![]() |
Ah Şu Kızlar...
Erkeklerin hepsi Öküz diyen kızlar,sabah o kadar makyajı hayvanat bahçesine gitmek mi yapıyorlar ??
|
Ah Şu Kızlar...
Onlar makyaj yapmıyor ki badana yapıyor .
|
Ah Şu Kızlar...
Karşıyı sorgularken birazda kendimizi sorguya cekmek en iyisidir. (bu her iki cins için geçerli)
|
Ah Şu Kızlar...
siz bizi çekemiyorsunuz rüzgar
|
Ah Şu Kızlar...
Pek yoruma açık değil bu cümle..Net..
|
Ah Şu Kızlar...
RUZG4R´isimli üyeden Alıntı Onlar makyaj yapmıyor ki badana yapıyor . badana demek ))) çok güldüm kardesim demek sabahları onu yapıyormusum . |
Ah Şu Kızlar...
sen üzerine alınma ablamm.. bi dolu boyanıp sokağa cıkıyor sonra bakıncada baktı oluyor.. sözümüz kendini bilmeyenlere..
|
Ah Şu Kızlar...
Caglayagmur´isimli üyeden Alıntı badana demek ))) çok güldüm kardesim demek sabahları onu yapıyormusum . aman ablam olur mu sözüm meclisten dışarı ben çok fazla abartanlar için söyledim onu |
Ah Şu Kızlar...
sitem´isimli üyeden Alıntı sen üzerine alınma ablamm.. bi dolu boyanıp sokağa cıkıyor sonra bakıncada baktı oluyor.. sözümüz kendini bilmeyenlere.. tamamdır alınmadım canım zaten abartmam badanayı. |
Ah Şu Kızlar...
sitem´isimli üyeden Alıntı sen üzerine alınma ablamm.. bi dolu boyanıp sokağa cıkıyor sonra bakıncada baktı oluyor.. sözümüz kendini bilmeyenlere.. kendimi bilddiğime göre sorun yok o zamn..gerçi ben sabah kalkabildimde bi de makyaj kaldı... |
Ah Şu Kızlar...
RUZG4R´isimli üyeden Alıntı aman ablam olur mu sözüm meclisten dışarı ben çok fazla abartanlar için söyledim onu Biliyorum kardesim güldüm gercekten. bende o boya küpüne düşenlere karşıyım zaten |
Ah Şu Kızlar...
Hep derim hep de derim.. keramet ne yüzde ne makyajda, ne de kafada.. keramet yürektedir yürekte
İnsan başı açıkmış, kapalıymış, makyaj yapmış yada yapmamış, dini şöyleymiş, oymuş buymuş.. Bi insan insan olsun yeterki.. |
Ah Şu Kızlar...
ZeyNoO´isimli üyeden Alıntı Hep derim hep de derim.. keramet ne yüzde ne makyajda, ne de kafada.. keramet yürektedir yürekte İnsan başı açıkmış, kapalıymış, makyaj yapmış yada yapmamış, dini şöyleymiş, oymuş buymuş.. Bi insan insan olsun yeterki.. Yorumum sadece BUDUR olacak....... |
Ah Şu Kızlar...
KıRMıZı´isimli üyeden Alıntı siz bizi çekemiyorsunuz rüzgar facebook cerez sayfasında gördüğüm kadarıyla ben seni de badana grubuna katmıyorum kırmızı .. yav tamam sustum ben.. |
Ah Şu Kızlar...
sitem´isimli üyeden Alıntı Erkeklerin hepsi Öküz diyen kızlar,sabah o kadar makyajı hayvanat bahçesine gitmek mi yapıyorlar ?? Hahaha yahu ben bunları kızlardan duyunca tezlerimin kanıtlandığını görmüş olmanın mutluluğunu yaşıyorum Bin yaşa sitem |
Ah Şu Kızlar...
sitem´isimli üyeden Alıntı Erkeklerin hepsi Öküz diyen kızlar,sabah o kadar makyajı hayvanat bahçesine gitmek mi yapıyorlar ?? doğru söz |
Ah Şu Kızlar...
evet arz da onayladığına göre..Konu kapanmıştır..Dağılabilirsiniz..
|
Ah Şu Kızlar...
