![]() |
Alıntı:
|
Cevap : Kıro Bi Erkeğin Kanıtları
sen ve nasılsınız aynı cümlede olmayacagı için.sen nasılsın yada siz nasılsınız olur.
|
ergenekon anlamadım diyor.o zaman erkek kadın herkes kıro.burada biraz feministlik var.
Erkeklerin hatalarını anlamaya calısıp onları bi kalıba uydurmak gibi. Ve onlarla dalga geçme.Bi kız bi erkegi görünce şaftı kayar naptıgını bilemez ama kız erkegi görünce bunları yapmayacagından agırda n alacagından kız kıro yoktur gibi:S:S Hem evde beyazdan farklı corap kalmayan annesi yıkamamıs olan gencecik cocuklar napcaklar?? |
Alıntı:
Dediklerinizden bişi anlamadım...yeni görme sansım oldu yorumunuzu..Fenimistlik falan demişiniz ama dediğiniz seyde bir feministlik göremiyorum.Bu konu artniyetsiz eğlence amaçlı açılmıştır..BUnu belirtmekte fayda var diye düşünüyorum.. |
bi erkek bndce sivri burun ayakkabı giyyorsa krodur
|
sen nasılsınız:24:25:24:25
|
konu için teşekkürler güzel olmuş bazılarına katılmıyorum ama haykoya katılıyorum
|
çok güzel bir konu olmuş gerçkden tartışmaya açık olmuş buketin dediği gibi toplumun kanayan yarasıymışda haberimiz yokmuş krolarnda bir özelliği var acayip sahiplenme duygusu içeriyorlar ama ben genel olarak düşüşndüğümde kroları sevmiyorum:):24:25
|