri ayaklarım yerden kesilmiş bi durumda leyla leyla dolanıyorum...
çoookk mutluyum ve sizinle paylaşmak istedim...
umarım benim gibi hissedenler için bir çare olur...
1 sene sonra evet 1 sene sonra aradı ve biz yenidenn başladıkk en kısa zaman da da evleniyoruzzz...mucize gibi bir şey ...
umarım sizin için de etkili olurr...
4444 kere salatı tefriciye yi okuyorsunuz (ben bu sayıyı tamamlamadan dileğim oldu) bu duanın etkisini öğrendiğimde hemen okumaya başladım.ha çok inanarak yaptım mı(ara ara olmaz dediğim oldu hani) aklıma başka birşey gelmedi mi derseniz(tabiyki geldi çünkü insanızzz )geçen cuma başlamıştım bu cumratesi beni aradı ikimizin tanıdığı bi arkadaşa ulaşır benim numaramı istemiş...(ayrıldığımızda değiştirmiştimm).
ve ağlayarak aradııı...çoooook mutluyum .umarım dileğen isteyen herkesin dileği gerçekleşir.
1-duayı okumadan önce abdest alın
2-saati önemli değil
3-başınızı kapatın ben oyle yaptım.
4-niyetinizi soyleyin(Allahım şu şu dileğimin olması için peygamberimiz Hz.Muhammed MUstafa sav.'ı aracı kılıyorum ya Rabbim ona getirceğim bu mübarek salavatların yüzü hurmetine dileğimi kabul eyle ya Rabbel Alemin...)
5-başlangıçta euzu besmele çekin bi daha çekmenize gerek yok çünkü çok zor ilerleyen bir dua...
6-
“Allâhumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ Seyyidinâ Muhammedinillezî tenhallü bihil ukadü ve tenfericu bihil-kürebü ve tukdâ bihil-havâicu ve tünâlü bihir-reğâibü ve hüsnül-havâtimi ve yustaskal ğamâmu bivechihil Kerîm ve alâ âlihî ve sahbihi fî külli lemhatin ve nefesin bi adedi külli ma’lûmin lek.”
7-bana bu duayı soyleyen 7 gün içinde bitir dedimişti ben bitiremedim ama 7. gün haber aldım...allah mutlaka bir kapı açıyor. olacak işleri çabuklaştırıyor...bir sebep yaratıyor dedi...oyle de oldu çoook şükür...
dileğinizin gerçekleşmesi dileğiyle...allah yardımcısı olsun tüm sevenlerin....

adına çok sevindim allah ayırmasın artık inşallah darısı bu sitede kavuşamayanların başına ve benim başıma inşallah
ben ve diğer sevdiğine kavuşamayan kişilerde buraya birgün senin gibi işte evet evleniyorum kelimesini yazabiliriz inşallah amin diyelim

4444 Mucizesi Denemiştim

arkadaşlar tefriciye abdesli abdestsiz, muayyen günü yada dışı, otururken kalkarken yatarken bile okunabilecek bir tesbihtir. hala ısrarla abdestsiz olurmu hasta oldum olurmu yan yattı çamura battı oynuyosunuz. bu bir sure değil dua yada ayet değil. bu salavattır ve anlamını okursanız beni anlayacaksınız.anlamı
"ım! Bizim Efendimiz Muhammed'e (sav) kusursuz bir salât ve rahmet, mükemmel bir selâm ve selâmet vermeni diliyoruz. O Peygamber ki, onun hürmetine düğümler çözülür, sıkıntılar ve belalar onun hürmetine açılıp dağılır, hacet ve ihtiyaçlar onun hürmetine yerine getirilir. Maksatlara O'nun hürmetine ulaşılır, güzel sonuçlar O'nun hürmetine elde edilir. O'nun şerefli yüzü hürmetine bulutlardaki yağmur istenilir, 'ım, onun ehl-i beytine, ashabına da her göz kırpacak kadar zamanda (her an, saniye) her nefes alacak zamanda sana malum olan varlıklar sayısınca salât et."
anlamından anlaşılacağı gibi allahtan peygamber efendimiz ve nübarek ashablarına salat ve selam iletmedir.ve peygamber efendimiz(sav) buyururki

