![]() |
~~ :)) olur olur.. :) ~~
|
pardon ablacm yeni gördüm boşver yaa eeth isyanlardayım:))
bi değişiklik falan inş hayrlı olr reahatsız |
boşver ya buketcim, inan ilerde gülüp gecersin şimdi isyan ettiğin şeylere:))
ben şimdi lise yıllarıma dönebilsem aaaaah ah inan okulun möö sü iilan edilirim :))))))) |
bende zaten derslere verdim kendimi yaa hiçbişi takmıyorum ama su zaman bi gecsae:)))
|
~~ :)) Son pişmanlık hiçrbir zaman bi işe yaramıyor okaliptus xD ~~ Geriye dönebilsem bende çok şeyi değiştiririm ama nafile. Önemli olan yaşadıklarından ders almandır. ~~
|
ders aldım ama nafile :)))) okul hayatım biteli cok oluyo :)))))
inşallah işe girerimde ozamanlarımda dersime harcamadıgım enerjimi işime harcarım bende :)))))) |
~~ :)) Ben girersem sende girersin inşallah xD ~~
|
neyse ben çıkyım size iyi sohbetler anılarınızı tazelein:)))
bende yatıyımda yarın liseme gidiyim:))) iyi gecelerrrrrrrrrrrrr |
aaaaaaa ama neden öle diyorsun benim işimi duanla senin işe girmene baglıyorsun
de ki ikimizde girelim inşallah de :))))))))) |
canım bende yatıcam şimdi, kıs hakikaten bu saatte pc basında işin ne senin
bi daha görmim hafta içi bu saatte seni:)))) |
~~ bukettt bir lise öğrencisinin bu saatte pc başında ne işi var hakikaten :O Zzzzz Bi daha görmiyelim git yat uyu çabuk :D ~~ okaliptus inşallah beraber bi işe gireriz :D ~~
|
ya valla konu arasirtiıorum iftara kadar çalısıp yatcam yani yatıyorum..bi yandanda sizle konusuorum..neyse ben kaçtımmm
|
~~ İftara kadar mı ? Sahur olmasın :) Neyse iyi uykular sana derslerinde başarılar. ~~
|
canım dikkat et kendine
yarın sarhoş gibi olucan okulda, bide ramazan vakti, oruc da var hastalanırsın böle yaparsan haberin olsun tatlı ruyalar sana.. |
~~ Gönlünü nasıl alsam bilmem ki.. :S Çiçek sever misin bilmem ama bak sana en sevdiğim çiçekleri getirdim.. :sm_rolleyes: ~~
http://www.antoloji.com/siir/media/6...389063_485.JPG |