![]() |
Klavyeye Bakmak Yasak...
ben şimdi bi cümle yazıyorum alttaki yazdığım cümleyi klavyeye bakmadan aynen yazmaya çalışıyo oyunun kuralı klavyeye bakmak yasak kopya çekmeyin sakın!!! yazan başka bi cümle yazıyo bu defa klavyeye bakarak alttakide tekrarlıyo başlıyalım mı? ii eğlencelerr evet cümlemiz... dal sarkar kartal kalkar kartal kalkar dal sarkar.. |
söylemeyi beceremedik de yazması nasıl olacak, bir de bakmadanmış..yazsana kolay birşey oaraya, "paylaşım için teşekkürler" gibi bak gözü kapalı yazılıyor.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
dal sarjar hartal kaljar kartal kalkar dal sarkar:)) (bu kadar yapabildim)
Bu yoğurdu sarımlasakta mı saklasak yoksa sarımlamasaktamı saklasak.... |
Bu yoğurdu, sarımlasakta mı saklasak ? Yoksa sarımlamasakta mı saklasak....
bak imalasına uygun yazdım, hiç de bakmadım ben zaten yazarken klavyeye hiç bakmam:) |
dal sarkae jartsl kalkar kartal kalkar dal sarkae :))
|
bak imlasına ıuygun yazdım,h,ç de bakmadım ben zaten yazarken klavyeye hiç bakmam:)
bjk sen bizim herşeyimizsin |
galatasaray sem biziöm herşeyimizsin .....:)
agzı açık ayran budalası.... |
yazmak koşar aöa nazen yazaöıorm :))
|
neden şaşırıyorsun ki d100 bilgisayrlarları tanısaydın, klavye ayarı f den q ya döndüğünde ve her harfin yeri değiştiğinde el yordamıyla birkaç hafta harf bulmaya çalışınca mecburen gözü kapalı harflerin yerini ezberlersin, ya da ticaret meslek lisesi 1 sınıf öğrencisi bile ilgili bölümde gözlerini mendille kapatsanız on parmak yazar.
|
aoğzı açık ayran budalası:)
üüüüüffff sıkıldım yaa:S |
üüüüüffff sokıldım ya:S
İlk ı harfini yanlış bastım :( |
ilk ı harfini yanlış bastım:(
ali ata bak...:p |
ali ata bak...:p
Heh heh, doğru işte :D :D (Aslında biraz daha uzun yazacaktım ama şimdilik şu satırlar yeter sanıyorum :)) ) |
heh heh.dığru işte :D :D /Aslında bitraz daha uzun yazacaktım ama şimdilik bu sayurşar yeter sanıyorum :)) =
hehehehe olmadı bu sefer hadi bakalım şimdide seni görelim |
hehehehe olmadı bu sefer hadi bakalım şimdi de seni görelim
(Bi' gün klavyeye bakmadan ve hızle yazmalarımın bir yerde işe yarayacağını tahmin ediyordum :D ) |
(bi' gün klavyeye bakmadan ve hızle yazmalarımın bir yerde işe yaratacağıbı tahmin ediuordyn:D)
biraz kısa cümleler yazsan süper olacakta nese:p |
biraz kısa cümleler aazsan süper olacakta nese:p
a'ya iki kere bastım :@ |
a'ta iki kere bastım:@
bende y yerine t'ye basmışım:( |
bende y yerine y'ye asmışım:(
Yorgunum ya, ondandır (Yani umarım)... |
yorgunum yaa,ondandır&yani umarım)ççç
noktalarım süperdir yanii:):) |
noktalarım süperdir yanii:):)
Oh be, sonunda :D :D :D |
oh be,sonunda balardım :D :D :D
yaa ama ben hala başaramadım...:S |
yaa ma ben hala başaramadım...:S
Daha benimkini düzgün okumadan başaramazsın tabi :D Ben başardım demiş miyim, bak bakalım :D |
daha benimkini düzgün okumadan başaramazsın tabi:D ben baiardom dem,iş m,iyim balk bakalım:D
olmuo yaa sinir oldum ciddi cidd:S |
olmuo yaa sinir oldum ciddi ciddi:S
Al, bunu gör de iyice sinir ol :D :D |
al, bunu gör de iice sibir ol :D:D
tek harften yine kaybettik:( |
tek gatgtem tine kaybettik:)
Utandım yaf :( :( :( |
utandım yaf :(:(:(
hehehe bu sefer bşardım |
hehehe su seger başardım
Heh heh, alttaki düzgün yazamamışsın, n'aber? (Bunu yazma da, şimdi senin yazacağını da bakamdan yazdım, o oldu, ilki olmadı :@ ) |
~~ Heh heh, alttaki düzgün yazamamışsın n'aber ?~~
(ßakmadan yazması ßenim için çok ßasit) malin marimbo onkoto mokoto (ßunu yazında görim) |
malin marimbo onkoto mokoyo
all bi harften kaybettik:( |
mslin marimno onlotom mokoyo :)
adem madene inmiş madende badem yemiş madem adem madene inmiş madende badem yemiş neden adem bize madenden badem getirmemiş |
adem madene inmiş madende badem yemiş madem adem madene inmiş mademde badem yemiş neden adem bize madenden badem getirmemiş
~~ Zzzzz :) ~~ ~~ İki dokuz, bir on sekiz, Say bak pek çok ceviz. Düşü kütük, içi katık, Gece gündüz taşıdık.Vereyim de bir tabak, Ne tatlıdır ye bak. ~~ |
iki doluz, bir on sekiz say bal pek çok ceviz düşü kütük içi katık gece gümdüz taşıdık vereyiöde bir tabak nr tatlıdır ye bak :D:D:D
Sevmek kadar sevilmekte bir acının yara bandıdır, ama gerçekten sevmek yar deyip yardan yara almaktır... |
sevmek kadar sevşkmekte bşr acının yara bandudır,ama gerçekten sevmek tyae deyio yardav yara almaktır...
olnadı işte.keşke arada bi klavyeye baksaydım...:):):):) |
olnadı işte keşle arada bi llavyeye baksaydım
Bu alemin kralı FORUMSİNSİ!!! |
bu alemimn ktalı FPRUMSİNSİ!!!
acıktım ya burcu uyansa da yemek yesek. |