![]() |
Ferdi Tayfur Şarkı Sözleri
Sensiz ne günlerin ne mevsimlerin Yok artık deeri yok benim için Hatırı kamasın resimlerin Yırtmadan son defa bak benim için Bak benim için Madem ki son sözün elveda artık Madem ki son çare ayrılmak artık Ecelim elinden olmasın yazık Bir yabancı gibi git benim için Gözlerime yaslar doluverse de Ellerim elinde kalıverse de Anılar yolumu kesiverse de Ardına bakmadan git benim için Git benim için Madem ki son sözün elveda artık Madem ki son çare ayrılmak artık Ecelim elinden olmasın yazık Bir yabancı gibi git benim için |
İki gözüm esti bahar yelleri Bu mevsimde koşup gelsen ne olur Gün geçmiyor taştı özlem sellerii Göz yaşımı gelip silsen ne olur Bekleyiş hasreti ruhumu yakar Sensizlik gözümden gönlüme atar Bilirsin sevenler ümitle yaşar Bana da bir ümit versen ne olur Üzgünüm yaslıyım sensiz sende uzakta Gün geçmiyor sanki sensiz şafakta Aydınlık ararım şu karınlıkta Aşkıma bir ümit versen ne olur Bekleyiş hasreti ruhumu yakar Sensizlik gözümden gönlüme atar Bilirsin sevenler ümitle yaşar Bana da bir ümit versen ne olur |
Ümitsiz bir aski yasadigimiz Bu yüzden sevgimi senden gizledim Sonunda sart oldu ayriligmiz Sanma ki bir tanem seni sevemedim Adina sarkilar yazmadim diye Resmini yollara çizmedim diye Ugrumda can verip ölmedim diye Sanma ki bir tanem seni sevemedim Bitmeye mahkumdu yasak sevgimiz Yanip kül olsa da seven kalbimiz Ayrilmaktan baska yoktu çaremiz Sanma ki bir tanem seni sevemedim |
Bir bilsen halimi bir görsen Anlarsın güzelim beni anlarsın Taş kalbin dile gelir ağlarsın Kalmaz bu dünya Kalmaz güzelim bu dünya Sana da bana da kimseye kalmaz Yakma şu canımı çekersin ahımı Ben suçlu değilim ben suçlu degilim Dünyaya geldimse ben suçlu değilim Seni sevdimse |
Aşkıma karşılık vermedin diye Hayata dünyaya küstümmü sandım Yeniden yarattım kırık kalbimi Eridim tükendim bittimmi sandın Aşkıma karşılık vermedin diye Hayata dünyaya küstümmü sandım Yeniden yarattım kırık kalbimi Eridim tükendim bittimmi sandın Bir avuç gözyaşı birtek zararım Döktüğüm yaşlara hala yanarım Bir avuç gözyaşı birtek zararım Döktüğüm yaşlara hala yanarım Şimdi eskisinden çok bahtiyarım Aşkınla yıkılıp öldümmü sandın Şimdi eskisinden çok bahtiyarım Aşkınla yıkılıp öldümmü sandın Bir ömür değmezmiş aşkla yanmaya Kederle hüzünle dertle dolmaya Yeniden başladım bak yaşamaya Aşkınla sürünüp düştümmü sandın Bir ömür değmezmiş sana yanmaya Kederle hüzünle dertle dolmaya Yeniden başladım bak yaşamaya Aşkınla sürünüp düştümmü sandın Bir avuç gözyaşı birtek zararım Döktüğüm yaşlara hala yanarım Bir avuç gözyaşı birtek zararım Döktüğüm yaşlara hala yanarım Şimdi eskisinden çok bahtiyarım Aşkınla yıkılıp öldümmü sandın Şimdi eskisinden çok bahtiyarım Aşkınla yıkılıp öldümmü sandın Aşkınla yıkılıp öldümmü sandın |
Bilmece gibisin bazen sevgilim Seni çözemiyorum düşünüp çözemiyorum Binbir şüphe var içimde gönlümü sana Veremiyorum güvenip sevemiyorum Söyle ne oldu sana acı çektiriyorsun Olmayacak sebepten isyan ettiriyorsun Seni sevmekle çok kabahat ettim bilirim Sana olan aşkımı nasıl ele veririm Bilmece gibisin bazen sevgilim Seni çözemiyorum düşünüp çözemiyorum Binbir şüphe var içimde gönlümü sana Veremiyorum güvenip sevemiyorum Bir an mutlu ediyor her gün öldürüyorsun Nedir bilmem maksadın eli güldürüyorsun Daha ne istiyorsun Gönül sarayımı sen viran ediyorsun Bir dünya yaratmıştık biz ikimiz için Mutlu günlere seninle mesut günlere Kırıyorsun kalbimi hiç düşünmeden Yazık boşyere sevgilim, inan boşyere Bilmece gibisin bazen sevgilim Seni çözemiyorum düşünüp çözemiyorum Binbir şüphe var içimde gönlümü sana Veremiyorum güvenip sevemiyorum |
