![]() |
Herzaman saymaa devam kardes sana iftira atamam cünkü sen gerçek galatalı deilsinnn...
|
DİYOSUN VE EBNM KALBİMİ KIRIYOSUN BİLİMYORUM YANİ NEYSEM ÖLE DİYOSUN nasıl adm degiştirdgini belli ediyosun
|
Peki ozman gel bak senle bişi yapalım sen bana sor ben sana soraım çıkartalım ortaa en harbi cimbomluu...Kapişşşş
|
Tamm Ozmansa Nasil İstersen Öle Olsun
|
Gerek kalmadı ancak has galatalı gözü kapalı hemen böle savaşır..Sen benim paşamsın loo..AMA bi ifitra atem demi...Sabah kaltıında yüzünü yıkamıon dimi..
|
kuru ıftıra..
hey ...üstteki...sen futbol maçlarına çıkarkene pembe parlak tokayla sahaya çıkıyorusn ..sakın ınkar etme |
Evet inkar etmıom amma kimin için senin için ... Eeee sende itiraf et amma ne koşturmuştum seni peşimden.. |
hadı yaa..bak seeeeeeeeen..ben neden hatırlayamıyorum acaba:))
erge renk körüymüş o yuzden ehlıyet alamıyormuş ya yazııııık |
Farketmez ben bölede idare ederim seni..Boynuzlandıını bi türlü kabullenemıon biliom. |
nnnnnnnnnnnayırr yyyyyyyyyyalnnnnn
üsttekine doğumgununde transparan kırmızı gullu gomlek hedıye etmışler hıı bıde g-strıng |
Haaa sana gönderdiklerimi dıon..Yalnız o notta öle yazmıodu.Bunu doğum günümde bana verdiler sevgilime verdie bende sana yolladım.. |
nasılda kıwırıyorsun beee...asena senın yanında halt etmış walla ergenekon:))
üstteki daha sonic oynuyormuş:))bebeeeeee |
Sonic oda nedir... Üsttekine artık iftira atmak istemıom artık çünkü anlamıo artık alışkanlık yapmış.. |
bende sana iftıra atmak ıstemıyorum...
nolcak şimdik |
Ama ben saka yaptım.Haa bu arada sana geri dönmem asla..Sen beni çok üzdüüünn |