"her kim,benim üzerime salavat getirirse,Allahu Teala bu yüzde o kimseye on misli mağfiret eder"
yani bu salavat o salavatların içinde en kıymetlilerindendir. okudukça hem allah katında yükselmeye hemde peygamber efendimiz (sav) in şefaatine nail olacaktır.
bu kadar güzel sonuçları olan bu salavatı okumak size hiç bir şey kaybettirmeyecektir.allaha emanet olun.

Prof. Dr. Sinsi 06-27-2012 12:48 AM

4444 Mucizesi Denemiştim

saydam Nickli Üyeden Alıntı

ben tam uykuya dalacakken bir tane okuyormuşum birden kendime geldim ama yarısına gelmişim duanın tamamladım.Bu okuduğumda sayılıyor değil mi?

çok tatlısın arkadaşım birden yüzümde bir tebessüm oluştu bunu okuyunca, esasında varya maaşallah bize umut doluyuz, birbirimize yardımcı olmaya çalışıoruz, çoğumuzun birbirimizin yüzünden haberi yok ama, hergün aynı zikirleri çekip benzer şeyler diliyoruz.. şu an çok mu duygusalım ne) Allah hepimizin dualarını kabul etsin İnşallah..

4444 Mucizesi Denemiştim

rüya Nickli Üyeden Alıntı

valla ben okudum fakat olmadi diledigim.ama her serde bile bi hayir varsa bundada var dedim.allah belki baska belalardan korudu beni.herseyin en iyisini bilen muhakkakki ALLAHTIR.......

rüya arkadasim dileginin olmamasi kesinmi? yani belirli bir zamanda kabul olup olmayacak bir dilekmiydi?

arkadaslar birde benim söyle bir sorum var: ayni dilek icin bu dua'yi tekrar yani 2inci defa okumak dogru olurmu? yoksa beklemekmi dogru olan?

4444 Mucizesi Denemiştim

sacmasapan Nickli Üyeden Alıntı

arkadaşlar dün 600 tane daha okudum ve yattım toplam 2000 olmuştu ki aradı çok mutluyum çok şaşırdımbu duayı okumamda yardım edenlerdende allah razı olsun .ama yinede 4444 tamamlıcam ve sizlere dua etmeye devam etcem .bende artık onun namazlara başlaması yönünde dua etcem.çok etkili bi dua

ayyyy canım senin adına inan çok sevindim..allahım maşallah maşşallah....canım yaaa allahım ayırmasın bi daha

4444 Mucizesi Denemiştim

ben bu duayı yani salavatı şerifeyi her okuduğumda fayda gördüm ama şimdi bir dileğim için daha okudum bugün bitti umarım yüce rabbim dileğimi hayırlısıyla verir...
--------------------
arkadaşlar ben yeni üye oldum.öncelikle bu sitedeki tüm arkadaşlarımın dualarının kabul olması dileğiyle merabalar...
--------------------
kibele adlı kullanıcının durumu beni gerçekten etkiledi umarım senin için mutlu son olur tabi hepimiz için...

