![]() |
Cevap : Günün Sözü
Ne çıkar yanımda olmasan, kalbim senden ibaret değil mi ? Uzaktan sevmek zor demişsin, etme sevdam ! İçinde Allah varsa görmeden sevmek ibadet değil mi ? |
Okyanusta ölmez de insan, gider bir kaşık sevdada boğulur. Cemal Süreya |
Ne ikna edici bir intihar girişimidir şimdi seninle göz göze gelmek. Ah Muhsin Ünlü |
Bir kitap okuyup, hayatımı değiştirmeden önce Bir kadın sevdim ve bir hayatım oldu. Batuhan Dedde |
Ne hasta bekler sabahı, ne taze ölüyü mezar, Ne de şeytan bir günahı, seni beklediğim kadar. Necip Fazıl Kısakürek |
Öyle bir sınavdayız ki , kitabı açıp bakmak serbest : KUR'AN-I KERİM Necip Fazıl Kısakürek |
İnsanın tüm evrende kesin olarak düzeltebileceği tek bir şey vardır: kendisi. "Aldous Huxley" |
Çaresizlik Allah"tan gelen en güzel işarettir.Dua"nın vaktinin geldiğini gösterir.Süzülüyorsa gözünden yaşlar,hüzünlüyse güzel yüzün,Rabbin seni özlemiş,sesini duymak istemiş demektir.
Hz.Mevlana 27.07.2012 |
Doğduğumuz andan ölene kadar hayatımız sürekli bir yolculuktur. Manzara değişir, insanlar değişir, ihtiyaçlar değişir; ama tren hep ileri gider. Hayat bir trendir, tren istasyonu değil...! ~Paulo Coelho~ |
Karnında dokuz ay bir bebeği, kalbinde sonsuza kadar bir erkeği taşıyabilen muhteşem varlığa “kadın” denir.
09.08.2012 |
“İnsanlara “Namaz”ı anlatın. Anlamasalar da anlatın, dinlemeseler de anlatın, yine anlatın, yine anlatın… Belki ikna olurlar ve yeniden “Aşık” olurlar…” . Kahraman Araz |
"Savaşın ne kadar kötü bir şey olduğunu anlamak için savaşmak zorunda değiliz"
* Kazım Koyuncu * |
harekete geçin, bir iş başarın
bir üretim içinde olun hayat size ne istediğinizi soruyor cevaplayın..!!!! |
Düşünüyorum,öyleyse bir şeylere canım sıkılıyor yine.
|
Özledin mi ? telefon et,
anlaşılmak mı istiyorsun? izah et, soruların mı var? sor, istiyor musun? iste, seviyor musun? söyle, buluşmak mı istiyorsun ? çağır , beğenmedin mi ? açıkla ; -Hayatı zorlaştırma-. |