Sen aşk nedir bilir misin Her gün acı çeker misin Bu gönül oyununda Sende savrulup gidersin Şimdi beni unutmuş Göz yaşını kurutmuş Kalbini avutmuş Bir zalimsin sevgilim Olmaz güzelim olmaz Bu hayat sensiz olmaz Ben yaşadıkça dünyada Bu kalbim sensiz olmaz Şimdi beni unutmuş Göz yaşını kurutmuş Kalbini avutmuş Bir zalimsin sevgilim |
Sen aski ömrünce tanimadinsa Sevmek ne demekdir bilemezsin sen Bir resme bakip da aglamadinsa Özlemek ne demek bilemezsin sen Seni derk ederken yıkılmadınsa Sevda kurşunuyla vurulmadinsa Her sey bitti derken kahrolmadınsa Ayrılmak ne demek bilemezsin sen Bildigin yollarda kayıp olmadinsa Geceye dost diye sıgınmadınsaa Kadehlerı kırıp aglamadınsa Yalnızlık ne demek bilemezsin sen Seni derk ederken yıkılmadınsaa Sevda kursunuyula vurulmadınsa Her sey bitti derken kahrolmadınsa Ayrılmak ne ddemek bilemezsin sen |
Bır duamız vardı tanrıdan bızım Ayrılmasın dıye bırlesen ellerımız Hayaller kurardık gelecek ıcın Hanı ölümsüzdü yüce sevgımız Her gecenın sabahında basım yıne döner döner Getırmıyor senı bana kısa kalıyor geceler geceler Bır benmıyım dıye baktım kı etrafıma Hepsı dogustan sarhos Benım gıbı sevenler sevıp sevılmeyenler Benım gıbı sevenler sevıp acı cekenler Bakarsın kesılır sana gelen bu sesım Sunu bılkı vefasız ısmındır son nefesım Sen acı cekerken sanmakı ben mutluydum Senden gelen dertlere bıterken baslıyordum Her gecenın sabahında basım yıne döner döner Getırmıyor senı bana kısa kalıyor geceler geceler Bır benmıyım dıye baktım kı etrafıma Hepsı dogustan dertlı Benım gıbı sevenler sevıp sevılmeyenler Benım gıbı sevenler sevıp acı cekenler |
Zaman alıp götürdü Seni bitirdi beni bitirdi Ahh söyle mutlu musun şimdi Söyle mutlu musun şimdi Beni sorma ne haldeyim Divaneyim derbederim Sonsuz acılar içindeyim Beni sorma ne haldeyim Divaneyim derbederim Herzaman senin derdindeyim Kader bize oynadı Seni ağlattı beni ağlattı Söyle maziden ne kaldı Söyle maziden ne kaldı Beni sorma ne haldeyim Divaneyim derbederim Sonsuz acılar içindeyim Beni sorma ne haldeyim Divaneyim derbederim Her zaman senin derdindeyim |
Sevmesende beni kırmayacaktın Kaşlarını çatıp bakmayacaktın Dünyayı başıma yıkmayacaktın Aşkımı yerlere vurmayacaktın Mutlu olmanı dilerim Benim küçük meleğim Ellerinde çiçekler Yakışmış sana gelinlikler Kalbimde başkası var deseydin Büker boynumu çeker giderdim Fani dünyayı bana dar ettin Şimdi beni sensizliğe yar ettin Mutlu olmanı dilerim Benim küçük meleğim Ellerinde çiçekler Yakışmış sana gelinlikler |
Bir gün unutursa doğmayı güneş Unutursa zamanında batmayı Yokluğunun acısına Yanıp yanıp kavrulan yüreğim Unutursa zaman geçmeyi Unutursa mevsimler değişmeyi Bende unuturum Yıldız yıldız parlayan saçlarını ben de unuturum Senin gibi yalnızlığın acısını Ben de unuturum Işıl ışıl parlayan gözlerini Ben de unuturum Alev alev geceleri Bir gün unutursa esmeyi rüzgar Unutursa zamanında dinmeyi Sensizliğin rüzgarında Esip esip savrulan yüreğim Unutursa gündüz geceyi Unutursa mevsimler değişmeyi İster yağmur yağsın ister fırtınalar kopsun Yüreğimin her köşesi paramparça olsun isterse Ben de unuturum Ben de unuturum seni ben de |
