![]() |
biraz esrarengiz biri
|
Güçlü yorumu ve neşeli tavırlarıyla insanın gönlünde taht kuruyor adeta. Çok sempatik, empati yapmasını da biliyor gözlemleyebildiğim kadarıyla. Üstüne üstlük insana neşe veren çok da hoş sözleri var...
|
uzun suredır gormedıgım bırı
|
ismi doğru söölenmediği zaman kızan biri :)
|
karmaşık biri..
|
Sitenin en fanatik g.slerinden biri.......
|
İyi,kendi halinde ve acılı
|
Futbol düşkünü...
|
yeri geldiğinde mutlu olmasını bilen yeri geldiğinde de kimseye belli etmeyerek üzülen birisi....
|
Size suskun'un ne kadar masum bir yüreğe sahip olduğunu söyleyerek başlayabilirim işe. Tabii sonra onun ne kadar ince fikirli oluşundan söz ederim. Bu arada bir bakmışsınız size suskun'un hayran olunacak kültüründen ve mükemmel değerlerinden söz ediyorum. Tabii daha sonra diğer insanlar gibi benim de suskun'u ne kadar sevdiğimi söylemeden edemem...
|
sessizz nerde knushullcanıı billen birii gbime gellioo
|
bessraa fotoğrafını koymuştu bir ara foruma; Tanrı'm, zarif düşüncelerini yansıtırcasına ne güzel, ne sevimli bir yüzdü o öyle. Pırıl pırıl düşüncelerini dışa vurmak ister gibi pırıl pırıl gülümsüyordu. İnsan kendini saf neşeye bakar gibi hissediyordu. İşte böyle güzel bir insan bessraa...
|
illtifath etmei choq ii billen birii;)))
|
bessraa, suskun, fark etmiyor olabilirsiniz ama söylediğiniz küçücük iltifatlar bile sandalyemde sevinçten zıp zıp zıplatıyor beni :)) Böyle sevindirici sözler söylemesini bilen birine nasıl olur da sevgi dolu diyemezsiniz arkadaşlar?..
|
her zman ichinn zzıpphh zııphh ichinde sewinch tashıann
iiiliq dolluu ayrıncıllıq yaphmaan wee basıı konullarda choq ollgun düshünen birii...... |