YoRuMSuZ´isimli üyeden Alıntı Hahaha yahu ben bunları kızlardan duyunca tezlerimin kanıtlandığını görmüş olmanın mutluluğunu yaşıyorum Bin yaşa sitem Bi kere kız erkek farketmez insan olsun bi kere Pardon ama kızların makyaj yapmasını anlıyoruzda, ya erkeklerin makyaj yapması ona ne diyorsun Adminim |
Ah Şu Kızlar...
Bizler makyaj yapmıyoruz, ama bakım elbette olacak. Bunu özbakım, özsaygı gibi sözcüklerle ifade ederiz
|
Ah Şu Kızlar...
bayanlardakide özbakım özsaygı...
|
Ah Şu Kızlar...
Maske kalınlığındaki pudra kaplı yüzler mi? Ya da o o bacaklarla giyilen o miniler ya da yapışan pantolanlar mı öz saygı
|
Ah Şu Kızlar...
bayanlarda ki ÖZ BOYA ÖZ BADANA olmasın..
|
Ah Şu Kızlar...
belki öle rahat/iyi hissediyolar kendilerini..önemli olan yakışması değil içinde kendini nasıl hissettiğin bence...
|
Ah Şu Kızlar...
makyaj yapmıyorum yapanada karışmam kızmam ancak dikkat cekecek şekllere giripte ortada salınan kendilerine laf atılınca olay çıkartan kız tayfasına sinir oluyorum..
|
Ah Şu Kızlar...
yapma kırmızı..O kadar da değil..
|
Ah Şu Kızlar...
YoRuMSuZ´isimli üyeden Alıntı Maske kalınlığındaki pudra kaplı yüzler mi? Ya da o o bacaklarla giyilen o miniler ya da yapışan pantolanlar mı öz saygı Tabikide hayır ama insanın insan olması öncelikli kişileri bu tarz şeylerle yargılanmaması taraftarıyım. Bende tasvip etmem abartanları hatta hiç makyaj yapmadım bence doğal olmak en güzeli. Oda o insanların sorunu ya, 10 yıl sonra bozuk bi ciltle yaşamaya razılar demekki |
Ah Şu Kızlar...
vallaa ben içinde rahat değilsem yakışsada giymem..etek çekiştirmek..bluzun sağını solunu düzeltmek bana göre değil...çuval olsun rahat olsun..
|
Ah Şu Kızlar...
Makyaja gelincede bi palyanço olmak var bidee asil duruşlu olan var..gerçi bende ikisde yokda basit sade bişi makyaj malzemem kalem rimel ikilisi baska bisi yok...
|
Ah Şu Kızlar...
Makyaja karşı değilim. Doğru makyaj (özbakım grubuna giren) bayanı daha bakımlı gösteriyor. Şu an bahsedilen şey abartılı yapılan "ben burdayım" tavrı makyaj demi
İnsanın kendisine saygısı olması çok önemli bu aynı zamanda özgüveni de getirir. Örneğin bayanda uzun saç hoşuma gider ama bakımlı ve özenle şekillendirilmişse Hatta biraz garip gelebilir ama uzun saçlı ve saç bakımını ihmal etmeyen bayanların kendisine saygılarının olduğunu düşünürüm. Gözümde bir adım öne çıkarlar |
Ah Şu Kızlar...
valla en rahat neyse onu giyerim,zaten bir yıldır kendimden geçmişim,lakin yerine göre abartısız makyajda yapar,giyinirimde,ama yakışmayan giymesin kardeşim,özellikle şu tayt modasından tiksindirdiler...
|
Ah Şu Kızlar...
YoRuMSuZ´isimli üyeden Alıntı Makyaja karşı değilim. Doğru makyaj (özbakım grubuna giren) bayanı daha bakımlı gösteriyor. Şu an bahsedilen şey abartılı yapılan "ben burdayım" tavrı makyaj demi İnsanın kendisine saygısı olması çok önemli bu aynı zamanda özgüveni de getirir. Örneğin bayanda uzun saç hoşuma gider ama bakımlı ve özenle şekillendirilmişse Hatta biraz garip gelebilir ama uzun saçlı ve saç bakımını ihmal etmeyen bayanların kendisine saygılarının olduğunu düşünürüm. Gözümde bir adım öne çıkarlar kel olanlarbakımlı olmak farklıdır,makyajın içine düşmek farklıdır...haklısınız |
Ah Şu Kızlar...
