![]() |
Cevap : Bir Sözde Sen Ekle Özlü Ve Anlamlı Olsun
! Birgün gözlerimden gözlerin silinecek, Artık ellerime ellerin değmeyecek..
> Bu son yol sana, Bu yol düş sana, Bu son söz sana... > Bakma arkana,karanlıklara, Elin derdi yok acın hep sana... Yolun ayrıldığı, Gidenin dönmediği, Çarenin olmadığı, Yerde bekliyorum seni... |
> Senin derdin kendine, Kimden ne fayda gördün söyle ? Senin derdin kendine!
> Gidenin ardından bakma, Düşme peşine! Kimden ne fayda gördün ki, Niye bu çile ? > Ağlayan gözler aslında, Gülermiş bakarken ardımdan, Özledim derken aslında, Başkası geçermiş aklımdan! > Unuttum dedim aslında yalandı, Çıkmaz aklımdan, Alıştım dedim aslında, Kendimi kandırdığımdan! |
Tık..! Tık..! Kim o ?..! (-ßhen A$k..!-)ßi Si*Tir qiT yha.. !:
|
ucurumdan duserken tutunacak dalim olsan seni kirmaktan korkarim
|
Topraktan geLdi insan,, yine toprağa dönecek..
|
pŞman deiLmiŞm qbi qörnSemde bnmDe kesKeLerm 0Ldkca fazLa asLnda .. !
|
derdi var demez derdini sakli yapar elden kabrini
|
sNi kaYbetmk en Büyk kazaNctır !
|
Ben düşmanlarımla başa çıkabilirim. Allah, beni dostlarımın şerrinden korusun. :rolleyes:
|
eski rüzgarların sözü geçmez terkettikleri dağlara...
buda benden olsun.. |
Sen Aşkın Ta KendiSisin Seni beklemek, açılan her kapının ardında seni aramak ..
Çalan her telefona sen diyerek koşmak, yine aramadı diyerek meraklanmak.. Beklenmedik anlarda seni karşımda bulup, mutlulukların en güzelini hissetmek .. En hüzünlü anlarında, hüznünü kalbimde yaşamak, sevincini sevincim, derdini derdim bilmek .. Doğan her yeni güne, senin için hayır duaları ile başlayıp, “günaydın” diyen sesini duymak için, uykuların en tatlısından uyanmanın sevincini yaşamak .. Bana bunları hissettirdiğin için.. Bu duyguları yaşattığın için, adını aşk koydum senin, Çünkü; Sen Aşkın Ta KendiSisin... |
Sevgi emekmiş;Emek ise vazgeçmeyecek kadar, ama özgür bırakacak kadar sevmekmiş...
|
Yirmi yaşındaki bir insan, dünyayı değiştirmek ister . Yetmiş yaşına gelince , yine dünyayı değiştirmek ister, ama yapamayacağını bilir. Clarence S.Darrow
|
|
|