![]() |
Bu Söz Doğrumudur ?
taparsan tepilirsin,tepersen tapılırsın .........
sizce bu söz dogrumu yada bu söz hakkında deneyimlerinizden yola çıkarak ne söyleyebilirsiniz.....:wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: |
Virgülün sol tarafı doğruda sağ tarafı yanlış kanımca :))
|
bnce çok dogru bi söz bnları ben yasadım gördüm :D
|
msn nickim 2 yılldır bu söss
weee imzam da bugrdüünüss gbii bnce bu söss %100 dogrudurrr |
bence taptığın kişiye bağlı,eğer tapılacak kadar değerli biriyse ,o zaten tepen biri olmaz
|
kesinlikle doğru yaşananlarla kanıtlanmış bi söz
|
HEM DOĞRU HEM DE DEĞİL AMA GENE DE GÜZEL OLMUŞ DAYI KIZI:img-clapping: :img-clapping: :img-clapping: :img-clapping: :img-clapping: :img-clapping: :img-clapping: :img-clapping: :img-clapping: :img-clapping: :img-clapping: :img-clapping: :img-clapping: :img-clapping: :img-clapping:
|
Canim Tatiam:))bu Sozun Çok Ama Çok DoĞru:))mutlu Olmak İstİyorsak Ikİlİ İlİŞkİlerde Tepmek Zorundayiz:))zaman Kaybetmeden Tepelİm ArkadaŞlar:)))
|
Cooookkkkkkkkkkkkk Dogruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
|
Bence bu söz kişiden kişiye değişiyo okadar kişi var karşılıklı seven ama bi yandanda bu söz çok doğru.Ama inanıyorumki bu sorunu cevabı kişiden kişiye değişir cnm...
|
bana doğru geliyor
|
bence doğru değildir.çünkü buradki kawram kesin bir şeyden bahsedıyor.onun için tam tersi durumlarda söz konusu olduğundan bana göre doğruluğunu kaybediyor..
|
Bence bu kendinle ilgili tapacağın kişiyi doğru secersen tepilmezssin, tepileceğini anladığındada tapmazsın ve sen bu arada tepdiklerine de dikkat etmelisin yanlış kişiyi tepebilirsin (Usta get Allahından ıstıfıll ol Allah yardımcın olsun)
|
Alıntı:
|
brave38 e katılıyorum :))
|