![]() |
sende büyüksün o zaman
yaşını bilmiyorum ama büyüksündür herhalde bannnnnnnnnn |
Sen esk.liydin dimi işte banlanmak için süper bi sebepppp..
BANNNNNNNNNNNNNNNNNNN |
ama banlanmak için en en en birinci sebep burdurlu olmak seni süresiz banlıyorum!!! |
hah hah haaaa ........Ben seni hep aralıksız kesintisiz kefilsiz şartsız şurtsuz ulaaa ben seni deli gibi .... BANNNNNNNNNN |
yaşlı olduğun için bannnnn |
Ne oldu sebep bulamadınmı haaaa.....Ben bulam senin yerine istersen haaa..İstermisin...
Yavaş olduun içün BANNNNNNNN |
ama ben bir tek buraya yazmıyorum ki :((((((
yavaşsın dediğin için ban |
Sadece buraya yazmıon haa ee hakkettin ozman sen Kocaman BANNNNNNNNNNNNN
|
benden çok mesajın olduğu için ban
|
Hep aynı avatarı kullandıın içün BANNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN NNNNNN
|
ruh halin gözükmediği için ban
|
Yafff karnım aç uykum varr sen durmadan banlıon beni demıokinki bu çocuk açmı ayagında corabı varmı...Ama olmazki böle senin yaptıını tokatlılar yapmaz ..Senin karnın tok sırtık pek tabiii tek eksiin ban onuda be n tamamlıom ohhh ne güselll..Al sen yemek vermesende biz ban veririz
BANNNNN |
mız mız oldugun icin ban
|
gıcık olduğun için ban
|
Coştummu herkesi coştururum....Hade coşun baammmm..BANN BAN BAN
|
ilk defa masumsun ban
|
Ben hep masumum sende hep düşüncelisin BANNN
|
ruh halin artık gözüktüğü için ban
|
tembel olduun içün bannn
|
şubatta üye olduğun için ban
|
torpilli olduunuz içün bannn
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
bi açıklama istediiniz içün BAN BAN BAN BAN BAN
|
sen de açıklama yapmadığın için ban
|
Alıntı:
sen görebiliyor musun ctn ban |
Alıntı:
ergenekona ban ban ban |
yafff hernese fasla uzattıınız içün bannnnnn (Yafff sadece bi neden uyduruom aklımada o geldi onu yazdım neye alınıonuz bu kadan)))BAN BAN BAN
|
Alıntı:
|
Alıntı:
ban |
BANNNNNN ulaaaa hepinize BANNNNN ula yaranızmı var da bu kadan gocunuonuzzzzzz....Ben ölesine sebep uydurdum dıom BANNN BANNN BANNNN
|
Alıntı:
|
Alıntı:
ban işte ergenekon |
yafff kırdıysam özür dilerim ama siz bilirsiniz isterseniz inanın ölesine söledim......
BANNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN |
ban işte ban nedensiz ban
|
Mutlu + aşık olduun içün bannnn bide sebepsiz banladın BANNNNNNNNNN
|
o zaman bahahalar da banı hakeder ban
|
Hade yaa sen daa önce onun içün banlamıştın beni ama ben seni hiç bu nedenlerden dolaı banlamamıştım durmadan aynı sebepleri kullandıın içün BANNNNNN
|
seninle ilgili ne nedeni bulayım ya şımarıksın bahahasın burdurdansın daha ne olsun ban işte
:d |
bul ne bilem ben bul bişiler işte ben nası buluom....Mesel şuan kahve içtiin içün bilmeden konustuun içün ban ban ban
|