![]() |
ne demek söyleyseniz tehdit mi ediosun sen....sen de bana toypilli deyip duyuosun
|
N tehditi bee sevmem ben öle seyleyi...Ölesine paymaklayım nei yazmak istiosa onu yazıom...Ona bakaysan bende sizden şüpelenıodum...
|
şüpheleniosan sööle kendi kendine düşünme tmm mı biz en azından düşünceleyimizi söölüyoyuz....ayyıca iki tane isim alan sensin biz diiliz hıhh
|
EEE sölemedikmi peki iki ismimiz olduunu...Ayak mı yaptık yoo..Şüphelenıodum ama ayman görmüş buycuu aytık şüphe yok ...Anladın sen onu??
|
hee siz şüphelendiğiniz için mi kaydeşimin msn ini aldınız
|
ayman almış göyüşmüş..benim pek msn ile işim olmaz böle daha süpey...ben sadece ona söledim ben şüphelenıom dedim aynı kişiley bunlay dedim oo yok abi deilley ben buycuyla konustum dedi msnden ii taam dedim ben hem olsaydınız bile bi soyun olmazdı benim içün ...
|
benim için bi soyun olur demiyoyum zaten ama sen giydiğinde o yok o giydiğinde sen yoksun şüphelendim ve sööledim sen de bi daha söyleyseniz falan falan falan dedin
|
yaafff sıkıldım aytık.heykes aynı şeyi sölüoo heykese bi açıklama yapmak sıktı benii..Yafff zati kimsede inanmak zoyunda deil amma ben hayıy dedikçe üstelemeleyi beni kızdıyıyo...
|
seni üsteleyen yok tmm mı sadece en başta soydum ve sen de bi daha soyaysanız falan dedin bak bakalım geçmişe ben soydum mu başkalayı soyuyo diye neden bana dikleniosun
|
ulaaa diklenmıom...Hastalık seni biyaz yanlış anlamaa itio heyal..
|
bence sen söölüosun söölüosun sonya yanlış anladın diosun
|
ne söylüyoyum..nee ???
|
ayy tmm ya bişi demedin tmm ben en baştan beyi yanlış anladım tmm mı
|
taam...yafff bişi daa diimmi sana yok ama yaa sölemicem soya kızıosun..
|
sööle bişi diyeyim mi deyip söölememek olmaz sööle
|
iii sölüyom sıkı duy..Dün bi tane hamam böcei göydüm bi göysen kafayı yeydin yafff gülmekten az kaldı çatlıodu böcek...
|
aman ya dalga geçme sööleyeceğin bişi vaysa sööle
|
ii bee sende biyaz güldüymee çalısıoz seni moyalin biyaz daa düzelse bi zayayımı oluyyyy...
|
yok bi zayayı ok...neyse ben çıkıoyum buycu bilgisayay başına otuyacakmış işi vaymış....göyüşüyüz.byebye
|
göyüsüyüsss....
|
eyg abi buyalayda mıısn
|
sayılıyım...İnteynet gidip gelıo...
|
eee daha daha nasılsınızz
|
biz ii yiz sen nasılsın bakem
|
bende iiyim saolll