![]() |
bu ilacın tadı nie bu kadar kötü yaa:S
|
burcu telefonu kapatıp biraz da benimle konuşsa
|
herkez herde
|
dünya değişiyor ben niye mutsuz kalıyorum anlamıyorum
|
yyaahhhh chok snirliimmm
siteye geyik odasında bishiler yasıp chıkan herkessten neeffrreett ediorumm:S |
iktisat hocasını dövmek istiorum
|
Valla düşünmee çalışıom..
|
ergenekon düşünebilsin diye dua etmeyi düşünüorum
|
Bende çok güsel seyler geçirdim kafamdan şimdi bu güzel insan için...
|
ergenekon a tşk etmeyi düşünüorum
|
Gerçek bu tabi böyle insanlara can kurban teşküre gerek yok ....
Artı kafamdan gecen seyde yaf ben tam fanatiğim yafff sabrinin gölü kafada dönuo... |
valla yazdığını anlamadım ve onu düşünüorum
|
Valla kafam fazlasıyla dolu önümde bir sürü evrak var işin içinden çıkmaa çalışıom...O yüzden yazdıklarım pek uyum içinde olmayabilir....
|
hımm.....ergenekon evrak yazmış ben de salak neden erkek anladığımı anlamaya çalışıorum :))))
|
Olabilir tembellik işte belli bi süreden sona kafa artık tam olarak ii algılammaamaaa başlıo...
|
doğru söölüosun kafamı çalıştırmaya başlamam lazım
|
Sanki biraz ağır laf ettiimi düsündüm bi an amma seni fazlasıyla anlayışlı gördüm yafff..
|
yok ya alınmam gerekiodu yoksa :))) gerçekten kafamı çalıştırmam gerekio galiba :DD
|
Efet...Gerçekten ama merak etme ben tembellik derken aslen havalardan bahsediodum havalar soğuk yaa ondan yoksa sen zeki bi insansındır...
|
e tabikide :))) zekiyim....bide ben gerçek adını sordum ama söölemedin
|
E söledim yaaa CEVDET SİNAN....
|
:)))
harbi kensimi salak gibi hissetmeye başladım..saol |
Ozman bende öleim sen sölediiydin amma benim hemen aklımdan çıktı...Valla bu iş ya tembellikten oluo yada fazla çalışmadan bunun bi ortası vardır heral....
|
vardır vardırrr :)))))))))
|
Yardım ette bian önce bulalım...Futbolu severmisin bi siyasetçi olarak...
|
valla özellikle fanatikliğim yok..pek anlamam da....ama ne bileyim neden se denk gelirsem ve evdekiler de izliolarsa tv de izlemeyi seviorum :))
|
Yafff fanatiklik zati biraz acayip kaçıo sizde yaff ayrım yapmak diil amacım amma düşünsene bağıran çağıran bi kız...Biraz komik şaşırtıcı...Ben zati soruo yanlış sordum spor yapmazmısın herhangi bişi..
|
yok valla nerde...küçükken tenis oynuoduk burcuyla....hatta dün gece de konuştuk....havalar ısınsın.tenise devam edeceğiz :)
|
Açık mı masa tenisimi ...Hangisi oluo dediin..
|
kort ya....oynuoduk ama bıraktık..tekrar başlamak istioruz
|
Güsel yaaa...Bende valla futbol masatenisi aradada bilardo işte ....Genellikle her akşam halı saha maçıı yaparım...Bağımlılık yaptı desem yeridir...
|
valla şu bilardoyu bi kere bile oynayamadım hayatımda....
|
İstiorsan yardımcı oluruz...Zevk veren bişi ilk önce nası bişiolduunu söliemde ...Valla biz oynerken genellikle kahkaha tufanı koparırız tabiki öle oynanmaz amma ne yapalım acayip bişi yaa her insanda farklı bi duygu olusturuo..
|
ya işte ben de çok istiorum ama bana öğretmekten se oynamayı tercih ediolar :((((((
|
Doğrudur pilardo buu .....Ama beraber oynadıktan sona öğrenilir sende oynamaa çalış yani bisede öğreten yoktu yurttan kaçar kaçar oynardık öle öle öğrendik..
|
bende evden kaçar kaçar oynarım :))))))))
|
Tabiki neden olamasınnn...Ama dikkatli ol biz bedelini çok ağır öderdik...Sakın kış ayında kaçma yazın daha ii olur..Bizi dışarda bırakırlardı..
|
yok..annem alır eve kıyamaz:))))))
|
Bize kıydılar hiç acımadan..Anne ne kadar güsel bişi dimiii Annem...Özaledim beee...
|
ailenden uzaktamısın
|