Makyaj yapan bir bayan olarak fikirlerimi dile getiriyorum.Usturuplu kendini bilen şekilde giyinen, karşıdan gelenler bu boya küpümü dedimeyen makyajıyla gayet bakımlı ve gayet hos görünülebilir. İlla bin kat fondeten far ruj vs olması gerekmiyor.O daracık pantolon içindede olmak zorunda değiller gayet şık kiyafetler var bunlarda seçilebilir. Makyaj yapan yada giyimine dikkat eden illa karşı cins icin yapmıyor bunları . Kendisi bir kişilik bu tamamen kişisel tercihi oluyor.
|
Ah Şu Kızlar...
YoRuMSuZ´isimli üyeden Alıntı Makyaja karşı değilim. Doğru makyaj (özbakım grubuna giren) bayanı daha bakımlı gösteriyor. Şu an bahsedilen şey abartılı yapılan "ben burdayım" tavrı makyaj demi İnsanın kendisine saygısı olması çok önemli bu aynı zamanda özgüveni de getirir. Örneğin bayanda uzun saç hoşuma gider ama bakımlı ve özenle şekillendirilmişse Hatta biraz garip gelebilir ama uzun saçlı ve saç bakımını ihmal etmeyen bayanların kendisine saygılarının olduğunu düşünürüm. Gözümde bir adım öne çıkarlar Makyaj insanı bakımlı yapmaz yaa ben buna katılmıyorum. İnsan derli topu düzgünse temizse yine bakımlıdır bence. Uzun saç olayına gelince bence bayana yakışan her zaman saçtır Bu arada bendeki uzun saç kimsede yoktur yani Annem saçını kimse görmüyor niye uzatıyorsun kestir diyip durur hep Ben seviyorum saçlarımı kimsenin görmesine gerek yok ben görüyorum yaa Sevmiyorum küt kesim yada erkek tipi saçları |
Ah Şu Kızlar...
arz-ı hal´isimli üyeden Alıntı kel olanlarbakımlı olmak farklıdır,makyajın içine düşmek farklıdır...haklısınız Aslında önemli olan sanırım yapmacıklıktan uzak durmak, doğal bir duruş ve özbakım (hafif makyaj) gayette şık duruyor. Ne keller gördük kendilerine has karizmaları olan |
Ah Şu Kızlar...
ZeyNoO´isimli üyeden Alıntı Makyaj insanı bakımlı yapmaz yaa ben buna katılmıyorum. İnsan derli topu düzgünse temizse yine bakımlıdır bence. Uzun saç olayına gelince bence bayana yakışan her zaman saçtır Bu arada bendeki uzun saç kimsede yoktur yani Annem saçını kimse görmüyor niye uzatıyorsun kestir diyip durur hep Ben seviyorum saçlarımı kimsenin görmesine gerek yok ben görüyorum yaa Sevmiyorum küt kesim yada erkek tipi saçları makyajdan kasıt boya küpüne girmek değildir,bir rimel yada kalemdir,uzun saç konusunda fazlasıyla katılıyorum sana zeynocum,yıllarca annem kıymamıştı,bende kıymadım ama hepsi gitti,şimdi çıkıyor yaza kadar küt olacak uzun saç olmazsa çıplak gibi oluyor insan |
Ah Şu Kızlar...
ZeyNoO´isimli üyeden Alıntı Makyaj insanı bakımlı yapmaz yaa ben buna katılmıyorum. Yapar Zeyno yapar Yeter ki doğru yapılsın, abartılmasın |
Ah Şu Kızlar...
doğru yapılan makyaj güzelliğe güzellik katar,yanlışsa batırır olanıda
|
Ah Şu Kızlar...
evet meselaa ben kendimin bakımsız halinide bakımlı halini de çok iyi biliyorum
bi kalemin bakışlarımı nasıl değiştirdiğini..rimelden rimele gözlerimin ne kadar değiştiğini rujun rengine göre nasıl bir hava verdiğini... |
Ah Şu Kızlar...
YoRuMSuZ´isimli üyeden Alıntı Yapar Zeyno yapar Yeter ki doğru yapılsın, abartılmasın O zaman ben bakımsızımm .. |
Ah Şu Kızlar...
ZeyNoO´isimli üyeden Alıntı O zaman ben bakımsızımm .. sen bakımsız değil doğal güzelsin...biz yapay |