Ne kadar çok aşka intizar eden Kimi çok seviliyor kimi yoksun sevgiden Yavrunun anası gibi Derdimin dermanı gibi Sevenin sevdası gibi Ben de özledim ben de Ben de özledim ben de Resmin var şu an elimde Sana koşmak isterim Derman yok dizlerimde Canımdasın dilde değil Bu haykırış elde değil Bırakıp da giden sensin Bunun suçu bende değil Yavrunun anası gibi Derdimin dermanı gibi Sevenin sevdası gibi Bende özledim ben de Bende özledim ben de Resmin var şu an elimde Sana koşmak isterim Derman yok dizlerimde |
Alışsamda dünyanın her kahrına Katlanamam hasretinin narına Ne olursun acı ekme bağrıma Sen gidersen ben biterim sevgilim Bir demet anıyı verip elime Hüzünlü şarkılar salma dilime O nasıl söz gitmekte ne kelime Sen gidersen ben biterim sevgilim Kuşku duymaz iken bir an sevgimden Nasıl çıkarayım içimden Yaralama bu kalbimi derinden Sen gidersen ben biterim sevgilim Bir demet anıyı verip elime Hüzünlü şarkılar salma dilime O nasıl söz gitmekte ne kelime Sen gidersen ben biterim sevgilim |
Oyle uzak uzak bakma gozlerime ne olur O küskün bakislarini saplama yuregime Bir sen kaldin duslerimin zirvesinde Bir sen kaldin umutlarimin otesinde Bir sen, bir sen Ben anadan dogma yarali yorgun Ben anadan dogma yurekten vurgun Ben anadan dogma sana sevdali Seninle basladi hayat hikayem Seninle son bulmali Sen de cekip gitme cikma hayatimdan ne olur Hasret yanginlariyla daglama yuregimi Bir sen kaldin olumune vuruldugum Bir sen, bir sen |
Boş yere şu gönlümü Gözlerine bağladım Ölesiye sevdim de Yine yaranamadım Paramparça dünyada bil ki Sensiz gülemem Senden başka kimseyi Istesem de sevemem Biraz sevgi yakınlık Bekledim durdum senden Onu da çok görerek Niye kıskandın benden Bir parça mutluluğu Yalan ile bölemem Senden başka kimseyle Ne yapsalar edemem |
Sana hiç beddua edemiyorum Eski günlere dön diyemiyorum Duydum başkasına gönül vermişsin Mutlu ol sevgilim diyemiyorum diyemiyorum Bana verdiğin acı dertleri Şimdi bir başkası sanamı vermiş Kahretme kendine yücedir mevlam Sabreden kullara mutluluk vermiş Ahh mutluluk vermiş Kader gül demiyor gülemezsinki Böyle yazılmışsa silemezsinki silemezsinki Umut kapısıdır bekleyeceğim Yarın ne olacak bilemezsinki bilemezsinki Bana verdiğin acı dertleri Şimdi bir başkası sanamı vermiş Kahretme kendine yücedir mevlam Sabreden kullara mutluluk vermiş Ahh mutluluk vermiş |
Her şeye yeniden başlamak niye Giden mutluluklar gelmez geriye Ben bu aşkımızı gömdüm maziye Her şeye yeniden başlamak niye Beni terk edipte giden sen oldun Sandın ki ellerde mutluluk buldun Şimdi geri dönüp pişman mı oldun Her şeye yeniden başlamak niye Bir daha yüzünü görmek istemem Her şeye yeniden başlamak niye Bir fırsat bulunca kırarsın beni Yine parmağına dolarsın beni Hem beni mahvettin hem de kendini Her şeye yeniden başlamak niye |
Batan güneş beni de al Dönmem artık bu yerlere Felek sanki inat etmiş Bütün kastı sevenlere Ben şimdi sensiz kaldım Bağrıma taş basacağım Benim sevgim gerçek sevgi Benim sevgim gerçek sevgi Ölsen de seveceğim Ölsem de seveceğim Şu üç günlük dünyada Çok görüldü sevgimiz Mutluluğa giden yolu Kapadı kaderimiz kapadı kaderimiz Kapadı kaderimiz |
