![]() |
Müslüm Gürses Şarkı Sözleri
Yaşamaya Hasret Bıraktın Aşk'ı oynanacak kumar mı sandın
Seni seven kalbi dertlere saldın Tanrının verdiği canı sen aldın Beni yaşamaya hasret bıraktın Esirim kaderin tuzaklarında Ezildim hayatın sokaklarında Kül oldum bu aşkın ocaklarında Beni yaşamaya hasret bıraktın Sahte gülüşünle girdin kalbime karşılık vermedin benim sevgime Düşürdün canımı kendi derdine Beni yaşamaya hasret bıraktın |
Dünya Ne Hale Gelmiş Dünya ne hale gelmiş
Sevgi yalan dostluk yalan değil mi İnsan oğlu çok değişmiş Sevgi yalan dostluk yalan değil mi Yıllarca sevip saydığın Sözlerine inandığın Dertlerine katlandığın Dostlar yalan sevgi yalan değil mi Bak gelip geçiyor zaman Gerçek bir dostun oldumu Bak inleyip duruyorsun Gelip halini sordumu Sordumu arkadaşım Ben sorana rastlamadım Kim bulmuş gerçek bir dost Ben bulana rastlamadım Feryadım sanki bir şarkı Zevkle dinliyor dostlarım değil mi Senin neye yandığını Sanki bilmiyor dostların değil mi Baksana rengin sararmış Siyah saçların ağarmış Gözlerin neden kararmış Sana günah sana yazık değilmi |
Yaşamak İçin Topraktan var olan insan oğluna
Tanrı can veriyor yaşamak için Yalnızlık yaraşmaz tanrı kuluna Sevmek gerekiyor yaşamak için Bazen sevdiklerin terk edip gider Sanırsın yok olur bütün ümitler Bitmeyecek gibi gelse de dertler Katlanmak gerekir yaşamak için Herkes yarınından bir ümit bekler Her doğan güneşle silinir dertler Zannetme buhayat hep böyle geçer Sabretmek gerekir yaşamak için |
Fark Yaraları Tanrı yazar kullar çeker günahı
Bir ezziyet bin isyanı getirir Bağrımıza dostlar sıkar silahı Bizi bu dost yaraları öldürür Sevdi sanıp ölesiye severiz Gün gelir terk eder neden bilmeyiz Yıllar geçer dağ olur hasretimiz Bizi hasret yaraları öldürür Bizi bu aşk yaraları öldürür Yaşantımız sanki ateşten gömlek İçimizden gelir bin defa ölmek Hakkımız değil mi bizimde gülmek Bizi bu fark yaraları öldürür |
Usta Çilesiz bir günüm olmadı gitti
Bilmedim ömrümün suçu ne usta Allahın gücüne gider mi bilmem Verdiği bu candan ben bıktım usta Mutluluk kapımı çalmadı gitti Dalımda bir yaprak görmedim usta Murat yalan imiş, umutsa hayal Böyle yaşamaktan bıktım ben usta Bu kötü yazıma kader diyorlar Dertler zincirine vuruldum usta Gittiğim bu yolun dünüşü yoktur Hakkını helal et elveda usta |
Aşk Yüzünden Yarabbim sabır yarabbim sabır
Bir vefasız gönlümü doldurdu kahır Yalnızlık zulum,sensizlik ölüm Çaresizlik büküyor boynumu benim Zaman böyle geldi geçti Sevenler hep sevda içti Aşıkların kaderi bu Ayrılıklar bizi seçti Aşk yüzünden aşk yüzünden Her gün öldüm öldüm dirildim Vallahi doğru gözüm kör olsun Evvelce böyle değildim Sana olan bir saygım var hala Seninle bunca yıl tükettik Ayrıda olsak yinede dostuz Biz bu günlere beraber geldik |
Kalbini Mahşere Götür Kalbini mahşere götür istersen
Sana verilecek sevgi yok bende Yılları su gibi boşa harcadın Uğrunda ölecek takat yok bende Gençliğim kuş olup uçtu elimden Mutluluk sözcüğü düştü dilimden Küllerim savruldu yıllar önceden Sana verilecek sevgi yok bende Zannetme suçunu maziye gömdüm Zannetme uzakta özleme döndüm Zamanla içimde kararıp söndün Sana duyulacak özlem yok bende |
Bu Ayrılık Neden Oldu Ellerini çekip benden
Yarim bugün gider oldu Hem sever hem sevilirdik Bu ayrılık neden oldu Yar aşkıyla yana yana Ayrı düştüm ellere ben Ama senden ayrı geçen Yürek değil beden oldu Yandı yürek kebap oldu Gül bahçemde hazan oldu Belki senden ayrılmazdım Bu ayrılık neden oldu |
müslüm gürses şarkı sözleri - müslüm baba şarkı sözleri - müslüm gürses şarkıları - arabesk şarkılar
|