![]() |
Şayet tüm dediklerin bende varsa bunları farkedebilmen bile senin ne kadar ince düşünceli olduğunu, ne kadar kıvrak ve eğlenceli bir beyne sahip olduğunu gösterir bessraa...
|
En kısası ne biliyomusunuz isimsiz karanlık kızlarla nasıl konuşmasını bilen biri hemde çok güzel bir uslupla....Ve çok ama çok cana yakın biri onu sevmemek mümkün değil...Bence candan bir dost....
|
Bir bayandan -hele ki bu suskun, bessraa ve forumsinsi'nin diğer üyeleri gibi biriyse- bu iltifatı duyduktan sonra elimden gözlerimi iri iri açıp hayran hayran bakınmaktan başka birşey gelmez. Ama ayılacak olursam gene de suskun'un şu canayakınlığına ve neşe saçan sözlerine değinmeden edemem.
Arkadaşlar itiraf ediyordum birkaç gündür şöyle güzel bir ortam yakalamak için pc'nin başından kalkmıyordum. Çok hoş bir sohbetiniz var, teşekkür ederim. Şimdi kalkmak zorundayım çünkü sayılı dostlarımdan biri önemli bir olay için çağırıyor. Dostlar bekletilmemelidir. İyi geceler ve uzun günler dilerim... |
teşekkürler sessiz karanlık dostlar bekletilmez senin gibide dost bulunmaz...O dediğin dostun çok şanslı biri bence senin gibi bir dostu olduğu için...Sana iyi akşamlar görüşmek üzere....:):thumbs:
|
yeni tanımaya başladım çok cana yakın biri
|
Yeni tanımaya başladım bende gözyaşını çok temiz bir kalbe sahip....
|
siteye yeni üye oldu ama hemen kendini kabul ettirdi...cana yakın birine benzio :)
|
yeni tanımaya başlıyorum iyi ve sıkı bir dosta benziyor:)
|
duygusal ve paylaşımcı
|
sempatik ve çok cana yakın:))
|
iyi bir arkadaş çok cana yakın
|
Şuanda kalbi çok kırık(Hislerim öyle diyor)
|
çok temiz kalpli
|
Dostlarına sevdiklerine ve sevdiği kişiye çok düşkün biri...(bunuda hislerimce söyledim)
|
insanlara karşı çok saygılı ve dürüst
|