Bir zamanlar Sicak eller dolasirdi saçlarimda Öpücükler eksilmezdi yanaklarimda Annem vardi yanimda babam da Simdi onlar uzaklarda Dönüsü olmayan yolda Gittiler beni terk ettiler Aglasamda faydasi yok Feryat etsem duymazlar dönemezler Bari sen olma onlardan yana Bari sen boynumu bükük koyma Bari sen canim kal yanimda |
Uykusuz gecelerin Sabahını bana sor Yarım kalan aşkımın Acısını bana sor Bana sor yalnızlığı ayrılığı bana sor Mutluluğu tanırsın mutsuzluğu bana sor Yıkılan yuvaların Sonu gelmez yolların Yaşanmamış yılların Eyvahını bana sor Bana sor yalnızlığı ayrılığı bana sor Mutluluğu tanırsın mutsuzluğu bana sor Karşılıksız sevginin, vefasız sevgilinin Acısını bana sor Bana sor yalnızlığı bana sor Mutluluğu tanırsın mutsuzluğu bana sor |
Yılları bir güne nasıl sığdırdın Bana da söyle bende bileyim Hasretin acısını nasıl dindirdin Bana da söyle bende bileyim Yüreğin ince ince sızlamadı mı Gözlerin gizli gizli ağlamadı mı Bana da söyle bana da söyle Bana da söyle bende bileyim Sana yalvarmıştım sana aglamıştım Senden başka kimsem Kimsem yok demiştim Ben şimdi hasret içindeyim Sen yoksun yanımda halinleyim Anlatmadın ki bana derdini Söylemedin ki nereden bileyim |
Bir bağ bozumuydu gidişin Plajlar boşalmıştı Bilmem farkındamıydın halimin Aklım sana takılmıştı Nasılda geçiverdi Koskoca bir yaz mevsimi Şimdiden özler oldum O güzel gözlerini Bir bağ bozumuydu gidişin Plajlar boşalmıştı Bilmem farkındamıydın halimin Aklım sana takılmıştı |
Azap, azap, azap, azap Azap, azap, azap, azap, azap Gönlümün bağında ızdırap tüter Mutluluk ellerde bende ne gezer Bu dertler benimle mahşer yolcusu Orda da biter mi bitmez mi bilmem Bahtıma kederler ağını ördü Azap, azap, her günüm azap İçimde mutluluk doğmadan öldü Azap, azap, her günüm azap Yaşantım sonunda zulüme döndü Ölsem de bu zulüm biter mi bilmem Azap, azap, her günüm azap Azap, azap, her günüm azap Dertlerle yoğrulmuş benim toprağım Doğarken yazılmış bu ızdırabım Çile arkadaşım keder yoldaşım Bu dostluk ne zaman bitecek bilmem Bahtıma kederler ağını ördü Azap, azap, her günüm azap İçimde mutluluk doğmadan öldü Azap, azap, her günüm azap Yaşantım sonunda zulüme döndü Ölsem de bu zulüm biter mi bilmem Azap, azap, her günüm azap Azap, azap, her günüm azap |
Tek kelime söylemeden Habersizce gidiverdin Alay ettin hislerimle Hakkın yoktu sevgilim Beni böyle üzmeye Çekmem artık kahrını Ayrılacağım Hıçkırığa boğuldum Satırları yazarken Fakat kararım kesin Ayrılacağım Feda ettim hayatımı Razı oldum sensizliğe Ayrılacağım |
Ayri ayri düstük yine gurbet elin yollarina Kara hasret sardi bizi cekilmeyen kollarina Simdi ne haldeyim gelip görsen Huzursuz gönlüme huzur versen Cektiyim cileyi bir an bilsen Yanardin halime beni sevsen Sensiz nasil yasanirmis bilemedim bilemedim Ne yaptimsa baskasini sevemedim sevemedim Simdi ne haldeyim gelip görsen Huzursuz gönlüme huzur versen Cektiyim cileyi bir an bilsen Yanardin halime beni sevsen |
Düse kalka yasiyorum Bende buna sasiyorum Umutlara kosuyorum Avareyim avareyim Seni seven bir kalbim var Koca dünya gönlüme dar Anlasana sevgili yar Avareyim avareyim Sevenim çoktur benim Sükür alnim aktir benim Açken karnim toktur benim Avareyim avareyim |
