![]() |
Cevap : Günün Sözü
21.01.2011
Bir deliyle benim aramda tek bir fark var. Deli aklının yerinde olduğunu sanır. Bense deli olduğumu biliyorum. Salvador Dali |
Bir erkek seni mahvetmeye yemin ettiyse,merak etme,içer ve kendine eder,ama bir kadın yemin ettiyse kesinlikle mahveder.
w.Gdding |
Helal İle Beslersen Çocuğunu" Hürmet " İle Öder Borcunu" Haram " İle Beslersen Onu "Hakaret " İle Öder Borcunu..! Necip Fazıl Kısakürek |
Armut Deyip Geçmeyin, Onun İlk Hecesi Çoğu Kişide Yoktur! Necip Fazıl Kısakürek |
'İsterseniz yanlış düşünün, ama her durumda kendi kafanızla düşünün.'
Doris Lessing |
'İnsanlar paranın sahtesini yapar; para da insanların.' Benjamin Franklin
|
06,04,2011
Marquez Gitme zamanı gelmişse 'dur' demenin; zaman geçmişse 'dön' demenin ve aşk bitmişse 'yeniden' demenin; hiçbir anlamı yoktur. |
07.04.2011 Haksızlık önünde eğilmeyiniz.O zaman hakkınızla birlikte şerefinizi de kaybedersiniz. Hz.Ali (r.a) |
-Günümüzde en büyük sorun; aptalların kendilerinden son derece emin, zekilerin ise sürekli şüphe içinde olmalarıdır. Russell |
- Nerelisin ? diye sormuştu; oralı olmadım..Tepkisizlğimi görünce o da oralı olmadı.. Artık ikimizde oralı değildik hemşeri sayılırdık... "Necip Fazıl Kısakürek" |
Irzımızdır Çiğnenen, Evlâdımızdır Doğranan.. Hey Sıkılmaz, Ağlamazsan Bâri Gülmekten Utan..! "Mehmet Akif Ersoy" |
Hayatta ilerledikçe niteliklerimizin derecesini anlarız. Proun 27,07,2011 |
Kendi dişlerimin arasında olmasına rağmen kendi dilime hakim olamıyorsam , başkalarının diline nasıl hakim olabilirim. "Benjamin Franklin" |
Okuyun, diyor okuyun. Çünkü mürekkebin akmadığı yerde kan akıyor. "Ali Şeriati" |
Zamanı kokutanlar mürteci diyor bana; Yükseldik sanıyorlar, alçaldıkça tabana. " Necip Fazıl KISAKÜREK |