4444 Mucizesi Denemiştim

'berivan' Nickli Üyeden Alıntı

inşallah allahım hepinizinde benimde dualarımı kabul eder.çok ağladımyazılanları ve özelliklede kibele_nin haberini okuyunca.okadar acıdırki insanın canımm dediği parçasından ayrı kalması boğuluyorum onsuz nefes alamıyorum sanki o benim annem babam gibiydi en zor anımda bile benimledi ama şimdi yokk :'( inşallah dönecek çok inanıyorum ve hislerim çok kuvvetli dönücek diyor.
bende başladım bu salavata ama 1070 tane okudum şimdi son okuduğumu üzerine eklemişmiydim hatırlamıyorum yeniden başlamam gerekecek.umarım kavuşurum,sizlerde kavuşursunuz... :'(
--------------------
inanın sürekli sürekli zikir çekmekten başıma ağrılar giriyo allahın gücüne gimtesin ama dilim hiç boş durmuyo sürekli okuyorum.hepsinin karşılığını alacağımı da biliyorum.stresten sıkıntıdan dişlerimi sıkıyorum farkında deilim diş etlerim ağrıyo artık sağlığım iyice bozuldu bişe yiyemiyorum hayattan koptum resmen ne büyük bi acı bu allahım daha kötülerini vermesin inşallah.dualara devam ne diyim

cnm benim aynı şey başıma gelmişti 1 yıl önce inan her yolu denedim senin gibi üç ay içinde sinir krizi geçirdim iki defa ailem çok üzülüyordu bu halime, uyuyamıyordum, yemek yiyemiyordum, sürekli aynı anı (ayrılık anını) hatırlayıp saatlerce ağlıyordum, nasıl bişey olduğunu yaşamayan bilemez, öyle büyük bi acı ki, allahım ölüm bundan daha mı az acıtır diye düşünmeye başlıyorsunuz, hep dua ettip rabbime tam 3 ay sonra bir mucize oldu beni aradı ve 15 gün içinde barıştık hemde hiç beklemediğim şekilde beni sevdiğini, çok özlediğini, bensiz geçen zamanların cehennemden farksız olduğunu söylüyordu, şimdi nişanlıyız, benim için bir mucize gerçekleşti, inanın özel bir dua okumadım ama allaha hep dua ettim bildiğim tüm duaları, namaz kıldım sürekli, 3 ay geçtikten sonra rüyamda onu gördüm bana gülümsüyordu, allahım malum etti bana hiç ummadığım bir anda msg aldım ve sonra barıştık...

Arkadaşlar inanın hayatımızda kötü olayları yaşamamızın en büyük sebebi allaha dua etmeden onun emir ve yasaklarını eksiksiz yapmamaktan kaynaklanıyor, yoksa rabbim yüzünü yere eğdirmeyen kullarının her daim yanında, beni affetti, benide mutlu kullarından biri yaptı, binlerce şürürler olsun yaradana, binlerce şükürler olsun onun kudretine, onun her şeye gücü yeter, yeter ki o "OL" desin, bu musibetle bana varlığı hatırlattı, ona dönüşümü sağladı, beni sınadı ve ben ona döndüm beni affetti,
Rabbim herkezi affetsin, herkezi mutlu kullarından eğlesin, dualarınıza devam edin arkadaşlar, o hepsini duyuyo ve bir gün mükafatını alıcaksınız...

4444 Mucizesi Denemiştim

ya yok ben öncedende açıkladım bu duanın özelliğinden bırısı eger hayırlı degılse bir şekilde bitiremiyo yada okuyamıyosunuz. böyle durumlarda okumayı bırakırız biz.yani eger sayıda vs okumada sıkıntı varsa vardır bir hikmeti derdik. zaten okusada bitiremez selma dediydi dersiniz.bende arkadaşlarımda böyle durumlarda çok tekrar başladık ama bitmiyooo..yoksa kötü niyetli bişey söylemek istemedim. sadece uyarmak için dedim.

