![]() |
ne o yanındaydın galıba he:))
arman geçtiğimiz gs maçını izlemeye gıtttığınde olay çıkardığı için polısler tarafından joplarla döwülmüş şu an heryerınde mordan renklerle geznıyormuş:))) |
angelesdream aslında bir hakermiş onla iyi geçinmek lazım yoksa hackleyebilir :)))
|
teveccüğünüz bayım:))
rebel aslında yeni zelandalıymış bırde boynunda we kulaklarında onlarca takı warmış (afrıka geleneklerınden bırı işte nede olsa o da oralı:)) |
kimse anlamaz sanıyordum ama anladın :))
angel küçük çocukları hiç sevmezmiş onları hep dövermiş (bilinç altı işte demekki zamanında onada yapmışlar ) :):))))))))))) |
rebelious aslında kendisi dövüyor küçük çocukları, ben gördüm. Özellikle böyle yanından geçerken k.çına bi' tekme. Çok mutlu oluyor. Ruh hastası işte...
|
İsimsiz karanlıın daha hale oyuncaklarıyla oynadıı yakın çevresi tarafından etraftaki tüm görevlilere duyurulmuştur..
|
ergenekonun daha hala yemeğe mama su ya bumbu dediğini bılıyormöuydunuz dostlarım:)))
|
en sevdıgı sey farelerın derısı yuzup guzelce kızartıp dana etı dıye ınsanlara satmak mıs
|
komşuların kızına asılıyor sapık terriy
|
gözyaşı o kadar çok ağlıyormuşkı yakında ewlerını su pardon gozyaşları basacakmış:))
|
angelın kafası kolay kolay hiçbişiyi almıyormuş 10 kere söylemen gerekiyormuş en az :)))
|
3tane mercedesim var işadamıyım yatım var kadtım var diyor yalanın bu kadarıda olmaz
|
ımzasındakı polat fotosuna aldanmayın o bı sahtekar ve yalancı cunku hayatında bı kere bıle kurtar vadısı ızlememıs olup kulaktan dolma haberlerle ıftıra atıo:D:weight_lift2:
. . . . dip not: arkadaslar cok ılerı gıttyysem sory :)):img-blind: |
scontlant alkoliyken yol kenarındaki arabaları tekmeliyor
|
Ule kalk gari bilgisayarın başından çiftleşcen yakında ........Dün bakkal amcanın kamyonunun tekerine çişerken Afife teyze seni yakalamış aslı varmı ....
|