ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Geyik Odası (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=156)
-   -   En Uzun Cümleyi Yazalım... Rekor kıralım... (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=59237)

JOKER 02-23-2009 11:44 PM

Cevap : En Uzun Cümleyi Yazalım... Rekor kıralım...

Soğuk bir kış günü dışarda dolaşırken yüzüme düşen yağmur damlaları kafamın içini kemiren bir düşünce gibi derin fısıltılar halinde ansızın gelen sahte hayaletlerin korkunç çığlıklarını anımsatan his, içimi sararken karşımda birden yalnızlığın çaresiz ve acımasız gerçeği hatta beni mahveden yalanlar içinde boğulurken küçük bir çocuğun masum bakışları içime bir hüzün kaplamasına rağmen son bulmayacak belki de yenidenhayata tutunmak için belkide

KRDNZ 02-24-2009 12:03 AM

Soğuk bir kış günü dışarda dolaşırken yüzüme düşen yağmur damlaları kafamın içini kemiren bir düşünce gibi derin fısıltılar halinde ansızın gelen sahte hayaletlerin korkunç çığlıklarını anımsatan his, içimi sararken karşımda birden yalnızlığın çaresiz ve acımasız gerçeği hatta beni mahveden yalanlar içinde boğulurken küçük bir çocuğun masum bakışları içime bir hüzün kaplamasına rağmen son bulmayacak belki de yenidenhayata tutunmak için belkide gereken

JOKER 02-24-2009 12:04 AM

Soğuk bir kış günü dışarda dolaşırken yüzüme düşen yağmur damlaları kafamın içini kemiren bir düşünce gibi derin fısıltılar halinde ansızın gelen sahte hayaletlerin korkunç çığlıklarını anımsatan his, içimi sararken karşımda birden yalnızlığın çaresiz ve acımasız gerçeği hatta beni mahveden yalanlar içinde boğulurken küçük bir çocuğun masum bakışları içime bir hüzün kaplamasına rağmen son bulmayacak belki de yenidenhayata tutunmak için belkidegereken sensin

inci_tanesi 03-01-2009 03:45 PM

Soğuk bir kış günü dışarda dolaşırken yüzüme düşen yağmur damlaları kafamın içini kemiren bir düşünce gibi derin fısıltılar halinde ansızın gelen sahte hayaletlerin korkunç çığlıklarını anımsatan his, içimi sararken karşımda birden yalnızlığın çaresiz ve acımasız gerçeği hatta beni mahveden yalanlar içinde boğulurken küçük bir çocuğun masum bakışları içime bir hüzün kaplamasına rağmen son bulmayacak belki de yeniden hayata tutunmak için gereken sensin ve ben

JOKER 03-04-2009 01:28 PM

Soğuk bir kış günü dışarda dolaşırken yüzüme düşen yağmur damlaları kafamın içini kemiren bir düşünce gibi derin fısıltılar halinde ansızın gelen sahte hayaletlerin korkunç çığlıklarını anımsatan his, içimi sararken karşımda birden yalnızlığın çaresiz ve acımasız gerçeği hatta beni mahveden yalanlar içinde boğulurken küçük bir çocuğun masum bakışları içime bir hüzün kaplamasına rağmen son bulmayacak belki de yeniden hayata tutunmak için gereken sensin ve ben bunun

yesimciwciw 03-04-2009 01:43 PM

sıcak bir yaz günü dışarda dolaşırken yüzüme yağmur damlası...

JOKER 03-04-2009 01:44 PM

Alıntı:

yesimciwciw tafarından gönderildi (Mesaj 261671)
sıcak bir yaz günü dışarda dolaşırken yüzüme yağmur damlası...

arkadaşım yukarıdaki paragrafı devam ettireceksin :D

Equinox 03-06-2009 06:09 PM

Soğuk bir kış günü dışarda dolaşırken yüzüme düşen yağmur damlaları kafamın içini kemiren bir düşünce gibi derin fısıltılar halinde ansızın gelen sahte hayaletlerin korkunç çığlıklarını anımsatan his, içimi sararken karşımda birden yalnızlığın çaresiz ve acımasız gerçeği hatta beni mahveden yalanlar içinde boğulurken küçük bir çocuğun masum bakışları içime bir hüzün kaplamasına rağmen son bulmayacak belki de yeniden hayata tutunmak için gereken sensin ve ben bunun farkında