Prof. Dr. Sinsi 06-27-2012 12:49 AM

4444 Mucizesi Denemiştim

canım niyet ettim allah rızası için şu kişinin dileğinin gerçekleşmesi için salatı tefriciye okumaya diyosunuz. illaki onun dileğini bilmene gerek bile yok onun adına anun isteğine okuyorum demen yeter.bu arada büyü muska için en güzel çare peygamber efendimizin yaptığı gibi yatmadan önce 21 nas felak ve ihlas oku sağ eline üfle tüm vucudunda elini gezdir. allah o tür kötülüklerden korur sizi.
birde benim başıma gelmişti banada bu tarz şeyler yapmışlardı hocam bana şu tavsiyede bulunmuştu.yasin suresini perşembe günü ikindi namazıyla akşam namazı arası okuyacaksın.bunu 3hafta boyunca yapacaksın.. ama YASİN suresinin içinde 7 mubin ismi geçer, mübine geldiğinde mübin duası vardır onu 3 kere oku tekrar yasinin başınına gel ikinci mübin durağında tekrar oku tekrar başa gel 3-4-5-6- ve 7 aynı şekilde mübin duasını okuyup baştan başla. sonra onu EVDE kullandığınız suya üfle.(biz tüm ev etkilenmiştir diye içtik ve bundan özellikle evdekilerin haberi olmamamsını sağla, çünkü büyü evde birilerini etkilediyse o ısrarla içmeyecektir o sudan bu büyünün etkisidir.)41 gündü sanırım yada 21 bu su içilecek.ben damacana suya yapmıştım ve bitmeden su takviyesi yapmıştım kı dualı su etkisi devam etsin diye. benim özellikle erkek kardeşimde müthiş değişiklik gözlemledik kesinlikle yap üşenme sakın.
birde sirkeli suya 21 kere nas felak ihlas oku üfle onu salataya falan koy sabahları aç karnına birkaç yudum iç. iyileşince inşallah bana dua et.
--------------------
bu arada bu kadar soru sorup kafasında soru işareti olan arkadaşlara tavsiyem hiç okumasınlar. Allah içten ve samimi olan, Allahın vereceğine kalpten inananarak yapılan duaları kabul eder.boşuna vaktinizi almayın.öyle dua edilmez.kimseyi yanlış yönlendirecek kadar cahil olmadım allahtan korkarım ve defalarca anlattım. biz defalarca okuduk ben bu duayı ezbere biliyorum binlerce hatta milyonlarca kez başkalarının niyetleri için okudum.ve çok şükür çoğu kabul oldu. bir dilek için bir kere okunur 2-3 kere okunmaz. sayıda hata varsa geri dönülmez, bilin ki hayırlı değildir hakkınızda. eski erkek arkadaşım için okumuştum bi türlü bitirememiştim. hatta farklı dileklerle denedim işte evlenelim dedim olmadı,ayrılmayalım dedim olmadı,ailelerimiz tanışsın dedim olmadı. en sonunda dedim vardır bunda bi hikmet gerçekten varmış iiki olmamış.) çok şükür.ki ben müthiş tefriciye okurum günlük 1000-2000 çok rahat bitiririm okuyamadım. ona göre düşünün.offfffff anlat anlat dilimde tüy bitti.valla iilik yapım diye yazdım nerdeyse pişman olacağım.))

4444 Mucizesi Denemiştim

Arkadaslar mrb 4444u 2006 da ben ossye girerken annem okumuş benim icin ve o sene universiteye girdim sonra kardesim bu sene ossye girdiginde okudu annem kardesim benle ayni puani aldi ve kazaniyor ve ben kız arkadasımdan ayrilmistim onun icin 2kere ben 1kerede annem okudu ama suan hicbir sekilde olumlu gelisme yok ve nisanlanmis die duydum 3yildir cikiorduk biz nisanlanmamistik ama simdi biri var ve nisanli die duydum anlamadim bu isi:s

4444 Mucizesi Denemiştim

ya arkadaşlar salavatı bende çok okudum zamanında günde 1000 tane bitiriyordum. ama tamamını ekip olarak bitiriyorduk yanı dua eden kişinin niyetine 5-6 kişi 3 günde bitiyorduk. bize sohbette ögretilen 3 gün içinde bitirilmesinin daha ii olacagı yönündeydi.tek başına zor biter inanırmısınız 1000-1500 kişi bu dualar için ekip oluşturuyor.. her hafta her gruptan birisi için 250 er adet paylaştırıyorduk. bunu yapın buda kabul oluyo allahın izniyle.
üstelikbu duanın şöyle güzel yanı vardı çok ugraştığınız halde bitiremiyorsanız devamlı eksik kalıyor yada yanlış yapıyorsanız bilinki duanız hayırlı değildir ve olmaması için duanın bitmesine izin verilmiyor.gerçek bu biz çok okuduk okuduklarımız oldu okuyamadıklarımız ise olmadı. aeo

