ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Geyik Odası (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=156)
-   -   .....::::...ForumSinsi Gececileri...::::.... (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=2053)

doctor88 05-29-2007 12:11 AM

neiş arkadaslar herkes duygulu..

speed 06-15-2007 03:49 AM

uykum gene kaçtı bu saattee uyuyamıyorm offffffff offffff...

*scotland* 06-17-2007 03:47 AM

HEYyyyyyyyyyyyyyyy
milet butun öss sınavın a gırıcek arkadaslarıma basarılar dılerım hepınızın kalemını operım ama sızden bı ıstegımvar sınavdan sonra kalemızını kırın ve masanın ustune bıraqın bıraqmasanızda kırın sıtres atarsınız:D neyse allahtan umıt kesılme zz olmassa da baska zaman :D kısmet ne de olsa:D
hadı ıı geceler arkadaslar baska bı forum sınsı gecesınde gorusunceye deq kendınıze ıı baqın ;) butun arkadaslarımın gozlerınden optm muckk....

bukettt 06-25-2007 01:09 AM

ya birileri gelsinde sohbet edek uyku falan kalmadı.

YOLKESER 06-25-2007 01:13 AM

*Aşk ilkokulda kalp çarpıntısı ortaokulda dudak şapırtısı lisede yatak gıcırtısı üniversitede bebek zırıltısı
*Bazı rüyalar diğerlerinden çok uzun sürer. Bazıları da çok çok güzel.Benim en uzun ve en güzel rüyamsın sen KaRyA'm...
*Kül olmuş ateş yanarmı,buz tutmuş su akarmı,şu gözler seni sevdi BAŞKASINA BAKARMI!
*Solmadan gel artık aşkımın gülü, olsada konuşsa kalbimin dili küçücük dünyamda birbilsen seni görünmez yazıyla yazdım kalbime
*Bazen bir dakika birgün gibidir.bazende birgün bir dakika gibidir.zamanı değerli kılan tek şey yanımdaki senin varlığındır..
*On kişi sev dokuzuncusu olayım bir kişi sev sonuncusu olayım!
*Bir aşkı paylaşmak için çok geç,bir paylaşıma aşık olmak içinse erken.Bir sevda yerimden vurdu zaman.Şimdi sana söylenecek tek bir cümle;bende sana yetecek kadar ben kalmadı..
*Eğer onun için herşeyi göze alıyorsan, onu her an düşünüyorsan,onun için ağlıyorsan,o senin için tekse,o senin için herşeyden değerliyse,onun bir gülmesi senin için dünyalar demekse... siz aşıksınız...
*Eğer sevdiğin seni terk etmişse onu kendi haline bırak eğer sana dönerse zaten senindir, sana dönmezse zaten hiçbir zaman senin olmamıştır.
*Bulutlara yükledim özlemimi; şimşeklerle çaktı
*Biz denizci değiliz her limanda sevgilimiz olsun, biz liseliyiz sevdikmi birkere severiz...

Bunlarda benden bazı güzel sözler ilgisinin çekenlere...

bukettt 06-26-2007 01:59 AM

pffffffff....şansıma benimde kimse yok gene ya.......................

RaHaTSiZ 07-31-2007 01:48 AM

~~ iyi GEceler miLLEt :) KimsecikLEr varmı ßaqim ? :) ~~

bbk 07-31-2007 01:51 AM

var gibi sanki:) nasılsın rahatsız

RaHaTSiZ 07-31-2007 01:53 AM

~~ Merhaßa bbk şükürLEr oLsun ßiraz moraLLer ßozuk ama önemLi deiL, Sen nasıLsın ßaqaLım ? Yahu ßen gELmişim ßi hojgeLdin diyen yoq Neler oLdu ßu Foruma ßöyLe ~~

bbk 07-31-2007 01:57 AM

bende iyi sayılırım sağolasın. foruma laf yok şimdi dört dörtlük biyer:) işleri vardır arkadaşların.
kaplan ve tatiadan sora gördüğüm en düşük üye nosu sende bu arada sende baya eskisin.

RaHaTSiZ 07-31-2007 02:00 AM

~~ :)) Yaa Yaaa..YasLandık ßiz :)) GençLer iLe devir Daim oLayına Girdiq ßiz Ortadan kayßoLduk GençLErin önünü AÇtık ama ßakTım ki Foruma ßi haLLEr oLmus Ses Yok GürüLtü Yok ßune uLEaynnnn :)) Neyse GüzeLLiştRiriz Yine ßurayı Eskisi gißi. ~~

bessraa 07-31-2007 02:13 AM

aaaaaaaaannnnnnnaaaaaaaaaaaammmm nolluossss....
herkeeesssseeee iiiii gceellllleeerrrrr...
yogunn biii sitee grme chaballarımdann sonnaamm bashardımm we artkn sitedeimm..xD

iiii gcellerr millethh nassıllsınıss..xD

RaHaTSiZ 07-31-2007 02:21 AM

~~ HojgeLdin Fıstıq :) ha şöLe ya Uyumayın uLeaynn :Pp ~~

bessraa 07-31-2007 02:24 AM

hoshhbullduqq..xD

annaamm yoqq bbk wardıı bn gelldimm chıqtıı..xD
choq dıshllanmısh hissttim kndimi..xP

RaHaTSiZ 07-31-2007 02:28 AM

~~ :)) uyuya kalmış oLmasın sakın :)) ~~