Affedeilmez suçum sana yar olmak Bütün gençliğimi sana harcamak Ebediyen seni bende yaşamak Aşkın cezası aşkın cezası benim çektiklerim aşkın cezası Kulağım sesini duymak ister ya Gözlerim yolara dalıp gider ya Sensiz nefens alıp vermek varya Aşkın cezası aşkın cezası benim çektiklerim aşkın cezası Aşkın cezası aşkın cezası Senden çektiklerim aşkın cezası Geceler boyunca seni düşünmek Acılar içinde seni beklemek Seni başkasının yanında bilmek Aşkın cezası aşkın cezası benim çektiklerim aşkın cezası Kulağım sesini duymak ister ya Gözlerim yolara dalıp gider ya Sensiz nefens alıp vermek varya Aşkın cezası aşkın cezası benim çektiklerim aşkın cezası Aşkın cezası aşkın cezası Senden çektiklerim aşkın cezası |
Seninle bir zamanlar Mesut günler geçirdim Ümit dolu gönlümde Sana bir ömür verdim Aşkınla hep ağladım inledim Gözyaşımı silmedin sevgilim Anlamadım sen beni Affedemem ben seni Bilmedin ah bilmedin kıymetimi |
Bir garip aşığım ben Ayrıyım sevgilimden Aşk yolunda yoruldum Kimse tutmaz elimden Aşk dilencisiyim ben Kimse tutmaz elimden Kimse bilmez dertlerimi Aşk yakıyor yüreğimi Sevgilimin uğruna ben Harcadım gençliğimi Kaybettim gençliğimi Aşk dilencisiyim ben Kimse tutmaz elimden |
Ne zaman gelecek o gün seni göreceğim Ne vakit gelecek o gün sevinçten öleceğim Uşuyorum yokluğunda yaşıyorum yaşamaksa Düşeceğim kurtarmassan bir tarafım hep uçurumda Ya beni al yanına Canım feda yoluna Bu eziyet bir bela Yoksa cezamı aşkın bana Aşamıyorum engelleri gözüm kara gönlüm deli Bu aşkın sence bedeli yaşamaktan vazgeçmekmi Sebebi sensin yalnızlığın bu dipsiz kör karanlığın İçimdeki yangıların sönmedi yar hiç sönmedi Doymadım doyamamki güzelliğinin tarifi yok İçindeki sevda seli okyanuslardan dahada çok Söyle neden bizi vurdu bu ayrıklık neyin nesi Hadi gel geç olmadan bitmesin bu aşk hikayesi Ya beni al yanına Canım feda yoluna Bu eziyet bu bir bela Yoksa cezamı aşkın bana Aşamıyorum engelleri gözüm kara gönlüm deli Bu aşkın sence bedeli yaşamaktan vazgeçmekmi Sebebi sensin yalnızlığın bu dipsiz kör karanlığın İçimdeki yangıların sönmedi yar hiç sönmedi |
Seni görünce tutulur dilim Sensin hayallerim sensin emelim Gülme sözlerime gülme halime Sonra kederimden ölebilirim Asik oldum ben sana Gözlerime baksana Halimden anlasana Ver elini elime Kilit vurma gönlüme Muhtacim ben sevgine Hayat kisa güzelim Kiymetini bilelim Derde gülüp geçelim Kaçma köse bucak kaçma gel benlen Yoksa süphen mi var benim sevgimden Üzme yeter beni üzme bebegim Nedir çektiklerim senin elinden Yeter çektiklerim senin elinden |
Bu gidiş nereye veda etmeden Demek karar verdin ayrılacaksın Yalvarıp kal demem git güle güle Nasılsa hatanı anlayacaksın Giderken gerçeği göremez insan Gururdur kalpleri o an karartan Bir başka sevdaya düştüğün zaman Nasılsa sen beni arayacaksın Arayacaksın arayacaksın Bu günleri sen çok arayacaksın Aradan mevsimler geçmiş olacak Pişmanlık kapını çalmış olacak Mutluluk saati durmuş olacak Daldıkça maziye yıkılacaksın Daldıkça maziye kahrolacaksın |
Anne anne anne duy sesimi yalvarıyorum Anne anne anne duy sesimi yalvarıyorum İçimde öyle bir volkan kaynıyor Yakıyor yakıyor kavruluyorum Sakın sorma bunu bana neyin nesidir Bu benim gönlümün efsanesidir Buluşurduk gizli gizli koşuşurduk kırlarda Bu benim bu benim ömrümün hikâyesidir Anne anne güvenme derdin her gördüğüne Anne anne inanma derdin her duyduğuna Kulağım sağırdı gözüm kör sanki Ne olur ne olur bağısla beni Bu nasıl dünyadır her şey tersine Sevenin karşılık yok sevgisine Inanmıştım çok sevmiştim Biz mutluyuz sanmıştım Ne yazık ne yazık ben aldanmışım |