4444 Mucizesi Denemiştim

canım 7 günde bitiremedim. hatta aylarca sürdü ; ama bitti sonun da zamanla sınırlayıp alelacele okuyacağımıza gerçekten hissederek acele etmeden okumak çok daha önemli bence... bana bu duayı söyleyen de 7 günde bitirmem gerektiğini söylemişti ama bitirememiştim...
sen hissederek oku zamanı boşver; ama çok uzun ara verme okurken... umarım yardımcı olabilmişimdir...

çok teşekkür ederim kibele evet yardımcı oldun cnm Saol... senle aynı kanıdayım sınırlama yanlış ama sınırlama yanlış derkende çok ara vermeden elimizden geldiğince bitirmeliyiz

4444 Mucizesi Denemiştim

çoooook uzun bir aradan sonra tekrar merhaba)
foruma ara ara bakmama rağmen bi türlü fırsat bulupta yazamadım... ama burada yazılı olan her şeyi biçok kez okudum... o kadar güzel temenniler de bulunup sevincimi paylaşmışsınız ki hepinize binlerce kez teşekkürler...

eeee tabi yaa sonu ne oldu diye pek bi merak edenler varrr)))ben de daha fazla merakta bırakmayayım paylaşayım istedim)

ailemin onu istememesinden dolayı zaman istedim... ailem evet dediği anda basıyoruz nikahı inşalah... büyük bir sabırla (ara sıra canına tak desede) bekliyor...beni çok ama çok mutlu ediyorrrrr...
herşey o kadar güzel ki umarım hepiniz bu mutluluğu biran önce yaşarsınız...
biran önce evlene bilmemiz için nolurr siz de dualarınızı eksik etmeyinnn...
her zaman dualarımdasınız....

herseyin bukadar güzel gitmesine cok sevindim
insallah hayirlisiyla güzel bir zamanda evlenip hayirli ve mutlu bir yuva kurarsiniz Allahin izniyle

Allah tamamini erdirsin ve daima mutlu etsin insallah

sevenler dualarda bulusur.......

4444 Mucizesi Denemiştim

askoc Nickli Üyeden Alıntı

kızlar birkaç kişi bir kişi okuyup sonuç alan oldu mu??

ben hiç inanmıyorum birkac ortakla okunan tefriciye sonuc versin??

canım sen neler diyosun öyle...tam imanlı birine okutursan neden kabul olmasınki..sen böyle dedin ya artık tek başına oku..artık okutsanda fayda wermez
--------------------

smile Nickli Üyeden Alıntı

Herkese hayirli aksamlar diliyorum

Ben henüz yeni katildim bu foruma, tesadüfen rastladim bu siteye. Bende bu mübarek salat-i tefriciyeye yeni baslayanlardanim ama söyle bir durum var: okurken bi an bos bulundum ve sayiyi acaba sasirdimmi- bir eksik veya fazlami okudum veya 1-2 kelime eksik okuyup okumadigimi bilmiyorum, neredeyse 2000 lerdeyim ve ne yapacagimi bilmiyorum arkadaslar cok üzgünüm bu yüzden... yani 4444 olmasi gerektigi icin acaba devam etsem bir mahsuru olurmu yani kabul olma payi varmidir? LÜTFEN beni bu konuda aydinlatirsaniz cok memnun olurum, aksi durumda yeniden baslamam gerekli sanirim

ALLAH önce herkeslerin sonra benim gönlümdeki muradi nasip etsin insallah

canım bu hep böyle olur.şeytanın weswesesi şte..seni caydırmaya çalışıyo.kalbini ferah tut ve dewam et...herkese yapar bu hileyi ama şaşaırmadın sadece kalbini ferah tut canım bu kadar yeterli olur

