![]() |
Yorum tarzı...
|
ruh hali..
|
Mutlu tavırları...
|
parmaklarının klavyeye basış incelii..
|
Espirili sözleri ve güldürme yeteneği :))
|
|
Kısa yorumları...
|
Karşısındakini gerçekçi konuştuuna inandırması
|
dalga geçişii
|
boyu...
|
Bence sitedeki dğer cimbomlulardan daha fanatik olması:)...
|
Bu sitedeki herkese zerafeti yakıştırırım, zaten onlar da üstlerinde taşırlar o zerafeti. Ama suskun'un sözlerinde, düşüncelerinde hatta önsezilerinde bile bir zariflik var sanki. Hiç kimseyi edemediyse -ki hiç sanmıyorum- bile beni kendisine hayran bıraktı...
|
choq sıcaq kanllı ollmasıı
|
Avatarındaki o şirin kız gibi gülümseyişi...
|
Teşekkür ederim isimsizkaranlık o senin kalbinin temizliğinden dolayı olan düşüncelerindir......İnan senin edebiyatın kültürünün karşısında benimki bir hiç..yinede teşekkürler...İltifatların insanı çok mutlu ediyor doğrusu....:))
bessraa çok tatlı ve şirin yazılarına ve yorumlarına dayanark oluşturduğum fikrime göre.... |
Ben gene de senin hafızalarda iz bırakan bir insan olduğunu iddia ediyorum suskun...
|
Teşekkür ederim sende edebiyatınla insanlarda derin bir iz bırakan ve kişiliğini böyle ortaya koyan birisin...
|
Ve sen de sözde bile acımasızlık edemeyecek kadar iyi niyetinle sivrilerek kendini masumca sevdiriyorsun suskun...
|
oooo illtifath yapıonuss ama :(((
yaahh neii farkllıı isimsiz bi anda bölle edebii knushmallar yaphmaa bashlladıı sashırdımm walla nollduu bi anda deishti |
E, o yönüyle farklı işte bessraa, senin sürekli olan neşeli konuşmalarınla diğerlerinden ayrıldığın gibi...
|
cana yakınlığı
|
Çok kırılgan ve hassas bir kalbe sahip olması...
|
acılı :)
|
Bulantılı:))
|
|
Ruh hali:(
|
sözleri
|
paylaşımları:))
|
gözleri
|
Açıklamalrı ve sade uslubu
|
memleketi
|
|
Sİneklerle Olan İlİŞkİsİ
|
aynı işyerinde olmamız
|
Ağırbaşlılığı...
|
~~Çok DüşünceLi..~~
|
Şu neşesiyle ve bezgin olarak gösterdiği ruh haliyle gülmekten bezmiş gibi geliyor bana. Gülmekten bezen bir arkadai :)
|
~~keşKe Dediqin gißi oLsa herŞey...O HerkeSin çevresinde oLmasını isteyeceqi ßiri...~~
|
Teşekkürle Rahatsız.
Hüznünü zarif ama acıklı olmayan sözlerle anlatabiliyor Rahatsız, ve bu yönüyle de diğer arkadaşların arasından sıyrılıyor bir nebze... |
güzel fikirleri
|