Bir parça ümidi çok görme bana Ümitsiz bir aşkın anlamı olmaz Severek açıver kalbini bana Sevmeyen bir kalbin anlamı olmaz En gerçek bir aşkla uzat kolunu Tanrı bile sever aşık kulunu Boş yere bekletme sakın yolunu Yolcusuz yolların anlamı olmaz Ümit verse neyin daha yıllarca Ümitsiz yılların anlamı olmaz Sen ki bir çiçeksin ben kuru bir dal Çiçeksiz dalların anlamı olmaz En gerçek bir aşkla uzat kolunu Tanrı bile sever aşık kulunu Boş yere bekletme sakın yolunu Yolcusuz yolların anlamı olmaz |
Duyarsan ağlama canım sevgilim Ben her gün ölüp dirilmeye alıştım Bazen şehirlerde bazen köylerde Bir yırtık resminle aramaya alıştım Dediler aşk için yakma kendini Bilmezler içimdeki sevgimi Sana bağlamışım ben gençliğimi Derbeder etsende sürünmeye alıştım Karanlık gecelerin sessizliğinde Geçiyorum kendimden can kalmaz bende Bazen vadilerde bazen çöllerde İsmini haykırıp ağlamaya alıştım Bir garip aşığım sevdim gönülden Felek yar etmedi seni aldı elimden Derdim yetmez gibi elin dilinden Her gün bin bir türlü söyleyene alıştım Gücüm yetmez dağ başında kalırsam Ferhat gibi kayaları delersem Kerem olur aşklarla yanarsam Bağrımı dağlayan kora alıştım |
Almanya treni kalkıyor gardan Gönül istermi hiç ayrılmak yardan Feleğe sözüm yok böyle yazmış yaradan Belki bir gün dönerim sen gelme ardımdan Ağlatma beni, sızlatma canım beni Ağlatma beni, sızlatma gülüm beni Almanya çok uzak terketme beni Almanyada mektupsuz bırakma beni Almanya treninde gözlerim doldu Tatlı hatıralarım sılamda kaldı Gurbet elde acıların kesilmez ardı Felek pençesini bağrıma vurdu Ağlatma beni, sızlatma canım beni Ağlatma beni, sızlatma gülüm beni Almanya çok uzak terketme beni Almanyada mektupsuz bırakma beni |
Kaldir ustumdeki kara bulutlari, kaldir Zaten benim goz yaslarim Yagmur olmus islanmisim Ben bu asktan usanmisim Allahim, allahim sen bilirsin Kesilsin ruzgarin yagmurun sesi Kalmadi gonlumun bitti nesesi Dogsun yuregime askin gunesi Usuyorum icim titrer Bu cileler bitsin yeter Ayrilik olumden beter Gonullerin nuru sensin Sevenlere care sensin Guldur garipleri sevinsin Allahim sen bilirsin Bildigim gercekler yalana dondu Tum umitlerimi aldi goturdu O benim hayatim benim omrumdu |
Aklımı başımdan aldın Bırakmadın düşünce Esir ettin her arzuna Gözlerime gülünce Sevgi dolu bakışınla Bende bir dünya yarattım Neden bir anlık hevesten Benim dünyamı kararttın Ölmekten ötesi var mı Aşka boyun eğince Günah sayılır mı bilmem Ölesiye sevince |
Bir sen söyle bir de beni dinlermisin ey kardeşim Yıllaryılı bu yollarda ömrümü harcamışım Hangimiz usanıp hangimiz bıkacağız Hangimiz yıkılmadan sabahı bulacağız Ben usanmam ben bıkmam ben onsuz yaşayamam Ben her gece gizli gizli ağlamazsam uyuyamam Her sabaha umut dolu adımlarla koşuyorum Bunca çile dertten sonra hayret nasıl yaşıyorum Çok şey var anlatacak sevgiden aşktan yana Teselliye kalkışma faydası olmaz bana Öyle sevdim sevilmedim sevenimi bilemedim Kim yüzüme güldüyse onu bana dost bildim Bırakırım bu mevzuyu sonu gelmez sözlerin Bak dolu verdi ağlamam diyen gözlerin Haydi kalk sigaranı unutma burası kapanıyor Bu saatte bulamayız sigarasız sabah olmuyor.... |