Prof. Dr. Sinsi 06-27-2012 12:50 AM

4444 Mucizesi Denemiştim

Herkese hayirli aksamlar diliyorum
Ben henüz yeni katildim bu foruma, tesadüfen rastladim bu siteye. Bende bu mübarek salat-i tefriciyeye yeni baslayanlardanim ama söyle bir durum var: okurken bi an bos bulundum ve sayiyi acaba sasirdimmi- bir eksik veya fazlami okudum veya 1-2 kelime eksik okuyup okumadigimi bilmiyorum, neredeyse 2000 lerdeyim ve ne yapacagimi bilmiyorum arkadaslar cok üzgünüm bu yüzden... yani 4444 olmasi gerektigi icin acaba devam etsem bir mahsuru olurmu yani kabul olma payi varmidir? LÜTFEN beni bu konuda aydinlatirsaniz cok memnun olurum, aksi durumda yeniden baslamam gerekli sanirim

ALLAH önce herkeslerin sonra benim gönlümdeki muradi nasip etsin insallah

4444 Mucizesi Denemiştim

badboykillah Nickli Üyeden Alıntı

arkadaslar üsenmeden bütün 33 sayfayi okudum

abdest aliyoruz 21 kere tövbe ediyoruz ve allahin izniyle niyet edip basliyoruz zikri cekmeye herseyi anladim

ama

birsey sormak istiyorum zikr cekerken kibleye dogru oturmak gerekiyormu? yoksa misal otobüsde veya yolda yürükende okuyabilirmiyiz?

lütfen ama lütfen bana 100de yüz cevap verebilecek birisi cevap versin benim icin cok önemli baslamak istiyorum 4444 kere okumaya hicbir yanlis yapmak istemiyorum

Allah rizasi icin bi cevap verseniz

Tam bir iman ve ihlasla 21 kez Estafirullahel azıyme ve etubü ileyh diye istiğfar edilir
daha sonra ne için okunacağı kalben niyet edilir
salavatı şerifeye başlamadan önce Euzu besmele çekilir sonrada salavat-ı şerifeyi okumaya başlayınız
en önemli husus ne bir eksik ne bir fazla olmalı sayıda
yorulduğunuzda bırakınızki heves kaçmasın daha sonra tekrar başlayınız bu salavatı şerifede adet çok önemli anahtarın dişlerinden biri fazla olursa kapı açılmaz
aslı budur bu şekilde olmalıdır

4444 Mucizesi Denemiştim

arkadaslar üsenmeden bütün 33 sayfayi okudum

abdest aliyoruz 21 kere tövbe ediyoruz ve allahin izniyle niyet edip basliyoruz zikri cekmeye herseyi anladim

ama

birsey sormak istiyorum zikr cekerken kibleye dogru oturmak gerekiyormu? yoksa misal otobüsde veya yolda yürükende okuyabilirmiyiz?

lütfen ama lütfen bana 100de yüz cevap verebilecek birisi cevap versin benim icin cok önemli baslamak istiyorum 4444 kere okumaya hicbir yanlis yapmak istemiyorum

Allah rizasi icin bi cevap verseniz

4444 Mucizesi Denemiştim

Arkadaşlar benimde inşallah bu gece bitecek. 4200 oldu. Yalnız sayıda biraz şüphelerim var. Yani Biraz fazlam olabilir gibi geliyor. İçime öyle bi vesvese düştü. Ne yapmalıyım? Ben bunu erkek arkadaşımın hayırlısıyla dönüp mutlu bir yuva kurmamız için okuyorum. Yani içimden bi ses oku dedi. Hiç üşenmedim severek okudum ama şimdi sayı fazla çıkarsa olmaz mı?Gerçi ben kalbimi bozmayım diyiyorum ama.Olmadı tekrarda okurum bundan sonra. Yalnız aynı dilek için birkaç defa okunabiliyor mu?