ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Tanışma Odası (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=145)
-   -   Haftanın Konuğu (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=55367)

sudenaz 09-16-2008 10:08 AM

Cevap : Haftanın Konuğu

Alıntı:

Gözyaşı tafarından gönderildi (Mesaj 236497)
Bir soruda benden gelsin o zaman evleneceğiniz kişi nasıl biri olsun ve evlendiğinizde nasıl bi yerde kalmak istiyorsun onun ailesimi kendi ailen mi yoksa sadece beraber mi ? : )

bir soru demiştin ama Gözyaşı=)neyseee konukluğun için öncelikle tşklr...
soruya başlasam iyi olur=)istediğim sorduan başlayabilirim heralde=)yakışıklı,edebli,dinine düşkün beni seven en önemliside komik olsun(babam gibide sert olmasın dipnot)
diğer sorunun cvbı ise nasıl bir yerde kalcağım önemli değil eşim nerdeyse onun yanında olurum=)
son soru ise ne onun ailesi ne benim ailem olsun ikimizde arada kalmayalım yani sadece beraber=)

Gözyaşı valla terledim baya uğraştın mı bu soruyu sormak için=)

Gözyaşı 09-16-2008 10:13 AM

yok jnm daha bu başlangıç sen beni terletmiştin daha sonra yine gelecek daha haftanın başında sayılırız : )

sudenaz 09-16-2008 10:14 AM

yandık desene:42:42:icon_sorry::57:

akşam görüşcez cnm unutma yani=)hatırlatıyımda....

merve16 09-16-2008 10:48 AM

sudenaz sevdiğin için her şeyi yapar mısın?

sudenaz 09-16-2008 10:51 AM

Alıntı:

merve16 tafarından gönderildi (Mesaj 236511)
sudenaz sevdiğin için her şeyi yapar mısın?

merve kötü kötü kokular alıyorum =)bu soruda yoksa bi pcmi yanıyor hakkaten yah labaratuvarda bişey var ama neyse=)
sevdiğim için eğer gerçekden seviyorsam imkanlar dahilinde herşeyi yaparım tabi cnm=)konukluğun içinde tşkler bitanem....

merve16 09-16-2008 10:55 AM

benim de burnuma kötü kötü kokular geliyo valla pcler yanıyor galiba ee sabahtan beri internette olunca dayanamadılar herhalde...neyse
ya mesela sevdiğin için takımını değiştirir misin?

sudenaz 09-16-2008 10:58 AM

Alıntı:

merve16 tafarından gönderildi (Mesaj 236514)
benim de burnuma kötü kötü kokular geliyo valla pcler yanıyor galiba ee sabahtan beri internette olunca dayanamadılar herhalde...neyse
ya mesela sevdiğin için takımını değiştirir misin?

ay bende çok önemli birşey sandım=) asla değiştirmem o değiştirsin biliyodum sonucu fenere getirceğini ama ben GS den dönmem merak etme güzelim sen=)ama sende elbet bir gün gsli olcaksın herkes doğru yolu bulcakdır=)

merve16 09-16-2008 11:04 AM

asıl sen FB li olup doğru yolu bulcaksın canım gs nin pek doğru bir yol olduğunu düşünmüyorum neyse cevap için teşekkürler...

sudenaz 09-16-2008 11:05 AM

neyse bende tşk ederim ederim senin bu konu için tartışmam canım zaten =)

Gözyaşı 09-17-2008 10:27 AM

yemek yapmayı severmisin güzel yaparmısın ne tür yemek yapmayı seversin hamur işleriyle uğraşırmısın eğer bilmiyorsan öğrenmeyi düşünüyormusun yoksa daha küçüğüm şimdi olmaz mı diyorsun : )

sudenaz 09-17-2008 10:56 AM

Alıntı:

Gözyaşı tafarından gönderildi (Mesaj 236607)
yemek yapmayı severmisin güzel yaparmısın ne tür yemek yapmayı seversin hamur işleriyle uğraşırmısın eğer bilmiyorsan öğrenmeyi düşünüyormusun yoksa daha küçüğüm şimdi olmaz mı diyorsun : )

Gözyaşı arkadaşım konuluğun için tşkler ;
soruya başlıyım ben hemen=)yemek yapmayı severim kafamı dağıtırım binevi öyle düşünüyorum istediğim herşeyi yapabiliyorum çok şükür hamur işlerini pek sevmem ama güzel yaparım yani yemek yapma konusunda hiç problemim yok yani küçüğüm şimdi olmaz diye bi kelime hayatımda kullandığımı hatırlamıyorum=)

merve16 09-17-2008 11:03 AM

evlenince kocanın ayaklarını yıkar mısın?

sudenaz 09-17-2008 11:15 AM

O yıkarsa bende yıkarım diyormuşum=):P yıkamam valla çok bekelr=)

konukluğun için tşkler...

Gözyaşı 09-17-2008 01:17 PM

Alıntı:

sudenaz tafarından gönderildi (Mesaj 236649)
O yıkarsa bende yıkarım diyormuşum=):P yıkamam valla çok bekelr=)

konukluğun için tşkler...

Ya bazı erkekler yaptırıyor bende yıkatmam ama bazı kadınlarda yıkamak hoşuna gidiyor galiba : ) filimlerde görüyoruz değil mi sudenaz

[KAPLAN] 09-17-2008 01:36 PM

Hayatınıza dair aldığınız kararlarda genelde sizin tercihleriniz mi etkili olur ?