![]() |
Cevap : Günün Fıkrası :)
Ana Yüregi
Kizin biri annesi ile konusuyormus. Annesine sormus : - Çocuk nasil yapilir? Anne cevaplamis : - Aksamleyin yatmadan yastigin altina bir seker koyarsin sabahleyin çocuk olur. Çocuk bunun üstüne aksam yastiginin altina seker koyar. Sabah kalkinca surati kirmizi yanagini karincalarin isirdigini görmüs, sonra karincalara bakarak : - Simdi sizi öldürürdüm ama ana yüregi dayanmiyor... |
Ates Etme
Temel Afrika ya safariye gitmis. Ilk günün sonunda gece otelin lobisinde avcilar konusuyormus. Ingiliz : - Ben bugün 1 gergedan vurdum... Fransiz : - Ben de 1 aslan vurdum... Temel : - Ben de 1 nosut vurdum... Ingilizve Fransiz anlamamis ama cehaletleri belli olmasin diye de sormamislar. Ertesi gün yine ava gidilmis gece yine toplanmislar. Ingiliz : - Ben 2 kaplan vurdum... Fransiz : - Ben de 1 fil vurdum... Temel : - Ben 4 nosut vurdum... Ingiliz dayanamamis sormus : - Kusura bakma ama nosut nasil birseydir? Bunca yillik avciyim hiç duymadim... Temel : - Ben de ilk defa burda gördüm. Kara kara birseyler insana benziyorlar. Ellerini kaldirip nosut nosut diye bagiriyorlar (Nosut = No shoot = Ates etme )... |
hepside çok güzel pesimist emeğine sağlık.....
|
Alıntı:
|
Yumurta Kimin?
Iskoçyali nin tavugu Ingiliz in bahçesine yumurtlamis. Bir tanesi : - Tavuk benim, yumurta da benimdir... Digeri : - Benim bahçem, yumurta da benimdir... En sonunda Iskoç : - Bu böyle sürer gider. En iyisi birbirimize birer tekmeatalim. Yerde en kisa süre kalan yumurtayi alsin... Ingiliz kabul eder. Iskoç un önce tekme atmasina karar verirler. Iskoç en agir postallarini giyip gelir. Iyice bir abanip Ingiliz in bacaklarinin arasina bir tekme atar. Ingiliz yarimsaat sonra ancak kalkar ve tam Iskoç a tekme atacakken Iskoç : - Al senin olsun, bir yumurta için degmez walla... |
Gümrük
Trabzonla Rize arasinda bir zamanlar gümrük varmis. Temel hergün bisiklet ve önünde bir kum torbasiyla gümrükten geçermis. Bir gün Gümrük Memuru bu durumdan kuskulanmis ve Temel e sormus : - Dur. Ne geçiriyorsun gümrükten? - Kum... Memur kum torbasina elini sokmus karistirmis gerçekten sadece kum varmis torbada. Bu olaydan sonra Temel yillarca gümrükten bisikletle önünde kum torbasi oldugu halde geçmis. Yillar sonra Trabzonda bir kahvede Temel ve Gümrük Memuru karsilasmis. Gümrük Memuru : - Ula Temel artik emekli oldum sana birsey yapamam gerçekten ne geçiriyordun gümrükten? - Bisiklet... |
Latince Ad
Hasta, doktora derdini anlatti : - Sabahlari bir türlü yataktan kalkamiyorum. Canim hiç çalismak istemiyor. - Sikayetiniz bunlar mi? - Evet. - Bunun adi, tembellik. - Biliyorum, doktor. Ama patronuma hastayim demek için bunun Latince bir adi yok mu? |
paylaşım için teşekkürler
|
Alıntı:
|
Cliffhanger
Iki dagci varmis. Birisi kekeme imis. Agri Dagi nin tepesinde kamp kurmaya karar vermisler. Arabayi asagida birakip esyalari yüklenip daga çikmaya baslamislar. Yari yola gelince kekeme olan : - Ça..., ça..., ça... - Sen simdi söyleyemezsin, yukari çikalim söyle! Yukari çiktiklarinda kekeme : - Ça..., ça..., ça..., çadirlari asagida unuttuk... - Çabuk inip alalim!.. - Sa..., sa..., sa... - Zamanimiz yok asagida söylersin!.. Asagi inmisler, kekeme : - Sa..., sa..., saka yaptim!.. |
süper yaa :D tşklerr
|
harikaa....
|
Alıntı:
Alıntı:
|
Kopya
2 laz imtihanda yan yana otururlar... Temel sorulara bakar cevap yazamayacagini anlayinca bos kagidi verir ve disari çikar... Arkadasini bekler... Sonunda imtihan biter. Temel : - Ula Dursun imtihanin sonuna kadar bekledun... Ne ettun? Dursun: - Bos kagit verdum... Temel : - Ben bos kagit verdum sen de bos kagit verdun, aklima ne geldu biliy musun : ikimiz de yan yana oturiyduk... Sakin ögretmenler kopya çektu diye sinifta pirakmasunlar!.. |
Modern Hapishane
Modern bir hapishaneyi gezen gazeteci çigliklarin geldigi bir odanin önünde durdu : - Bu çiglik da ne?.. Hapishane yetkilisi : - Burasi elektirikli sandalye odasi. Bir zenciyi idam ediyoruz... - Peki niye çiglik atiyor? - Eletirikler kesildide mumla idare ediyoruz... |