KRDNZ 03-06-2009 09:32 PM

Soğuk bir kış günü dışarda dolaşırken yüzüme düşen yağmur damlaları kafamın içini kemiren bir düşünce gibi derin fısıltılar halinde ansızın gelen sahte hayaletlerin korkunç çığlıklarını anımsatan his, içimi sararken karşımda birden yalnızlığın çaresiz ve acımasız gerçeği hatta beni mahveden yalanlar içinde boğulurken küçük bir çocuğun masum bakışları içime bir hüzün kaplamasına rağmen son bulmayacak belki de yeniden hayata tutunmak için gereken sensin ve ben bunun farkında olmaksızın

JOKER 03-06-2009 11:47 PM

Soğuk bir kış günü dışarda dolaşırken yüzüme düşen yağmur damlaları kafamın içini kemiren bir düşünce gibi derin fısıltılar halinde ansızın gelen sahte hayaletlerin korkunç çığlıklarını anımsatan his, içimi sararken karşımda birden yalnızlığın çaresiz ve acımasız gerçeği hatta beni mahveden yalanlar içinde boğulurken küçük bir çocuğun masum bakışları içime bir hüzün kaplamasına rağmen son bulmayacak belki de yeniden hayata tutunmak için gereken sensin ve ben bunun farkında olmaksızın yine başka

Equinox 03-07-2009 12:33 AM

Soğuk bir kış günü dışarda dolaşırken yüzüme düşen yağmur damlaları kafamın içini kemiren bir düşünce gibi derin fısıltılar halinde ansızın gelen sahte hayaletlerin korkunç çığlıklarını anımsatan his, içimi sararken karşımda birden yalnızlığın çaresiz ve acımasız gerçeği hatta beni mahveden yalanlar içinde boğulurken küçük bir çocuğun masum bakışları içime bir hüzün kaplamasına rağmen son bulmayacak belki de yeniden hayata tutunmak için gereken sensin ve ben bunun farkında olmaksızın yine başka ufuklara

JOKER 03-07-2009 12:37 AM

Soğuk bir kış günü dışarda dolaşırken yüzüme düşen yağmur damlaları kafamın içini kemiren bir düşünce gibi derin fısıltılar halinde ansızın gelen sahte hayaletlerin korkunç çığlıklarını anımsatan his, içimi sararken karşımda birden yalnızlığın çaresiz ve acımasız gerçeği hatta beni mahveden yalanlar içinde boğulurken küçük bir çocuğun masum bakışları içime bir hüzün kaplamasına rağmen son bulmayacak belki de yeniden hayata tutunmak için gereken sensin ve ben bunun farkında olmaksızın yine başka ufuklara doğru

Equinox 03-07-2009 12:39 AM

Soğuk bir kış günü dışarda dolaşırken yüzüme düşen yağmur damlaları kafamın içini kemiren bir düşünce gibi derin fısıltılar halinde ansızın gelen sahte hayaletlerin korkunç çığlıklarını anımsatan his, içimi sararken karşımda birden yalnızlığın çaresiz ve acımasız gerçeği hatta beni mahveden yalanlar içinde boğulurken küçük bir çocuğun masum bakışları içime bir hüzün kaplamasına rağmen son bulmayacak belki de yeniden hayata tutunmak için gereken sensin ve ben bunun farkında olmaksızın yine başka ufuklara doğru gözlerimi

JOKER 03-07-2009 01:15 AM

Soğuk bir kış günü dışarda dolaşırken yüzüme düşen yağmur damlaları kafamın içini kemiren bir düşünce gibi derin fısıltılar halinde ansızın gelen sahte hayaletlerin korkunç çığlıklarını anımsatan his, içimi sararken karşımda birden yalnızlığın çaresiz ve acımasız gerçeği hatta beni mahveden yalanlar içinde boğulurken küçük bir çocuğun masum bakışları içime bir hüzün kaplamasına rağmen son bulmayacak belki de yeniden hayata tutunmak için gereken sensin ve ben bunun farkında olmaksızın yine başka ufuklara doğru gözlerimi çevirirken

Equinox 03-07-2009 01:17 AM

Soğuk bir kış günü dışarda dolaşırken yüzüme düşen yağmur damlaları kafamın içini kemiren bir düşünce gibi derin fısıltılar halinde ansızın gelen sahte hayaletlerin korkunç çığlıklarını anımsatan his, içimi sararken karşımda birden yalnızlığın çaresiz ve acımasız gerçeği hatta beni mahveden yalanlar içinde boğulurken küçük bir çocuğun masum bakışları içime bir hüzün kaplamasına rağmen son bulmayacak belki de yeniden hayata tutunmak için gereken sensin ve ben bunun farkında olmaksızın yine başka ufuklara doğru gözlerimi çevirirken o an